Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Duga-3 ο Ρωσικός Τρυποκάρυδος. Το Αντίστοιχο Ρώσικο HAARP;


Duga-3 ο Ρωσικός Τρυποκάρυδος. Το Αντίστοιχο Ρώσικο HAARP;

Δε μας φαίνεται για RADAR η όλη εγκατάσταση. Δημιουργήθηκε από τους Ρώσους το 1976 και εγκαταλείφθηκε αρκετά χρόνια αργότερα. Αλήθεια ο νεότερος και πιο εξελιγμένος τρυποκάρυδος που μπορεί να βρίσκεται τώρα; Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και το άρθρο του Ίωνα Μάγγου από τοmiastala.com


Όταν κάποιος πάει στο Chernobyl συνήθως χάνει ένα πράγμα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακρυά από τον πυρηνικό αντιδραστήρα στον οποίο έγινε το ατύχημα. Είναι ένας από τους τρεις ίδιους σταθμούς που χτιστήκανε κατα την Σοβιετική εποχή.
Τώρα φαίνεται ότι είναι εγκαταλελειμμένος. Αποτελεί την πηγή του του σήματος του Τρυποκάρυδου, ενός διαβόητου Σοβιετικού σήματος που ακουγότανε σε όλο τον κόσμο στα ραδιόφωνα βραχέων κυμάτων μεταξύ του Ιουλίου 1976 και Δεκεμβρίου του 1989. Δημιούργησε πολλά προβλήματα και χιλιάδες διαμαρτυρίες.

Πιστευόταν ότι ήταν σήμα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα (OTH). Αυτή η θεωρία επιβεβαιώθηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, και είναι γνωστό ως σταθμός Duga-3 του Σοβιετικού συστήματος εγκαίρου προειδοποιήσεως.
Ήταν όμως έτσι ???
Στο τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου η Ρωσία απέκτησε την αφρόκρεμα των Γερμανών επιστημόνων στα ραντάρ !



Έτσι γρήγορα και με ανοιχτό μυαλό χωρίς περιορισμούς και χρησιμοποιώντας τις ιδέες του Τέσλα έφτιαξαν πομπούς Βαθμωτών Πεδίων (έχω γράψει πολλές φορές στα άρθρα μου στην miastala.com).


Δημιουργούσαν λοιπόν “Βαθμωτά Ηλεκρομαγνητικά Στάσιμα Κύματα” δηλαδή ένα γιγαντιαίο Ηλεκτροβαρυτικό Στάσιμο Κύμα, και έτσι ένα γιγαντιαίο ταλαντούμενο δυναμικό στον χρονοχώρο !!!
Σε αυτόν τον σταθμό οφείλεται το ατύχημα στο Chernobyl, όταν ενώ ετοίμαζαν χτύπημα στην Αμερική εκείνη την ώρα, κάτι δεν “πήγε καλά” και έγινε το σκηνικό. Αλλά αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου.











http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/09/duga-3-haarp.html ΠΗΓΗ

Τα ψευτο-νταηλίκια του Ερντογάν στην Κύπρο και η Ελλάδα


Τα ψευτο-νταηλίκια του Ερντογάν στην Κύπρο και η Ελλάδα



Παρακολουθώντας τις εξελίξεις περί της Κυπριακής ΑΟΖ, διαβάζουμε πηχαίους τίτλους: «Θερμαίνεται η Μεσόγειος», «Η Άγκυρα ετοιμάζεται να βγάλει το πολεμικό της ναυτικό στην Μεσόγειο», «Η Ουάσιγκτον συστήνει ψυχραιμία σε Τουρκία και Ισραήλ και ζητά να τα βρούνε»… Τίτλοι που τις τελευταίες ημέρες (και ιδιαίτερα τις τελευταίες 48 ώρες, απασχόλησαν τα ΜΜΕ των εμπλεκομένων χωρών (Ελλάδας, Τουρκίας, Ισραήλ και Κύπρου) και κατάφεραν να αναστατώσουν τους πολίτες των χωρών αυτών.

