Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΙΝ (ΕΛΛΗΝ ΗΝ;;;) ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011.


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΙΝ (ΕΛΛΗΝ ΗΝ;;;)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

Tις τελευταίες μέρες πολλά έχουν γραφτεί όσον αφορά την εξέλιξη της πορείας του κομήτη Ελενιν. 
H ιστορία παρουσιάζεται, πως τηλεσκόπια της California ανίχνευσαν ένα ραδιοσήμα που.... εκπέμπει από την περιοχή που βρίσκεται ο κομήτης Ελενιν. Αμέσως πολλοί έσπευσαν να πουν πως ο κομήτης είναι στην πραγματικότητα κάποιο εξωγήινο σκάφος ή κάτι που έχει κατασκευαστεί και έχει τοποθετηθεί επάνω στον κομήτη προκειμένου να εκπέμπει το σήμα. Φυσικά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε και πολλοί μίλησαν για απάτη και διασπορά ψεύτικων ειδήσεων με σκοπό τον αποπροσανατολισμό.

Is ELENIN giving off a strange RF signals?

apekshawishvashi

Μετά είδαμε στο Youtube ένα βίντεο που έδειχνε την πορεία του ΕΛΕΝΙΝ. Περιμέναμε λίγο διάστημα προκειμένου να διασταυρώσουμε αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο και διαπιστώσαμε πως το βίντεο ήταν πραγματικό.
Ο κομήτης ενώ πλησίαζε τον πλανήτη Δία, προκλήθηκε μια έκρηξη δίχως να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει ή τι την προκάλεσε! Η έκρηξη αυτή είναι τεράστια, και το οστικό κύμα φαίνεται καθαρά στις εικόνες.

Μπορείτε να το δείτε και εσείς ακολουθώντας ακριβώς την διαδικασία που φαίνεται
στο βίντεο από κάτω ή τον σύνδεσμο που σας έχουμε εδώ: http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/images . Eπιλέξετε ΒEHIND HI1, ημερομηνία από 20110829 εώς 20110907 και επιλογή SLIDESHOW.

Ύστερα από αυτό άρχισε να κυκλοφορεί στους επιστημονικούς κύκλους πως ο κομήτης έχει αρχίσει την διαδικασία αποσύνθεσης. Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Leonid Elenin στις 03 Σεπτεμβρίου:
"Η διαδικασία της αποσύνθεσης έχει αρχίσει, ο πυρήνας έχει αλλάξει αρκετά και τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει περισσότερο. Ο ψευτοπυρήνας του έγινε διάχυτος, επεκτάθηκε και εξαφανίστηκε εντελώς. Στις εικόνες από την 1η Σεπτεμβρίου στην κώμη του κομήτη δεν υπάρχει ορατή συμπύκνωση και αυτό σημαίνει ότι ο κομήτης έχει ήδη διασπαστεί σε μικρότερα κομμάτια με μέγιστο μέγεθος που δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα".

Elenin/Jupiter/Explosion Reality Check

Suspicious0bservers

Όμως στις φωτογραφίες αν προσέξετε καλά, ναι μεν υπάρχει επέκταση του πυρήνα όμως δεν φαίνεται πως εξαφανίζεται εντελώς, αλλά απλά μειώνεται και μετακινείται προς το μέρος που δεν υπάρχει οπτική κάλυψη του δορυφόρου.
Επίσης μας είχαν πει, πως η κόμη του Ελενίν ήταν όσο το μέγεθος του πλανήτη Δια, γιατί μετά βίας μπορούμε να τον παρατηρήσουμε στο slideshow;
Την πραγματικότητα θα την αντικρίσουμε την 11/09/ 2011 όταν ο κομήτης περάσει στο περιήλιο και θα μπορούμε να παρατηρήσουμε τι ακριβώς έχει γίνει..
http://e-rodios.blogspot.com/2011/09/blog-post_3573.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+E-rodios+%28e-rodios%29 ΠΗΓΗ

Φοιτητής δέχεται ηλεκτροσόκ επειδή τόλμησε να κάνει σχετική ερώτηση με τη μυστική οργάνωση Skull And Bones στον τότε υποψήφιο Πρωθυπουργό των Η.Π.Α. Κέρυ!


