Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Bob Lazar((Μιλάμε για επαφή, φυσική επαφή και αποδείξεις από έναν άλλο πλανήτη, ένα άλλο σύστημα, μια άλλη διάνοια.))


Α.Τ.Ι.Α.

Η τεχνολογία τους



Είναι πλέον κοινό μυστικό, το ότι διάφορα συντρίμμια από Α.Τ.Ι.Α., που κατά καιρούς έχουν πέσει στη Γη, έχουν έρθει στα χέρια ανώτατων μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α., έτσι ώστε να μελετηθούν από ειδικούς επιστήμονες, και να μπορέσουν να κατανοήσουν την τεχνολογία με την οποία έχουν κατασκευαστεί.
Αρκετοί επιστήμονες είναι αυτοί οι οποίοι έχουν εργαστεί σε τέτοια έργα, και έπειτα έχουν διωχθεί. Ελάχιστοι είναι όμως αυτοί, που ανοίγουν το στόμα τους, και μας μεταφέρουν τις εμπειρίες που απέκτησαν εργαζόμενοι σε τέτοια έργα.
Ένας από αυτούς, είναι ο Bob Lazar.

Οι αποκαλύψεις του Bob Lazar

Το "σπορ μοντέλο"...

Από τους εννέα δίσκους που ήταν συνολικά αποθηκευμένοι σε διασυνδεμένα υπόστεγα πολύ καλά κρυμμένα στην έρημο στην Περιοχή "S4", (ο κάθε ένας ήταν διαφορετικός από τους άλλους), ο Lazar είχε προσωπική εμπειρία με έναν που ονόμασε το "σπορ μοντέλο" εξαιτίας της στυλάτης εμφάνισής του.
Το...
Το πως περιήλθαν στην κατοχή των αμερικανικών κρατικών υπηρεσιών αυτοί οι δίσκοι είναι κάτι για το οποίο ο Lazar δεν ενημερώθηκε αλλά εκείνο που μπορεί να βεβαιώσει είναι ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς ήταν σε άψογη λειτουργική κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν προϊόν κάποιας συντριβής και ανάκτησης αλλά προφανώς παραδόθηκε στην κατάσταση αυτή από τους ίδιους τους εξωγήϊνους!
Προτού δουλέψει πάνω σε αυτόν τον δίσκο, ήταν παρών σε μια μικρή επίδειξη όπου ο δίσκος ανέβηκε σχεδόν 10 μέτρα ψηλά, κινήθηκε αριστερά, ύστερα δεξιά και μετά άρχισε να φωτοβολεί. Πριν να ανεβεί, ο δίσκος παρήγε για λίγο μια ηλεκτρική εκκένωση σε μορφη στεφάνης, έναν ήχο παρόμοιο με τον βόμβο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης και μετά ήταν τελείως αθόρυβος, ενώ το κάτω μέρος του φωτοβολούσε με μπλε χρώμα. Ο συριγμός και η φωτοβολία είναι αποτέλεσμα των τρομακτικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών που παράγονται από το σκάφος.



Ξενάγηση σε ένα εξωγήϊνο διαστημόπλοιο!

Το σκάφος έχει ύψος περίπου 5 μέτρα και διάμετρο 16 μέτρα. Η εξωτερική επιφάνεια του σκάφους είναι μεταλλική στο χρώμα του αγυάλιστου ατσαλιού. Το σκάφος αυτό κάθεται με την κοιλιά του όταν δεν είναι ενεργοποιημένο και όχι στα στερεότυπα πόδια με μορφή τρίποδα που συνήθως έχουν συνδεθεί με εμφανίσεις τέτοιου τύπου σκαφών.
Η πόρτα εισόδου βρίσκεται στο πάνω μισό του δίσκου, και μόνο το κάτω μέρος της πόρτας τυλίγεται στο κεντρικό χείλος του δίσκου.
Το εσωτερικό του δίσκου χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Το χαμηλότερο επίπεδο είναι εκεί όπου βρίσκονται οι τρείς βαρυτικοί ενισχυτές και οι κυματοδηγοί τους. Αυτοί είναι τα ολοκληρωμένα εξαρτήματα του συστήματος προώθησης που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν και να εστιάσουν το κύμα βαρύτητας Α. Ο αντιδραστήρας βρίσκεται ακριβώς από πάνω από τους τρεις βαρυτικούς ενισχυτές στο μεσαίο επίπεδο του σκάφους και βρίσκεται κεντραρισμένος ανάμεσά τους.
Τα σχέδια ενός Α.Τ.Ι.Α. 

Ο Lazar μπαίνει μέσα στο αλλόκοτο σκάφος...

