Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιο Είναι το Επίπεδο των Ψηφοφόρων στην Ελλάδα;


Ποιο Είναι το Επίπεδο των Ψηφοφόρων στην Ελλάδα;



Τώρα εδώ τι να σχολιάσει κανείς!;;;Τα συμπεράσματα δικά σας. 
Δείτε το video και θα καταλάβετε. 
Προσοχή, όσοι έχετε πρόβλημα με τη πίεσή σας πάρτε πρώτα ένα χάπι ...;





http://apolitik.pblogs.gr/2011/09/poio-einai-to-epipedo-twn-pshfoforwn-sthn-ellada.html ΠΗΓΗ

Νὰ φοβόμαστε;


Νὰ φοβόμαστε;


Ἱπτάμενοι δίσκοι! Ἐξωγήινοι! Φυσικές καταστροφὲς ποὺἀφανίζουν! Ὑπόγεια καταφύγια γιὰ ἐκλεκτούς! Σπόροι ποὺφυλάσσονται σὲ τράπεζες, εἶτε στὸν Βόρειο Πόλο, εἶτε στὴνἘλβετία, εἶτε στὴν Νορβηγία. Στρατοί ποὺ παρελαύνουν ἀπό κοινοῦ στὴν Μόσχα! Παγκόσμιες κυβερνήσεις! Πυρηνικοί κίνδυνοι! Τρελλοὶχειριστὲς ὅπλων μαζικῆς καταστροφῆς! Πανθρησκεῖες
Τί ἀκριβῶς συμβαίνει; Τί ἔρχεται; Ἀπὸποῦ; Καὶ εἶναι ἕνα ἤ εἶναι πολλά μαζύ; Ἀπὸἐδῶ ἤ ἀπὸ κάπου ἀλλοῦ; Κι ἐὰν ἔρχεταιἀπὸ ἐδῶ, ἀπὸ τὸν πλανήτη, ποῦἀπευθύνεται; Σὲ ὅλους πλήν ἐκλεκτῶν;



 Ὁ Νορβηγός (ἤδη νεκρός) βουλευτής, προειδοποιεῖ τὸν πλανήτη γιὰ κάποιαν πολύ μεγάλη καταστροφή, γιὰ τὴν ὁποίαν κράτη καὶ κυβερνήσεις λαμβάνουν ἔκτακτα μέτρα ἀσφαλείας, στήνοντας καταφύγια, τὰὁποῖα γιὰ τοὐλάχιστον πέντε χρόνια, θὰπροστατεύσουν τοὺς πολίτες τους. Ὅμωςἀπὸ τί; Τὶ γνωρίζουν ποὺ ἐμεῖς ἀγνοοῦμε; Καὶ γιατί ἑτοιμάζονται νὰ μᾶς θυσιάσουν; Σὲ τί;
Τὸ παρακάτω κείμενον μοῦ τὸ ἔστειλε ἡ Μαρία μᾶλλον γιὰ νὰ μὲ ἐνημερώσῃ. Ἀλλὰ,ἐὰν ἀποφασίσουμε νὰ τὸ δοῦμε μὲ σοβαρότητα καὶ σκεπτικισμό, τότε συλλέγοντας καὶ κάποιες ἄλλες πληροφορίες ποὺ σίγουρα τὸ συνοδεύουν, θὰ πρέπῃ νὰἀναζητήσουμε ἕναν ἀνισόρροπο νοῦ ἐντὸς τοῦ πλανήτου, ποὺ ὡς ἄλλος Δίας ἢ ὡςἄλλος Γιαχβέ, ἀπεφάσισε νὰ ἀφανίσῃ τὴν ἀνθρωπότητα. (Τὸ ἔχει ξανακάνειτοὐλάχιστον δύο φορές, συμφώνως μὲ τὶς μυθολογίες τῶν διαφόρων λαῶν. )
Δυστυχῶς ὅμως, δὲν ζοῦμε σὲ μυθολογικούς καιρούς γιὰ νὰ περιμένουμε ἕναν Προμηθέα νὰ μᾶς σώσῃ! (Λεπτομέρειες στὴν Προμηθέα Δεσμώτη τοῦ Αἰσχύλου.) Συνεπῶς, ὁ τωρινός «θεός», ὅποιο κι ἐὰν εἶναι τὸ ὄνομά του, ἀπεφάσισε ἐκ νέου νὰ ἀφανίσῃ τὸ ἀνθρώπινον εἶδος; Ἔτσι δικαιολογεῖται ἡ ἀκριβής γνώσις τῆςἡμερομηνίας;
Ἀλλά, τὸ ἡμερολόγιον τῶν Μάγιας, ποὺ ὑποτίθεται πώς τὰ προφητεύει ὅλα αὐτά,ἔχει ἑρμηνευθεῖ λᾶθος! Ἡ καταστροφή, κατὰ Μάγιας, προβλέπεται τὸ ἔτος 2021 κιὄχι τὸ 2012. (2012 ἤ 2021;) Συνεπῶς; Ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ ἕνα γήινον ἔργο ποὺἐκτίμησε λᾶθος τὶς ἡμερομηνίες; Καὶ πόσο μεγάλη καταστροφή θὰ μπορούσαν νὰδημιουργήσουν; Σὲ τί βαθμό; Πόσους θὰ κλάψουμε;
Ἀπὸ τὴν ἄλλην μεριά, ἐὰν τὸ «κακό» μᾶς ἔρχεται ἀπό ἔξω, τότε τὰ πράγματαἀλλάζουν. Οἱ ἐξωγήινοι (ποὺ μᾶλλον ἔρχονται μαζύ μὲ τὸν πλανήτη τους Χ) δὲν γνωρίζουν τὴν ἀλλαγή τῆς ἡμερομηνίας (ἴσως γιατὶ λαμβάνουν ἐνημέρωσι ἐκ τῶν γηίνων) καὶ ἐντὸς ὁλίγου φθάνουν! Κατὰ πώς τὰ λέει ὅμως ὁ νεκρός Νορβηγός, θὰδημιουργηθῇ ἕνα σκηνικό θανάτου γύρω μας! Προετοιμαζόμαστε, οὔτως ἤ ἄλλως…
Γιὰ νὰ δοῦμε… Ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς!
Φιλονόη.
Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί & δίνει οδηγίες επιβίωσης για το 2012


