Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

NASA SOHO και Stargates B΄


NASA SOHO και Stargates B΄






Τι με νοιάζει εμένα για τα Stargates εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κιόλας ? Αφού έχω τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με το Μνημόνιο, το ξεπούλημα της χώρας, τις «αποκαλύψεις» του Wikileaks και επιπλέον τους μετανάστες (sic). Έτσι θα αντιδράσει ο μέσος Έλληνας αναγνώστης διαβάζοντας και μόνο την λέξη Stargates ! Και μιλάω για έμψυχο αναγνώστη, γιατί οι Οργανικές Πύλες, οι έχοντες ερπετικά συμβιωτικά, τα υβρίδια ανθρώπων και τα MK/kids θα οχυρωθούν ΠΙΣΩ από την Κατευθυνόμενη ΛΟΓΙΚΗ τους και θα αρχίσουν το κεραυνοβόλημα, θα ασχολούνται με ασημαντότητες ενώ ο πολιτισμός τους, άρχισε ήδη, να πέφτει στα κεφάλια τους!

Ευπρόσδεκτα είναι όλα τα ανόργανα και ενόργανα όντα,

μέσα στην Τερατώδη αυτή Διατροφική Αλυσίδα που ονομάζουμε Δημιουργία!

Θεωρείτε ότι δεν διέπομαι από αγάπη, η ότι σας βρίζω? Τυπική αντανακλαστική αντίδραση (πάτημα κουμπιού), καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Τέλος πάντων ας δούμε το θέμα μας, για όσους θέλουν να συνεχίσουν να διαβάσουν.

Πριν συνεχίσεις διάβασε το Α μέρος και δες το άλμπουμ των φωτογραφιών


SunCruiser η Ονομασία και η Ουσία
Ο όρος SunCruiser δημιουργήθηκε από την Elizabeth Edwards  στον ιστότοπο της που δεν υπάρχει πλέον, μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα και εξαιρετική επιστήμονα που φυσικά θάφτηκε από το κατεστημένο. Τα Suncruiser είναι δύο, και είναι κατάλοιπα ενός άλλου παλιού αστροστόλου που έχουν υποστεί πειρατεία.  Πολλοί ερευνητές UFO (ATIA στα Ελληνικά), έχουν δημοσιεύσει διάφορες εικόνες από το διαστημόπλοιο SOHO που δείχνουν ανώμαλα αντικείμενα στην τροχιά του Ηλίου.

Σύμφωνα με τον φυσικό Nassim Haramein αυτά τα αντικείμενα είναι εξωγήινα διαστημόπλοια που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα με stargates χρησιμοποιώντας τον Ήλιο. Είναι γνωστά σαν “Suncruisers”, αλλά η NASA συστηματικά τα καλύπτει με την εξήγηση ότι είναι “imagery compression artifacts”.

Μόνο όταν οι ερευνητές Ron Stewart και Ron Nussbeck ανέπτυξαν μια τεχνολογία που ενισχύει και καθαρίζει τις εικόνες του SOHO, φάνηκε ότι δεν είναι ελάττωμα της ψηφιακής εικόνας, αλλά όντως αντικείμενα μεγέθους Γης στον Ήλιο.

Το suncruiser έχει μήκος 42.000χλμ, ενώ η περίμετρος της Γης είναι 40.000χλμ.

Αναλύοντας πολλές φωτογραφίες μεταξύ του 2009 και το 2010 φαίνεται ότι το ένα από αυτά το 2 είναι σταθερό στο ΙΔΙΟ σημείο πάνω από έξι μήνες. Δείτε το βίντεο





Οι Παμπάλαιες Υπερλεωφόροι 

We are not alone. The astronomers are wrong. The scientists are wrong. They are here, but we cannot see them because they hide. They hide…in plain sight. We are their servants, we are their slaves, we are their property….we are theirs. ROBERT MORNING SKY

Για δισεκατομμύρια χρόνια όλες οι εξωγήινες φυλές έχουν τεχνολογία Υπερδιαστατικής Φυσικής και εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές υπερλεωφόρους του Γαλαξία και τους άλλους δρόμους ταξιδεύουν αναρίθμητα χρόνια. Ενώ εδώ οι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ όπως μας ονομάζουν οι Επικυρίαρχοι, χάρις στα τσιράκια τους, τους ανήκοντες στις Μυστικές Εταιρείες, δεν απογειώθηκαν για το πραγματικό διάστημα ποτέ !