Τελικά η επιχείρηση «αναίμακτη επίδειξη δύναμης» της Άγκυρας, είχε πράγματι τα μέγιστα αποτελέσματα. Και τι άλλο μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω, πέρα από απλή επίδειξη δύναμης, πέρα από έναν ψευτοτσαμπουκά του Ταγίπ Ερντογάν, που ψάχνει εναγωνίως να αποδείξει ότι έχει και στρατιωτική ισχύ, πέρα από την πολιτική; Υπάρχει πράγματι λογικός άνθρωπος που μπορεί να πιστέψει ότι ο Ερντογάν θα τολμήσει στρατιωτική αντιπαράθεση με το Ισραήλ και κόντρα σε αμερικανική εταιρεία πετρελαϊκών – ενεργειακών συμφερόντων; Ποιος ώριμος στην σκέψη λογικός νους μπορεί να πεισθεί από τον «νταή» Ερντογάν, ο οποίος ενώ δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τους Κούρδους, τολμά να απειλήσει στρατιωτικά τα συμφέροντα του πάνοπλου Ισραήλ;

Ας μην γελιόμαστε. Στο θέατρο (που συνηθίζει όταν βρίσκει τις κατάλληλες ευκαιρίες, ιδιαίτερα απέναντι στο Ισραήλ –γιατί άραγε;-) του Ερντογάν έχουν κοπεί τα εισιτήρια, έχει γεμίσει η αίθουσα και στο τέλος ο αγάς-Ερντογάν σκοπεύει να εισπράξει και το χειροκρότημα… Μόνο που την «είσπραξή» του δεν θα την κάνει (αφού δεν τον «παίρνει») στην ΑΟΖ της Κύπρου. Το ανακτημένο γόητρό του (μέσα από τον ψευτοτσαμπουκά) θα επιχειρήσει να το ενισχύσει απέναντι στη νωθρή και χωρίς πολλές αντιστάσεις (λόγω πολιτικής, οικονομικής και κυρίως λόγω μειωμένης πρωθυπουργικής αντίληψης περί εθνικών θεμάτων) Ελλάδα.

Ο τούρκος πρωθυπουργός είναι σαφές πως θα επιχειρήσει τα μέγιστα οφέλη απέναντι στην ασθμαίνουσα και χωρίς πολλές και ουσιαστικές αντιστάσεις εθνική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου. Καστελόριζο, περιοχή Ιμίων και Θράκη μοιάζουν να είναι οι κύριες στοχεύσεις των γεωπολιτικών επιλογών της Άγκυρας. Ας μην ανησυχούμε, λοιπόν, για την Κύπρο, οι επιλογές της οποίας την θωράκισαν απέναντι στην οιαδήποτε τουρκική απαίτηση και ας επικεντρωθούμε στο μείζον ζήτημα της αποδυναμωμένης άμυνας της χώρας μας, αλλά και των πιθανών επιχειρήσεων περαιτέρω μείωσης της αποτελεσματικότητάς του στρατεύματος. 

  • Τι σχέση έχουν άραγε οι μειώσεις μισθών των στρατιωτικών με την οποιαδήποτε απόπειρα ψυχολογικής πίεσης απέναντι στην ίδια την άμυνα της χώρας;
  • Τι σχέση μπορούν να έχουν οι έκτακτες απολύσεις (πριν την λήξη της θητείας τους) των ΕΠΟΠ που επί χρόνια εκπαιδευόντουσαν και είχαν φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα απόδοσης;
  • Τι σχέση έχουν τα κλεισίματα των στρατοπέδων καθώς και τα λουκέτα σε στρατιωτικά αεροδρόμια με την άκαιρη αποδυνάμωση των χαρακτηριστικών του Ελληνικού στρατεύματος;
  • Τι σχέση έχει άραγε η επιχείρηση σπίλωσης του ίδιου του αρχηγού ΓΕΕΘΑ;

Άρα, το πρόβλημα για την χώρα μας δεν βρίσκεται στην ΑΟΖ της Κύπρου, αλλά στην δική μας μη ανακηρυγμένη ΑΟΖ και στην δική μας ασαφή εθνική πολιτική. Το «φάντασμα» των λεχθέντων του Γιώργου Παπανδρέου, δεν έχει πάψει ποτέ να πλανάται πάνω από την Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή που κατήργησε το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Η φράση «προτιμώ να δώσω μερικά στρέμματα γης και να κοιμάμαι ήσυχος», ηχεί καθημερινά σε όσους συνεχίζουν να σκέφτονται το κέρδος της πατρίδας και όχι το κέρδος της παρτίδας που παίζεται στην πλάτη της χώρας και των πολιτών της.

