Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Βιολογικά U.F.O.


Βιολογικά U.F.O.


eik.01
Ο ερευνητής Trevor James Constable (μαθητής του Wilhelm Reich) στην αναζητησή του φαινομέμου των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) δηλαδή των UFO, άρχισε να χρησιμοποιεί υπέρ-υθρο φωτογραφικό φιλμ σε μια συνηθισμένη φωτογραφική μηχανή. Ο Constable ανακάλυψε ότι…
“το υπέρυθρο φιλμ όταν εκτεθεί μεταξύ της αυγής και της ανατολής του ηλίου, σε ξερό κλίμα συχνά εμφανίζονται αόρατα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών που είναι ζωντανά και περνάνε μέσα από την ατμόσφαιρα”
Τα αποτελέσματα του ήταν εκπληκτικά. Όχι μόνον συμβατικοί δίσκοι και διαστημόπλοια απεικονίστηκαν στο φιλμ αλλά και εκπληκτικές αμοιβαδοειδείς μορφές ζωής. Σχολιάζοντας τα και περιγράφοντας την κατάπληξη του στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «The Cosmic Pulse of Life«, αναφέρεται σε…
“… στην ανεπιθύμητη φύση αυτών των φωτογραφιών … Αυτά τα ζωντανά πλάσματα, αυτές οι βιομορφές, δεν ήταν ούτε ότι θέλαμε ούτε ότι περιμέναμε. Θέλαμε διαστημόπλοια. Εκείνο τον καιρό είμαστε σε άγνοια για το βιολογικό στοιχείο στα UFOs … Στα ενδιάμεσα χρόνια έχω παρατηρήσει γοητευμένος και με ενδιαφέρον το ανησυχητικό και ενοχλητικό αποτέλεσμα (από τις φωτογραφίες και τα φίλμ) που είχε πάνω σε όλα τα πρόσωπα τα οπο’ια είχαν μηχανιστική προσέγγιση για τα UFOs. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι η επιστημονοκή αντικειμενικότητα είναι μύθος … (σελ 83-84).
Ο Constable είχε πολλές δυσάρεστες εμπειρίες με ανθρώπους επιστήμονες και άλλους που απειλούνταν πολύ από τις φωτογραφικές αποδείξεις. Τόσο εκτεταμένες και δραματικές ήταν αυτές οι αντιδράσεις πουσυμπέρανε, σαν μαθητής που ήταν του Wilhelm Reich ότι αυτή η νευρωτική αποστροφή ήταν η αντίδραση του κατεστημένου προς την δύναμη της ζωής.
Η επιστήμη είναι λογική, αλλά όταν ξεπεράσει αυτά τα όρια, γίνεται ένα παράλογο δόγμα – ο επιστημονισμός.
Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στα UFOs του Constable, και την αντίθεση μεταξύ των βιομορφών και των διαστημοπλοίων.
Τα αποκαλούμενα “διαστημόπλοια” είναι “αιθερικα” όπως και οι βιομορφές, καθόσον αποτελούνται από ύλη του “αιθερικού πεδίου” (σελ. 203) και κινούνται με την ενέργεια της ζωής που ο Wilhelm Reich ονομάζει “οργόνη”. Αυτοί οι κατασκευαστές μας λέει ο Constable είναι μια φυλή ευφυών και καλοσυνάτων όντων, οι “αιθέριοι” που ο κόσμος τους είναι ίδιος με τον δικό μας εκτός του ότι βρίσκεται σε υψηλότερο κραδασμικό επίπεδο (σελ. 201-3). Τα σκάφη τους γίνονται ορατά όταν υλοποιούνται στον δικό μας κόσμο (σελ. 203).
Έτσι έχουμε τουλάχιστον δύο βασίλεια αιθερικών όντων.
Το ένα περισσότερο ευφυές από την σύγχρονη (σελ. 289-90) ανθρωπότητα και το άλλο λιγότερο σε κατώτερο επίπεδο συνειδητότητος, κάτι σαν τα δικά μας ψάρια (σελ. 290).
eik.02
Και όπως τονίζει ο Constable:
“Με τον τρόπο εμφανίσεως τους στην ανθρωπότητα, τα διαστημόπλοια (το περισσότερο ευφυές βασίλειο) και τα Βιολογικά UFOs (το λιγότερο ευφυές βασίλειο) έχουν μπερδευτεί αμοιβαίως στον νου των ανθρώπων μέχρι σήμερα”.
Είναι το λιγότερο ευφυές και εμφανώς οργανικό βασίλειο που μας ενδιαφέρει περισσότερο.
“Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών μοιάζει πλασματική, γιατί το σχήμα τους φαίνεται θερμικά. Ταξιδεύουν παλμικά , φουσκώνοντας και συρρικνώνοντας κυκλικά το σώμα τους, όπως κινούνται μέσα στον αέρα … (σελ. 84). Με το να είναι πλάσματα φαίνονται στα ραντάρ και βίντεο τα οποία τραβήχτηκαν δείχνουν ότι είναι ικανά για τέτοιες ταχύτητες, αλλαγές σχήματος και μεγέθους, που καθιστά άχρηστη κάθε προσπάθεια να τα εξηγήσει κανείς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως (σελ.85)”.
“Η παλμική κίνηση αυτών των βιολογικών αερομορφών – η προϋπόθεση της ζωής είναι η παλμικότητα – προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτούς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως. Η έννοια ότι αυτή η παλμικότητα είναι ισοδύναμη με τους παλμούς της καρδιάς των ανθρώπων δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό … (σελ.100)”.
“… παρακινούμενοι από τους παλμούς των UFOs που παρατηρούσαν σε μεγάλα ύψη οι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τα ονόμασαν “διαστημικά ζώα” σε μία δημόσια ανακοίνωση στις 27 Απριλίου 1949, δηλώνοντας ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν ζωντανοί οργανισμοί (σελ.34)”.
Στην έκτη φωτογραφία ο Constable κοντά σε ένα UFO (σκάφος) στην έρημο Mojave την άνοιξη του 1958. Φαίνεται ο φακός στο πάνω μέρος του που απορροφά την ενέργεια στο υπ’ έρυθρο φάσμα ενώ δεν ήταν ορατό. Το περιστρεφόμενο πεδίο ενέργειας γύρω από το αντικείμενο, ο λευκός λοβός ενέργειας που φαίνεται αριστερά και κάτω από το αντικείμενο κάνει ετεροδύνωση (ηλεκτρονικός όρος, βασική αρχή λήψεως στα ραδιόφωνα) με το βιοενεργειακό πεδίο του συγγραφέα.
Όταν το κατάλαβε φώναξε στον φίλο του Dr James O. Woods που ήταν πίσω του να φωτογραφίσει αμέσως στα αριστερά του. Έτσι βγήκε αυτή η καταπληκτική φωτογραφία (κάτω εικόνα). Είναι η πρώτη φωτογραφία παγκοσμίως που δείχνει την προώθηση αυτών των σκαφών με περιστρεφόμενα ενεργειακά πεδία. Το φιλμ ήταν υψηλής ταχύτητος χωρίς φίλτρο, με f11 και 1/50 δευτερόλεπτα. Εμφανίστηκε με D-11 για 2 λεπτά.
eik.06
eik.03
eik.04
eik.05
eik.07

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!! UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ!!!


ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!! UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ!!!

Τον Απρίλιο του 2010 το Ισλανδικό ηφαίστειο ξύπνησε ύστερα από 5 αιώνες.  Δεν θα σταθούμε τόσο στα προβλήματα που δημιούργησε, όσο σε κάτι που θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης!
Σε ζωντανή σύνδεση και ενώ τα πλάνα από το SKY NEWS μεταφερόντουσαν σε εκατομμύρια τηλεοράσεις, ένα UFO σχήματος V αιωρούνταν πάνω από το ηφαίστειο!!! 



Δεν είναι η 1η φορά που UFO έχει φανεί να βγαίνει μέσα από ηφαίστειο.  Υπάρχουν πολλές αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και βίντεο που αποδεικνύουν πως υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους.  Μυστικές βάσεις; Ή αναζήτηση ενέργειας;


Αν το μέταλλο που περιβάλει το σκάφος είναι συλλέκτης ενέργειας και οι υψηλές θερμοκρασίες  είναι αυτές που τροφοδοτούν  τα σκάφη αυτά, ίσως ακούγεται λογικό.