Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Nigel Farage: Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες, που λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.


Nigel Farage: Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες, που λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα, από την χθεσινή συγκλονιστική ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο.
Απίστευτες και συγκλονιστικές κατηγορίες για την οικονομική διακυβέρνηση και τον ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα.. 
Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε είναι η Οικονομική Διακυβέρνηση και όλοι εδώ στην πρώτη σειρά υποστηρίζετε περισσότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Τι είναι η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση; Θα σας πω τι είναι.
Πρόκειται για την προσγείωση ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, από το οποίο βγαίνουν έξω ένας υπάλληλος από την Επιτροπή, ένας υπάλληλος από την ΕΚΤ και ένας υπάλληλος από το φρικτό ΔΝΤ.
Τα τρία αυτά άτομα, η τρόικα, πηγαίνουν και συναντούν την ελληνική κυβέρνηση και της λένε, τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει.
Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.
Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες του εξωτερικού που, λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Είναι εντελώς απαράδεκτο.Υπάρχει κανείς που να απορεί γιατί οι Έλληνες πολίτες καίνε σημαίες της ΕΕ και ζωγραφίζουν σβάστικες
Αν δεν επιτραπεί στην Ελλάδα να βγει από αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, μπορεί να προκαλέσετε μια επανάσταση στη χώρα αυτή.



http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2011/09/nigel-farage.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FYWJNE+%28%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A9+%CE%91%CE%A0%CE%9F+%CE%A4%CE%97%CE%9D+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%91%29 ΠΗΓΗ

Λέσχη Bilderberg: "Προετοιμασία" νέου προέδρου των ΗΠΑ. "David" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ


Λέσχη Bilderberg: "Προετοιμασία" νέου προέδρου των ΗΠΑ. "David" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης "The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας! Το δημοσίευμα μιλαει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την... μυστική λέσχη Bilderberg ως ο... επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Εγώ ΠΑΛΙ συνελήφθην "αδιάβαστος", το πληροφορήθηκα μετά απο συζήτηση που είχα με κάποιον πατέρα του Ιερού Ναού του Αγ. Ιωάννου Χρισοστόμου που βρίσκεται στην συνοικία Oakleigh της Μελβούρνης. πάνω στα φλέγοντα ελληνικά θέματα και μάλιστα μου πρότεινε να διαβάσω το δημοσίευμα και μου έδωσε το συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας, όπου έμεινα με το στόμα...
ανοιχτό!

Σας το μεταφράζω και σας το μεταφέρω ΑΥΤΟΥΣΙΟ! 


Η Bilderberg ετοιμάζει τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο!
"Μετά την αποκάλυψη της λέσχης των Ιλλουμινάτι στο Συδνευ, κάτι άλλο μας προξένησε το ενδιαφέρον απο την άλλη άκρη του Ειρηνικού, το οποίο αν τελικώς αληθεύει, τότε θα πρέπει να αναρρωτιώμαστε όλοι μας αν πραγματικά ο Αμερικανικός Λαός ψηφίζει τους προέδρους του ή αν αυτοί οι πρόεδροι "μαγειρεύονται" και σερβίρονται στο λαό, χωρίς αυτός ουσιαστικά να μετέχει στην όλη διαδικασία της εκλογής του! Η λέσχη Bilderberg, είναι γνωστή σχεδόν στους περισσότερους Αυστραλούς για την μυστικότητα των συνεδριάσεών της και το μυστήριο που καλύπτει τα περισσότερα θέματα που αφορούν την ατζέντα της.