Πριν από αρκετό καιρό είχα αναφερθεί στο γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, στο οποίο προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο…

 Μολονότι, όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα…
Ακολουθεί το γράμμα του πολιτικού:
Είμαι Νορβηγός πολιτικός. Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με πολύ δύσκολα πράγματα που θα συμβούν από το 2008 μέχρι το 2012.
Η νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει ολοένα και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτήθηκε, είπε απλά ότι είναι για την προστασία του λαού της Νορβηγίας. Όταν θέλησα να μάθω, πότε πρόκειται να τελειώσουν τα έργα, απάντησαν “ πριν από το 2011″.
Το Ισραήλ κάνει το ίδιο όπως επίσης και πολλές άλλες χώρες.
Η απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια βρίσκεται στις φωτογραφίες που σας έχω στείλει, τη δική μου και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών με τους οποίους συναντιέμαι και είμαι εξοικιωμένος. Όλοι τους γνωρίζουν για τα παραπάνω, αλλά δεν θέλουν να θορυβήσουν το λαό ή να προκαλέσουν μαζικό πανικό.
Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής.
Οσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjøen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.
Δεν πρόκειται να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια στους ανθρώπους που πρόκειται να μείνουν στην επιφάνεια και θα πεθάνουν μαζί με τους άλλους . Το σχέδιο είναι να υπάρχει ασφάλεια για 2.000.000 Νορβηγούς, ενώ οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. Αυτό σημαίνει ότι 2.600.000 άνθρωποι θα αφεθούν στο σκοτάδι δίχως να γνωρίζουν τί να κάνουν.
Όλοι οι τομείς και οι “ κιβωτοί” είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με σήραγγες και διαθέτουν αυτοκινητάμαξες (railcars), με τις οποίες μπορεί να πάει κανείς από τη μία στην άλλη “ κιβωτό”. Είναι έτσι ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Μόνο οι μεγάλες πόρτες τους χωρίζουν, ώστε οι τομείς σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.
Είμαι πολύ λυπημένος. Συχνά κλαίω μαζί με άλλους που γνωρίζουν το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί θα το μάθουν πολύ αργά, και τότε όλα θα έχουν τελειώσει για αυτούς. Η κυβέρνηση λέει ψέματα στον κόσμο από το 1983 μέχρι σήμερα. Όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί στη Νορβηγία το γνωρίζουν αυτό, αλλά λίγοι θα το πουν στον λαό και το κοινό – επειδή φοβούνται την περίπτωση, μήπως χάσουν επίσης τις αυτοκινητάμαξες NOAH 12 που θα τους μεταφέρουν στους χώρους της κιβωτού όπου θα είναι ασφαλείς.
Εάν μιλήσουν σε κανέναν, θα είναι σίγουρα νεκροί. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον για τον εαυτό μου. Η ανθρωπότητα πρέπει να επιζήσει, όπως πρέπει να επιβιώσουν και τα άλλα έμβια όντα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.
Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και λένε μόνο ότι πρόκειται να συμβεί. Απευθυνόμενος σε όσους μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, τους λέω να προσπαθήσουν να φτάσουν σε υψηλότερα (υψομετρικά) μέρη και να βρουν εκεί ψηλά σπηλιές, όπου μπορούν να έχουν έναν χώρο αποθήκευσης τροφίμων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κονσερβοποιημένα τρόφιμα και νερό για να αντέξουν για λίγο. Συνειστώνται χάπια για την ακτινοβολία και ειδικές στολές (biosuits), εάν ο προϋπολογισμός σας σας το επιτρέπει.