Εν κατακλείδι, με έναν Ερντογάν να ψάχνει «θύμα» και με μία Αθήνα σε κατάσταση νιρβάνας, ίσως θα πρέπει να ανησυχούμε και να ετοιμαζόμαστε για θερμό Αιγαίο, παρά για θερμή Κύπρο…
Κωνσταντίνος 

ΥΓ: Να σημειώσουμε πως εάν σημειωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες (μέχρι το τέλος αυτού του μήνα) κάποια πυρκαγιά σε Ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου, τότε θα είναι πραγματικά πολύ έντονες οι ενδείξεις ενός θερμού επεισοδίου ή της υψηλής έντασης στην περιοχή με ύψιστη απειλή για θερμό επεισόδιο 



MK Ultra: Οι άνθρωποι που λένε όλο "ναι"!


MK Ultra: Οι άνθρωποι που λένε όλο "ναι"!


Για την απαγορευμένη δράση των αμερικανικών μυστικών υππρεσιών έχουν γραφτεί αρκετά, λίγα όμως έχουν τεκμηριωθεί βάσει ατράνταχτων στοιχείων και ακόμα λιγότερα είναι εκείνα που έχουν γίνει παραδεκτά από την αμερικανική ηγεσία. Ένα από τα χαρακτηριστικότεραπαραδείγματα διαρροής πληροφοριών σχετικά με τέτοιου είδους δραστηριότητες αποτελεί η επιχείρηση ΜΚ Ultra, που στόχο είχε τον έλεγχο του ανθρώπινου νου.
Της Θεανώς Καρούτα
Η επιχείρηση ΜΚ Ultra ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 με πρωτοβουλία του αρηγού της CIAAllen Dulles, σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν νέες μέθοδοι αντιμετώπισης της «κόκκινης απειλής» (αν και παρόμοια πειράματα είχαν ξεκινήσει από τα τέλη του ‘40). Οι τεχνικές πλύσης εγκεφάλου που υποτίθεται πως είχαν αναπτύξει οι Σοβιετικοί και οι Κινέζοι είχαν θορυβήσει τις ΗΠΑ σε τέτοιο βαθμό που ένιωσαν την ανάγκη να ξεκινήσουν μια έρευνα για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, με απώτερο στόχο την πλήρη χειραγώγησή του και την εξάλειψη κάθε προσωπικής αντίληψης των «πειραματόζωων»
Στις μελέτες συμμετείχαν πάνω από 40 πανεπιστημιακά ιδρύματα, πολλά ερευνητικά κέντρα, φαρμακευτικές εταιρίες, αλλά και πλήθος επιστημόνων. Θύματα (όπως θα δούμε παρακάτω, οι επιπτώσεις των μελετών ήταν φρικτές) ήταν υπάλληλοι της CIA, στρατιωτικό προσωπικό, γιατροί, διάφοροι κυβερνητικοί πράκτορες, εκδιδόμενες γυναίκες, ψυχικά άρρωστοι ασθενείς, αλλά και απλοί πολίτες. Υπήρχαν, μάλιστα, και κάποιοι, κατά κύριο λόγο φοιτητές, που εθελοντικά δήλωσαν την επιθυμία να συμμετάσχουν ως πειραματόζωα. Οι δοκιμές ανθούσαν μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1960, με την CIA να δρα ανεμπόδιστη πραγματοποιώντας πειράματα ακόμη και σε ανυποψίαστους ανθρώπους.
Πανεπιστήμια και οίκοι ανοχής
Τα πειράματα διεξάγονταν με τέτοιον τρόπο ώστε να μην κινούν τις υποψίες των ανθρώπινων πειραματόζωων. Για παράδειγμα, η CIA νοίκιαζε και εξόπλιζε κατάλληλα πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία διαμόρφωνε σαν οίκους ανοχής. