Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!


ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!


ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΥΧΑΙΟ;

Ο Αττικός ουρανός από το πρωί "βομβαρδίζεται" με αεροψεκασμούς. Δεκάδες επί δεκάδων αεροσκάφη, περνούσαν πάνω από την Αττική, ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις το καθένα, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεχνητό νέφος. Ο ελαφρά νεφοσκεπής ουρανός που επικρατεί από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες στην Αττική, οφείλεται στους αεροψεκασμούς.
Για όποιον παρατήρησε το φαινόμενο, δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί πώς δημιουργήθηκε η ελαφριά νέφωση πάνω από την Αττική. Για όλους τούς άλλους, αυτά μπορεί να φαίνονται ως...παραλογισμός ή συνωμοσιολογία.
Παραφροσύνη ή συνωμοσιολογία χαρακτήριζαν και πριν από 2 χρόνια όσους πρόβλεπαν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας από σχέδιο οικονομικών δολοφόνων-παγκοσμιοποιητών!

Κανείς δεν τα πίστευε. Όπως ελάχιστοι πιστεύουν τον πόλεμο εναντίον των λαών μέσω των αεροψεκασμών, για τους οποίους έχει ήδη ειπωθεί ότι πραγματοποιούνται ευρέως πάνω από χώρες και λαούς που...αντιστέκονται! Εμπεριέχουν χημικά συστατικά τα οποία λειτουργούν ως κατασταλτικά και καταπραϋντικά ! Αποδυναμώνουν δηλαδή και μειώνουν τις ανθρώπινες αντιστάσεις.

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που χρησιμοποιείται από τους οικονομικούς δολοφόνους, ως πειραματόζωο για την επιβολή των κανόνων της νέας παγκόσμιας τάξης και της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επισημανθεί ότι η χώρα μας χρησιμοποιείται και ως ...μεγάλη ντουζιέρα αεροψεκασμών! Προκειμένου να κατασταλούν προληπτικά οι αντιστάσεις-αντιδράσεις του ελληνικού λαού απέναντι στα φασιστικά-στυγνά μέτρα των παγκοσμιοποιητών!

Προχθές και χθες, είχαμε δυο μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Η αντίσταση του λαού άργησε να εκδηλωθεί, αφού μέχρι πριν από λίγες ημέρες πολλοί απορούσαν μεταξύ τους, πώς και γιατί ενώ δέχονταν σφαγές στους μισθούς και στις συντάξεις τους
 δεν αντιδρούσαν.

Χαρακτηριστικά ήταν τα ειρωνικά σχόλια του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος από τις εκπομπές του χαρακτήριζε ειρωνικά την λαϊκή αντίσταση..."φρουί ζελέ Γιώτης".



Η ασφυκτική κατάσταση στην οποία οδηγούν τα νέα μέτρα και η προοπτική ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου έφεραν πολύ κόσμο στους δρόμους της Αθήνας.
Χθες βράδυ έληξαν οι συγκεντρώσεις. Ο Παπανδρέου πέρασε και τα νέα μέτρα της τρόϊκας και ήδη σήμερα το πρωί, ο Σαρκοζί δήλωσε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί να δώσει ...περισσότερες εγγυήσεις!


Στον Αττικό ουρανό άρχισαν να βομβαρδίζουν τα ψεκαστικά!
Σας φαίνονται τυχαία όλα αυτά; 'Η μήπως τρελά και αδιανόητα;
Είπαμε, αδιανόητη φαινόταν πριν από λίγα χρόνια αυτή η καταστροφή της Ελλάδος.
Οι φωτογραφίες είναι όλες σημερινές.