Η τελευταία ευκαιρία ήρθε με τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell (13 June 1831 – 5 November 1879). Είναι πιο αργά από ότι νομίζεται. Σε λίγο ο κόσμος θα γνωρίσει το μεγαλύτερο λουτρό αίματος της ιστορίας με τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Θα υπάρξουν 1 δισεκατομμύριο νεκροί και 5 δισεκατομμύρια θα απαχθούν για τροφή των Επικυρίαρχων. Όχι αμέσως χάρις στα κουκούλια με τις βλέννες, αλλά μέσα σε χιλιάδες χρόνια. Η ώρα της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ του κοπαδιού της ανθρωποκαλλιέργειας έφτασε !




PESHMETEN 9

Η υπερλεωφόρος Peshmeten 9 των stargates χρησιμοποιείται εκατομμύρια χρόνια από τις βασίλισσες του Ωρίωνα και κάθε άλλου είδους φυλή. Όμως τρομεροί διαγαλαξιακοί πόλεμοι έχουν ξεσπάσει για τον έλεγχο της. Κατεβάστε τις στον υπολογιστή σας και ανοίξτε τις με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (υπάρχουν εξαιρετικά free , όπως αυτο ΕΔΩ.   Κατόπιν ανοίξτε τες, και μεγεθύνετε τις, ελπίζω να αντιληφτείτε. Προσέξτε τις ενεργειακές σπείρες και τον σωλήνα στο κέντρο τους, όπου βέβαια φαίνονται.

Επίλογος

Τόσο σύντομα ? θα πείτε. Ναι, γιατί ενώ μπορώ να γράψω παρά πολλά, δεν θα μείνω στις κλασσικές εξηγήσεις των σκουληκότρυπων. Θα μπορούσα γράψω για το DNA και πως δημιουργεί βαρύτητα, λυγίζει Γαλαξίες, δημιουργεί stargates για Βασίλισσες του Ωρίωνα , εξωσκελετικά DNA των Βασιλισσών των Εντόμων, το χακιέριασμα του DNA μας για να μην ξεσπάσει (μετατρέποντας το «σκουπίδο» DNA σε 12 αλυσίδες) σε ψυχοκινητικό λύγισμα των Γαλαξιών, χρησιμοποιώντας την Χρυσή Τομή !!! Την μαύρη τρύπα δίπλα στον Ωρίωνα, το ερπετικό «αίμα» της Merkabbah και το λουρί της μάνας. Αλλά δεν θα το κάνω, προτιμώ να σας αφήσω να απολαύσετε τις φωτογραφίες !

The Meek Should Inherit The Earth, for

Only the Bold May Inherit The Stars

Τι άλλο να πω , δείτε λοιπόν προσεκτικά τις εικόνες και εύχομαι να καταλάβετε αυτό που καταλαβαίνω, και να Δ Ρ Α Σ Ε Τ Ε…

πως?

έτσι..!

Άσε το Χάος Να Βάλει Τάξη

Αν αρχίσεις να ζεις έξω από οριακούς κύκλους, ( διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις, κινήματα, ψηφίσματα..)

Αρχίσεις να χρησιμοποιείς την  Δύναμη του Ελεύθερου Ανοιχτού Συστήματος

Πάψεις να λειτουργείς με αυτοματισμό και συνέργεια

ΜΟΝΟ τότε θα βιώσεις την μαγεία του να είσαι ένας Κατεργάρης.

Νέο βίντεο σοκ από το τσουνάμι της Ιαπωνίας


Νέο βίντεο σοκ από το τσουνάμι της Ιαπωνίας

Ακόμα ένα συγκλονιστικό βίντεο από το τσουνάμι «τέρας» που χτύπησε την Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου βγήκε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο δείχνει με πόση ορμή το νερό χτυπάει την ακτή παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Παράλληλα ακούγεται ο ήχος της σειρήνας προειδοποίησης για τσουνάμι.
Στις ιαπωνικές ακτές, το ύψος του τσουνάμι παρασέρνει σπίτια, κτίρια και αυτοκίνητα, κατά τόπους έως και 20 χιλιόμετρα μέσα στο εσωτερικό της στεριάς.
Το τσουνάμι αποδείχθηκε ασύλληπτα πιο καταστροφικό από τον ίδιο το σεισμό,έφτασε έως και τα 10 μέτρα και συμπαρέσυρε σπίτια, κτίρια, αυτοκίνητα, ακόμα και πλοία, φτάνοντας κατά τόπους έως και 20 χιλιόμετρα μέσα στο εσωτερικό της στεριάς.

http://a-pistefto.blogspot.com/2011/09/blog-post_801.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FumzAI+%28a-pistefto%29 ΠΗΓΗ

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ???????