Για τελευταία φορά λέω, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους … αλλά ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει, το ξέρω. Μόνο ο καθένας ατομικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξυπνήστε, σας παρακαλώ …!
Θα μπορούσα να γράψω χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα πια. Όταν γνωρίζει κανείς ορισμένα πράγματα, γίνεται ανίκητος -και τίποτε δεν μπορεί να τον βλάψει όταν γνωρίζει ότι το τέλος έρχεται σύντομα.
Σας διαβεβαιώνω 100% ότι θα συμβούν τα γεγονότα. Υπάρχουν τέσσερα χρόνια περιθώριο για να προετοιμαστεί κανείς για το φινάλε (endgame).Πάρτε όπλα, δημιουργήστε ομάδες επιβίωσης και φροντήστε για ένα μέρος/χώρο όπου μπορείτε να είστε ασφαλείς με τροφή για ένα χρόνο.
Ρωτήστε με οτιδήποτε σχετικά με τη σύνδεση που έχει η Νορβηγία με όλα αυτά και θα απαντήσω, όσο το γνωρίζω. Και κοιτάξτε γύρω σας:κατασκευάζουν παντού υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις να σας πουν τι χτίζουν. Θα σας πουν “ Α, είναι απλώς για την αποθήκευση τροφίμων”, και άλλα τέτοια. Σας τυφλώνουν με όλα αυτά τα ψέματα.
Τα σημάδια ξένης (εξωγήινης? σημ. μτφ. alien) παρουσίας υπάρχουν επίσης και βλέπω συχνά στην ελίτ νορβηγών πολιτικών, πως δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Είναι σαν να ελέγχονται σε κάθε σκέψη και σε κάθε λόγο τους. Είναι σαν να τους λένε να κάνουν πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Μου είναι σαφές ποιοί είναι, και ποιοι δεν είναι. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους και στο μυαλό τους.
Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) το 2012 είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα “ αναλάβει” τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag.
Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για την Benazir Bhutto στο δικτυακό σας τόπο. Ο θάνατος της ήταν τραγικός. Έχω συναντήσει τη Benazir, όπως βλέπετε. Θα δείτε επίσης από τις φωτογραφίες πως έχω συναντηθεί με μια σειρά από άλλους αξιοσημείωτους πολιτικούς και ηγέτες του κόσμου.
Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.
Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση όλων των -πολλών- προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.
Kind regards
[Όνομα και απόδειξη ταυτότητας παρέχονται]
Τις πληροφορίες στο παραπάνω γράμμα ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα και δεύτερος νορβηγός. (clic εδώ)
Προσωπικά, δεν μου αρέσουν οι καταστροφολογίες και η “ τρομολαγνεία” των τελευταίων ετών, όμως πολύ περισσότερο δεν μου αρέσει να κλείνω τα μάτια στις όποιες πιθανότητες… όπως και ο στρουθακαμηλισμός…
Αποδείξεις δεν υπάρχουν και σίγουρα κανείς δεν θα ερχόταν να μας έλεγε ανοιχτά μια τέτοια αλήθεια… αν ήταν αλήθεια…
Ωστόσο περίεργες “ συμπτώσεις” (ενδείξεις να πω?) υπάρχουν αρκετές τόσο στο εξωτερικό, όσο και στη χώρα μας…
Η “ κιβωτός των σπόρων” στη Νορβηγία, έκανε ήδη ως είδηση το γύρο του κόσμου . (Εγκαινιάστηκε πέρυσι το Φεβρουάριο, μετά από εκπληκτικά συνοπτικές και ταχύτατες διαδικασίες αποφάσεων, μελέτης, χρηματοδότησης και εκτέλεσης έργου…)
Τα τεράστια -άδεια προς το παρόν-περίεργα “ στρατόπεδα” που χτίστηκαν πρόσφατα στην Αμερική, -χωρητικότητας 25.000 ατόμων (!)- απασχόλησαν επίσης ελληνικά μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης, αλλά και τον ημερήσιο τύπο.
Περίεργες βάσεις φαίνεται όμως πως χτίζονται και στη χώρα μας:
 
