Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο Άλεξ Ρόντος είχε ενημερώσει τον Παπανδρέου για το σχέδιο εξόντωσης Καραμανλή



Ο Άλεξ Ρόντος είχε ενημερώσει τον Παπανδρέου για το σχέδιο εξόντωσης Καραμανλή

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών FSB για το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή (λόγω της τότε ακολουθούμενης ενεργειακής πολιτικής), που εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες», αλλά και ...
τον ρόλο του σύμβουλου του Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντου, έρχονται στο φως. της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Άλεξ Ρόντος φέρεται να είχε ενημερώσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου για το σχέδιο αυτό. Έτσι δεν είναι τυχαία η επίσκεψη την Πέμπτη, του επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Μπίκα στον πρωθυπουργό για να συζητήσουν επί του θέματος, όπως είχε γράψει το Newpost.gr.


Το θέμα αποκάλυψε το περιοδικό «Επίκαιρα» την Πέμπτη, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο φύλλο της Παρασκευής και ο «Ριζοσπάστης» με τίτλο «Αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας Κ. Καραμανλή»

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο».

Η στάση του Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική, αλλά και γενικότερα η εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε φαίνεται πως είχε ενοχλήσει τόσο τους Αμερικανούς όσο και άλλους συμμάχους.

Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί αναλυτές πιστεύουν ότι η κρίση του δημόσιου χρέους θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί εντελώς διαφορετικά, καθώς τα οικονομικά της χώρας ήταν γνωστά παγκοσμίως και μέχρι το τέλος του 2009 η Ελλάδα δανειζόταν με πολύ χαμηλά επιτόκια, καθώς τα spread βρίσκονταν μόλις στις 130-140 μονάδες.
http://fonaklas.blogspot.com/2011/06/blog-post_76.html ΠΗΓΗ

ΠΩΣ, νόμιμα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ



ΠΩΣ, νόμιμα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ


Η ενσωμάτωση του ειδικού τέλους (χαράτσι) στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είναι απαράδεκτη, παράνομη και αντισυνταγματική. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, υπάρχει νόμιμος (σύμφωνα με πληροφορίες από δικηγορικούς κύκλους) τρόπος πληρωμής του λογαριασμού χωρίς την καταβολής της έκτακτης εισφοράς και χωρίς, φυσικά, να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Μεταφέρουμε, λοιπόν, αυτόν τον τρόπο με κάθε επιφύλαξη (διότι το «συνταγματικό» και το «αντισυνταγματικό» είναι έννοιες του αέρα για κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν το Σύνταγμα κατά πως τους βολεύει). 
Αν δεν επιθυμούμε ή δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουμε το επιπλέον χαράτσι μπορούμε οι ίδιοι (ή καλύτερα μέσω δικαστικού επιμελητή) να το επιχειρήσουμε στην ΔΕΗ. Εφόσον η ΔΕΗ απορρίψει την προσπάθειά μας, κάνουμε το ίδιο στο Ταμείο Παρακαταθηκών  και Δανείων (ΤΠΔ)που βρίσκεται στην Αθήνα επί της Ακαδημίας 40 (Τηλ. Κέντρο : 213 2116100 & 210 3694100). Εκεί παρακαταθέτουμε (οι ίδιοι ή καλύτερα μέσω δικαστικού επιμελητή) τα χρήματα που θέλουμε να πληρώσουμε και μόνον (αντίτιμο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, με ή χωρίς τα αντίτιμα για ΕΡΤ και Δημοτικά Τέλη), αφήνοντας απ’ έξω το ειδικό τέλος (χαράτσι). Στην συνέχεια κοινοποιούμε στην ΔΕΗ με τον δικαστικό επιμελητή το γραμμάτιο παρακαταθήκης.

Μέχρι εδώ οι ενέργειες αυτές είναι αρκετές. Ωστόσο μπορούμε, επιπλέον, και μέσα σε 44 ημερολογιακές ημέρες από την λήξη του λογαριασμού, αν θέλουμε, (ή καλό θα ήταν, για κάποιους νομικούς, να) προσφύγουμε στο Ειρηνοδικείο και να καταθέσουμε (δε απαιτείται δικηγόρος) αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Μέχρι να βγει η οριστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, θα μας εκδώσει εντολή η οποία θα απαγορεύει στην ΔΕΗ την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Καθώς ο δικαστικός επιμελητής θα πρέπει να πληρωθεί (οπότε η όλη διαδικασία θα μοιάζει δώρον-άδωρον), μπορούν να μαζευτούν όλοι οι ένοικοι μίας πολυκατοικίας και να μοιραστούν την αμοιβή του δικαστικού επιμελητή ο οποίος θα ενεργήσει εκ μέρους όλων.

Καθώς όλα αυτά μπορεί να ακούγονται ή και να είναι περίπλοκα ή και με πολύ «τρέξιμο» υπάρχει και ο απλούστερος τρόπος: Σε περίπτωση που η ΔΕΗ ή τα ΕΛΤΑ δεν δεχτούν να πληρώσουμε μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ρεύματος, ΕΡΤ και Δημοτικών φόρων, χωρίς το χαράτσι, μπορούμε να πάμε μόνο στο ΤΠΔ ή απλούστερα να πληρώσουμε στα ταμεία ή στα ΑΤΜ συμβεβλημένων τραπεζών (με την προϋπόθεση ότι έχουμε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα), μέσω του  κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής που υπάρχει σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ (βλέπε διπλανή εικόνα). Ας αποφύγουμε κάθε άλλο τρόπο πληρωμής (φαρμακεία, προ-πο, super market κλπ) διότι δεν μας κατοχυρώνουν, έστω και ελάχιστα, σε τίποτα.