Για όσους απο μας δεν την ξέρουν, πρόκειται για ένα πολύ κλειστό club, στο οποίο συμμετέχουν οι πιο πλούσιοι και δυνατοί άνθρωποι του πλάνήτη, τραπεζίτες (κυρίως), στελέχη βιομηχανιών όπλων, διακεκριμένοι επιστήμονες, βασιλείς (όπως η Βεατρίκη της Ολλανδίας), ιδιοκτήτες ΜΜΕ κλπ και που συγκεντρώνονται κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος του πλανήτη, και μέσα στις τρείς μέρες που διαρκεί η κάθε συνεδρίαση, τα θέματα που συζητώνται είναι επτασφράγιστο μυστικό για όλους τους κατοίκους της Γής! Ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει κι αυτά σχεδόν μετά απο έρευνες του αμερικανού ακτιβιστή και ντοκυμαντερίστα-σκηνοθέτη κ.Alex Jones, ο οποίος μάλιστα είχε γυρίσει και σχετικό ντοκυμαντέρ για τη λέσχη αυτή πρίν 2 χρόνια, εκτός απο τις ραδιοφωνικές εκπομπές του που είχε κάνει σχετικά με αυτό το θέμα. Σύμφωνα λοιπόν με μία εγκυρότατη πηγή, η οποία ήταν καλεσμένη σε πρόσφατη συνεδρίαση της λέσχης, ένας νεαρός, μόλις 31 έτους, οικονομολόγος και νομικός σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προετοιμάζεται ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τον Μπαράκ Ομπάμα!

Το μόνο που μας αποκάλυψε (προς το παρόν) η πηγή αυτή είναι το μικρό του όνομα, το οποίο είναι David και οτι το επίθετό του είναι εβραιογερμανικής καταγωγής, γόνος οικογένειας που δραπέτευσε κατα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο απο τη Γαλλία και μέσω του Μαρόκου ταξίδεψε για τις ΗΠΑ. Σε ερώτησή μας γιατί η λέσχη αυτή επέλξε εναν πολύ νεαρό άνθρωπο για να αναλάβει αυτόν τον ομολογουμένως πολύ δύσκολο ρόλο, η πηγή μας είπε οτι ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους, αυτός συγκέντρωσε σχεδόν στο 100% τα κριτήρια τα οποία είχε θέσει η λέσχη για τον επόμενο εκλεκτό της ως Πλανητάρχη!

Είναι νεαρής ηλικίας, πράγμα που σημαίνει οτι θα έχει έρισμα στη νεολαία όχι μόνο της Αμερικής αλλά και του κόσμου όλου, πολύ γοητευτικός και χαρισματικός, ιδεολόγος και φιλειρηνιστής, μιλάει άπταιστα 8 γλώσσες και θεωρείται ένας απο τους εξυπνότερους ανθρώπους με υψηλότατο δείκτη νοημοσύνης! Ιδεολογικώς ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα, του οποίου είναι μέλος απο τα φοιτητικά του χρόνια στο Harvard και για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε και συνεργάτης του Randal Stevens, οργανωτή των περισσότερων προεκλογικών συγκεντρώσεων του σημερινού Προέδρου. Μέχρι σήμερα δεν είχε κανένα πολιτικό αξίωμα, πράγμα που σημαίνει οτι είναι εντελώς άφθαρτο πρόσωπο και σε συνδιασμό με την - σχεδόν - ασκητική ζωή που έκανε ως φοιτητής (δεν έχει στο μητρώο του ούτε κλήση για παράνομη σταθμευση!), θεωρείται απο τους ισχυρούς της λέσχης ως ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο στην ευημερία, μέσα στην παγκοσμιοποιημένη πλέον ανθρώπινη κοινότητα!"

Αν δεν το πιάσατε το... υποννούμενο αδέλφια, να σας το κάνω λιανά εγώ! Το δημοσίευμα αυτό, μιλάει ΣΑΦΩΣ για το πρόσωπο που τόσο η Αποκάλυψη, όσο και ο Προφήτης Δανιήλ ονομάζουν "Θηρίο"! Και ο απόστολος Παύλος ονομάζει ευθαρσώς ...Αντίχριστο!!!

Ο άνθρωπος που έζησε ως νάνος και ως γίγαντας!



