Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Αμερική προειδοποιεί την Ρωσία "Εξωγήινοι μπροστά στο δρόμο μας , θα είναι εδώ το 2012"


Η Αμερική προειδοποιεί την Ρωσία "Εξωγήινοι μπροστά στο δρόμο μας , θα είναι εδώ το 2012"


Έκθεση του Κρεμλίνου αναφέρει λεπτομερώς τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Πούτιν και του αντιπροέδρου της Αμερικής κ. Biden την περασμένη εβδομάδα και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την αμερικανική έκκληση για βοήθεια από την Ρωσία για την εγκαθίδρυση ενός σχεδίου για την πυραυλική άμυνας της γης με την ονομασία “Earth Wide” για την προστασία του πλανήτη μας από εξωγήινη «εισβολή» που αναμένεται ως τα τέλη του 2012 όπως το βλέπουν και οι δορυφόροι NASA.
Τα σύμφωνα με την έκθεση της 21ης Απριλίου που με τίτλο “Awakening” Moon Shocks Scientists As Massive Asteroids Near Earth” που στο το ποιο ενδιαφέρον που είναι να σημειωθεί, είναι η έκθεση που δίνει ελεύθερα πλέον η NSA με έγγραφα της, τα περισσότερα άκρως απόρρητα, με τίτλο «κλειδί για τα εξωγήινα μηνύματα» όπου το 21 ως σύμβολο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, από αυτούς τους εξωγήινους ως επικοινωνία. Και δεν είναι ένα άλλα δύο τα πλοία – άστροπλοια.
Έχει αποκωδικοποιηθεί η γλώσσα από την NSA από την εποχή της συντριβής UFO στο New Mexico της εποχής Roswell, που τα αρχεία αυτά τα έχει – είχε η CIA. Υπάρχει αριστερά της σελίδας φωτογραφία από εφημερίδα της εποχής.
Πιθανό σενάριο θα μπορούσε να είναι ή να συμβεί όπως αυτό που έγινε γνωστό στις 4 Απριλιου 1561 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας όπου εκατοντάδες UFO στον ουρανό εκείνης της ημέρας εμφανιστήκαν , το μαρτυρούν κείμενα εποχής εκείνης που έλεγε: «Αυτό που είχε χαρακτηριστεί ως ένας πόλεμος στον ουρανό, με ένα ευρύ φάσμα της τέχνης που κυμαίνονται από σφαίρες στο δόρυ-όπως φιάλες στις διασταυρώσεις και" πιάτα " . Ο ουρανός ήταν προφανώς γεμάτος από μηχανές, διαφωνώντας στη μάχη, για καλά πάνω από μια ώρα. Η μάχη ήταν τέτοια που ο νικητής θεωρήθηκε επίσης. Σφαιροειδούς ΑΤΙΑ παρατηρήθηκαν που απορρέουν από «κυλινδρικά» μητρικά σκάφη. Μετά το πέρας της μάχης, φαίνεται ένα θαυμάσιο, μαύρο, δόρυ - όπως το Super-πλοίο κάποιο είδος ήρθε από τη σκηνή . Ένα αρχαίο 

ξυλόγλυπτο [2η φωτογραφία αριστερά] δημιουργήθηκε από τον Hans Glaser να τεκμηριώνουν το γεγονός. "
Πριν λίγο καιρό Στη Βρετανία ο βασιλικός αστρονόμος λόρδος κ. Μάρτιν ρις
και ο βασιλικός αστρονόμος της Σκωτίας θέλουν Μπράουν έδωσαν κοινή δήλωση για την προειδοποίηση ότι ο πολιτισμός του ανθρώπου έχει πιθανότητες 50% να επιβιώσει έως το 2100 χωρίς να υποστεί τεχνητή καταστροφή.
Η έκθεση αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος κ. Biden δήλωσε στον κ. Πούτιν ότι η Αμερική έχει αναστείλει τον εξοπλισμό των δις δολαρίων προς την διαστημική υπηρεσία και προσανατολίζεται για την κατασκευή μαζικά πλέον στόλου. Τηλεκατευθυνόμενου που θα φέρουν λέιζερ για να περιπολούν σε εξωτερικούς χώρους της Γης.
Σημαντικό και αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στην εποχή του προέδρου Ronald Reagan (1911-2004) η εφημερίδα Washington Post Στις 30 Δεκεμβρίου 1983 έδωσε πρωτοσέλιδο τίτλο τον εξής : «μυστήριο ουρανίου σώμα ανακαλύφθηκε πιθανόν τόσο μεγάλο όσο ο Δίας.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ.....