Σε περίπτωση που έχουμε «πάγια εντολή» την παρακάμπτουμε, διότι εκεί θα αναζητηθεί ολόκληρο το τελικό ποσό και όχι αυτό που θέλουμε τελικά να πληρώσουμε.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Εφόσον δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή του ειδικού τέλους (χαράτσι)

Υπάρχει η πιθανότητα να μην μας χορηγηθεί φορολογική ενημερότητα, όταν την χρειαστούμε (για τυχόν αγοραπωλησίες κλπ).

Σε περίπτωση που γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης μπορούμε (εφόσον έχουμε καταβάλει το αντίστοιχο ποσό που αφορά την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος) να ζητήσουμε αποζημίωση από την ΔΕΗ, για παραβίαση της σύμβασης που έχουμε υπογράψει μαζί της, δηλαδή να μας παρέχει ηλεκτρισμό και όχι φόρους, αλλά και για την όποια πιθανή ζημιά ή ηθική βλάβη υποστούμε εξ αιτίας της διακοπής.

Δεν μπορούν να μας σύρουν στα ποινικά δικαστήρια, εφόσον το ποσό της οφειλής δεν ξεπερνά τα 5.000€ (αν δεν μειωθεί κι άλλο).

Σε περίπτωση που, για πολλούς και ποικίλους λόγους, πληρώσουμε ολόκληρο το ποσό, μαζί και το χαράτσι, καλό είναι να προβούμε παράλληλα και σε μια «δήλωση ρητής επιφύλαξης» στην ΔΕΗ με την οποία ζητούμε να μας επιστραφούν τα «επιπλέον» χρήματα εφόσον το χαράτσι κριθεί στο μέλλον αντισυνταγματικό.

Σύμφωνα με το «Δεν Πληρώνω»:
Στην ΔΕΗ δεν κόβουν το ρεύμα αν δεν πληρωθεί ο πρώτος λογαριασμός που θα έχει την πρώτη δόση από το χαράτσι. Αυτό πιθανώς θα γίνει όταν περάσει η προθεσμία του επόμενου ανεξόφλητου λογαριασμού (που θα έχει τη δεύτερη δόση), και αφού στείλουν σχετική ειδοποίηση, δηλαδή Γενάρη 2012.
Ήδη πριν από τα χαράτσια είχαν εκδοθεί εντολές διακοπής για 1.160.000 καταναλωτές της ΔΕΗ, λόγω αδυναμίας πληρωμής, από τις οποίες έχουν εκτελεστεί 254.000.
Μια μαζική αντίσταση στην πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ φέρνει μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση και στην ίδια τη ΔΕΗ, η οποία δεν θα εισπράττει ούτε το αντίτιμο του ρεύματος. Το ρεύμα το κόβουν είτε εργαζόμενοι της ΔΕΗ είτε κυρίως συνεργεία ιδιωτών εργολάβων. Το πρόγραμμα όμως για τις διακοπές το βγάζουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Ένα κίνημα που θα είχε σκοπό και την προστασία όσων δεν πληρώνουν θα μπορούσε να παίρνει από ΔΕΗ το πρόγραμμα διακοπών και να «περιμένει» το συνεργείο που θα πήγαινε να κόψει το ρεύμα. Υπάρχει και η περίπτωση του μπλοκαρίσματος από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ της διακοπής του ρεύματος.

Ψάξτε το κι άλλο, μην επαφίεστε μόνο σε αυτά που αναρτούμε εμείς ή άλλα blogs. Ρωτήστε κι εσείς. Αν μάθετε κάτι, επιπλέον, χρήσιμο προσθέστε το στα σχόλια.

Σε κάποιους, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ προσφέρει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ, σε κάποιους άλλους ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.
http://www.katohika.gr/2011/10/blog-post_4559.html ΠΗΓΗ

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ...‏ Αρνούμαι να πληρώσω άλλους φόρους - ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΕ!


ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ...‏ Αρνούμαι να πληρώσω άλλους φόρους - ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΕ!