Ο Lazar αισθάνθηκε ένα δυσοίωνο, εξωπραγματικό συναίσθημα όταν του επέτρεψαν να πρωτομπεί μέσα στο σκάφος, ένα συναίσθημα ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί, γιατί έδειχνε τόσο απίστευτα εξωγήϊνο που τίποτε ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια δεν έμοιαζε γνώριμο και οικείο - ακόμα και το γεγονός ότι έπρεπε να είναι σκυφτός του έδωσε να καταλάβει ότι δεν είχε φτιαχτεί για ανθρώπους...
Δεν υπάρχουν γωνίες 90 μοιρών στο εσωτερικό του και όλα μοιάζουν ομαλά στρογγυλεμένα. Εντύπωση προκαλεί επίσης ο εσωτερικός χώρος που είναι υπέρμετρα άδειος και το γεγονός ότι είναι όλο μεταλλικό, χωρίς συγκολλήσεις, χωρίς καθόλου χρώμα που να ξεχωρίζει, όλο στην ίδια ατσαλένια απόχρωση σαν κάποιο γιγάντιο ατσάλινο κατασκεύασμα, χυτό σε καλούπι με έγχυση.
Η Γέφυρα...
Τίποτα στο μέσα στο σκάφος δεν είναι τυχαίο ή πλεονασμός και όπως συνειδητοποίησε ο Lazar όλα τα μέρη είναι αλληλένδετα και αποτελούν ένα αρμονικό και ενιαίο λειτουργικό σύνολο. Όλα μέσα στο σκάφος μοιάζουν απόλυτα απλά σε σύγκριση με τα οικεία ανθρώπινα κατασκευάσματα, χωρίς κουμπιά, χωρίς ενδεικτικά όργανα, και ενώ παράγονται τεράστια ποσά ενέργειας δεν υπάρχουν ενσύρματες συνδέσεις. Το μεσαίο επίπεδο του δίσκου περιέχει τα καθίσματα, τα οποία είναι πολύ μικρά και πολύ χαμηλά στο δάπεδο για να είναι λειτουργικά για ενήλικα ανθρώπινα όντα.
Η Γέφυρα...
Οι τοίχοι στο μεσαίο επίπεδο είναι όλοι χωρισμένοι με αψίδες. Κάποια στιγμή, όταν ο εξωγήϊνος δίσκος ήταν ενεργοποιημένος, κάποια από τις αψίδες αυτές έγινε διαφανής και μπορούσε κάποιος να δει την περιοχή έξω από αυτήν σαν να ήταν παράθυρο αυτή η αψίδα.
Η αψίδα...
Τότε μια μορφή γραφής που δεν έμοιαζε με οποιοδήποτε γνωστό αλφάβητο ή επιστημονικά ή μαθηματικά σύμβολα άρχισε να εμφανίζεται στην μιά άκρη της διαφανούς αψίδας.
Η θέα από τα καθίσματα
Ο Lazar δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο ανώτερο επίπεδο του δίσκου και έτσι δεν είναι γνωστό τι ρόλο παίζουν τα τετράγωνα "παράθυρα" ή "φινιστρίνια". Σίγουρα πάντως δεν είναι φινιστρίνια. Ίσως είναι κάποιας μορφής αισθητήρες που έχουν σχέση με την πλοήγηση του σκάφους.


Το εξωτικό προωθητικό σύστημα του σκάφους.