(fotos: http://www.conspiracy-channel.gr/search/base/)
Τι παραγματικά θα συμβεί έως το 2012-από τα όσα σενάρια μας βομβαρδίζουν τελευταία ως “ πιθανότητες”- δεν ξέρει κανείς μας. Αν είναι καλό να κάνουμε οποιεσδήποτε προετοιμασίες… επιβίωσης, θα το κρίνει ο κάθε ένας από εμάς, ανάλογα με τα συμπεράσματα του, -μόνος του…
Β.Χ.

Ψηφίζουν αύριο το "δίκαιο" χαράτσι των ακινήτων. Εξαιρούνται βιομήχανοι, εκκλησία και μεγαλο-ιδιοκτήτες!


Ψηφίζουν αύριο το "δίκαιο" χαράτσι των ακινήτων. Εξαιρούνται βιομήχανοι, εκκλησία και μεγαλο-ιδιοκτήτες!




Αύριο οι βο(υ)λευτές καλούνται να ψηφίσουν ή οχι το νέο χαράτσι για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Το νέο χαράτσι ο κ. Βενιζέλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί χαρακτηρίζει δίκαιο. Είναι όμως;

Δείτε ποιοί εξαιρούνται:



1. Εξαίρεσαν ΟΛΑ τα βιομηχανικά κτίρια (βιομηχανική χρήση) αφού δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους φίλους τους εφοπλιστές και βιομηχάνους.



2.Εξαιρούνται όλοι οι μεγαλο-ιδιοκτήτες ακινήτων. Τα κτίρια (εκατοντάδων χιλιάδων τετραγωνικών) που το ελληνικό δημόσιο ενοικιάζει από μεγάλο-ιδιοκτήτες δεν θα πληρώσουν το ενιαίο τέλος ακινήτων !
Γιατί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ βγαίνουν στο όνομα του δημοσίου. Οι σχετικοί κωδικοί της ΔΕΗ δεν κάνουν διάκριση αν το δημόσιο είναι ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης. Είναι ενιαίοι. 'Ετσι επειδή δεν πληρώνουν το ενιαίο τέλος τα Υπουργεία, οι Εφορίες, τα Σχολεία και άλλες υπηρεσίες του δημοσίου που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα κτίρια, γλυτώνουν το μέτρο και οι "έχοντες" μέγαλο-ιδιοκτήτες αυτών των κτιρίων.
3. Εξαίρεσαν όλα τα ακίνητα της Εκκλησίας που χρησιμοποιούνται για κοινοφελείς σκοπούς αφού δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τον Μακαριότατο. Το περίεργο μάλιστα είναι οτι ο Αρχιεπίσκοπος είχε προβεί σε δηλώσεις οτι δεν ζήτησε ποτέ την εξαίρεση των κτιρίων της Εκκλησίας.
Πολύ δίκαιο μέτρο! Μπράβο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ...ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!!!