Του Αλέκου Α. Ανδρικάκη andrikakis@patris.gr
Κύριε αντιπρόεδρε και υπουργέ των Οικονομικών (δεν μπορώ να σας αποκαλέσω αξιότιμο, καθώς χθες στο «Βήμα» είπατε ότι αποδέχεστε να σας ταπεινώνουν οι τροϊκάνοι, αρκεί να σώσετε την Ελλάδα, άρα έχετε υποχωρήσει στο επίπεδο της προσωπικής τιμής…), Επέλεξα να σας πω δημόσια ότι εδώ και μερικές ημέρες είμαι φοροφυγάς, κατά συνθήκη αλλά και κατ’ επιλογή. Δεν...
πλήρωσα το τέλος κοινωνικής αλληλεγγύης, ή όπως το ονομάζετε, ούτε προτίθεμαι να πληρώσω άλλη έκτατη φορολογία οποιασδήποτε μορφής. Και εξηγούμαι: δεν έχω να πληρώσω, αλλά και να είχα, δεν θέλω να πληρώσω σ’ ένα κράτος που δεν εμπιστεύομαι, σ’ ένα κράτος που με εκβιάζει και ταυτόχρονα με κοροϊδεύει και με απειλεί. Κι επειδή εγώ δεν θέλω να ταπεινώνομαι και ταυτόχρονα θέλω να διατηρήσω τις ευαισθησίες, το φιλότιμο και την ανθρωπιά μου, δεν αποδέχομαι να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι ένας ανόητος που συνεισφέρει μόνο στα φορολογικά σας, για να πληρώνετε δόσεις δανείων για λεφτά που ουδέποτε έφαγα ή άγγιξα, ή να μου συμπεριφέρεστε απλώς σαν ένα άβουλο ον της εκλογικής σας πελατείας. Κύριε Βενιζέλε, με εκβιαστικό, βάρβαρο, αλλά και ανήθικο τρόπο μού ζητάτε να πληρώσω τα σπασμένα της χθεσινής και σημερινής πολιτικής ένδειας και ανικανότητας. Και μου ζητάτε να δώσω κι άλλο από το εισόδημά μου για να χορηγήσετε μερικά ψίχουλα ως «επίδομα» στους ανέργους, που εσείς βγάλατε από την αγορά εργασίας. Φυσικά ξέρω ότι κι αυτός ο φόρος θα πάει να συμπληρώσει τις δόσεις των δανείων σας, κι όχι το εισόδημα των ανέργων. Όμως, εκτός αυτού, έχω δύο άνεργα παιδιά, άνεργα εξαιτίας της πολιτικής σας, κι εσείς μου ζητάτε να βοηθήσω το κράτος στην πολιτική ενίσχυσης των ανέργων! Τι λέτε, να αφήσω τα παιδιά μου και να κοιτάξω τα δάνειά σας; Ε, φυσικά δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν πληρώνω επίσης και για έναν άλλο σημαντικό λόγο. Όταν εσείς μου βάζατε τελεσίγραφα για να πληρώσω την πρώτη δόση του έκτακτου αυτού φόρου, εγώ έπρεπε να συνεισφέρω για τη σωτηρία της ζωής του πατέρα μου, ο οποίος αν και εργαζόταν επί σχεδόν 50 χρόνια, όταν χρειάστηκε τη βοήθεια του ασφαλιστικού ταμείου που πλήρωνε επί δεκαετίες, το ταμείο δεν ήταν εκεί… Ούτε το κράτος «πρόνοια» ήταν εκεί, αφού μια εγχείρηση καρδιάς στο Ηράκλειο δεν γίνεται από τα δημόσια νοσοκομεία, αλλά μόνο στον ιδιωτικό τομέα… Αλλά και στο δημόσιο τομέα όταν γίνεται αλλού, θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού και μετά από μήνες να εγχειριστεί ένας άνθρωπος που χρειάζεται την άμεση βοήθεια για να επιβιώσει… Προτίμησα, λοιπόν, να κερδίσω τη ζωή του πατέρα μου, πληρώνοντας στον ιδιωτικό τομέα για την άμεση εγχείρησή του, αλλά και να έχουν τα άνεργα παιδιά μου το χαρτζιλίκι τους, παρά να σας δώσω τη δυνατότητα να βάλετε κι άλλο το χέρι στην τσέπη μου. Ε, δεν δουλεύουμε και μαζί για να βγάζουμε το μισθό μου… Αφού δεν πληρώνει ο Πάγκαλος… Ξέρετε, δεν πληρώνω και για πολλούς άλλους λόγους. Για παράδειγμα, ο συνάδελφός σας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, είπε σε δημόσια αναφορά του ότι δεν έχει να πληρώσει το φόρο για τα ακίνητα (!), κι ίσως δεν πληρώσει, κι ας τον συλλάβετε! Ε, πώς με καλείτε εμένα να αφήσω τον πατέρα μου να πεθάνει, τα παιδιά μου (που τους κλέψατε τα όνειρα) χωρίς ευρώ στην τσέπη, για να πληρώσω τους φόρους για τα δάνειά σας; Όμως, κύριε Βενιζέλε, δεν πληρώνω άλλα έκτακτα φορολογικά χαράτσια γιατί επίσης δεν σας εμπιστεύομαι. Γιατί μάθατε να παίρνετε από εμένα. Ως μισθωτός, είμαι το εύκολο θύμα σας. Κάθε τόσο μας λέτε δεν έχει άλλα μέτρα και κάθε πρωί ψάχνουμε τι άλλο θα πληρώσουμε. Αυτή είναι αναξιοπιστία και ερασιτεχνισμός. Έχει και στοιχεία ανηθικότητας αυτή η κοροϊδία… Δεν σας πληρώνω, ακόμη, γιατί δημόσια δηλώσατε – εσείς ο συνταγματολόγος- συνεργός σε παρανομία. Και εξηγούμαι: από την έκθεση της Θεσσαλονίκης, όταν ανακοινώσατε και πάλι χαράτσια, χωρίς να με ερωτήσετε αν έχω να πληρώσω και πάλι, είπατε ότι θα καλέσετε σε διάλογο τον εφοπλιστικό κόσμο προκειμένου να συζητήσετε μαζί του τη συμβολή του στα φορολογικά έσοδα. Μας είπατε, δηλαδή, ότι επειδή δεν πληρώνουν και φοροδιαφεύγουν (εκείνοι που έχουν και υποχρεούνται να πληρώσουν!) εσείς θα το διαπραγματευτείτε μαζί τους! Από πότε ο αστυνόμος κάθεται στο ίδιο τραπέζι και διαπραγματεύεται με τον κλέφτη για τα κλοπιμαία; Και παράνομη πράξη προαναγγείλατε, αλλά και ανήθικη ενέργεια. Την ίδια ώρα που με καλούσατε να συμβάλλω πληρώνοντας νέους φόρους, απειλώντας με ότι αν δεν το κάνω, θα πάρετε κι άλλα μέτρα! Με εκβιάζετε γιατί θεωρείτε ότι θα με τρομάξετε και θα σκύψω κι άλλο το κεφάλι; Ξέρετε, δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου, σε αντίθεση με άλλους, που το κάνουν και το δηλώνουν… Όμως υπάρχει κι άλλος λόγος για τον οποίο δεν πρόκειται να πληρώσω ούτε ευρώ για έκτακτους φόρους. Τη συνεχή έκτακτη φορολογία την επιβάλλετε επειδή δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να κάνατε αυτά που πρέπει. Δεν καταφέρατε να μαζέψετε έσοδα από εκείνους τους μεγάλους που φοροδιαφεύγουν διαρκώς. Πώς δεν