Ο αντιδραστήρας ύλης - αντιύληςΤο προωθητικό σύστημα του σκάφους είναι ένας αντιδραστήρας ύλης - αντιύλης. Στον δίσκο όπου μπήκε ο Bob Lazar, ο αντιδραστήρας ήταν σφαιρικός στο μέγεθος μιας μπάλας του μπάσκετ. Το πάνω μισό ήταν ορατό στο μέσο του δαπέδου.
Το στοιχείο με ατομικό αριθμό 115Το καύσιμο του αντιδραστήρα είναι το στοιχείο με ατομικό αριθμό 115, ununpentium που είναι άγνωστο στην γη. Στον περιοδικό πίνακα των στοιχείων, το στοιχείο ununpentium, ένα υπερ-βαρύ μέταλλο, θα ήταν καταχωρημένο ως UUP. Έχει σημείο τήξης 1.740 βαθμούς Κελσίου.
Ο ρόλος του στοιχείου 115 σαν καύσιμο του δίσκου είναι διπλός. Παράγει το αρχικό κύμα βαρύτητας Α λόγω της μοριακής κατασκευής του και επίσης παράγει την ενέργεια που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση αυτού του αρχικού κύματος βαρύτητας, μέσω μιας αντίδρασης εξουδετέρωσης ύλης και αντιύλης.
Επομένως είναι φανερό ότι ο ρόλος του στοιχείου 115 είναι απλά αναντικατάστατος στο προωθητικό σύστημα του δίσκου και τελικά η αποκάλυψη αυτού του ρόλου ήταν η βασική συνεισφορά του Lazar στην ανάκτηση της εξωγήϊνης τεχνολογίας στην μυστική τοποθεσία S4. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Lazar ήταν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να υποκατασταθεί με τα γνωστά γήϊνα υλικά αυτό το στοιχείο που δεν συναντάται πουθενά πάνω στην γή και επομένως να αντιγραφούν με γήϊνα υλικά τα τεχνολογικά επιτεύγματα αυτού του σκάφους.
Ο περιοδικός πίνακας των Στοιχείων
Lazar: "Ήταν φανταστικά εξελιγμένο, αλλά όταν βασικά κατανοείς τι συμβαίνει, ειδικά με τον αντιδραστήρα, όλα αυτά τα πράγματα... ακόμα και σήμερα... βλέπεις την επιστημονική φαντασία... τον Πόλεμο των ’στρων... ακτίνες θανάτου και πιστόλια λέϊζερ και όλα αυτά... αυτή η τεχνολογία δεν είναι τόσο μακριά, το κύριο πράγμα σε όλα αυτά τα είδη όπλων της εξωτικής τεχνολογίας της επιστημονικής φαντασίας και όλων αυτών που βλέπουμε είναι η ενέργεια... πραγματικά... αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν ακτινοπίστολα χειρός... και τέτοιου είδους πράγματα... γιατί δεν έχεις 10 μεγαβάτ διαθέσιμα μέσα στο χέρι σου και δεν υπάρχει τρόπος να τα έχεις. Δεν παίζει ρόλο πόσο μη αποδοτική είναι η συσκευή... εάν έχεις την ενέργεια, μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα αυτά".
"Γι'αυτό όλα έχουν να κάνουν με τον αντιδραστήρα... πως μπορεί να παράγεται τέτοια ισχύς εκεί... αφού αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε πως λειτουργούσε ο αντιδραστήρας... ότι είναι εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογία, βέβαια, είναι ίσως ανέφικτη από εμάς αλλά μπορώ ήδη να την καταλάβω και σχεδόν μπορώ να οραματιστώ ότι κάποια μέρα ίσως την αντιγράψω..."
Ο αντιδραστήρας ύλης - αντιύληςΤο καύσιμο, δηλαδή το στοιχείο 115 με ειδική μορφή τριγωνικής σφήνας, μόλις μπαίνει μέσα στο πάνω μέρος του αντιδραστήρα τον ενεργοποιεί άμεσα και αυτόματα. Μια ελάχιστη ποσότητα καυσίμου (223 gr) επαρκεί για αρκετές δεκαετίες λειτουργίας του αντιδραστήρα και εκλύει μέσω της αντίδρασης εξουδετέρωσης ύλης-αντιύλης τεράστια ποσά ενέργειας.
Όταν το στοιχείο 115 βομβαρδίζεται με πρωτόνια μέσα στον αντιδραστήρα που επιταχύνονται από ένα είδος επιταχυντή τύπου κύκλοτρον μέσα στην τετράγωνη πλάκα στο κάτω μέρος του αντιδραστήρα, μεταστοιχειώνεται σε στοιχείο 116, ένα στοιχείο που παράγει αντιύλη.
Ο αντιδραστήρας ύλης - αντιύληςΜέσα στον αντιδραστήρα, δημιουργείται άμεσα μια αντίδραση εξουδετέρωσης ανάμεσα σε ύλη και αντιύλη και παράγεται ένα τεράστιο ποσό ενέργειας με μορφή θερμότητας. Ηλεκτρική ισχύς από αυτήν την θερμότητα λόγω της αντίδρασης της εξουδετέρωσης ύλης και αντιύλης, παράγεται μέσα σε θερμοηλεκτρικές γεννήτριες στερεάς κατάστασης που βρίσκονται στο κάτω μέρος του αντιδραστήρα σε μια τετράγωνη πλάκα με διαγώνιο 45cm. Οι γεννήτριες έχουν απόδοση ουσιαστικά 100%.
Lazar: "Αυτό έγινε όταν ο συνάδελφος μου Barry ήταν έτοιμος να ενεργοποιήσει τον αντιδραστήρα... διατηρούσε το καύσιμο σε ένα δοχείο... και το έβγαλε με μια λαβίδα... ήταν τριγωνικό σε σχήμα και έβγαλε το καπάκι από τον αντιδραστήρα και έβαλε το στοιχείο... υπάρχει ένα άλλο κάλυμμα που βγαίνει, και το έβαλε μέσα στον πυργίσκο... ξανάβαλε το κάλυμμα και το σκέπασε με το καπάκι και ο αντιδραστήρας ενεργοποιήθηκε. Αμέσως μόλις το έβαζες μέσα, ενεργοποιούνταν. Και ήταν η πρώτη φορά που το είδα."
"Φυσικά μου έδωσε μια εξήγηση... έτσι λειτουργεί... αυτό είναι το καύσιμο, απ' όσο ξέρουμε, και... είχαν πολύ περισσότερο καύσιμο από εκείνη την ποσότητα... εάν ήταν σε ένα από τα σκάφη ή αλλού δεν ξέρω, αλλά είχαν πολύ περισσότερο απ' όσο ήταν απαραίτητο για να λειτουργήσει το σκάφος. Ενδιαφερόταν πολύ να υποκαταστήσουν με κάτι, εάν ήταν δυνατόν, αυτό το καύσιμο. Όχι μόνο να μάθουν πως λειτουργούσε ο αντιδραστήρας... αλλά να τον αντιγράψουν με γήϊνα υλικά. Ήθελαν κάτι απλό... ουσιαστικά φτιαγμένο με υλικά που είχαν."
"Οταν ενεργοποίησε τον αντιδραστήρα μου είπε, ακούμπησέ τον. Και αισθανόσουν... είναι περίπου σαν να είχες δύο μαγνήτες στο χέρι σου, αλλά χωρίς καθόλου μέταλλο... αισθανόσουν μια απωστική δύναμη... καθώς πλησίαζες το χέρι σου πιό κοντά σε αυτό, δεν μπορούσες να ακουμπήσεις τον μεταλλικό αντιδραστήρα... Δεν υπήρχε κανένας ήχος, πλήρης σιωπή, και δεν μπορούσες να το μετακινήσεις καθόλου... ήταν ουσιαστικά κλειδωμένο στον χρόνο και στον χώρο... ήταν απόλυτα αμετακίνητο... και μετά μπορούσες να αισθανθείς ότι το πεδίο ήταν σχεδόν ελαστικό στην κορυφή και τότε ήταν που ρίχναμε αντικείμενα επάνω εκεί και αναπηδούσαν... και έριξε μιά μπάλα του γκολφ στην κορυφή και αυτή αναπήδησε και χτύπησε ένα από τα πλακάκια της οροφής..."


Τα κύματα βαρύτητας - Οι βαρυτικοί ενισχυτές.