το είδαμε στο The Secret Real Truth

Οι Στρατιές Του Αβαδδών


Οι Στρατιές Του Αβαδδών


eik1
Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers. Ενώ οι δορυφόροι του Αρη, ο Φόβος ! και ο Δείμος ! κόβουν βόλτες γύρω από την Γη. Τι ήξερε ο Ομηρος ;
ΠΟΛΕΜΟΣ, Δυτικοί, Ανατολικοί, Πρόεδροι, Πάπες, Παπάδες, Ραβίνοι, Μουλάδες, Μονάρχες, Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Μεγιστάνες, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Παγανιστές, Σιωνιστες, κανονικοί Άνθρωποι και Σαυροειδείς με λέπια και άλλα DNA για άλλη μία φορά συναγωνίζονται για το πολυπόθητο βραβείο της υπέρτατης βλακείας μέσα στην συγκεκριμένη δημιουργία στην οποία ζούμε.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
Βρισκόμαστε στο ζενίθ μιας μαζικής εισβολής στον πλανήτη μας, κυρίως από το 2001. Τι είπατε ; φαντασιώσεις ενός συντάκτη άρθρων (αυτόκλητου ερευνητή) που έχει στερέψει η έμπνευση του; η δεν βρίσκει θέματα στο ιντερνέτ (μια και είναι χαμηλή η διείσδυση του στην Ελληνική κοινωνία), οπότε λίγοι θα το καταλάβουν από τους αναγνώστες;
Μακάρι να ήταν έτσι, όμως η πραγματικότητα υπερβαίνει την φαντασία. Για να δούμε:
Τα μαγνητόμετρα του GOES http://www.goes.noaa.gov./.ειδικά το 2002 πήραν φωτιά. Οι ενδείξεις να τερματίζουν την κλίμακα μετρήσεως και οι επάλληλες καμπύλες να δείχνουν την άφιξη κάθε νέου κυβικού σκάφους με τεχνολογία αορατότητας , ενώ ήδη είχαν αρχίσει τις βόλτες σε χαμηλό ύψος αδιαφορώντας για τους πυραύλους και τις βολές απο μαχητικά αεροσκάφη με airborne lazers, τα οποία υποτίθεται ότι ακόμη δοκιμάζουνhttp://tfr.faa.gov/save_pages/detail_6_4077.html.
Αυτός ο αόρατος πόλεμος μαίνεται γύρω μας. Ας δούμε μερικά στοιχεία : Στην εικόνα 1 είναι ένας κύβος με τεχνολογία αορατότητας ο οποίος βάλει εναντίον άγνωστου σε εμάς στόχου. Απο την εικόνα 1Β προέρχεται η εικόνα 1 από τον ιστότοπο http://www.labyrinthina.com . Η εικόνα 2 ελήφθη το 2002 κατά την διάρκεια της συνόδου της G8 στο Kananaskis στην Alberta του Canada. Μέσα στο κουτί βλέπετε ένα αριθμό γεωμετρικών σχημάτων τα οποία αιωρούνται πάνω από τα σύννεφα.
eik1B
Υπάρχει μια σειρά από εικόνες από διάφορους δορυφόρους GOES την ίδια χρονική περίοδο που δείχνει διάφορα αντικείμενα ακριβώς πάνω από την σύνοδο G8 την ώρα που οι ηγέτες αυτών των κρατών συνεδρίαζαν. Το 1975 η G8 οργανώθηκε στο Rambouillet στην Γαλλία. Τα αρχικά μέλη ήταν η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία , η Αγγλία και φυσικά η Αμερική. Τώρα περιλαμβάνει τον Καναδά και την Ρωσία. Να θυμάστε ότι αυτές οι χώρες δεν στέλνουν αντιπροσώπους η απεσταλμένους.