μπορείτε από εκείνους που έχουν και κατέχουν και μπορείτε να μαζεύετε από εμένα που δεν έχω; Μήπως όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι έχουν την ασυλία της πολιτικής επειδή ακριβώς χρόνια και χρόνια συναλλάσσονται και στηρίζουν τα κόμματα; Μήπως επειδή μπαίνουν εύκολα στα υπουργικά γραφεία χωρίς να χτυπούν την πόρτα απολαμβάνουν και μια ιδιότυπη διακομματική ασυλία; Μου ζητάτε, εκβιαστικά, να πληρώσω επειδή επίσης δεν καταφέρατε να μειώσετε τις δημόσιες σπατάλες. Μα και πάλι τη δική σας ανικανότητα θα πληρώσω εγώ; Ας είμαστε ξεκάθαροι κύριε αντιπρόεδρε. Δώστε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του χρέους και των δόσεων που πρέπει να πληρώνουμε, αλλά και των υποχρεώσεων του κράτους, αναλυτικά. Και δημοσιοποιείστε, παράλληλα, τι λεφτά ζητήσατε και τι εισπράξατε από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, από τους ανέργους, από τους μικρομεσαίους, αλλά και από τους έχοντες και κατέχοντες. Να ξέρουμε κι εμείς το λογαριασμό. Έχετε τη διάθεση να το κάνετε αυτό ώστε να με πείσετε ότι δεν πληρώνω συνέχεια εγώ; Ή να μου εξηγήσετε, με τα στοιχεία αυτά, πώς είναι δυνατό οι οικονομικά ισχυροί (τράπεζες κ.α.) να γίνονται πιο ισχυροί μέσα σε τέτοια σφοδρή κρίση; Λοιπόν, κύριε αντιπρόεδρε, για όλους αυτούς τους λόγους σάς δηλώνω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω άλλο. Ξέρω τις συνέπειες, συλλάβετέ με ως φοροφυγά. Αλλά πρώτα είστε υποχρεωμένος – ως έχων λαϊκή εντολή κατά τη δημοκρατία μας, κι όχι ασύδοτη εξουσία- να λογοδοτήσετε και να αποδείξετε ότι κάνατε σωστά τη δουλειά σας με όλους αυτούς που συστηματικά εδώ και χρόνια φοροκλέβουν, υπό την ανοχή των κυβερνήσεων. Αν το έχετε πράξει, ελάτε, σας περιμένω να υποστώ τις συνέπειες της οικονομικής μου αδυναμίας, αλλά και της πολιτικής μου επιλογής να μην πληρώνω άλλα έκτακτα χαράτσια. Παραβιάσατε τις γραμμές… Όλα όσα σας έγραψα δεν είναι αναφορές ενός ανεύθυνου και λαϊκιστή. Όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη διακυβέρνηση και κάλεσε το λαό να συμβάλει για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, έγραψα ότι είμαι μαζί σας γιατί πρέπει να σωθεί χώρα. Αρκεί όμως ο καθένας να συμβάλει ανάλογα με το πόσο συμμετείχε στο έγκλημα, αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες. Εσείς αυτό το παραβιάσατε με ανήθικο τρόπο, βάζοντας να πληρώνουν διαρκώς τα εύκολα θύματα. Γι αυτό και πλέον είμαι απέναντί σας, θα πολεμήσω, με όποιο κόστος, την πολιτική που εξοντώνει τον φτωχό και μέσο Έλληνα. Έχω βέβαια υπόψη την αναφορά του Βολταίρου «Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο». Αλλά επειδή θέλω να είμαι υπεύθυνος, δεν με τρομάζουν οι απειλές και οι εκβιασμοί της εξουσίας σας απέναντι στους συνεπείς (τι παράδοξο, όχι απέναντι στους ασυνεπείς…) Έλληνες… Και μη φοβάστε, σειρήνες τύπου Σαμαρά δεν με αποπλανούν. Καταλαβαίνω καλά το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξέρω ότι απευθύνεται στα πιο χαμηλά ένστικτα των δυστυχούντων και εξαγριωμένων Ελλήνων. Δεν με πείθει ο Σαμαράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσω να σας ανέχομαι. Επανέρχομαι όμως. Κύριε Βενιζέλε, μας καλέσατε πολλές φορές να μπούμε μπροστά για να σώσουμε την πατρίδα. Σεις, όμως, που εφαρμόζετε μια τόσο βάρβαρη κι ανήθικη (αφού κυνηγάτε μόνο τα εύκολα θύματα) πολιτική αν και όταν στη θέση σας ήταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου εμφανιζόσασταν περίπου υποστηρικτής των απόψεων που εδώ παρουσιάζω (…), μπορείτε να μας πείτε τι είναι πατρίδα; Υπάρχει περίπτωση να σωθεί η Ελλάδα αφού εξοντωθούν οι Έλληνες; Υπάρχει πατρίδα με εξαθλιωμένους ανθρώπους; Μας λέτε ότι γίνεται ένας «πόλεμος» για να σώσουμε την πατρίδα. Αλλά τελικά τι είναι πατρίδα; Μήπως οι κάμποι και τα ψηλά βουνά; Μήπως τα ποτάμια; Μήπως οι βίλες πολυτελείας όλων εκείνων που δεν πληρώνουν; Ή μήπως οι άνθρωποι κι αυτό που κουβαλούν στην ιστορική τους μνήμη, στην καρδιά και την ψυχή τους; Ποια πατρίδα μπορεί να σωθεί όταν εξοντωθούν οι άνθρωποί της; Είναι δυνατό να σωθεί η Ελλάδα χωρίς να σωθούν οι άνθρωποί της; Ειδικά οι νέοι και οι φιλότιμοι, εκείνοι που έμαθαν ότι στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος οφείλουν να είναι συνεπείς; Με τα βάρβαρα και συνεχή εισπρακτικά μέτρα, αυτά που παίρνουν κάθε φορά που είναι να πληρώσουν τη δόση στη Μέρκελ, είναι φανερό ότι ούτε την οικονομική χρεοκοπία μπορούμε να γλιτώσουμε. Αλλά κυρίως, κι αυτό είναι το σημαντικό, θυσιάζουμε τους ανθρώπους. Ειδικά εκείνους τους νέους που τους συντρίβουμε τα όνειρά τους… Ποια πατρίδα λοιπόν θα σώσουμε; Μια Ελλάδα χωρίς ανθρώπους, είναι μια νεκρή πατρίδα… Γι’ αυτό σας δηλώνω κατηγορηματικά κύριε αντιπρόεδρε: δεν πληρώνω, όχι μόνο γιατί δεν έχω, αλλά και γιατί δεν θέλω άλλο να πληρώνω, δεν θέλω να αισθάνομαι το κορόιδο των κυβερνητών και της τρόικα. Ούτε επειδή εσείς νιώθετε την αναξιοπρέπεια με την οποία σας αντιμετωπίζουν οι τροϊκάνοι, να μου συμπεριφέρεστε κι εμένα αναξιοπρεπώς, νομίζοντας πως έχασα την αξιοπρέπεια και το φιλότιμό μου… Δεν πληρώνω άλλο έκτακτους φόρους, συλλάβετέ με!