Σύμφωνα με έγγραφα που διάβασε ο Lazar στην μυστική βάση S4, οι δίσκοι πετάνε ενισχύοντας τα κύματα βαρύτητας. Η βαρύτητα είναι στην πραγματικότητα δύο κύματα, που προσδιορίζονται ως βαρύτητα Α και βαρύτητα Β. Η βαρύτητα Α βρίσκεται στο ατομικό επίπεδο. Δηλαδή, το κύμα βαρύτητας δεν εκτείνεται πέρα από τον μοριακό δεσμό εκτός από την περίπτωση του στοιχείου 115. Αυτή η ελάχιστη προέκταση του κύματος στο στοιχείο 115 επιτρέπει ώστε το κύμα να μπορεί να προσπελασθεί και να ενισχυθεί. Η τρέχουσα ονομασία της βαρύτητας Α είναι η γνωστή ισχυρή πυρηνική δύναμη.
Τομή του Αντιδραστήρα
Το βαρυτικό κύμα που παράγεται από το στοιχείο 115 βρίσκεται μέσα στον σφαιρικό αντιδραστήρα. Συνδεδεμένος με αυτόν τον αντιδραστήρα από το επάνω μέρος είναι ένας διαφανής κυματοδηγός (σε μορφή σωλήνα που φτάνει μέχρι την οροφή του σκάφους) ο οποίος είναι συντονισμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει μια εύκολη διαδρομή την οποία να ακολουθήσει το κύμα. Το κύμα χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια να καταβάλλει για να ταξιδέψει προς τα πάνω κατά μήκος του κυματοδηγού από το να πάει αλλού. Το κωνικό κάτω μέρος του κυματοδηγού ακουμπάει το πάνω μέρος του αντιδραστήρα, ενώ το πάνω μέρος του κυματοδηγού εκτείνεται έως την οροφή.
Τομή ενός Α.Τ.Ι.Α.
Οι βαρυτικοί ενισχυτές είναι τρείς σωλήνες περίπου 60 εκατοστά σε διάμετρο και 120 εκατοστά σε μήκος. Είναι τοποθετημένοι σε τριγωνικό σχηματισμό κάτω από ένα ψευδο-δάπεδο και πάνω από το χαμηλότερο μέρος του σκάφους. Ο αντιδραστήρας είναι κεντραρισμένος ανάμεσα στους τρεις ενισχυτές γιατί το κύμα βρίσκεται επίσης στη βάση του αντδραστήρα. Ο αντιδραστήρας λειτουργεί σαν πομπός, παρόμοιος με ένα πηνίο Tesla, στο ότι κάθε ενισχυτής συντονίζεται ανεξάρτητα για να λειτουργήσει σαν ενισχυτικός δέκτης.
Τα τρεία βαρυτικά κύματα
Το μόνο κινούμενο σημείο σε ολόκληρη την κατασκευή του δίσκου είναι η άρθρωση στο σημείο στήριξης των βαρυτικών ενισχυτών έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να κινηθούν και να κατευθύνουν το βαρυτικό κύμα προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο καθένας από τους τρεις βαρυτικούς ενισχυτές παράγει το δικό του βαρυτικό κύμα, και ανάλογα με το πως είναι προσανατολισμένοι οι ενισχυτές, τα βαρυτικά κύματα μπορούν να εστιαστούν σε ένα σημείο ή να απλωθούν. Κάθε ενισχυτής μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα πάνω στην δική του άρθρωση.
Τα κύματα βαρύτητας έχουν πλάτος, μήκος κύματος και συχνότητα, όπως έχει οποιοδήποτε κύμα. Καθώς αυξάνεται το πλάτος, τα βαρυτικά κύματα λυγίζουν τον χώρο γύρω από τον δίσκο.

Το εξωτικό προωθητικό σύστημα του σκάφους.

Όταν ταξιδεύουν με σχετικά μικρές ταχύτητες κοντά σε ένα πλανήτη, και πάλι οι δίσκοι χρησιμοποιούν την βαρύτητα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Τώρα οι δίσκοι ισορροπούν στα κύματα βαρύτητας και "πέφτουν" προς την κατεύθυνση που θέλουν να πάνε. Τα βαρυτικά κύματα από τον δίσκο εναλλάσονται σε φάση με την βαρύτητα του πλανήτη.
Μέγιστη παραμόρφωσηΜέγιστη παραμόρφωση
Αν και οι δίσκοι είναι πιό ασταθείς σε αυτή την κατάσταση λειτουργίας, μπορούν όμως να πραγματοποιούν ελιγμούς που είναι πέρα από τις δυνατότητες των συμβατικών αεροσκαφών - όπως να κάνουν στροφές 90 μοιρών στιγμιαία και να επιταχύνουν εξαιρετικά γρήγορα. Οι επιβάτες που βρίσκονται μέσα στον δίσκο δεν αντιλαμβάνονται δυνάμεις G κατά την διάρκεια αυτών των ελιγμών.
Τα κύματα βρίσκονται σε διαρκή αλλαγή φάσης, που αλλάζει τον προσανατολισμό και το επίπεδο του κύματος από 0 σε 180 μοίρες, επομένως εναλλάσσοντας την έλξη ή απώθηση του κύματος.
Διαμόρφωση ΌμικρονΔιαμόρφωση Όμικρον
Όταν ένας δίσκος λειτουργεί με έναν μόνο ενισχυτή, στέκεται πάνω σε ένα "έδρανο" βαρύτητας και λέγεται ότι λειτουργεί τότε σε "διαμόρφωση όμικρον". Σε αυτήν την διαμόρφωση, οι υπόλοιποι δύο ενισχυτές είναι αποδεσμευμένοι για άλλες χρήσεις - όπως να συλλέγουν αντικείμενα.
Διαμόρφωση Δέλτα
Στην "διαμόρφωση δέλτα", οι δίσκοι λειτουργούν συγχρόνως και με τους τρεις ενισχυτές. Αυτή η διαμόρφωση χρησιμοποιείται στο διάστημα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Στο διάστημα, ο δίσκος κλίνει με τέτοιο τρόπο ώστε οι βαρυτικοί ενισχυτές να εστιάζονται εκεί όπου κατευθύνεται ο δίσκος και το προωθητικό σύστημα τίθεται σε λειτουργία ενισχύοντας τα βαρυτικά κύματα που είναι εκτός φάσεως με την βαρύτητα της γης. Τα ενισχυμένα κύματα βαρύτητας παραμορφώνουν τον χωρόχρονο.
Διαμόρφωση Δέλτα
Το βαρυτικό πεδίο που παράγει ο δίσκος μπορεί να παραμορφώσει τον χωρόχρονο και επομένως την απόσταση ανάμεσα στο σημείο Α που βρίσκεται αρχικά και στο σημείο Β που θέλει να πάει. Μπορεί μετά να μετακινηθεί στο σημείο που θέλει να πάει, και μετά να σταματήσει να παράγει το βαρυτικό πεδίο... επιτρέποντας στον χωρόχρονο να επανέλθει στην φυσιολογική του μορφή.
Ο δίσκος στρεβλώνει τον χωρόχρονοΜε δυό λόγια, ο δίσκος στρεβλώνει τον χωρόχρονο, προσκολλάται στην στρέβλωση αυτή και επαναφέρει απότομα τον χωρόχρονο στην αρχική του μορφή. Με αυτό τον τρόπο, οι επιβάτες του δίσκου μπορούν να ταξιδέψουν τεράστιες αποστάσεις με ελάχιστη γραμμική μετακίνηση και έτσι η παραμόρφωση του χωρόχρονου μεταφράζεται σε μειωμένη απόσταση.