Ο ηγέτης της χώρας είναι ο κύριος ομιλητής της χώρας του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κουβαλάνε μια τεράστια συνοδεία. Ο αριθμός των βοηθών περιορίστηκε σε σαράντα ανά χώρα κατά την σύνοδο του Καναδά. Αλλά τα βασικά θέματα τα χειρίζονται οι αρχηγοί των κρατών. Φυσικά πάντοτε συνοδεύονται από διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Επίσης αντίστοιχες εικόνες υπήρξαν και στην σύνοδο της Σκωτίας τον Ιούλιο του 2005. Τελικά τι γίνεται ;
Γύρω από το σημείο συναντήσεως δημιουργείται μια περίμετρος ασφαλείας, είναι μια περιοχή 4 μιλίων γύρω από το ξενοδοχείο. Επιβάλλονται περιορισμοί εναερίου κυκλοφορίας καθώς και στους δρόμους. Το κόστος στην σύνοδο του Καναδά έφτασε τα 300 εκατομμύρια δολάρια . Ο αριθμός αυτός ωχριά μπροστά στο κόστος της συνόδου της Γένοβας πριν μερικά χρόνια. Λέγεται ότι κόστισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Τι θα μπορούσε να είναι τόσο σοβαρό ; Είναι δυνατόν ; Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι αντιπροσωπεύονταν περισσότερες χώρες από την G8 ; Ίσως μια χώρα από άλλο πλανήτη ;;; Κοιτάξτε τις εικόνες του άρθρου και σκεφθείτε.
eik2
eik2B
Οι κύβοι δεν είναι ομοιόμορφοι εάν κανείς κοιτάξει ποιό προσεκτικά. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα πεδίο γύρω από κάθε κύβο και κάθε κύβος ξεχωρίζει μέσα σε μια ομάδα. Υπάρχουν μερικοί πού φαίνονται πιο κοντά στην επιφάνεια της Γης, μερικοί είναι πολύ πολύ μεγάλοι. Μερικοί έχουν όμοιο μέγεθος αλλά διαφορετικά σχήματα (ορθές γωνίες, στρογγυλεμένες γωνίες, διαφορετικό ύψος κλπ.
Ο λόγος πού όλοι εμφανίζονται μονοδιάστατοι είναι διότι αυτό πού βλέπουμε είναι κυρίως το ενεργειακό πεδίο των κύβων. Πως βγαίνει το συμπέρασμα ; Διότι τούς έχουμε δεί από διάφορες κάμερες, σε διαφορετικές υποθετικές αποστάσεις, γύρω από τον ήλιο, την σελήνη , και στους ουρανούς πάνω από την Γη. Και υπάρχει και βίντεο όπου αρκετοί από αυτούς κινούνται μαζί.
Τα τελευταία χρόνια , αφότου ο δορυφόρος SOHO/LASCO τέθηκε σε τροχιά, το γενικό κοινό απέκτησε μια απο τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που είχε ποτέ να ανακαλύψει τις ανωμαλίες που υπάρχουν στο ηλιακό μας σύστημα. Δυστυχώς αφότου οι φωτογραφίες του SOHO/LASCO έγιναν διαθέσιμες στο κοινό, υπήρξαν μέρες που δεν λειτουργούσε η υπηρεσία με διάφορες δικαιολογίες και οι πληροφορίες από άλλους δορυφόρους ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.
Για παράδειγμα οι εικόνες του HST (δηλαδή του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble) ήταν επίσης εξαιρετικά περιορισμένες. Ακόμη και εικόνες πού δίδονται στο κοινό έχουν μαυρισμένα κομμάτια όπως περίπου τα μυστικά κυβερνητικά έγγραφα που δίδονται στο κοινό και η μισή σελίδα έχει ταινίες από μαύρο μαρκαδόρο. Πάντως οι ανωμαλίες είναι άρα πολλές για να τις καλύψουν όλες. Οι επόμενες φωτογραφίες δείχνουν σκάφη που βάλλουν το ένα εναντίον του άλλου. Εικόνα 7 και 8.