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ???


ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ???

Πλέον καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις που επαληθεύουν τις υποψίες πολλών συνανθρώπων μας,ότι κάτι "βρωμάει" με το χρέος μας.
Πως γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να έχει προκαλέσει τόσο πανικό;Αυτή ηταν η φράση πολλών Ελλήνων καθ όλη την διάρκεια της κρίσης.

Η Γερμανία και η Γαλλία με τις χρεοκοπημένες τράπεζες τους αποφασίζουν τι θα μας ...δανείσουν;;;;;; Πως ειναι λογικό αυτό;
Πως γίνεται δηλαδή μια χρεοκοπημένη τράπεζα να δανείζει σε ένα χρεοκοπημένο κράτος;
Μήπως τελικά δεν υπάρχει χρέος(τουλάχιστον στην μορφή και......
όγκο που παρουσιάζεται σήμερα).
Γιατί δεν έχει πάει το Δ.Ν.Τ. στην Γαλλία π.χ. που το εξωτερικό της χρέος ειναι μεγαλύτερο από το δικό μας;
Γιατί η Ρωσία νιώθει τόση σιγουριά με δηλώσεις "Έλληνες μόνοι σας μπορείτε".

Προχθές άκουσα για κάποια μετοχή απο την θυγατρική της Εθνικής τράπεζας που την έχει ένας συμπολίτης μας απο την Πάτρα και που με αλλεπάλληλες αιτήσεις του προς τον Πρωθυπουργό είναι έτοιμος να αποπληρώσει όλο μας το χρέος.Αλλα τυχαία κανεις δεν του δίνει σημασία.
Η Κίνα ζήτησε το ίδιο αλλα ο Γιωργάκης αρνήθηκε.

Φτιάξανε ένα χρέος εικονικό.Για να μπορέσουν να πάρουν την Ελλάδα στα μέτρα του.
Αλλα δεν μπορούν να τιθασεύσουν το πνεύμα των Ελλήνων.
400 χρόνια σκλαβιάς και οι Έλληνες παρέμειναν Έλληνες.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι βλέπουμε ένα κακο θέατρο.
Με Ψεύτικα στοιχεία,ψεύτικους αριθμούς και ψεύτικες κινήσεις.

Αυτο εδω το Blog από εδω και μπρος θα βρίσκεται απέναντι σε Ολα.
Ακόμα και στους Δηθεν συνδικαλιστές που με το χεράκι του Α.Παπανδρέου πήραν τόση δύναμη που "καβαλάνε' και υπουργούς.

Αλήθεια....έχουμε δει ποτέ το εκκαθαριστικό κανενός απο αυτούς;
Για παράδειγμα, ο κατα τα άλλα συμπαθής πρόεδρος των ταξιτζήδων τι ετήσια έσοδα δηλώνει;
Γιατί κατα καιρούς έχουμε δει συνδικαλιστές με εκκαθαριστικά Φωτιά.

Σταματήστε να παίζετε με το μυαλό μας...
Εαν ο Έλληνας αντιδράσει δεν σας σώζει ουτε ο στρατός,και δεν θα είναι γιαούρτια.

Ενας...Ενας να μπει Φυλακή.

NASA SOHO and WAR Γ’


NASA SOHO and WAR Γ’





Ion Maggos miastala.com


Πόλεμος στον Ήλιο ? Μα τα «παραμύθια» του Λουκιανού μας λες τώρα ρε Ίων ? θα πει κάποιος. Nαι ίσως ! Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (120-180 μ.Χ. περίπου) γεννήθηκε στα Σαμόσατα.  Διαβάζοντας τον «Ικαρομένιππο» του Λουκιανού, παρατηρούμε τα εξής..

