Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΑΜΑΕΛ ΣΧΕΔΙΟ 100 ΕΤΩΝ


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΑΜΑΕΛ ΣΧΕΔΙΟ 100 ΕΤΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και από το δαιμονικό συνεχές των Αγγέλων του σκότους. Έχει την έδρα της στην Λευκή Πολιτεία (ΜΑΧ ΤΑΝΕ) που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν στην αυτόνομη επαρχία της Κίνας Σαανξί, σε 10 χιλιόμετρα βάθος. Διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ.Σκοπός της η εφαρμογή των πρωτοκόλλων του Σαμαέλ, που είναι 25 και έχουν σαν κεντρικό σκοπό την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας με επικεφαλής το γιο του διαβόλου, τον Αντίχριστο.
Η ομάδα αυτή, που έχει τη δική της θρησκευτική πίστη, έχει έναν κυρίως στόχο, την εξαφάνιση όλων των θρησκειών στον πλανήτη Γη και την επικράτηση της δικής της θρησκείας και κάστας και πολλούς σκοπούς, όσον αφορά τη μετέπειτα διοίκηση του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
1.ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ 2.Ο.Η.Ε. 3.ΝΑΤΟ 4.ΑΜΕΡΙΚΗ 5.ΤΡΟΦΙΜΑ 6.ΡΟΥΧΑ 7.Μ.Μ.Ε. 8.Μ.Μ.Μ. 9.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.Διαθέτουν μεγάλες γνώσεις μαύρης μαγείας, άριστη γνώση του οργανισμού των ανθρώπων, τέλεια γνώση του τρόπου σκέψης μας, των δυνατοτήτων του νευροφυσιολογικού μας συστήματος, μας παρακολουθούν εκατοντάδες χρόνια τώρα με 'πνευματικά ταξίδια' σε αόρατη μορφή, γνωρίζουν τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και ελέγχουν τον τρόπο σκέψης των μεγαλο προέδρων και μέσω των τρομακτικών κεφαλαίων που διαθέτουν έχουν τοποθετήσει 'αγορασμένους' ανθρώ πους τους σε καίρια σημεία των ισχυρών κυβερνήσεων του πλανήτη.Παράλληλα, διευθύνουν οι ίδιοι θρησκείες διαμελίζοντας τους ανθρώπους 'κοπαδοποιώντας' τους μέσα σ' ένα συνολικότερο σχέδιο να οδηγήσουν τους ανθρώπους σ' έναν τέτοιο παγκόσμιο πόλεμο, απ' τον οποίο να μη γλιτώσει κανένας. GEORGIA των ΗΠΑ σε οκτώ γλώσσες οι δέκα εντολές του Σατανά, που δίνουν οδηγίες για το επιδιωκόμενο παγκόσμιο κράτος με τη μία γλώσσα, το εννιαίο δικαστικό σύστημα και πάνω από όλα τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια κατοίκους, δηλαδή μειωμένο κατά 6 δισεκατομμύρια κατοίκους.Αυτή την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού επιβάλλουν και τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ (Σατανά) και εξυπηρετεί το σχέδιο Κίσσινγκερ.




 

Και όμως μας έχουΝ προειδοποιήσει για τον Ελενιν!!!


Και όμως μας έχουΝ προειδοποιήσει για τον Ελενιν!!!

Εχω γράψει σε παλαιότερα άρθρα για το πόσο το hollywood μοιάζει να θέλει να πληροφορήσει για το Μέλλον! Κωδικοί μέσα σε κωδικούς σαν να θέλουν μόνο οι μυημένοι η οι "αφυπνισμένοι' να καταλάβουν το μήνυμα ! Πάντα είχα την απορία για το πως κάποιοι "Ιλλουμινατοι" έχουν κυρίευση απόλυτα ένα ολόκληρο πλανήτη χωρίς να υπάρχει το αντίπαλο δέος...κάποιοι που σε θέσεις κλειδιά δίνουν την δική τους μάχη για να εμποδίσουν τα σχέδια των Επικυρίαρχων! Σε πολλές έρευνες έχω καταλήξει ότι υπάρχουν ενδείξεις  από  "ομάδα" η μεμονωμένους 
ανθρώπους που προσπαθούν να μας περάσουν πληροφορίες για την προστασία μας !! ΔΕς εδω για το θέμα των χαρακτών νομισματων!!