Φαίνονται να βρίσκονται κοντά στον ήλιο, όμως οι περισσότερες είναι πιο κοντά στον δορυφόρο παρά πρός τον ήλιο. Υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες από αυτές. Η ομοιότητα με τα σκάφη πάνω από την σύνοδο της G8 είναι εκπληκτική.
eik3
Τι συμβαίνει εδώ πέρα ; Τι σημαίνουν όλα αυτά, υπάρχει σύνδεση μεταξύ των φωτογραφιών και των αποδείξεων ; Αποδεικνύει ότι διεξάγεται ένας πόλεμος ; Ίσως όχι. Ίσως δεν είναι πόλεμος αλλά μεθοριακά επεισόδια . Εάν η Αμερικανική κυβέρνηση έχει κάνει επαφή με κάποιον από αυτούς τους επισκέπτες τότε και αυτές οι υποθέσεις είναι σωστές. Και τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος Μπούς έχει γίνει πολύ θρησκευόμενος, σύμπτωση ;
Η χρονική στιγμή εμφανίσεως αυτών των αντικειμένων είναι ενδιαφέρουσα. Συμπίπτει με διάφορους μύθους και βιβλικές προφητείες που φαίνεται να δείχνουν ότι πλησιάζουμε σε κάποιο κατακλυσμικό γεγονός ή εάν θέλετε σε κάποιο είδος <καθαρισμού> της Γης. Μερικές έρευνες όπως των Gary D. Goodwin και Ray Ward στις οποίες βασίζεται κυρίως το παρόν άρθρο (Millennium Grouphttp://www.tmgnow.com) έχουν παρουσιάσει την ιδέα ότι αυτός ο <καθαρισμός> θα προέλθει από μία εξωτερική δύναμη, όχι αυτού του κόσμου.
Για χρόνια διάφοροι θεολόγοι μας βεβαιώνουν ότι αυτή η εισβολή θα έλθει από την Ρωσία ή από την Κίνα. Αλλά σε μια αναφορά του ο προφήτης Ισαίας δηλώνει ότι ο στρατός εισβολής δεν θα είναι από αυτή την Γη , αλλά μάλλον από την άκρη του ουρανού και ότι θα καταστρέψουν όλη την χώρα. Αναφέρει ότι η Βαβυλώνα θα εισπράξει την καταστροφή.
Η Βαβυλώνα έτσι δεν είναι απλώς το Ισραήλ, είναι κωδική ονομασία και σημαίνει <ο κόσμος>, εννοώντας ότι οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τον Κύριο και η πίστη τους έχει μεταφερθεί στα <κοσμικά>, έγιναν <κοσμικοί>. Ταυτόχρονα το Ισραήλ δεν είναι απλώς το κράτος Ισραήλ. Όταν εκφράζεται προφητικά και με αυτήν την βιβλική έννοια, το <Ισραήλ> είναι μια ομάδα ανθρώπων πού δεν προέρχονται μόνο από την φυλή του Ιούδα , αλλά και από άλλες φυλές όπως του Εφραίμ και του Μανασσή.
Η ιδέα μιας μεγάλης καταστροφής της Γης , δεν είναι καινούργια. Ο Βελικόφσκυ μίλησε συχνά για αυτήν την πιθανότητα. Μπορεί η καταστροφή να είναι διπλή : Και φυσική καταστροφή και μια εισβάλουσα ορδή. Ποιός μπορεί να το πει με βεβαιότητα ; Όπως είπαμε και πρωτύτερα ελέγξτε τα στοιχεία και αποφασίστε μόνοι σας. Νομίζουμε ότι ώρα να προετοιμαστούμε φυσικά και πνευματικά – άλλωστε είναι ήδη αργά.