1.Ξεκινώντας ο Μένιππος, που ο Λουκιανός τον ονομάζει «Ικαρομένιππο», λόγω του ότι «πετούσε» τον βάζει να μετράει την απόσταση και τη διαδικασία αποκόλλησης από την έλξη της Χθονός για το ταξίδι προς την Σελήνη! Οι αποστάσεις και ο χρόνος ταυτίζονται με τις πραγματικές!

2.Τον βάζει να λέει ότι, συναντά στη Σελήνη ανθρώπους! Μάλιστα αναφέρει και πόλεις!

3.Τον βάζει να λέει ότι, η Σελήνη είναι ο πρώτος σταθμός για το ταξίδι του προς τον Όλυμπο, την κατοικία των θεών, που βρίσκεται μακριά, ενώ στην πορεία προς τα εκεί, αφήνει πίσω του ακόμα και τον Ήλιο! Και άλλα πολλά!

Αν όλα αυτά ήταν μόνο φαντασία, τότε πως ο Λουκιανός ήξερε ακριβώς τις αποστάσεις, τους χρόνους κλπ.; Ακόμα πολύ αργότερα πως ο Ιούλιος Βερν, έγραψε ότι το ταξίδι προς τη Σελήνη διαρκεί τρεις ημέρες; Θα πείτε, ε, καλά τώρα… οι άνθρωποι εύκολα φαντάζονται! Ε, ας μείνουν φαντασίες. Είναι πιο ευκολοχώνευτες!

Εννοείται ότι στην ΝΑΣΑ έχουν κάνει φύλλο και φτερό και τον Λουκιανό, και όλη την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, (και όταν λέμε όλη εννοούμε όλη, και αυτήν που «καταστράφηκε» και δεν έφτασε ποτέ σε εμάς) και την μυθολογία.

Μυθολογία βέβαια λέγοντας εννοούμε πραγματικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν πριν χιλιετίες και πέρασαν στις επόμενες γενιές με την μορφή του μύθου. Το θέμα είναι να πάψουμε και εμείς οι μέσοι άνθρωποι να θεωρούμε όλα αυτά σαν μύθους,παραμύθια και περιθωριακές ειδήσεις για «περίεργους».

Το ζουμί

Όποιος θέλει, ας το δει σαν παραμύθι ! Η πραγματικότητα είναι όμως άσχημη για μας στην Γη, «το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία». Έτσι κατά καιρούς γίνονται μάχες, όχι τόσο για να μας σώσουν, γιατί ξέρουν ότι πάνω από τον μισό πληθυσμό οι άνθρωποι είναι βιολογικά ρομπότ, αυτό που ονομάζουμε Οργανικές Πύλες.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία των ανθρώπων προσπαθεί να σπάσει την κυριαρχία των Δρακόφιδων στον Νότιο Πόλο εισόδου – εξόδου στον Γαλαξία, στην υπερλεωφόρο του ένατου τομέα από τους δεκατρείς του Γαλαξία.

Έχουν δυσκολία όμως γιατί τα Δρακόφιδα έχουν τα δυο Sumcruisers που εγκατέλειψαν οι Σκύλοι του Σειρίου, όταν λόγω του πολέμου που περιγράφω υπέρ περιληπτικά στο «TERRA PAPERS» έσπασε το μεγάλο stargate λόγω μετακινήσεως του Ηλιακού μας συστήματος και τώρα περνάνε μόνο μικρά σκάφη που δεν έχουν την ισχύ πυρός των suncruiser, τα οποία δρουν ως ναυαρχίδες του consortium των Δρακονιανών.

Στις φωτογραφίες μας τώρα. Προσεκτική παρατήρηση δείχνει ότι κάθε λαμπρό στίγμα είναι σκάφη που κάνουν σχηματισμό. Ο σχηματισμός μάχης των ανθρώπινων πολεμικών σκαφών είναι σε τριγωνική πυραμίδα γιατί δεν μπορούν να κινηθούν γρήγορα καθέτως, ενώ αυτός ο σχηματισμός τους επιτρέπει γρήγορη κίνηση προς κάθε κατεύθυνση.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτά τα στίγματα είναι φυσικό φαινόμενο. Για παράδειγμα είναι ενεργειακά σωματίδια από τον ήλιο. Όντως σε πολλές περιπτώσεις αυτό συμβαίνει. Όχι όμως στα παραδείγματα που αναφέρουμε. Τα φυσικά φαινόμενα δεν εξηγούν αυτούς τους σχηματισμούς.


Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου του 2001

Το σκηνικό της μάχης είναι τεράστιο για να γίνει πιστευτό από την ανθρώπινη κοινή λογική. Αυτά τα λαμπρά στίγματα δημιουργούνται από τα πρωτόνια που εκπέμπει ο Ήλιος ? Η αυτά τα φαινόμενα δημιουργούνται από τον Ηλιακό άνεμο που επηρεάζει το CCD της κάμερας ? Η είναι πραγματικά σκηνές μάχης από εξωγήινα μαχητικά σκάφη ? Πάντως προσεχτική μακροχρόνια παρατήρηση αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Αν και οι μάχες γύρω από τον ήλιο έχουν επιβεβαιωθεί αρκετές φορές μέχρι τώρα, βλέπουμε μερικές από αυτές.

Η μάχη στις 5 Νοεμβρίου 2001

Η μάχη αυτής της ημέρας ήταν της μεγαλύτερης κλίμακας. Ο χώρος γύρω από τον Ήλιο είναι γεμάτος από τις βολές των όπλων εκρηκτικού κύματος. Η εικόνα φαίνεται γεμάτη τα κατεστραμμένα σκάφη που εκρήγνυνται το ένα μετά το άλλο !

Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου (10:33) 2001

Και οι δύο είναι σκηνές μάχης. Παρακαλώ προσέξτε ότι τα φωτεινά στίγματα σχηματίζουν ομάδες.

Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου (09:25) 2001 

Η εικόνα δείχνει ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Ηλίου δεν γίνεται μάχη. Συγκρίνετε την εικόνα αυτή με τις παραπάνω.

Κοιτάτε τις χρονικές σφραγίδες στις φωτογραφίες.

Η ελάχιστη ταχύτητα του Suncruiser όταν κινείτε είναι 2.320km/ δευτερόλεπτο η 8.352.000km/ ώρα !!! Φυσικά δεν έχουμε τις δυνατότητες της NASA, οι υπολογισμοί είναι προσεγγιστικοί. Η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί είναι 37.066km/ δευτερόλεπτο η 133.440.000km/ ώρα !!! Βέβαια με φωτογραφίες κάθε 15 περίπου λεπτά και μισή ώρα δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς άκρη.

Και η μοίρα των ανθρώπων παραμένει αβέβαιη.

Όταν  γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα έχουμε συγκομιδή.

Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (περ. 120 μ.κ.ε.. → μετ. 180 και 192 μ.κ.ε.) ήταν σοφιστής και κυρίως μεγάλος συγγραφέας της Ύστερης Αρχαιότητας
 Ο Λουκιανός θεωρείται ο πατέρας της επιστημονικής φαντασίας, όπου το έργο του «Αληθής Ιστορία» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του προχωρημένου του πνεύματος στο οποίο περιγράφει…έναν πόλεμο των άστρων, μεταξύ των κατοίκων του Ήλιου και της Σελήνης, για την κυριαρχία της Αφροδίτης! και τις περιπλανήσεις του Λουκιανού και του πληρώματός του μέσα στις μαύρες τρύπες και τις σκουληκότρυπες του διαστήματος!!! 





====================================================================

“Ούτε ένα στάδιο δεν είχα ανέβει και η σελήνη «Μένιππε», μου λέει με φωνή γυναίκας, «σε παρακαλώ, μπορείς να με διευκολύνεις σε κάτι με τον Δία;» «Γιατί όχι;» της απάντησα, «φτάνει να μην είναι κάτι βαρύ που πρέπει να το μεταφέρω». «Μια απλή παραγγελία θα μεταφέρεις», είπε εκείνη, «μια παράκληση από μένα προς τον Δία γιατί έχω απαυδήσει πια, Μένιππε, ν’ ακούω τα πολλά και φοβερά από τους φιλοσόφους που άλλη δουλειά δεν έχουν παρά να ασχολούνται συνεχώς μαζί μου, ποια είμαι, πόσο μεγάλη και για ποιο λόγο γίνομαι ημικυκλική ή μηνίσκος. Άλλοι απ’ αυτούς λένε πως κατοικούμαι, άλλοι πως κρέμομαι πάνω από τη θάλασσα σαν καθρέφτης κι άλλοι ό,τι φανταστεί ο καθένας τους, εκείνο μου προσάπτουν.

Τελευταία μάλιστα έφτασα να πουν ότι και το φως μου ακόμα δεν είναι γνήσιο, αλλά είναι κλοπιμαίο κι έρχεται από πάνω, από τον ήλιο, και άλλο δεν κοιτάζουν παρά πως θα με βάλουν να μαλώσω με τον αδελφό μου, σαν να μην τους έφταναν όσα έχουν πει για τον ίδιο τον Ήλιο, πως τάχα είναι πέτρα και πυρωμένο σίδερο. Κι όμως, πόσα και πόσα δεν ξέρω εγώ γι’ αυτούς, πράξεις αισχρές και κατάπτυστες που κάνουν τη νύχτα εκείνοι που την ημέρα εμφανίζονται σοβαροί και ανδροπρεπείς, επιβλητικοί στο βλέμμα και στη μορφή, καμάρι των απλών πολιτών. Εγώ βέβαια δεν λέω λέξη, κι ας βλέπω όλ’ αυτά. γιατί δεν θεωρώ πρέπον να αποκαλύψω και να βγάλω στο φως τις νυχτερινές εκείνες ενασχολήσεις και την παρασκηνιακή ζωή του καθενός.. ακόμα κι αν δω κάποιον να μοιχεύεται ή να κλέβει ή να αποτολμά οτιδήποτε άλλο από εκείνα που ευνοεί περισσότερο η νύχτα, απλώνω στη στιγμή ένα σύννεφο και σκεπάζω το πρόσωπό μου για να μη δείξω στον κόσμο γέρους ανθρώπους να ντροπιάζουν την αρετή και το μακρό τους γένι.

21 Εκείνοι όμως καθόλου δεν διστάζουν να με κατασπαράζουν με τα λόγια τους και να με προσβάλλουν με κάθε τρόπο, ώστε, μα τη Νύχτα, πολλές φορές σκέφτηκα να μεταναστέψω όσο γίνεται μακρύτερα για να γλιτώσω από την κακογλωσσιά τους. Θυμήσου λοιπόν να διαβιβάσεις όλ’ αυτά στον Δία και να προσθέσεις ότι μου είναι αδύνατο να μείνω στη θέση μου, εκτός αν εκείνος εξοντώσει τους φυσικούς και φιμώσει τους διαλεκτικούς και ανασκάψει τη Στοά και πυρπολήσει την Ακαδημία και σταματήσει τις συζητήσεις στους Περιπάτους. Μόνο έτσι θα πάψουν να με μετράνε καθημερινά και θα μπορέσω να βρω ησυχία”. Λουκιανού Ικαρομένιππος ή Υπερνέφελος §§ 20-21