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονταν στο Σαν Φρανσίσκο και φυσικά κανείς δεν γνώριζε ότι πίσω από καθρέφτες και τζαμαρίες, αλλά και σε άλλα σημεία στο χώρο υπήρχαν κρυμμένες κάμερες και μικρόφωνα. Οι πελάτες επίσης δεν γνώριζαν ότι κάθε φορά που πήγαιναν τους χορηγούνταν ναρκωτικές ουσίες με σκοπό να καταγραφούν οι αντιδράσεις τους, ενώ το οπτικό υλικό μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέσο εκβιασμού. Σημαντικό μέρος των πειραμάτων όμως γινόταν με επίσημο ακαδημαϊκό μανδύα. ΗCIA ζητούσε τη διεξαγωγή ενός πειράματος, γνωστοποιώντας σε ελάχιστους εμπλεκομένους τους στόχους του, και το αναλάμβανε κάποιο από τα πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα που έψαχναν χρηματοδότηση. Έτσι ακόμα και αυτοί που πήγαιναν εθελοντικά να συμμετάσχουν ως «αντικείμενα μελέτης» είχαν την πεποίθηση ότι αυτό στο οποίο συμμετείχαν δεν ήταν παρά ένα πανεπιστημιακό πείραμα. Περιπτώσεις τέτοιων ιδρυμάτων που έγιναν γνωστές αργότερα ήταν: το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Georgetownτης Ουάσιγκτον μέσω του καθηγητή Charles Geschicter, ο οποίος έλαβε τη δεκαετία του ‘50 ένα τεράστιο για την εποχή ποσό, για να κάνει πειράματα με ναρκωτικές ουσίες σε ψυχικά διαταραγμένους ασθενείς, ενώ οι καθηγητές του Πανεπιστημίου του CornellHarold Wolf και LawrenceHinkil, έκαναν επίσης πειράματα για λογαριασμό της CIAσχετικά με την πλύση εγκεφάλου.
Στη μεγάλη λίστα συναντάμε το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, την Ψυχιατρική Κλινική της Νέας Υόρκης, το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Αποτοξίνωσης στο Κεντάκι (όπου έδιναν σε εθισμένους παραισθησιογόνα φάρμακα), την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ιλινόι, με τον καθηγητή Φαρμακευτικής Carl Pfeiffer να χορηγεί LSD σε τρόφιμους σωφρονιστικών ιδρυμάτων στην Ατλάντα και αργότερα στο Νιου Τζέρσι. Επίσης το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, τα Πανεπιστήμια του Ρότσεστερ, της Οκλαχόμα, της Μινεσότα, της Ιντιάνα, του Στάνφορντ, αλλά και ερευνητικά και ιατρικά κέντρα, όπως το Νοσοκομείο της Βοστόνης, το Γενικό Νοσοκομείο του Σινσινάτι και το Ναυτικό Ιατρικό Ινστιτούτο Ερευνών, είναι κάποια ακόμα από τα ιδρύματα που εκούσια ή όχι ενεπλάκησαν στα πειράματα της CIA.
Πολτοποιώντας το μυαλό
Για να επιτευχθεί το ζητούμενο, δηλαδή ο ολοκληρωτικός αναπρογραμματισμός του ανθρώπινου νου, οι πράκτορες και οι γιατροί της CIA χρησιμοποιούσαν μια σειρά μεθόδων και φαρμάκων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματικά και κυρίως διανοητική παράλυση. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονταν η έκθεση σε χημικά και ραδιενέργεια, η ύπνωση, το ηλεκτροσόκ, η απομόνωση και η διαμονή για μέρες σε μεγάλες λεκάνες νερού, η απαγόρευση του ύπνου, αλλά και η χρήση φυσικής, συναισθηματικής και σεξουαλικής βίας. Ταυτόχρονα με αυτές τις μεθόδους χορηγούσαν στα υποκείμενα των πειραμάτων κοκτέιλ φαρμάκων αποτελούμενα από LSD (η χρήση του οποίου ήταν νόμιμη στις ΗΠΑ μέχρι το 1966), μια ουσία που είχε το κωδικό όνομα ΜΚ Search (τεμαζεπάμη), μια σειρά γνωστών ναρκωτικών, όπως η ηρωίνη, η μαριχουάνα και η μορφίνη, αλλά και ένα κοκτέιλ φαρμάκων και ψυχοτρόπων παραισθησιογόνων (σκοπολαμίνη, μεσκαλίνη, ψιλοκυβίνη) και αυτά πολλές φορές σε συνδυασμό με αλκοόλ.