Ο δίσκος παραβιάζει το όριο της ταχύτητας του φωτός;

Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει ή στρεβλώνει τον χώρο είναι ήδη γνωστό στην συμβατική φυσική. Γι' αυτό οι αστρονόμοι, σε ορισμένες θέσεις κατα την διάρκεια μιας έκλειψης, μπορούν να δουν αστέρες που είναι ακριβώς πίσω από τον ήλιο (η βαρύτητα του ηλίου προκαλεί το φως του αστέρα να λυγίσει γύρω από τον ήλιο).
Η βαρύτητα παραμορφώνει ή στρεβλώνει τον χώρο
Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει τον χρόνο είναι επίσης γνωστό. Για παράδειγμα, εάν εσύ και κάποιος φίλος έχετε ατομικά ρολόγια συγχρονισμένα μεταξύ τους και ο φίλος σου ανεβαίνει σε ένα βουνό ή σε ένα αεροπλάνο, τα ρολόγια θα είναι ασυγχρόνιστα όταν ο φίλος σου επιστρέψει (το ρολόϊ σου βρίσκεται σε ένα ισχυρότερο βαρυτικό πεδίο).
Η ταχύτητα u ορίζεται σαν η απόσταση s δια του χρόνου t. Και εφόσον οι δίσκοι λειτουργούν στρεβλώνοντας τον ίδιο τον χώρο και τον ίδιο τον χρόνο ένας πιο πολύπλοκος τύπος από τον u=s/tχρειάζεται για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ακριβές ότι οι δίσκοι παραβιάζουν τον περίφημο κανόνα του Einstein ότι τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Είναι πιό ακριβές να πούμε ότι οι δίσκοι παρακάμπτουν αυτόν τον κανόνα τελείως.
Ο Einstein πέθανε προσπαθώντας να καταλάβει την βαρύτητα. Σύμφωνα με τον Lazar, η βαρύτητα διαδίδεται στιγμιαία. Η βαρύτητα είναι στην πραγματικότητα δύο κύματα, που προσδιορίζονται ως βαρύτητα Α και βαρύτητα Β. Η βαρύτητα Α βρίσκεται στο ατομικό επίπεδο (είναι η ισχυρή πυρηνική δύναμη), ενώ η βαρύτητα Β είναι η μακροσκοπική βαρύτητα που ξέρουμε.

Ανησυχητικά συμπεράσματα...

Από τα λεγόμενα του Bob Lazar, αλλά και από πάμπολλες άλλες συγκλίνουσες πληροφορίες και ενδείξεις προκύπτει ότι υπήρξε (και υπάρχει;) κάποιου είδους "συνεργασία" αυτών των όντων με άκρως απόρρητες και μυστικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ (και ίσως και αλλού) που φαίνονται να είναι πρόθυμες να ανταλλάξουν τα μυστικά των εξαιρετικά προηγμένων εξωγήϊνων τεχνολογιών με παραχωρήσεις και δευκολύνσεις που ίσως αποβούν καθοριστικές και μοιραίες για το μέλλον του ανθρώπινου γένους...
Lazar: "Λέω την αλήθεια. Προσπάθησα να το αποδείξω. Αυτό που γίνεται εκεί μπορεί να είναι το πιο σημαντικό γεγονός της Ιστορίας. Μιλάμε για επαφή, φυσική επαφή και αποδείξεις από έναν άλλο πλανήτη, ένα άλλο σύστημα, μια άλλη διάνοια. Αυτό πρέπει να είναι το πιό μεγάλο γεγονός στην Ιστορία."