Όλο το σχέδιο της Τουρκίας για Ισραήλ, Κύπρο, Καστελόριζο, Λεβιάθαν και Οικόπεδο 12


Όλο το σχέδιο της Τουρκίας για Ισραήλ, Κύπρο, Καστελόριζο, Λεβιάθαν και Οικόπεδο 12



Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου...
Του Σάββα Καλεντερίδη
Η Τουρκία, χρησιμοποιώντας την εποχή του Ψυχρού 
Πολέμουπαρελκυστικά και καταχρηστικά την αξία του γεωγραφικού 
χώρου που κατέχει ως κράτος, κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη στήριξη
 των χωρών του ΝΑΤΟ και κυρίως των ΗΠΑ και του Ισραήλ, και να
 θέσει υπό πολυετή ομηρία Κύπρο και Ελλάδα. Με την καθοριστική
στήριξη των ως άνω χωρών, η Τουρκία κατέλαβε το 40% της Κύπρου,
 το οποίο, παρά τα σχετικά ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ, συνεχίζει να 
κατέχει διατηρώντας 40 χιλιάδες στρατό κατοχής στην πολύπαθη 
νήσο.
Ταυτόχρονα, ασκώντας κρατική τρομοκρατία, έθεσε υπό ομηρεία την Ελλάδα, η οποία επί τριάντα χρόνια δεν μπορεί να κάνει χρήση ενός κυριαρχικού της δικαιώματος, που είναι η επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στο σύνολο του θαλάσσιου χώρου της. Για να ισχυροποιήσει δε τις θέσεις και τα επιχειρήματά της απέναντι στην Ελλάδα, η Τουρκία αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, που είναι σε ισχύ από το 1982.
Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας όμως, δίνει το δικαίωμα στις χώρες που έχουν θαλάσσιες ακτές, 
να ορίσουν κάτω από συγκεκριμένες διαδικασίες την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), κατόπιν 
συμφωνίας με τις όμορες προς αυτές χώρες. Αυτό ακριβώς το δικαίωμα έκανε χρήση η μικρή και
 διαμελισμένη Κύπρος, και όρισε την ΑΟΖ της με την Αίγυπτο, το Ισραήλ και το Λίβανο, ενώ είναι σε
 εξέλιξη ανάλογη διαδικασία με τη Συρία.

Η Τουρκία, εγκλωβισμένη στην πρακτική της άσκησης κρατικής τρομοκρατίας σε Ελλάδα και Κύπρο και στην απόφασή της να μην αναγνωρίσει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, όσο διαρκούσε η διαδικασία της οριοθέτησης, στην ουσία παρέμεινε απλός θεατής των εξελίξεων. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να επεκτείνει εξ αντικειμένου το casus belli που ίσχυε για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων και να θέσει υπό ομηρία την Ελλάδα και στο ζήτημα της κήρυξης της ΑΟΖ σε όλο το θαλάσσιο χώρο από το Θρακικό Πέλαγος μέχρι το Αιγαίο, το Καστελόριζο και την Κύπρο.
Η Τουρκία άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι έπεσε η ίδια στο λάκκο που έσκαβε χρόνια τώρα σε Κύπρο 
και Ελλάδα, όταν οι παλιοί καλοί φίλοι, Ισραήλ και ΗΠΑ, έκαναν πρακτικά βήματα στο ζήτημα της
 εξόρυξης του φυσικού αερίου και πετρελαίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ. 
Τότε συνέλαβε ένα στρατήγημα που, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, θα την έβγαζε από το
 αδιέξοδο. Ανακάλυψε την Παλαιστίνη, τη Γάζα και το δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό. Και ένας λαός
 που πένεται και κυριολεκτικά δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ανταποκρίνεται σε όποιο χέρι βοηθείας
 του απλωθεί, έστω και τουρκικό.
Ποιο ήταν το κεντρικό ζητούμενο του στρατηγήματος; Να ρίξει το Ισραήλ μέσα στο λάκκο που έσκαψε 
το ίδιο για τους Παλαιστινίους. Δηλαδή, εκμεταλλευόμενη τον πόνο των Παλαιστινίων, να θέσει υπό
 ομηρία ολόκληρη τη ΝΑ Μεσόγειο, και μέχρι να λυθεί το Παλαιστινιακό και να ορίσει η Παλαιστίνη τη
 δική της ΑΟΖ στη Μεσόγειο, να σταματήσει κάθε διαδικασία καθορισμού της ΑΟΖ των γειτονικών
 χωρών και να παγώσει κάθε διαδικασία εξόρυξης στην περιοχή αυτή.