eik4
Πρόσφατα σχετικά, οι αστρονόμοι του πανεπιστημίου της Χαβάης ανακάλυψαν ένα αριθμό νέων δορυφόρων σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο. Είναι πολύ περίεργο ότι <τώρα> τους ανακάλυψαν εάν λάβουμε υπόψη τις τεχνολογικές δυνατότητες που έχουν αυτοί οι άνδρες , μήπως κλασσικά <άλλων ρήμασι πειθόμενοι> ; να δούμε σε τι θα τούς χρησιμεύσουν οι <μυήσεις> τους , όταν οι καταστάσεις γίνουν εφιαλτικές. Φυσικά στο ενεργειακό κομμάτι είναι ήδη , παρατηρήστε τα σκυλιά σας που ζουν στον κήπο σας κάποιες νύχτες κατά τις τρείς μετά τα μεσάνυχτα , εάν είστε νηφάλιοι και δουλεύουν ακόμη κάπως τα ένστικτα σας.
Η ερώτηση είναι τώρα τους είδανε αυτούς τους δορυφόρους οι αστρονόμοι ; Αναγκαστικά θα διερωτηθούμε εαν ήταν εκεί πάντοτε όπως μας λένε , ή μόλις φθασανε ; Το μέγεθος επίσης αυτών των δορυφόρων είναι επίσης περίεργο. Ταιριάζουν ως προς το μέγεθος των αντικειμένων που αναφερόμαστε. Αυτοί οι νέοι δορυφόροι σχετίζονται με τα αντικείμενα που έχουν εγκιβωτίσει την Γη ; Το χρονικό παράθυρο και το μέγεθος συμπίπτουν .
Η εικόνα 2 και 2Β ελήφθη την 1η Ιουνίου του 2002 στις 0200 U.T. από τον δορυφόρο GOES 10. Λόγω των αποστάσεων το σχήμα αυτών των αντικειμένων δεν είναι διακριτό. Πάντως έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος. Σημειώστε ότι τα αντικείμενα βρίσκονται στο βόρειο ημισφαίριο. Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος. Οι δορυφόροι GOES είναι μετεωρολογικοί. Σε αυτή την περίπτωση μας ενδιαφέρουν δυο από αυτούς, ο 10 και ο 8. Ο GOES 10 είναι τοποθετημένος περίπου πάνω από την δυτική ακτή των ΗΠΑ και ο GOES 8 πάνω από την ανατολική ακτή. Και δυο βρίσκονται περίπου 35.000 χμ πάνω από την Γη στον ισημερινό.
Είναι γεωστατικοί (δηλαδή σταθεροί και κρατάνε την θέση τους). Ο καθένας έχει μια ποικιλία σημαντικών οργάνων. Αν κοιτάει κανείς συχνά το μαγνητόμετρο εικ.3 παίρνει σημαντικές πληροφορίες. Επίσης δείχνουν όμορφες οπτικές εικόνες καθώς και υπέρυθρες. Στην εικόνα 2 στα δεξιά στα μισά προς τα κάτω φαίνονται οι μεγάλες λίμνες. Κάτω αριστερά η μεγάλη κοιλάδα του San Jauquin της Καλιφόρνια καθώς και η βόρεια Baja. Μέσα στο κουτί φαίνεται ένας αριθμός σκοτεινών αντικειμένων, διασκορπισμένα πάνω από τον Καναδά.
Τα αντικείμενα είναι πάνω από τα σύννεφα. Η θέση τους δεν είναι σταθερή. Η μεγέθυνση δείχνει ότι έχουν διαφορετικά μεγέθη καί σχήματα. Οι διάφορες φωτογραφίες δείχνουν ότι οργανώνονται σε ομάδες και δεν κάθονται πάνω από μια περιοχή περισσότερο από μερικά λεπτά. Ενώ αρχικά σχημάτιζαν ομάδες των 5 ή 6 , τώρα μαζεύονται 50 και παραπάνω. Πότε ψηλά πάνω απ την Γη και πότε χαμηλά πάνω από τα σύννεφα. Αυτό δείχνει βαθμιαία οργάνωση η οποία μάλιστα συμπίπτει χρονικά με την ανακάλυψη των πολλών 40 -60 μικρών δορυφόρων του Δία και του Κρόνου.