Η ανατολή της ανυπαρξίας
Είναι φορές που μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό που ζούμε ,  το μυαλό του κάθε συν`Ελληνα  μπαίνει στον πειρασμό  να αποδράσει, να ταξιδέψει για άλλες πολιτείες ((του εξωτερικού)) για να βρει το αυτονόητο(( δουλειά)). Δουλειά και όχι δουλεία . Είναι φορές που τουλάχιστον η δική  μου γενιά του 70 αναρωτιέται τι στο καλό πήγε στραβά, και έτσι ξαφνικά  γίναμε αλλόφρονες ,παράξενοι . Νοιώθουμε άδικοι και αδικημένοι γιατί κάποιος είπε ότι μαζί τα φάγαμε αλλά αν κοιτάξεις την δική μου γενιά κύριε ακατανόμαστε τουλάχιστον οι περισσότεροι είναι λεπτεπίλεπτοι ,άρα στο θέμα του φαγητού έχεις τα πρωτεία. Το συνειδητό της υπόθεσης είναι ότι ψάχνουμε το γιατί στο ασυνείδητο,  κάτι που εδώ και καιρό προσπαθούν να μας εντρυφήσουν κάποιοι μορφωμένοι ((αλήτες)) .  Άντρες υποκείμενα της λέξεως αυτής που κατά συνείδηση είναι απολειφάδια του φασισμού και της υποκουλτούρας του. Δεδομένο δε θεωρείτε το γεγονός ότι τα ΜΜΕ συντροφεύουν τους ανύπαρκτους εθνοδότες  που από εμάς τους υπνωτισμένους αιμοδότες αναδείχτηκαν  για να ορίζουν το μέλλον μας ,και αλοίμονο το μέλλον των παιδιών μας.
Τι είπα; το μέλλον των παιδιών μας ; Εδώ είναι που χάνεται η λογική ,και υπερισχύει η ωμή μα  και απύθμενη  παράλογη πραγματικότητα. Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι τα σχολικά βιβλία θα είναι σαφώς ελλιπείς, και μάλιστα κάποια από αυτά θα δοθούν ως CD-ROM και αν όχι θα τα βρούμε κάπου στο διαδίκτυο. Αγαπητοί κύριοι που διαχειρίζεστε τις τύχες των συνανθρώπων μου αποτύχατε. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ .  Πως μπορείτε να στερείτε  το αυτονόητο από τα μικρά –μεγάλα παιδιά τα οποία ίσως μετά από 10-15 χρόνια θα πάρουν τα ηνία από τα δικά σας ματωμένα χέρια; Ποιοι είσαστε μωρέ εσείς  που ορίζετε το πότε και πως θα μάθει το δικό μου παιδί γράμματα; Την στιγμή 
μάλιστα που ο άρχων της πατρίδος μας, αυτός που 
αυτοαποκαλείτε (((άκουσον-άκουσον  — ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ)) πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη με 11.000 αστυνομικούς και ίσως πόσους άλλους μυστικούς και βαλε. Πείτε καλοί μου άνθρωποι πόσο  θα κοστίσει το κουστούμι της ντροπής; Γιατί αφού κανείς πλέον εκτός ελαχίστων εγκεφαλικά παραπληγικών δεν σε θέλουν ,Γ Ι Α Τ Ι έρχεσαι . Γιατί τούτα τα χρήματα δεν τα χαρίζεις για να τυπωθούν βιβλία; Και στο φινάλε τι θα πεις μωρέ σε εκείνο το παιδάκι που δεν έχει υπολογιστή, που ο πατέρας και η  μάνα του δεν είχαν την οικονομική δύναμη να του πάρουν ;
 Πως στα τσακίδια  ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ;   Ίσως ψάχνουμε να βρούμε ένα μικρό βοτσαλάκι σε μια τεράστια  παραλία …ίσως κάποιοι διαβάζοντας όλα τα παραπάνω ,να μας πουν και ηλίθιους . Όμως ένα είναι σίγουρο. Σε ολα τα  μέρη του πλανήτη γη ανατέλλει ο ήλιος . Στην δική μας πατρίδα ανέτειλε ο πράσινος ήλιος της ανυπαρξίας …
Μετά τιμής  ……Σεραφινο….  