Σίγουρα θα θυμάστε όλοι την ταινία 2012 , όσοι ψάχνονται θα έχουν καταλήξει  ότι η πραγματική προφητεία των Μάγια δεν είναι για το 2012 άλλα για το 2011, ακόμα μέσα σε όλη την καταστροφολογία υπάρχει και η έλευση του Ελενιν που με όλη την παραφιλολογία του έχει οδηγήσει πολλούς να σκέφτονται για πλανήτη χ , Νιμπιρου , Ανουνακι...Ως γνωστό μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες που υπάρχει στο πλανητικό ταξίδι του Ελενιν είναι η 27/9/2011 ...όπου και πολλοί ερευνητές από τον κόσμο δηλώνουν ότι θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα , σεισμοί , καιρικά φαινόμενα, ηλιακές καταιγίδες κοκ! Όλα αυτά ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει το περιθώριο του ερευνητή θα τα διαβάσει και θα γελάσει! Τι γίνεται ομως αν ο Ελενιν είναι σε κώδικά μέσα σε μια ταινία ... που μιλάει για αυτόν χωρίς να μιλάει για αυτόν???!! . .Θυμηθείτε η βρείτε την ταινία λοιπόν κΑΙ πηγαίνετε στο  11,57 λεπτό της ταινίας είναι η στιγμή που ο πρωταγωνιστής ξυπνάει καθυστερημένος και κοιτάζει το ρολόι του ...το ρόλοι δείχνει ακριβώς 9" 27 και 11 δευτερόλεπτα!! = 27/09/2011 το κρίσιμο πέρασμα του Ελενιν πάνω από την γη! Ο πρωταγωνιστής κοιτάζει το ρολόι του και επειδή έχει αργήσει στην δουλειά του αναφέρει 3 φορές!!! ( η επανάληψη μιας φράσης δεν είναι και τόσο συχνή ιδίως αν δεν έχει εξελιχτεί το σενάριο της ταινίας ) Είμαι ένας νεκρός άνθρωπος!!,
Είμαι ένας νεκρός άνθρωπος!! Είμαι ένας νεκρός άνθρωπος!! 
Γεγονότα πως η 9/11 έχουν δείξει οτι μπορούν να προειπωθουν μέσα απο ταινίες , άλμπουμ , κινούμενα σχεδΙα κοκ.... Γιατί να μην φανταστώ ότι το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και τώρα... Μπορεί ο Ελενιν να είναι μια Καλοστημένη επιχείρηση Blue beam? ΕΧει σχέσει ο δορυφόρος που θα πέσει  και αυτός στην γη σχεδόν την ίδια μέρα?...από την αλλΗ δεν μπορώ να μην συνδέσω οτι πολλοί ηγέτες εκείνη την ημέρα βρίσκονται σε διακοπές ..με πρωτο πρωτο τον Ομπαμα όλως τυχαίως  που θα είναι σε επίσκεψη στο μεγαλύτερο καταφύγιο του κόσμου ..το αεροδρόμιο του Ντενβερ !!
Ακόμα και συμβολικά έρχονται να μπουν σε σκέψη ότι την ίδια μέρα ..παίζει η Παλαιστινη να ανακηρυχθεί από το UN ανεξάρτητο κράτος!! Η κίνα εκτοξευΕΙ ένα δορυφόρο με όνομα Παραδεισένιο Παλάτι!!!  ΠΟλυ συμβολισμός για ένα κομήτη που απλά είναι ένας "απλός" κομήτης που ..έτυχε απλά να περνάει κοντά μας!!Και ένα δικό μας εσωτερικό συνομωσιολογικο, Γιατί ενω εμείς έχουμε γράψει και μοιράσει το άρθρο

Τι γίνετε όταν σε παγκόσμια χαρτονομίσματα παρουσιάζετε η τροχιά Του Νιμπιρου? 