eik5
eik6
Η εικόνα 4 ελήφθη από τον ιστότοπο του SOHOhttp://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html.. στις 28 Ιούνιου του 2002 στις 00:18. Το ενδιαφέρον είναι τα δύο <διαφανή> αντικείμενα στα αριστερά. Δεν αφορά πίξελς απο υπερέκθεση ή σφάλματα του CCD της κάμερας. Δεν έχει γίνει επεξεργασία της εικόνας. Φαίνονται πλήρως τρισδιάστατα καθώς φαίνεται εύκολα η σκιά τους. Επειδή η σκίασης είναι προς τον ήλιο, αυτό δείχνει ότι είναι πιο κοντά προς εμάς από ότι δείχνει η θέση τους προς τον ηλιακό δίσκο. Η εμφάνιση του σχήματος που έχουν είναι πολύπλοκη και καλά δομημένη. Λόγω του ότι τα αντικείμενα φαίνονται διαφανή, μπορεί η ηλιακή ακτινοβολία να επηρεάζει τη δυνατότητα τους να είναι πλήρως αόρατα.
Όταν τα βλέπουμε στις εικόνες του GOES εμφανίζονται στο υπέρυθρο φάσμα και κάτω από συγκεκριμένες γωνίες. Σπανίως είναι ορατά με γυμνό μάτι . Το σχήμα αυτών των ιδιαίτερων αντικειμένων είναι κυβικό όπως φαίνονται όταν είναι κοντά στην Γη. Ασχέτως αυτού το μέγεθος τους είναι τεράστιο. 
Η εικόνα 5 ελήφθη την 12η Ιουλίου στις 16:18 UT. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα στην εικόνα. Αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τον δεύτερο πλανήτη, εμφανίστηκε σε μια – δυο εικόνες και κατόπιν χάθηκε.
Η εικόνα 6 ελήφθη επίσης την ίδια μέρα, μερικές ώρες αργότερα στις 00:18. Βλέπουμε ότι έχει ο <δεύτερος πλανήτης> έχει εξαφανιστεί και εμφανίζονται τα κυβικά διαφανή αντικείμενα.
Όλες οι αναφορές και οι παρατηρήσεις δείχνουν ότι τα σκάφη αυτά έρχονται από τον γαλαξιακό διάδρομο στον ήλιο και κατόπιν στην ατμόσφαιρα μας.
Η εικόνα 14 (2004) δείχνει κύβους που έρχονται πίσω από τον ήλιο, αν και οι περισσότεροι είναι <λογοκριμένοι> από την NASA. Στην εικόνα 15 (2004) φαίνονται καθαρά.
Στην εικόνα 9 (ελήφθη 7 Ιουλίου 2002) βλέπουμε (αποτελεί μέρος της αρχικής και έχει γίνει επεξεργασία μόνο στην φωτεινότητα και το κοντράστ) μέρος από τα χιλιάδες σκάφη. Στην εικόνα 9Β (έχει χρησιμοποιηθεί φίλτρο tracing contours) έχουμε ποιό έντονη απεικόνιση, χάριν ευκολίας, διότι η αρχική εικόνα έχει ανάλυση 1892 χ 1357 pixels και δεν μπορεί να τυπωθεί στο περιοδικό σε Α3 για να φαίνεται καλά.
Η φωτογραφία ελήφθη στις 7 Ιουλίου του 2002. Κοιτάξτε προσεκτικά, προσέξτε ότι κάθε μαύρο η άσπρο τετραγωνάκι περιβάλλεται από ένα μεγαλύτερο κύβο που είναι <θολός>. Αυτή είναι η αορατότητα στην οποία έχουμε αναφερθεί. Κάτι σε σχέση με το ότι φωτογραφία είναι υπέρυθρη, η γωνία λήψεως, η λάμψη και η δραστηριότητα του ήλιου ή ίσως η δικιά τους θέληση μας επιτρέπει να τα δούμε από καιρού εις καιρόν. Ο αριθμός τους είναι απίστευτος και επιβεβαιώνεται από τις μετρήσεις του μαγνητομέτρου του GOES σε καθημερινή βάση. Φαίνονται πάνω από την στεριά, το νερό και στον ουρανό.