Κλείστε τα σχολεία, φτιάξτε φυλακές!...


Κλείστε τα σχολεία, φτιάξτε φυλακές!...

Γράφει ο Γεώργιος Μαλούχος

Μάλιστα: τελικά, μόλις το 20% των σχολικών βιβλίων θα βρίσκεται μεθαύριο στα σχολεία. Υπάρχει άραγε δικαιολογία; Καμία. Ούτε τρόικα, ούτε μεσοπρόθεσμο, ούτε αγανακτισμένοι, ούτε συγκρούσεις, ούτε συναινέσεις, ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά: απλώς ανεπάρκεια στον υπέρτατο βαθμό και στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Μπορεί τα μεγάλα υπουργικά λόγια να περίσσεψαν, όμως η ουσία είναι ότι το ξεκίνημα της χρονιάς βρίσκει το εκπαιδευτικό σύστημα ανέτοιμο όσο ποτέ.
Προβλήματα υπήρξαν πολλές φορές στο παρελθόν, όμως η κατάντια (γιατί περί αυτού πρόκειται) ενός υπουργείου Παιδείας που δεν μπορεί καν να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές θα έχουν τα βιβλία τους και κατατρέχει σε ανέφικτες εξυπνάδες για φωτοτυπίες για να αντιμετωπίσει το χάλι που....
δημιούργησε, είναι πρωτοφανής.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ιδιαιτέρως δε η ίδια η κ. Διαμαντοπούλου, που ξέρει με μεγάλη ευκολία να εκτοξεύει κορώνες για την επιστροφή στη δραχμή αλλά και να παραδίδει στους άλλους μαθήματα για την ανάγκη να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις, θα όφειλε να είναι πολύ πιο προσεκτική στις δηλώσεις και τις προτροπές της, αφού πρώτα ο δικός της απολογισμός είναι απελπιστικός.
Στις χώρες που θήτευσε ως επίτροπος, το ξέρει πολύ καλά, όχι απλώς «μαθήματα» γενικής πολιτικής δεν θα έδινε με τέτοιες επιδόσεις, αλλά δεν θα στεκόταν ούτε μέρα παραπάνω στη θέση της… Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς με ποιο θάρρος μιλά αφ' υψηλού και κάνει υποδείξεις για όλα τα υπόλοιπα, την ώρα που το ίδιο το υπουργείο της, συμπυκνώνει πλήρως όλο το ελληνικό κατάντημα...
Εν τω μεταξύ, την ίδια στιγμή που το υπουργείο Παιδείας «εξασφάλισε» για τους μαθητές την έναρξη μιας σχολικής χρονιάς χωρίς βιβλία και ουδείς πληρώνει (έστω και για λόγους συμβολικούς που θα δείξουν στην κοινωνία ότι δεν μπορούν τα πάντα πια να συμβαίνουν χωρίς ανάληψη ευθύνης), η κυβέρνηση ετοιμάζεται, όπως έχει διαρρεύσει η ίδια, να θέσει σε κίνηση την προσωποκράτηση, για εκείνους που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ και τις κατασχέσεις για όλους τους υπόλοιπους οφειλέτες του δημοσίου. Πόσοι είναι αυτοί; Υπερβαίνουν τις 900.000! Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: πρέπει ή δεν πρέπει να ενεργοποιηθούν αυτές οι διατάξεις;
Σε μια λειτουργούσα κοινωνία όχι μόνον θα έπρεπε ασυζητητί να ενεργοποιήθουν, αλλά, το βασικότερο, δεν θα μπορούσε να έχει φτάσει ποτέ ο αριθμός εκείνων που χρωστούν στο δημόσιο σχεδόν στο… 10% του πληθυσμού και σε κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του ενεργού πληθυσμού. Όμως έχει φτάσει. Με ευθύνη του συστήματος. Τώρα, το σύστημα (υποτίθεται ότι) «ξύπνησε», θέλει να μαζέψει τα λεφτά. Σωστά, γιατί η χώρα πιέζεται ασφυκτικά και πρέπει να βρει ένα τρόπο να τα βγάλει πέρα.
Όμως, λεφτά, σε αντίθεση με ό,τι υποστήριξε ο πρωθυπουργός, δεν υπάρχουν, τουλάχιστον για μεγάλο μέρος του πληθυσμού που τα χρωστά. Και αυτό το ξέρουν άπαντες. Με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, με τις συρρικνώσεις των εισοδημάτων, με τις δουλειές να κλείνουν και με την ανεργία στα ύψη και με την ύφεση στο 4,5%, πραγματικά, τι περιμένουν σε αυτή την κατεύθυνση;