Φοιτητής δέχεται ηλεκτροσόκ επειδή τόλμησε να κάνει σχετική ερώτηση με τη μυστική οργάνωση Skull And Bones στον τότε υποψήφιο Πρωθυπουργό των Η.Π.Α. Κέρυ!


ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ SKULL AND BONES ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΕΡΥ!





ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΕΡΥ,ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ....ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ SKULL AND BONES(ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ)ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ.....
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ  ΕΝΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΚΚΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ....ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.....






Το "Ελληνικό Πείραμα", οι "κάρτες του πολίτη" και η παγκόσμια διακυβέρνηση - Όμορφος κόσμος "δημοκρατικά" πλασμένος...

Το "Ελληνικό Πείραμα", οι "κάρτες του πολίτη" και η παγκόσμια διακυβέρνηση - Όμορφος κόσμος "δημοκρατικά" πλασμένος...


Τελικά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση των εξουσιαστών να καταστήσουν την χώρα μας ένα πειραματόζωο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο από τα πλέον επίσημα χείλη.Ο τρίτος (και φαρμακερός) Παπανδρέου αναφέρθηκε κατ' επανάληψη στην αναγκαιότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ορίζοντάς την μάλιστα ως τον...τέταρτο δρόμο για την ανθρωπότητα, όταν ο «σοσιαλισμός» του τελείωσε, μαζί με τα λεφτά που (τελικά) δεν υπάρχουν!