Πολύ λίγα στοιχεία είναι γνωστά για τη ζωή του Adam Rainer, αλλά η περίπτωσή του είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι του ιατρικού ιστορικού. Γεννήθηκε στο Graz της Αυστρίας το 1899, και καθώς μεγάλωσε και ωρίμασε, έγινε εμφανές ότι το ανάστημα του ήταν σημαντικά μικρότερος από το μέσο άνθρωπο. Είχε χαρακτηριστεί ως νάνος, αφού είχε ύψος 1,18 μέτρα το 1920, στο 21ο έτος του.
Αλλά μετά τα 21, το ύψος του Adam ξαφνικά άρχισε να αυξάνει με εκπληκτικό ρυθμό, και χωρίς καμία συγκράτητη. Στην ηλικία των 32 χρόνων, το ασυνήθιστα χαμηλό ανάστημα του, αυξήθηκε σε ένα ασυνήθιστα ψηλό ανάστημα, αγγίζοντας τα 2.18 μέτρα! Αυτός ο απίστευτος συνεχής ρυθμός ανάπτυξης (περίπου 3,6 εκατοστά το χρόνο) εξάντλησε το σώμα του και τον καθήλωσε στο κρεβάτι.
Έζησε καθηλωμένος στο κρεβάτι μέχρι που πέθανε στις 4 Μαρτίου 1950 σε ηλικία 51 ετών. Κατά τη στιγμή του θανάτου του, ήταν 2.34 μέτρα, δύο φορές το ύψος που είχε σε ηλικία 21 ετών. Ο Adam είναι το μόνο πρόσωπο στο ιατρικό ιστορικό που έχει χαρακτηρισθεί ως νάνος και ως γίγαντας.

Πληρώσαμε τα μαλλιά της κεφαλή μας για το Σαββατοκύριακο του Παπανδρέου στην ΔΕΘ


Πληρώσαμε τα μαλλιά της κεφαλή μας για το Σαββατοκύριακο του Παπανδρέου στην ΔΕΘ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ!!
Η κυβέρνηση μόνο για χαράτσια κάνει.. Τις δικές της δαπάνες είναι ανίκανη να τις περιορίσει.. Η τεράστια αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, εκτιμάται πως θα κοστίσει 1,5 εκατ. €, με τα περισσότερα....




χρήματα να δίνονται για την ασφάλεια του Παπανδρέου.. Σύμφωνα με ανάρτηση της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο φετινός προϋπολογισμός για τα μέτρα αυξήθηκε τουλάχιστον κατά 800.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι. Η εξήγηση για το υπέρογκο αυτό ποσό είναι διπλό. Αφενός, λόγω του μεγάλου αριθμού των αστυνομικών, οι οποίοι που μετακινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, αφετέρου λόγω του αυξημένου χρόνου παραμονής τους εκεί. Τη λυπητερή ο λαός!!

Το τρίγωνο του διαβόλου-Devil's triangle (Ντοκιμαντέρ)


Το τρίγωνο του διαβόλου-Devil's triangle (Ντοκιμαντέρ)

Η ιστορία βρίθει μυστηρίων και ανεξήγητων
 φαινομένων -- από εξαφανίσεις στο τρίγωνο 
των Βερμούδων μέχρι τη χαμένη πόλη της
 Ατλαντίδας -- που τυγχάνουν πλήθος εικασιών
 και ελάχιστων απαντήσεων.

'Όμως με την πρόοδο της επιστήμης και της
 τεχνολογίας μπορούν νέα στοιχεία να έρθουν
 στο φως; Η σειρά «Αναζητώντας μυστήρια»
 θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτές τις 
νέες θεωρίες για να δώσει απαντήσεις σε 
ανεξήγητα μέχρι σήμερα ερωτήματα της ιστορίας.

Το τρίγωνο του διαβόλου - Devil's triangle

Το τρίγωνο των Βερμούδων, μια περιοχή 500.000 τετραγωνικών μιλίων στον Ατλαντικό, αποτελεί το 
μεγαλύτερο ανεξήγητο μυστήριο σε όλο τον κόσμο.
Πλοία και αεροπλάνα εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Η ομάδα της σειράς
 «Αναζητώντας μυστήρια» παίρνοντας μαζί της έναν από τους ελάχιστους επιζώντες ενός αεροπορικού 
συμβάντος στο Τρίγωνο των Βερμούδων προσπαθεί να διαπιστώσει τι μπορεί να αποπροσανατολίζει
 τους πιλότους. Η εξερευνητική ομάδα κάνει καταδύσεις στα νερά των Βερμούδων σε μια προσπάθεια
 να εντοπίσει τα συντρίμμια του πρώτου αεροσκάφους που εξαφανίστηκε στην περιοχή.


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Το τρίγωνο του διαβόλου-Devil's triangle (Ντοκιμαντέρ) 


http://periergaa.blogspot.com/2011/09/devils-triangle.html ΠΗΓΗ