Στα πλαίσια αυτού του στρατηγήματος, η Τουρκία διεκδίκησε το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων, μια διαδικασία που διακόπηκε βίαια, με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, το Δεκέμβρη του 2008. Αυτός ήταν ο λόγος του εκνευρισμού του Ερντογάν στο Νταβός, ένα μήνα μετά, όταν έφυγε από το πάνελ, αφήνοντας σύξυλο τον Σιμόν Πέρες, καταγγέλλοντας το Ισραήλ ως χώρα δολοφόνο μικρών παιδιών. Να σημειωθεί ότι το Ισραήλ και το εβραϊκό λόμπι, χρόνια τώρα είναι ο βασικός υποστηρικτής της Τουρκίας στον αγώνα που γίνεται να αναγνωριστεί διεθνώς η Γενοκτονία που υπέστησαν Αρμένιοι, Έλληνες και Ασσύριοι από τους Τούρκους. Άλλος ένας λάκκος δηλαδή, που πέφτουν μέσα εκείνοι που τον έσκαψαν για τους άλλους, τους γενοκτονημένους λαούς της Ανατολής.

Στη συνέχεια, στα πλαίσια του ιδίου στρατηγήματος, η Τουρκία προσπάθησε να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό που εφαρμόζει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, υπενδυόμενη την προβιά του ακτιβιστή ανθρωπιστή αυτή τη φορά. Το γενοκτόνο τουρκικό κράτος, διέθεσε τα απαιτούμενα κεφάλαια για τη μίσθωση του Μαβί Μαρμαρά και ανέθεσε στην παρακρατική ισλαμοφασιστική οργάνωση ΙΗΗ την αποστολή να σπάσει το εμπάργκο. Ο στόχος ήταν να αποκτήσει ναυτική δραστηριότητα η Λωρίδα της Γάζας, για να ισχυροποιηθούν τα επιχειρήματα της Τουρκίας που θα οδηγούσαν στην ομηρία της ΝΑ Μεσόγειο. Το Ισραήλ αντέδρασε με το γνωστό τρόπο, για να οδηγηθούν σε αδιέξοδο οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ και να φθάσουμε σήμερα να μιλάμε για το Σχέδιο Γ΄ της Τουρκίας;

Ποιο είναι το σχέδιο αυτό;

Θα παραθέσουμε τους κεντρικούς του άξονες.

Η Τουρκία σε πρώτη φάση θα επιδιώξει να έχει αυξημένη και μόνιμη παρουσία με πλοία του πολεμικού της ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Κόλπου της Αλεξανδρέττας και της Διώρυγας του Σουέζ και κυρίως στα όρια της ΑΟΖ Κύπρου-Ισραήλ, με το πρόσχημα της προστασίας των τουρκικών εμπορικών πλοίων που θα κινούνται στην περιοχή. Με τον τρόπο αυτό θα επιχειρήσει να αμφισβητήσει εμπράκτως τις ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ. Μάλιστα, σε επιχειρησιακό επίπεδο η Τουρκία σχεδιάζει να κάνει ό,τι ακριβώς κάνει στο Αιγαίο με τα πολεμικά της αεροπλάνα. Δηλαδή, όπως με τις πτήσεις των πολεμικών της αεροσκαφών αμφισβητεί εμπράκτως την κυριαρχία της Ελλάδος στο Αιγαίο και δεν επιτρέπει την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών του πηγών, έτσι, με τις κινήσεις των πολεμικών της πλοίων στην περιοχή μεταξύ Κύπρου – Ισραήλ, θα επιδιώξει να αμφισβητήσει εμπράκτως τα νόμιμα και κυριαρχικά δικαιώματα των ως άνω χωρών και υπό το φόβο μιας πολεμικής σύγκρουσης, να προκαλέσει την παρέμβαση των ΗΠΑ και να παγώσουν οι διαδικασίες εξόρυξης και εκμετάλλευσης.Παράλληλα, η Τουρκία θα επιχειρήσει να πετύχει εντός του Σεπτεμβρίου την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως κυρίαρχου κράτους, στην επικείμενη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Αμέσως μετά, σχεδιάζει να ανακηρύξει μονομερώς την δική της ΑΟΖ στη ΝΑ Μεσόγειο μέχρι τα 200 ν.μ., και με βάση την αρχή της αναλογικότητας, να προχωρήσει στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με το ψευδοκράτος, χωρίς να αναγνωρίζει δικαίωμα ΑΟΖ στο Καστελόριζο.