=======================================================================


Έχουμε  μια προσέγγιση  στην Σελήνη με τα κείμενα του Λουκιανού όπου μπαίνουν τα θεμέλια του λογοτεχνικού είδους που σήμερα γνωρίζουμε ως «λογοτεχνία της επιστημονικής φαντασίας». Αυτό αποδίδεται στον Λουκιανό, από όλους τους ιστορικούς και ερευνητές της επιστημονικής φαντασίας και είναι φυσικό αν σκεφτεί κανείς ότι το «ταξίδι στη Σελήνη» που περιγράφει είναι η πρώτη ιστορική και λογοτεχνική καταγραφή ενός παρόμοιου εγχειρήματος. Όχι μόνο η μόνη λογοτεχνική αποστολή στο εξωγήινο περιβάλλον, αλλά και η πρώτη περιγραφή ενός διαπλανητικού πολέμου, που θα την ζήλευαν ακόμη και οι σημερινοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας του είδους «διαστημική όπερα». Κυρίως δυο είναι τα διαπλανητικά έργα του Λουκιανού : «Αληθής ιστορία» (λόγος πρώτος και δεύτερος) και «Ικαρομένιππος» ή «Υπερνέφελος», και η μελέτη τους, τουλάχιστον, υποψιάζει αρκετά τον αναγνώστη.

Ο Πλούταρχος στην πραγματεία του Περί του προσώπου του εμφαινομένου εν τω κύκλω της Σελήνης, ένα διάλογο οκτώ ατόμων που περιέχεται στον τόμο «Ηθικά», συζητούν για όλες τις έως τότε (επιστημονικές) θεωρίες για τη Σελήνη και στα πλαίσια της συζήτησης αναφέρεται ένα φανταστικό ταξίδι στη Σελήνη , που αφορά τη μετά θάνατο ζωή….!!!! Διάβασε “Ποιοι μας κλέβουν την ψυχή από την Σελήνη”

Ο Σωκράτης είχε πει κατά τη διάρκεια ενός διαλόγου του με τον Σιμμία, δίνοντας την παρακάτω περιγραφή : «Η Γη αυτή, αν τη δει κανείς από ψηλά, μοιάζει σαν τις σφαίρες(μπάλες) , που έχουν φτιαχτεί από δώδεκα χρωματιστά είδη δέρματος «. Περιγράφει δηλαδή τη Γη , αφ’ ενός σφαιρική, αφετέρου πολύχρωμη, λόγω ιδιομορφιών του εδάφους κυρίως αλλά και της θαλάσσης, όπως φαίνεται από το διάστημα. Εδώ περιγράφει το Πενταδωδεκάεδρο, γνωστό Πλατωνικό στερεό, που είναι η βασική δομή του ενεργειακού πεδίου της γης.

Πότε και ΠΩΣ είδε την γη από ψηλά ο Σωκράτης;

Αυτή επάνω είναι η πρώτη εικόνα που πήρε η NASA από το Suncruiser, φαίνεται η ημερομηνία 27/2/1996 και φαίνεται να είναι το Suncruiser κατά πολύ λαμπρότερο από τον ήλιο.  Σκεφτείτε, τι μπορεί να είναι λαμπρότερο από τον Ήλιο;

Σας φαίνονται απίστευτα όλα αυτά; Δεν θα έπρεπε.

Αν υπάρχει κάτι που ΔΕΝ το ξέρεις

Πως ξέρεις ότι ΔΕΝ υπάρχει;



Απαιτείτε σύνδεση με msn η λογαριασμό email
για να δείτε τις φωτογραφίες.

https://skydrive.live.com/?cid=b7c87627138aa4c6&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&id=B7C87627138AA4C6%21747&sff=1

NASA SOHO και Suncruiser A’


Διάβασε και το A” μέρος ΕΔΩ

Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.

Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange* L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! Και γιατί αυτό ? Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Και για κάτι άλλο,

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

ΓΙΑΤΙ ?

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!!

NAI TO ΕΙΔΑΝΕ 


Κάποιες πληροφορίες είχαν, και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή

το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!

Φαίνεται στην φωτογραφία όπου χαμηλώνοντας την φωτεινότητα ώσπου ο Ήλιος να γίνει σκοτεινός αυτό λάμπει σαν Ήλιος ! Οι φωτογραφίες μεταδίδονται περίπου κάθε μισή ώρα. Έτσι μας λένε φυσικά, αλλά και έτσι να είναι το paintbrush (αλλοίωση με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας) πάει σύννεφο. Παρά όλα αυτά κάτι ξεφεύγει και από αυτά είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τώρα τι είναι το Suncruiser ? Είναι ένα διαστημόπλοιο μήκους 42.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (η περίμετρος της Γης είναι 40.000 χιλιόμετρα. Με τεχνολογίες Βαθμωτών Πεδίων  Ενεργού Κενού «Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό» και Υπέρ Διαστατικής φυσικής. Όλα αυτά είναι που δεν μας άφησαν να μάθουμε και να κατασκευάσουμε από τα μέσα του 19ου αιώνα, με την εξαφάνιση των 196 από τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell του Σκωτσέζου θεωρητικού φυσικού και μαθηματικού. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εξαφάνιση από τα βιβλία του Tesla και η ανάδειξη του κρετίνου Αϊνστάιν.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



NASA SOHO και Stargates B΄

Από πού είναι ? Είναι εκατομμυρίων ετών παρατημένο σκάφος εξ ανάγκης των Κυνών του Σειρίου.

Τι ρόλο βαράει ? μα του χωροφύλακα ! Του χωροφύλακα του Ηλιακού συστήματος, το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην ένατη υπέρ λεωφόρο των Stargates του Γαλαξία μας.

Αλήθεια ξέρεις Ποιό είναι το όνομα του Γαλαξία που βρισκόμαστε ? Είναι… Ηριδανός !



miastala.com