H ακτινοβολία του Ήλιου «τρελαίνει» τον χειμώνα


H ακτινοβολία του Ήλιου «τρελαίνει» τον χειμώνα

Η υπεριώδης ακτινοβολία του Ήλιου είναι πολύ πιθανό να συνδέεται με την ένταση του χειμώνα στη Γη. Έρευνα Βρετανών επιστημόνων που χρησιμοποίησαν τον δορυφόρο SORCE της NASA δείχνει ότι οι μεταβολές στις εκπομπές υπεριώδους ακτινοβολίας από τον Ήλιο επηρεάζουν το κλίμα στον πλανήτη μας και....




ειδικά τον χειμώνα ο οποίος σε ορισμένες περιοχές εμφανίζεται πολύ βαρύς ενώ σε άλλες όχι.

Ασθενής ακτινοβολία, «τρελός» χειμώνας
Ομάδα ερευνητών της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Μ.Βρετανίας χρησιμοποίησε τον δορυφόρο SORCE που εδώ και οκτώ χρόνια μελετά τον Ήλιο. Ένα από τα όργανα του δορυφόρου, το SIM (Spectral Irradiance Monitor) δίνει στους επιστήμονες λεπτομερή εικόνα για τις εκπομπές υπεριώδους ακτινοβολίας του Ήλιου στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του μητρικού μας άστρου.

Πρόκειται για τον λεγόμενο «ηλιακό κύκλο» η χρονική διάρκεια του οποίου είναι 11 έτη – στο χρονικό αυτό διάστημα η ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα του Ήλιου αυξομειώνεται από το ελάχιστο στο μέγιστο. Τα τελευταία χρόνια που η ηλιακή δραστηριότητα βρισκόταν σε ύφεση παρατηρήθηκε το φαινόμενο να υπάρχει σημαντική διακύμανση στην ένταση του χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο. Την ίδια στιγμή που κάποιες περιοχές της Βόρειας Ευρώπης και ορισμένα τμήματα των ΗΠΑ βίωναν πολύ ισχυρούς χειμώνες, στις χώρες της Μεσογείου αλλά και σε περιοχές όπως ο Καναδάς και η Γροιλανδία ο χειμώνας ήταν ασυνήθιστα ήπιος. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό οφείλεται στις διακυμάνσεις των εκπομπών της υπεριώδους ακτινοβολίας του Ήλιου οι οποίες έχουν μεγαλύτερο εύρος από όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Το φαινόμενο
Η υπεριώδης ακτινοβολία απορροφάται στη στρατόσφαιρα από το στρώμα του όζοντος. Κατά την περίοδο που η ηλιακή δραστηριότητα (άρα και οι εκπομπές υπεριώδους ακτινοβολίας) είναι σε ύφεση η στρατόσφαιρα έχοντας χαμηλότερη απορρόφηση υπεριώδους ακτινοβολία είναι πιο ψυχρή. Σύμφωνα με τους ερευνητές το φαινόμενο δεν σταματά στη στρατόσφαιρα αλλά «προχωρά» και πιο χαμηλά επηρεάζοντας την ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα μεταβάλλει την ταχύτητα των ανέμων και ειδικά εκείνων που κινούνται γύρω από τον βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι περιορίζεται η κίνηση του αέρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά με αποτέλεσμα να μεταφέρονται ψυχρότερα ρεύματα αέρα σε κάποιες περιοχές και λιγότερο ψυχρά σε κάποιες άλλες.

«Οι διακυμάνσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το φαινόμενο. Όπως όλα δείχνουν, η υπεριώδης ακτινοβολία μεταβάλλει την κυκλοφορία του αέρα και τον μετακινεί με διαφορετικό τρόπο από μια περιοχή σε κάποια άλλη με αποτέλεσμα ορισμένες περιοχές να έχουν τελικά περισσότερο κρύο και κάποιες άλλες περισσότερη ζέστη τον χειμώνα. Μοιάζει με παζλ, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι το φαινόμενο έχει τοπικό χαρακτήρα και δεν επηρεάζει τις θερμοκρασίες σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν σχετίζεται με τη συνολική αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη» δήλωσε στο BBC ο Άνταμ Σκάιφ, μέλος της ερευνητικής ομάδας. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nature Geoscience.

Οι σκοπιανοί φτιάχνουν αγάλματα με Έλληνες …τους ευχαριστούμε για την διαφήμιση…


Εκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Λούβρο. Θα βγάλουν καντήλες οι Σλαβοσκοπιανοί μέχρι τις 16 Ιανουαρίου που τελειώνει....

Εγκαινιάζεται στις 12 Οκτωβρίου στο Μουσείο του Λούβρου, η σημαντική έκθεση «Αρχαία Μακεδονία: Στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως τις 16 Ιανουαρίου ενώ έχουν προγραμματιEστεί και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.
Σε έκταση 1.100 τ.μ. του Λούβρου θα απλωθούν συνολικά 1.100 αντικείμενα, εκ των οποίων τα 2/3 (668 αντικείμενα) προέρχονται από την Ελλάδα και το 1/3 από αντικείμενα που υπάρχουν στις συλλογές του Μουσείου, ευρήματα ανασκαφών που είχε αποκτήσει το Παρίσι πριν από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Θα παρουσιαστούν ακόμα χρυσά αντικείμενα των μακεδόνων βασιλέων, γλυπτά, ειδώλια, κεραμικά ταφικά κτερίσματα και σπουδαία έργα τέχνης από Θεσσαλονίκη, Βεργίνα, Πέλλα, Αρχοντικό Πέλλας, Καβάλα, Σέρρες, Αμφίπολη, Αιανή, Φλώρινα.
http://koukfamily.blogspot.com/2011/10/16.html ΠΗΓΗ