 «Αυτός ο δρόμος βασίζεται σε υπεύθυνους, δημοκρατικούς θεσμούς, που βάζουν την παγκόσμια αλληλεγγύη πάνω από τα εθνικά συμφέροντα», είχε δηλώσει το παιδί της Μαργαρίτας σε αμερικανική εφημερίδα και φυσικά έχει πει και χειρότερα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ίδιο να δηλώνει πως το χρέος της χώρας «αφαιρεί ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας».
Μια δήλωση υποταγής, που έρχεται να ομολογήσει το ξεπούλημα της ανεξαρτησίας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους....»»». Ας μην πέφτουμε απ' τα σύννεφα όμως.
Οι έσωθεν εφιάλτες δεν έκρυψαν ποτέ τις προθέσεις τους, το ίδιο και τα μεγάλα αφεντικά τους. Στην πραγματικότητα η Εθνική μας κυριαρχία δεν κινδυνεύει από το χρέος αλλά από τους ίδιους! Αυτοί είναι οι ένοχοι για το σημερινό κατήφορο της πατρίδας μας σε όλα τα επίπεδα και αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο άμεσο διάστημα, το πολυσυζητημένο «λεφτά υπήρχαν αλλά που πήγαν» θα γίνει «Ελλάδα υπήρχε αλλά τι απέγινε;». Για να περάσουν τα «δημοκρατικά» σχέδιά τους χρειάζονται κάποια απαραίτητα συστατικά. Για παράδειγμα κανείς δεν έρχεται να σου ζητήσει να σου αδειάσει το σπίτι. Υπάρχουν αποδοτικότεροι τρόποι να σε κλέψει: Να χτυπήσει το κουδούνι για να δει αν είσαι μέσα ή να εισβάλλει με όπλο και να σε ακινητοποιήσει. Αντιστοίχως για να πουλήσουν την Πατρίδα και να κλέψουν τις ζωές μας, θα υπάρξει και ανάλογο σχέδιο το οποίο ήδη τίθεται σε εφαρμογή. Ξεκινά με την χειραγώγηση των ΜΜΕ, όπου συχνά χρησιμοποιείται ο «νέος πατριωτισμός» για να αγγίξουμε και το συναίσθημα του μαζανθρώπου και συνεχίζει με τον φόβο που είναι απείρως πιο αποτελεσματικός. Άγχος για την καθημερινή επιβίωση, την ανεργία, τα χρέη, φόβος για την ίδια την ζωή λόγω της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας. Μέχρι εδώ όλα «καλά». Τι γίνεται όμως με εκείνους που απομένουν και δεν καταπίνουν ούτε το χάπι του «νέου πατριωτισμού» αλλά ούτε και του φόβου; Εκεί υπάρχει ένα μικρό κενό, για το οποίο όμως η παγκόσμια διακυβέρνηση που οραματίζεται ο Jeffrey, έχει προνοήσει. Το χάπι αυτό είναι ο Έλεγχος. Ο Απόλυτος Έλεγχος.
Δεν πάει καιρός που δημοσιεύθηκε για την νέα κάρτα του Πολίτη, που έρχεται του χρόνου να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες. Από το όνομα και μόνο, ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος: θα είναι χρήσιμη στον Πολίτη, όσο είναι και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Η ταυτότητα αυτή μας λένε, θα έχει την μορφή πιστωτικής κάρτας και θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ στο οποίο θα ενσωματωθούν ο αριθμός δημοτολογίου κάθε πολίτη, το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, καθώς και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στη μία όψη της κάρτας θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου, καθώς και δακτυλικό αποτύπωμα.
Κάπου εδώ δημιουργείται μια εύλογη απορία. Αφού θέλουν να προσθέσουν κάποια στοιχεία παραπάνω, γιατί δεν αλλάζουν απλώς τις παρούσες ταυτότητες (όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν για το θρήσκευμα) και θέλουν να χρησιμοποιήσουν το «έξυπνο» τσιπ; Τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκε και αυτό το. μυστήριο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σκέφτονται λέει, να ενσωματώσουν στην κάρτα-ταυτότητα και την φοροκάρτα, που είναι μια άλλη κάρτα αλλά τελικώς θα την πάρουμε πακέτο όλα σε ένα. Η-αρχική- φοροκάρτα θα φέρει μαγνητική ταινία, θα μοιάζει όπως η χρεωστική και το κάθε μέλος της οικογένειας θα έχει τη δική του, γιατί η κοσμαγάπητη κυβέρνηση σκέφτεται το καλό όλων μας και δεν θέλει να ταλαιπωρούμαστε μαζεύοντας δεκάδες αποδείξεις. Θα πηγαίνεις να αγοράσεις νερό ή ψωμί, θα δείχνεις την κάρτα και τα δεδομένα θα περνάνε στην βάση του Taxis. Μόνο που δεν θα πηγαίνει έστω κατ' ευθείαν, αλλά μέσω... τραπεζών. Πως σας φαίνεται, καλό; Αν είστε από τους αντιδραστικούς που μιλάνε για φακέλωμα δεν είστε υποχρεωμένος να την παραλάβετε. ακόμα. Η φοροκάρτα big brother, θα είναι προαιρετική στις αρχές του 2011, αλλά επειδή κανείς δεν θα την παραλάβει θα ενσωματωθεί λίγους μήνες μετά στην κάρτα του πολίτη, ώστε κανείς να μην ξεφύγει από τον Έλεγχο.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι σενάρια θρησκευτικών προεκτάσεων. Ούτε αποτελούν απόρρητα μυστικά της λέσχης Bilderberg. Έχουν ανακοινωθεί ήδη και έχουν δημοσιευθεί παντού. Τώρα είναι η στιγμή της σφυγμομέτρησης. Το πείραμα μπαίνει στην τελική του ευθεία και η σκιά του ελέγχου αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα πιο βαριά από ποτέ. Ελλάδα σημαίνει Ελευθερία. Ότι από τα δύο και αν διαβάλλεται είναι ακριβώς το ίδιο. Και εμείς δεν ψάχνουμε άλλον... δρόμο για να πορευτούμε. Υπάρχει ένας μονάχα δρόμος και αυτός λέει: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.