Χορηγώντας όλες αυτές τις ουσίες προσδοκούσαν στο να εξαφανίσουν την έλλογη κρίση, αλλά και να προκαλέσουν την αύξηση της αντίληψης, την ενίσχυση της αντοχής του οργανισμού σε στερήσεις, βασανιστήρια και πλύση εγκεφάλου κατά την ανακριτική διαδικασία, την αμνησία για συγκεκριμένα γεγονότα, την πρόκληση σύγχυσης κατά παραγγελία, την πρόκληση μεμονωμένων παραλύσεων, τη διαρκή ευφορία και ταυτόχρονα τη μείωση αισθήσεων, όπως η όραση και η ακοή, και τον αποπροσανατολισμό.
Ανθρώπινα ζόμπι
Παρόλο που τα πειράματα της CIA δεν είχαν τελικά (όπως γράφηκε) καμία σοβαρή επιτυχία και δεν κατέληξαν σε κάποια αποτελεσματική μέθοδο ελέγχου της σκέψης (ενώ πολλά ήταν και χωρίς καμία επιστημονική αξία), δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν επιπτώσεις. Στοιχεία για τα αποτελέσματα των πειραμάτων ήρθαν στο φως από ένορκες καταθέσεις θυμάτων που αποφάσισαν να μιλήσουν στις ακροάσεις που έκανε η Αμερικανική Γερουσία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Όλοι δήλωσαν περίπου τα ίδια πράγματα. Μίλησαν για μια εμπειρία που καταστρέφει τον οργανισμό, αλλά και την ψυχή, καταπατώντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ατομικότητα. Η σκέψη και κάθε ένστικτο, ακόμα και αυτό της επιβίωσης, είχαν δώσει τη θέση τους σε ατελείωτες ψευδαισθήσεις. Πολλοί πιστεύουν ότι όταν μια εμπειρία που δεν θα καταφέρουν ποτέ να ξεπεράσουν, ακόμα και αν δέχονται χρόνια ψυχολογική υποστήριξη. Οι καταθέσεις μερικών από τα θύματα έχουν δημοσιοποιηθεί σε βίντεο, όπως το παρακάτω:
Η απόκρυψη, αλλά και η αποκάλυψη
Δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές για το πότε ακριβώς διακόπηκαν αυτά τα πειράματα, όμως το 1973 ο Richard Helms, επικεφαλής τότε της CIA, διέταξε την καταστροφή όλων των σχετικών εγγράφων. Εξαιτίας μιας απροσεξίας όσων ασχολήθηκαν με την εξαφάνισή τους, περίπου 20.000 από αυτά διασώθηκαν και βρέθηκαν κατά τις έρευνες της κυβέρνησης, φυλαγμένα σε μια κρύπτη. Παρά τις επίμονες προσπάθειες της υπηρεσίας να θάψει την υπόθεση, ένα βιβλίο του John D. Marks, πρώην αξιωματούχου του StateDepartment, και του Victor Marchetti, ειδικού συμβούλου του αναπληρωτή διευθυντή της CIA, με τίτλο «The CIA and the Cult of Intelligence», που δημοσιεύτηκε το 1974, ήταν αυτό που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου αποκαλύπτοντας τη γενικότερη παράνομη δραστηριότητα της CIA. Το βιβλίο, ανάμεσα σε πολλά άλλα, έθιγε και την επιχείρηση ΜΚ Ultra. Η CIA απαίτησε από τους συγγραφείς τη λογοκρισία του βιβλίου ζητώντας την αφαίρεση 399 παραγράφων. ΟMarchetti, έπειτα από έντονες διαπραγματεύσεις, κατάφερε να διατηρήσει 171 από τα λογοκριμένα εδάφια. Ο Οίκος Alfred A. Knopf, που ανέλαβε την έκδοση, πήρε την πρωτοβουλία να δημοσιεύσει το βιβλίο με λευκά κενά στις θέσεις των λογοκριμένων παραγράφων και αυτές που αποφασίστηκε μετά τις διαπραγματεύσεις να διατηρηθούν γράφτηκαν με εντονότερη γραμματοσειρά.