Επιτέλους Ελληνα θα ξυπνήσεις?? ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ


Επιτέλους Ελληνα θα ξυπνήσεις?? ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ



Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε καθημερινά. Ένας τόπος γεμάτος ανώνυμους καναπεδακιδες που αρέσκονται στα ανώνυμα σχόλια και τις φιλοσοφίες. Ευθυνόφοβοι , ταμπουριασμενοι πίσω από πληκτρολόγια που προσπαθούν να πείσουν η να αποτρέψουν άλλους από πραγματικά γεγονότα ! Πόσο κοστίζει ρέ η Ελευθερία σας?? Πόσο κοστίζει το βόλεμα σας? Έχετε αράξει και κοιτάτε τα "Νέα" να δείτε ακόμα κάνα επεισόδιο στην "Μαζοtv" σας και έτσι να νοιώθετε οτι ζείτε! Ότι έχετε συμμετοχή στον χρόνο! Τι περιμένετε ρε? Πως θα γίνει κάτι αν όλοι συνεχίζετε το ίδιο βιολί? Τι μπορείτε να αλλάξετε αν συνεχίζετε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα? Πόσο κοστίζει ρε προσκυνημενοι η φυλακή σας? 
Επώνυμα ρε έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε πράξη μια συγκεκριμένη αντίσταση!! Επώνυμα ρε με την μούρη μας μόστρα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε σωστό!! Εμείς (γαμώ το εμείς που σας έχουν μάθει να ακούτε) τουλάχιστον έχουμε κάτι να προτείνουμε ,συγκεκριμένη δράση , με συγκεκριμένο τρόπο και στόχο! Και εσείς (γαμω το .....) ασχολείστε με το ποιος που και πως!! Πόσο λακέδες ρε σας έκαναν τα αφεντικά σας? Πόσο τυφλούς σας έκανε η εκπαίδευση σας? Γύρω σου βλέπεις χιλιάδες πια οργανώσεις χωρίς όμως να βλέπεις τον στοχο !! ΔΕν θες να δεις ένα στόχο ρε προσκυνημενε? Θες να ακολουθείς μόνο ότι σου δίνει σαν αυθεντία ο εχθρός σου ρε καραγκιόζη? Ότι σου πέρασε στο υποσυνείδητο η ύπνωση της ευημερίας σου?Κάνουμε έργο ΤΩΡΑ ΡΕ και όχι αύριο! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κάνουμε κάτι αν δεν σου αρέσει ..ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ τι κάνεις? Ξεκουνησου Ελληνα και έλα μαζί μας τώρα! Αν συνεχίσεις να περιμένεις να σε καλέσουν οι "αυθεντίες'" που σου έμαθαν να "προσκυνάς" θα είσαι άξιος της μοίρας σου. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ξεκολλήσεις από την ΥΠΝΩΣΗ σου. ΔΕν υπάρχουν αρχηγοί, εσύ είσαι ο αρχηγός , εμείς είμαστε ο αρχηγός. Δεν υπάρχει ΚΟΝΟΜΑ όπως σου έμαθαν τόσα χρόνια, υπάρχει μόνο ζωή,χρόνος ,ελευθερία και αγώνας! Και αν κακομοίρη σε έμαθαν να σκιάζεσαι μάθε ότι σκιαγμένος και ελεύθερος δεν μπορεί να ύπαρξή!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !! Τώρα κανε αυτό που πρέπει, έλα μαζί μας τώρα , ΧΩΡΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ!! Ξύπνα τώρα ρε ΕΛΛΗΝΑ και έλα μαζί μας να τους ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ . 

http://www.katohika.gr/2011/10/blog-post_5563.html ΠΗΓΗ

Το νερό της γης ήρθε από το διάστημα


Το νερό της γης ήρθε από το διάστημα

Ο πρώτος κομήτης με νερό όμοιο με αυτό ενός γήινου ωκεανου εντοπίστηκε από το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ της Γερμανίας, ενισχύοντας την θεωρία ότι τα ουράνια σώματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο ως παροχείς νερού στα πρώτα χρόνια της Γης.

Η μεγάλη ένταση της ζέστης στον πλανήτη αμέσως μετά το σχηματισμό του, σημαίνει πως το αρχικό νερό εξατμίστηκε, ενώ οι ωκεανοί σχηματίστηκαν περίπου 8 εκατομμύρια χρόνια μετά το σχηματισμό.

Το ερώτημα λοιπόν που απασχολεί ακόμα τους επιστήμονες είναι από που προήλθε το νερό που είναι απαραίτητο για το σχηματισμό των μορφών της ζωής.

Έτσι λοιπόν, ο Πωλ Χάρτογκ του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ και οι συνάδελφοι του ανακάλυψαν πως ο κομήτης Χάρλει 2 έχει την ίδια σύνθεση με τους ωκεανούς της Γης.

Το εύρυμα αυτό ενισχύει την άποψη ότι το νερό στη Γη προήλθε από κομήτες, οι οποίοι έχουν ως βασικά συστατικά
, την πέτρα, τον πάγο, το αέριο και τη σκόνη.

Χρησιμοποιώντας υπέρυρθρα εργαλεία από το Διαστημικό Παρατηρητήριο Hershel, οι ερευνητές ανακάλυψαν πως το νερό στον Χάρλει 2 έχει την ίδια ποσότητα του δευτέριου (δηλαδή του βαρύ υδρογόνου, που έχει ένα επιπλέον νετρόνιο) με αυτή του Ειρηνικού Ωκεανού.