σε αλλα μπλοκς...


Και εμφανιζόμασταν πρώτοι λογικά εδώ και μήνες για το άρθρο μας!!!!! Σήμερα αν κάνεις Google τον συγκεκριμένο τίτλο δεν υπαρχουμε πουθενά!!!! Και υπάρχουν αυτοί που εμείς τους το δώσαμε!!!!!!! Γιατί ενώ έχουμε άπειρα κείμενα για ιλλουμινατοι και ελενιν και ανουνακι και νιμπιρου...τα ψάχνουμε μέσα στο μπλογκερ και έχουν εξαφανιστεί όλα από τον Μάιο και μετά!! Συγχωρέστε την γκρίνια μου..συνεχίστε να ερευνάτε ...επαγρύπνηση,προετοιμασία,δύναμη ...




το τραιλερ της ταινιας ..

http://www.katohika.gr/2011/09/blog-post_2620.html ΠΗΓΗ

Ευρωβουλευτής μιλάει στην ευρωβουλή για την Λέσχη Bilderberg (video)


Ευρωβουλευτής μιλάει στην ευρωβουλή για την Λέσχη Bilderberg (video)

Ομιλία του Βρετανού ευρωβουλευτή Gerard Batten στο ευρωκοινοβούλιο, στις 12 Σεπτεμβρίου, για την σκοτεινή ατζέντα της Λέσχης Bilderbergκαι την ένοχη σιωπή των "μεγάλων" media όπως το BBC. 

Ο Gerard Batten (57 ετών), είναι μέλος του United Kingdom Independence Party (UKIP), του Nigel Farage και από τα ιδρυτικά του στελέχη.
Δείτε το βίντεο:

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/09/bilderberg-video.html ΠΗΓΗ

Δορυφόρος της NASA πέφτει στη Γη – Πιθανός «στόχος» ελληνικό έδαφος!


Δορυφόρος της NASA πέφτει στη Γη – Πιθανός «στόχος» ελληνικό έδαφος!

Ένας παροπλισμένος δορυφόρος της NASA αναμένεται να συντριβείστην επιφάνεια της Γης σήμερα (23/9), με τους υπευθύνους της Διαστημικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ να παρακολουθούν στενά την πορεία του για να εντοπίσουν πού θα πέσουν τα θραύσματα.

Σύμφωνα με τη NASA, ο δορυφόρος Upper Atmosphere Research Satellite (UARS) θα ... εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου.

Ο δορυφόρος βάρους 6,5 τόνων και μεγέθους .........

λεωφορείου είναι ένας από τους μεγαλύτερους της NASA που πέφτει ανεξέλεγκτα στη Γη τα τελευταία 30 χρόνια. Υπολογίζεται πως τα κομμάτια που θα φτάσουν στην επιφάνεια της Γης θα είναι συνολικού βάρους 530 περίπου κιλών.

Παρά το γεγονός ότι η πτώση του δορυφόρου δεν είναι ελεγχόμενη η NASA αποκλείει να πέσουν κομμάτια του δορυφόρου σε κατοικημένες περιοχές, με την πιθανότητα να χτυπήσει άνθρωπο να ανέρχεται σε 1 προς 3200.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως ο δορυφόρος εκτιμάται ότι θα πέσει σε μία ζώνη από τις 57 μοίρες βόρεια ως τις 57 μοίρες νότια, περιοχή που περιλαμβάνει και την ελληνική επικράτεια.

http://enaigeira.blogspot.com/2011/09/nasa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FCIAE+%28%CE%95%CE%9D+%CE%91%CE%99%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91%29 ΠΗΓΗ