Ο Marchetti, πάντως, δεν εφησύχασε μετά την έκδοση και συνέχισε να ρίχνει λάδι στη φωτιά με νέες δηλώσεις μιλώντας για «οργανωμένο έγκλημα της CIΑ». Σε συνεντεύξεις του, μάλιστα, δήλωνε ότι σι διαβεβαιώσεις της CIΑ περί παύσης των μυστικών πειραμάτων αποτελούσαν μια εκστρατεία, παραπληροφόρησης, από αυτές που συνηθίζει π υπηρεσία.
Τα όσα αποκάλυπταν οι Marks και Marchetti συνέβαλαν στην απόφαση για τη σύσταση της Επιτροπής Church το 1975 από την Αμερικανική Γερουσία ώστε να ελεγχθούν οι δραστηριότητες και οι τυχόν παρανομίες της CIΑ και του FΒΙ. Την ίδια περίοδο, στον απόηχο του σκανδάλου ο Λευκός Οίκος ίδρυσε την Επιτροπή Rockefeller με παρεμφερή στόχο. Και οι δύο επιτροπές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η CIΑ είχε πολλάκις κάνει κατάχρηση εξουσίας καταπατώντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. 
Οι αποκαλύψεις των επιτροπών ανάγκασαν γνωστούς πολιτικούς να μιλήσουν δημόσια, με χαρακτηριστική τη δήλωση του γερουσιαστή Ted Kennedy, το 1977: «Η CIΑ είπε πως πάνω από 30 πανεπιστήμια και ιδρύματα ασχολήθηκαν με εκτεταμένες δοκιμές, που περιείχαν πειράματα με χρήση φαρμάκων και ναρκωτικών σε ανυποψίαστους πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, Αμερικανούς και ξένους. Τουλάχιστον ένας θάνατος, του γιατρού Olson, προκλήθηκε από αυτά. Η CIΑ γνώριζε πως τα πειράματα δεν είχαν επιστημονική αξία και οι πράκτορες που τα πραγματοποιούσαν δεν είχαν καμία σχέση με ειδικευμένους επιστημονικούς παρατηρητές».
Τελικά σκεφτόμαστε ελεύθερα;
Μέσα στη δίνη του Ψυχρού Πολέμου οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ασπαζόμενες το δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», έκαναν πολλούς ανθρώπους πειραματόζωα. Από το 1975, όταν ξεσκεπάστηκαν οι κρυφές δραστηριότητες τηςCIΑ, οι κυβερνώντες των ΗΠΑ, αλλά και τα εκάστοτε ανώτερα στελέχη της υπηρεσίας ισχυρίζονται ότι η χρήση τέτοιων μεθόδων έχει σταματήσει και δεν πρόκειται να επανέλθουν καθώς παραβιάζουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Κατά πόσο, όμως, αυτές οι δηλώσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Αν ο Ψυχρός Πόλεμος ώθησε τους Αμερικανούς στο να οργανώσουν επιχειρήσεις όπως το σχέδιο ΜΚ Ultra, τότε ποιος μας εγγυάται ότι η σημερινή μάχη με την τρομοκρατία δεν θα τους «αναγκάσει» να τις επαναφέρουν στο προσκήνιο; Ειδικά τώρα που οι νέες τεχνολογίες, η Βιοχημεία και η Ιατρική έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ σε σχέση με τα απλοϊκά, αλλά και θανατηφόρα πειράματα του ‘50 και του ‘60;
Info: Κάποια από τα έγγραφα της CIΑ που δεν καταστράφηκαν δημοσιεύτηκαν το 1995 με βάση τη νομοθεσία για την «Ελευθερία της Ενημέρωσης». Μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα:

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