Ο Χάρτογκ υποστηρίζει ότι πια είναι αποδεδειγμένο πως το νερό της Γης έχει προέλθει 100% από τους κομήτες. 

Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων"


Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων"

Μετά από αρκετούς μήνες διάφορα 
δημοσιεύματα που αφορούν τη γρίπη
 των χοίρων και τα άκρως επικίνδυνα 
εμβόλια που είχαν προταθεί (τα οποία 
προσπαθούσαν κυβερνήσεις, ΠΟΥ και 
φαρμακευτικές να προωθήσουν προς
 όλους μας!) βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας 
και δυστυχώς
 επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει...


Στη Φινλανδία, 79 παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και
 19 ανέπτυξαν
 ναρκοληψία μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα
 Pandemrix 
το 2009 και το 2010.
Από τις περιπτώσεις αυτές,  σύμφωνα με φινλανδική έρευνα,
 νας ασυνήθιστα υψηλός
 αριθμός, 76, πάσχουν και από
 κρίσεις καταπληξίας, υποφέρουν από παραισθήσεις ή 
παράλυση και σωματική κατάρρευση.


Στο δημοσίευμα που υπάρχει στη σελίδα yahoo.news
 διαβάζουμε πως η φινλανδική
 κυβέρνηση και οι μεγάλες
 ασφαλιστικές εταιρείες ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα 
πληρώσουν εφ'όρου ζωής ιατρική περίθαλψη για τα παιδιά 
που έχουν διαγνωστεί με ναρκοληψία μετά τη λήψη 
του εμβολίου της γρίπης των χοίρων.
«Η αποζημίωση θα παρέχει την απαραίτητη οικονομική

βοήθεια για τις οικογένειες, αν και δεν μπορεί να

αφαιρέσει τη συναισθηματική ένταση που προκλήθηκε

από αυτή την κατάσταση», ανέφερε σε δήλωσή

του και η υπουργός Υγείας Paula Risikko .
Φινλανδοί και διεθνείς ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα
μια οριστική σύνδεση μεταξύ του εμβολίου
 Pandemrix της γρίπης των χοίρων και τα νέα κρούσματα
 της ναρκοληψίας, μια χρόνια διαταραχή
 του νευρικού συστήματος η οποία προκαλεί στους
 ανθρώπους συχνό και ανεξέλεγκτο ύπνο.

Η φινλανδική Φαρμακευτική Πισίνα Ασφαλίσεων (LVP),
 η οποία εκπροσωπεί ασφαλιστικές εταιρείες, είπε την 
Τετάρτη ότι θα τηρήσει όλες τις ασφαλιστικές αξιώσεις σε
 αυτή την κατηγορία, ενώ η φινλανδική κυβέρνηση 
συμφώνησε να καλύψει οποιαδήποτε ιατρική δαπάνη
 υπερβαίνει τις αυτές που καλύπτουν οι ασφάλειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η φινλανδική 
κυβέρνηση παραδέχτηκε πλέον ανοιχτά τη σχέση 
μεταξύ των εμβολίων γρίπης των χοίρων και της μόνιμης
 νευρολογικής βλάβης στα παιδιά, δεν 
γίνεται καθόλου λόγος να σταματήσει εντελώς το 
αντιεπιστημονικό τελετουργικό του εμβολιασμού
 των παιδιών με εμβόλια γρίπης (για αρχή τουλάχιστον). 
Επιπλέον δεν είναι μόνο επιβλαβή  τα εμβόλια
 γρίπης για τα παιδιά (όπως τώρα παραδέχθηκαν), αλλά δεν 
έχουν και κανένα θετικό προληπτικό αποτέλεσμα! 
Μια απλή ημερήσια δόση της βιταμίνης D θα έκανε
 πολύ περισσότερα για την ανάσχεση της γρίπης
 από κάθε εμβόλιο (http://www.naturalnews.com/029760_v ...).

Είναι προφανές πως στο βωμό του κέρδους των
 φαρμακευτικών θα συνεχιστεί το παραμύθι της χρησιμότητας
 των εμβολίων, για να γεμίζουν με επαναλαμβανόμενο κέρδος 
τα ταμεία τους, και θα δημιουργούνται φρικτά
 προβλήματα στην υγεία των παιδιών προκειμένου να 
συνεχίσουν να διατηρούν το "πελατολόγιο" τους... Τα
 παράλυτα σώματα μικρών παιδιών ή που γεννήθηκαν
 απόλυτα υγιή, ή ο ψυχολογικός Γολγοθάς που καλούνται
 να ανέβουν αυτά και οι οικογένειες τους... είναι για δαύτους
 "απλές παράπλευρες απώλειες"... 

Για πολλοστή φορά θα ήθελα να θυμίσω σε όλους τους
 γονείς να ενημερώνονται ΠΡΙΝ αποφασίσουν
 αν πράγματι είναι καλό να εμβολιάζουν τα παιδιά τους
 (γενικά), και να θυμούνται πως ότι και να συμβεί
 στην υγεία των παιδιών τους την ΕΥΘΥΝΗ τη φέρουν οι ίδιοι
 και κανένας άλλος...

Είναι επιτέλους καιρός να αμφισβητήσουμε τους μύθους
 της κατεστημένης ιατρικής, να αναθεωρήσουμε τις
απόψεις που επικράτησαν όσων αφορά την Υγεία και 
διατηρώντας μια ολιστική εικόνα να αναλάβουμε την
 ευθύνη για την ίδια την υγεία μας. Υλικό προς μελέτη 
υπάρχει πλέον άφθονο...


Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/10/blog-post_09.html#ixzz1aNXrWUb6