Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!


UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!























Τα περίεργα αντικείμενα που εμφανίζονται δίπλα στον Ήλιο
 πάνε και έρχονται.. Αυτή την φορά ο διαστημικός δορυφόρος
 Stereo Behind EUVI 195 φωτογράφισε  ένα άγνωστο
 αντικείμενο σχήματος V.  Αν αναλογιστούμε το μέγεθος
 του συγκριτικά με την αναλογία του πλανήτη μας, μιλάμε 
για αντικείμενο με ασύλληπτες διαστάσεις. 
Για να καταλάβετε το μέγεθος του UFO
ετοιμάσαμε μια φωτογραφία όπου μπορείτε να συγκρίνετε
 τις διαστάσεις του Ήλιου της Γης και του αντικειμένου. 
 Ο πλανήτης μας είναι εκείνη η μικρή λευκή κουκκίδα 
κάτω από την λέξη EARTH.. Οι διαστάσεις του είναι 
ασύλληπτες!










Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και μόνοι σας.  
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε:
http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/images
Behind EUVI 195
Ημερομηνία: 20110716


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/07/ufo-v.html#ixzz1Se4G85it
Under Creative Commons License: Attribution


ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ENOΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ NAZCA ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ;


ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ENOΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ NAZCA ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ;

Όλοι γνωρίζουμε τα μυστηριώδη γιγάντια σχήματα που βρίσκονται στην Nazca στο Περού. Φυσικά για να μπορέσεις να τα παρατηρήσεις, θα πρέπει να τα δείς από ψηλά μια και λόγω διαστάσεων είναι κάπως απίθανο να τα θαυμάσεις όταν βρίσκεσαι στο έδαφος.  Άρα για ποιόν δημιουργήθηκαν εφόσον την περίοδο εκείνη [200πχ - 600μχ] δεν υπήρχαν τα μέσα για να τα δούνε;   









Ο φίλος μας UfoLegend μας έστειλε ένα βίντεο να δημοσιεύσουμε, σχετικά με την ομοιότητα της Αράχνης που βρίσκεται στην Nazca και ενός περίεργου αντικειμένου που έχει εντοπιστεί κατά διαστήματα γύρω από τον Ήλιο.

Σημείωση: Η εικόνα δεν είναι επεξεργασμένη. Είναι όπως ακριβώς υπήρχε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ.


ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/07/eno-nazca.html))

Το κρατικό χρέος ως παγκόσμιο φαινόμενο!


Το κρατικό χρέος ως παγκόσμιο φαινόμενο!

  • «Κανείς δεν έχει ξαναδεί μία παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή, δεν υπάρχει “οδηγός” αντιμετώπισης αυτής της κρίσης»
Βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της παγκόσμιας κρίσης κρατικού χρέους, σημειώνει η Deutsche Bank σε νέα έκθεση του τμήματος της αγοράς σταθερού εισοδήματος, και τονίζει πως ο ρόλος του EFSF και της ΕΚΤ στην επίλυση του ελληνικού θέματος σήμερα, είναι SOS.
Όπως εδώ και καιρό είχε προειδοποιήσει ο διεθνής οίκος, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούν να γίνουν εκτός από το υπερβολικό τύπωμα νέου χρήματος, για να λυθεί η ισχυρή και συνεχιζόμενη κρίση κρατικού χρέους. Το τύπωμα νέου χρήματος, όπως είχε στο παρελθόν επισημάνει η D.B, μπορεί να καταλήξει να είναι η μοναδική επιλογή για τον δυτικό κόσμο λόγω του τεράστιου βουνού του χρέους πολλών χωρών. Όπως επισημαίνει,ποτέ ξανά στην οικονομική ιστορία δεν υπήρξαν τόσες πολλές χώρες που να έχουν τόσο υψηλό κρατικό χρέος, τονίζοντας πως πάρα πολλές χώρες στο παρελθόν κήρυξαν default έχοντας πολύ χαμηλότερα επίπεδα χρέους.
Σύμφωνα με την Deutsche Bank, η σημερινή κατάσταση είναι τόσο μοναδική που τελικά δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία καθώς και άλλες… φαινομενικά «ασφαλείς» χώρες, θα αποφύγουν να πέσουν στα δίχτυα της κρίσης χρέους. Κανείς δεν έχει ξαναδεί μία παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή, δεν υπάρχει «οδηγός» αντιμετώπισης αυτής της κρίσης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως σοβαρότατα προβλήματα έχουν προκύψει στο παρελθόν, σε περιόδους που χώρες αντιμετώπιζαν πολύ χαμηλότερα επίπεδα κρατικού χρέους από τα σημερινά.
Όπως επισημαίνει ο διεθνής οίκος, στις σημερινές μοναδικές ιστορικά στιγμές που ζούμε, όπου η ελεύθερη αγορά έχει ουσιαστικά σταματήσει να υπάρχει, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να βλέπει κανείς την κατάσταση με… βραχυπρόθεσμο μάτι. Η Deutche Bank εκτιμά πως κοιτώντας την κατάσταση στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο διάστημα, βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στα πρώτα μόλις στάδια της παγκόσμιας κρίσης κρατικού χρέους. Όπως υπογραμμίζει, αυτή η κρίση χρειάζεται να «περάσει» πρώτα μέσω της ύφεσης και τότε είναι που θα δούμε την πραγματική εικόνα .
Σύμφωνα με τον οίκο, αυτό αναμένεται να συμβεί μάλιστα πολύ σύντομα. Μέχρι τότε όμως, τα πάντα είναι στα χέρια των αρχών. Εάν το πρόσφατο sell-off στην Ιταλία οφείλεται στις ανησυχίες της αγοράς για την μετάδοση της κρίσης και όχι στην φερεγγυότητα ή τη βιωσιμότητα του χρέους, τότε η ΕΕ μπορεί να πάρει παράταση χρόνου επιλύοντας την κρίση της Ελλάδας και επίσης να προχωρήσει σε σημαντικά μέτρα όπως να επιτρέψει στο EFSF να έχει την ελευθερία να αγοράσει κρατικά ομόλογα στη δευτερογενή αγορά.
Ακόμα και εάν το EFSF πάρει αυτήν την ελευθερία κινήσεων πάντως, θα ακολουθήσουν μερικές εβδομάδες πολύ λεπτών πολιτικών διαπραγματεύσεων, καθώς θα χρειαστούν εγκρίσεις από τα κοινοβούλια των χωρών της Ευρώπης.
Για να καλύψει αυτό το κενό χρόνου, η ΕΚΤ θα χρειαστεί να ξεκινήσει και πάλι το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, το οποίο σταμάτησε πριν τέσσερις περίπου μήνες. Πάντως, στο μακροπρόθεσμο διάστημα, ο ρόλος αυτός της ΕΚΤ θα πρέπει να γίνει ένα μόνιμο εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης έτσι ώστε να προστατευτεί το ευρώ. Όπως πολύ χαρακτηριστικά καταλήγει η Deutsche Bank, ζούμε πραγματικά μοναδικές και επικίνδυνες εποχές…
http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_2428.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FvhzE+%28%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82%21%29))
ΠΗΓΗ