Κατάφεραν να μας κάνουν την "μπανανία" της Ευρώπης

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αυτό είναι γνωστό. Όμως, και ο κόσμος δεν έχει πλέον βραχεία μνήμη.
Έστω κι αν παραβλέψουμε τα ψέματα της προεκλογικής περιόδου, τότε που ο Γ. Παπανδρέου ανακάλυπτε ότι «υπάρχουν λεφτά» και μοίραζε κοινωνικά επιδόματα, οι επόμενοι μήνες δεν μπορούν να ξεχαστούν.
Μάρτιος του 2010 και η Ελλάδα άρχισε να μαθαίνει νέους όρους. Τι είναι ΔΝΤ, τι είναι βοήθεια από το εξωτερικό και τελικά τι είναι Μνημόνιο. Τότε η κυβέρνηση εμφάνιζε ως μοναδική λύση μια θεραπεία – σοκ με θυσίες από τον ελληνικό λαό που όμως θα έβαζαν την οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά. Όλοι περίμεναν κάτι πρόσκαιρο, ένα Μνημόνιο ας πούμε για 2-3 χρόνια.
Υπογράφτηκε αυτό το Μνημόνιο, ο κόσμος έκανε υπομονή, νόμιζε ότι νοικοκυρεύονται τα οικονομικά της χώρας, ότι μπαίνει μια τάξη στο χάος.
Ο κ. Παπανδρέου, μας μιλούσε από το Καστελόριζο για την Ιθάκη που θα βρούμε σύντομα και υποσχόταν ότι δε θα χρειαστούν άλλα μέτρα πέραν του Μνημονίου.
Μαζί με τον πιο αποτυχημένο υπουργό των τελευταίων 50 ετών, Γ. Παπακωνσταντίνου και την αμέριστη βοήθεια της τρόικας πήραν ανάλγητα μέτρα αλλά ορκίζονταν ότι η Ελλάδα θα πάει μπροστά. Ακούγαμε το 2010 ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το 2011 το πολύ το 2012.
Ακούγαμε ότι η Ελλάδα ανέκτησε την αξιοπιστία της διεθνώς και ότι καταφέραμε τους ξένους να δουν ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό.
Μας έλεγαν ότι με την οικονομική συνταγή τους θα μειωθούν τα ελλείμματα, θα μειωθεί το χρέος και θα καταστεί βιώσιμο, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, η Ελλάδα θα γυρίσει σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Τι έγινε όλους αυτούς τους μήνες;
Η Ελλάδα έχασε παντελώς της αξιοπιστίας της διεθνώς. Σε κάθε αξιολόγηση της τρόικας τρώγαμε σφαλιάρες για τις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν. Η καταρράκωση της εικόνας της χώρας είναι εμφανής από τον τρόπο που μας αντιμετώπιζαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
Η οικονομική πολιτική σημείωσε παταγώδη αποτυχία. Πέραν της μείωσης του ελλείμματος κατά 5% (αν το δεχθούμε κι αυτό) η οποία επιτεύχθηκε μέσω της μείωσης μισθών και συντάξεων κι όχι λόγω του περιορισμού της απίστευτης κρατικής σπατάλης, δεν έχουν να επιδείξουν καμιά επιτυχία.
Η φορολογική πολιτική απέτυχε αφού από τη μια έπαιρναν από τις τσέπες των αδυνάτων κι από την άλλη άφηναν ασύδοτη τη φοροδιαφυγή. Αλλά και με τους υπερβολικούς φόρους στραγγάλισαν ακόμη και τους υγιείς επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τα έσοδα.