Στη συνέχεια, σχεδιάζει να προχωρήσει στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Παλαιστίνη, θέτοντας έτσι υπό τον έλεγχό της το κοίτασμα Λεβιάθαν, το οποίο έχουν λάβει εντολή να προβούν στις απαραίτητες επιχειρησιακές προετοιμασίες για να προστατεύουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία.

 Τέλος, στα πλαίσια του σχεδίου αυτού, η Τουρκία, μέσω της τουρκικής εταιρείας πετρελαίων ΤΡΑΟ, θα προχωρήσει σε γεωτρήσεις στην ΑΟΖ Τουρκίας-ψευδοκράτους-Παλαιστίνης, έχοντας καταφέρει να περικλείσει και να απομονώσει εντελώς από θαλάσσης το Ισραήλ, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει και το βέτο της Άγκυρας, στις προσπάθειες που καταβάλλει για να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ.
Υπάρχουν και άλλα υποτιθέμενα «βέλη στη φαρέτρα» της Άγκυρας, όπως η καταγγελία του Ισραήλ
 στον ΟΗΕ για το πυρηνικό του οπλοστάσιο, η καταγγελία επίσης στον ΟΗΕ για τον αποκλεισμό της
 Γάζας, η πλήρης διακοπή των διπλωματικών σχέσεων, το πλήρες πάγωμα των εμπορικών σχέσεων
 και άλλα.
Ασφαλώς και υπάρχουν πολλά κενά και αδυναμίες στο Σχέδιο Γ΄ της Τουρκίας εναντίον του Ισραήλ,
 το οποίο επιδέχεται και πολλές αναγνώσεις.
Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα, εν όψει της μονομερούς ανακήρυξης της τουρκικής ΑΟΖ, 
πρέπει να είναι έτοιμη να διαχειριστεί το ζήτημα του Καστελόριζου, αν δεν το έχουν «διευθετήσει»
 ήδη εκείνοι που χαϊδολογούνται χρόνια τώρα με την Τουρκία.
Επίσης, είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βοηθούσαν με
 χέρια και πόδια την Τουρκία να καταλάβει τα 40% του εδάφους της Κύπρου και να κρατηθεί πάνω
 στο νησί τόσα χρόνια, όλα θα ήταν πιο εύκολα για όλους. Είναι ο λάκκος που λέγαμε…


ΠΗΓΗ: Όλο το σχέδιο της Τουρκίας για Ισραήλ, Κύπρο, Καστελόριζο, Λεβιάθαν και Οικόπεδο 12 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/12.html#ixzz1Z5dZ2isE

"Η Κόλαση της Αργεντινής όπως την έζησα"

VIDEO: Άγριος καυγάς στο δελτίο του MEGA


VIDEO: Άγριος καυγάς στο δελτίο του MEGA


VIDEO: Άγριος καυγάς στο δελτίο του MEGA
H αναφορά του Μανώλη Καψή ότι ο υπουργός Διοικητικής ΜεταρρύθμισηςΔημήτρης Ρέππας είναι ένας από εκείνους που «φωτογράφισαν» οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδ. Βουδούρης και Θαν. Οικονόμου ότι ευθύνονται για την καθυστέρηση της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου είχε σαν αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού!
Ο κ. Ρέππας ζήτησε να παρέμβει και δήλωσε την αντίθεσή του με την ερμηνεία του Μανώλη Καψή. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά αναπτύχθηκε ένας καυγάς μεταξύ τους, στον οποίο πήρε μέρος και ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης.
Δείτε το απόσπασμα:

http://www.mediagate.gr/On-Screen/item/4653-VIDEO-Agrios-kaygas-sto-deltio-toy-MEGA ΠΗΓΗ