Μπορεί να βρει η κυβέρνηση έναν τρόπο να κυνηγήσει εκείνους που είναι πραγματικά σε θέση να πληρώσουν; Με αυτούς ναι, ειδικά τους μεγάλους, να πάει ως το τέλος. Όμως, πόσοι είναι αυτοί σήμερα από τους εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες; Και πώς θα γίνει ο διαχωρισμός; Από ποιες υπηρεσίες και με ποιον τρόπο; Κι όσοι πραγματικά δεν μπορούν; Τι θα γίνει; Θα βρεθούν στρατιές ατέλειωτες μπροστά στους δικαστικούς κλητήρες; Ή μήπως για όσους αντικειμενικά πλέον δεν μπορούν να πληρώσουν, θα έρθει μια νέα διάταξη στα πρότυπα εκείνης της διαβόητης για τη διαγραφή των χρεών των μεγαλοοφειλετών;
Ποιος δεν θυμάται ότι μόλις λίγο καιρό πριν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών την έφερνε περίπου νύχτα στη Βουλή για να σβηστούν χρέη μεγαλοοφειλετών ύψους πολλών δις ευρώ; Εκείνοι γιατί αναγνωριζόταν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν και η κυβέρνηση επιχειρούσε να τους παραγράψει οριστικά; Ποιος δεν θυμάται επίσης ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε αρνηθεί επίμονα να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων η διάταξη επιχειρούσε να απαλλάξει από τα βάρη;
Δυστυχώς, ο συνδυασμός της απαράδεκτης αποτυχίας του υπουργείου Παιδείας και της ιστορίας με τις κατασχέσεις για τα χρέη στο δημόσιο, σε ένα ρητορικό οξύμωρο οδηγεί: όπως το πάνε, τελικά, θα πρέπει να κλείσουν τα σχολεία και να τα κάνουν φυλακές και καταλύματα, ξενώνες για όσους χιλιάδες τα σπίτια τους θα απειληθούν με πλειστηριασμούς για 3.000 ευρώ και πάνω. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Ολοι αυτοί οι άνθρωποι, πρέπει και να ζήσουν. Δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Οι προσωποκρατήσεις και οι κατασχέσεις είναι σημαντικό, θεμιτό και ενδεχομένως και αποτελεσματικό ως ένα βαθμό μέσο πίεσης για όσους έχουν και δεν πληρώνουν, αλλά και μέσο εξόντωσης για όσους πραγματικά δεν έχουν πια – και είναι πολλοί.
Κάποιος λεπτός και δύσκολος διαχωρισμός λοιπόν πρέπει να γίνει λοιπόν, κάποια λύση πρέπει να βρεθεί. Γιατί αν δεν βρεθεί και κινηθούν τελικά τέτοιες διαδικασίες – στην περίπτωση πάντα που λειτουργούν οι εφορίες, οι οποίες ήδη κατεβαίνουν σε απεργία μετά τις ανακοινώσεις Βενιζέλου -, θα πρέπει πραγματικά να κλείσουν τα σχολεία, τουλάχιστον μέχρι να ρθουν τα βιβλία, και να τα κάνουν ξενώνες και φυλακές, που, έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχουν…

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ((ΜΚ))???


MK

 "ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!": 

Πάντως η συνταγή είναι πετυχημένη. Πέρνουμε μία ανάρτηση από το internet και χωρίς καμία διασταύρωση την αναδημοσιεύουμε. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάνουμε και μιά ευφάνταστη και εμπεριστατωμένη ανάλυση. Δυστυχώς τα διάφορα sites και blogs που έχουν ξεπιδήσει κάνουν το ίδιο και δημιουργούν ένα μπάχαλο. Για να σας δώσω να καταλάβεται τι κάνετε (επίτηδες ή κατα λάθος, δεν ενδιαφέρει) δες εδώ και κυρίως στο 1:27. Προς οbserver: Αυτή είναι η ενημέρωση όπως πρέπει να είναι?


ΠΗΓΗ http://www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80