Φυσικά ούτε λόγος για βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αφού αυτό διογκώθηκε, την ίδια στιγμή που αντί για πλεονάσματα συνεχίζουμε να παράγουμε ελλείμματα που συνεχώς αυξάνονται.
Το έλλειμμα του προϋπολογισμού επιμένει κοντά στο 10%, εκτός στόχων αναθεωρημένων και μη. Ο δανεισμός με τα πρώτα 110 δις αύξησε το χρέος καθιστώντας το μη βιώσιμο. Μάλιστα, βρήκαν και ένα τέχνασμα να μας που γιατί δανειζόμαστε. Είπαν ότι το κάνουμε για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Τελικά οι μισθοί και οι συντάξεις είναι αυτές που πληρώνουν τις δόσεις των δανείων.
Και φτάσαμε στο παρά πέντε της χρεοκοπίας, της γενικής στάσης πληρωμών. Χωρίς αξιοπιστία, χωρίς κόκκινες γραμμές, χωρίς δυνατότητα διαπραγμάτευσης συρθήκαμε σε νέο δανεισμό που θα εκτινάξει το χρέος στα ύψη.
Δεχθήκαμε απόφαση για ανταλλαγή ομολόγων στα πρότυπα των ομολόγων Μπρέιντι της Αμερικής. Δεχθήκαμε κούρεμα ομολόγων, ουσιαστικά δηλαδή αποδοχή αδυναμίας να πληρώσουμε.
Δεχθήκαμε να βαφτίζουν το δεδομένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «σχέδιο Μάρσαλ». Αποδεχθήκαμε να βάλουμε εγγυήσεις τα εμπράγματα δικαιώματα και την εθνική κυριαρχία ουσιαστικά.
Αποδεχθήκαμε ένα Μεσοπρόθεσμο που δεν θα έστεκε ούτε στη χειρότερη μπανανία της Αφρικής.
Κι όλα αυτά η ίδια κυβέρνηση τα βαφτίζει εθνική επιτυχία που θα βγάλει τη χώρα στις αγορές… από το 2014, θα μειώσει το χρέος (με νέο δάνειο δεν καταλαβαίνουμε πως θα το κάνει αυτό), θα περισώσει τις τράπεζες, θα περισώσεις μισθούς και συντάξεις. Αυτά που έλεγαν το 2010 θα ξανασερβίρουν πασπαλισμένα με ολίγη από ανάπτυξη.
Και έχουν μούτρα να βγαίνουν στον κόσμο να λένε ότι πρόκειται για σχέδιο σωτηρίας χωρίς να εξηγούν ότι είναι ξεκάθαρη χρεοκοπία που ευνοεί μόνο τους ισχυρούς δανειστές μας.
Οι συνέπειες της ολέθριας, αποτυχημένης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ θα φανούν πολύ σύντομα, αλλά αυτοί δε θα είναι εδώ. Θα έχουν φάει γιαούρτια και θα έχουν πάει σπίτια τους.
Ο ελληνικός λαός, όμως, θα είναι εδώ, θα υφίσταται τις συνέπειες αυτές και δυστυχώς θα αντιληφθεί ότι υποθηκεύτηκε το μέλλον των επόμενων γενεών.
Θέλει πράγματι πολύ μεγάλη (αν)ικανότητα για να καταφέρεις μέσα σε 20 μήνες να καταστρέψεις μια χώρα.
http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_5352.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FvhzE+%28%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82%21%29
ΠΗΓΗ