Φαίνονται άσπροι , μαύροι , διπλοί , σκιασμένοι, στο εμπρός μέρος και στο πίσω μέρος των φωτογραφιών. Κλασικά προβλήματα της φωτογραφήσεως ; θα το ανακοινώνανε για να αποφύγουν τα προβλήματα. Άλλωστε αν ήταν πρόβλημα θα το διορθώνανε.Αντί αυτού τηρείτε από την NASA σιγή ιχθύος για το όλο θέμα. Δείτε την εικόνα 11 , δείχνει κύβους κάτω από τον διαστημικό σταθμό ISS, ουσιαστικά σε χαμηλό ύψος.
eik7
eik8
Η εικόνα 10 ελήφθη από τον δορυφόρο GOES στις 11 Νοεμβρίου 2002. Η αύξηση του αριθμού των αντικειμένων είναι σημαντική. Και πάλι φαίνεται η θολή περιοχή γύρω από κάθε κύβο. Είναι μήπως το πραγματικό μέγεθος του σκάφους ; Ίσως ο μαύρος κύβος είναι η <ενεργειακή εξάτμιση> του σκάφους που φαίνεται μόνο στο υπεριώδες ;
Και πάλι στην εικόνα υψηλής αναλύσεως φαίνεται οτι άλλα αντικείμενα είναι κοντά στην κάμερα και άλλα μακριά. Στην εικόνα 10Β έχουμε κάνει χρήση φίλτρου tracing contours. Αρχές του 2002 ήταν περίπου 2000 αντικείμενα, τώρα είναι πολλές χιλιάδες. Το μέσο μέγεθος τους φαίνεται να είναι ένα μίλι κατά μήκος. Πύραυλοι εκτοξεύονται εναντίον τους στον Ειρηνικό. 
Στην εικόνα 13 γίνεται αποτυχημένη βολή πυραύλου πάνω από το Τέξας εναντίον του κύβου που κρύβεται στο σύννεφο, εικόνα 13Β. Από ότι φαίνεται αυτός ο πόλεμος κρατιέται επίμονα μακριά από την δημοσιότητα του ιντερνέτ. Αν θέλετε όσοι ασχολείστε σοβαρά με την έρευνα στο ιντερνέτ προσπαθήστε. Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα διότι εδώ εμπλέκονται πάρα πολλές καταστάσεις, και οι επιπτώσεις στις μάζες δεν είναι ο μόνιμα αναμασώμενος πανικός, αλλά η συνειδητοποίηση της κοροϊδίας, και η άμεση δραματική αλλαγή της μορφοδιατάξεως.
eik9
eik9Β
eik10
Την 1η Νοεμβρίου 2002 μια ομάδα κύβων πέρασε πάνω από την Τουρκία, εικόνα 16. Η ανάλυση δείχνει ότι όπου υπάρχουν τόξα, αφορά τα γνωστά μας αντικείμενα. Υπάρχει βίντεο στο http://www.siriusufo.org/engnews/haber.htm...Το μέγεθος τους είναι το ίδιο, η ταχύτητα η ίδια (100 μίλια το δευτερόλεπτο) , καθώς και το μέγεθος της ομάδος. Η συγκεκριμένη εικόνα θυμίζει την επανείσοδο στην ατμόσφαιρα του shuttle. Οι αυτόπτες μάρτυρες τα είδαν να κινούνται από τον ένα ορίζοντα στον άλλο. Ποτέ δεν χτυπάνε στο έδαφος και ποτέ δεν καίγονται όπως οι μετεωρίτες. Πάντως αυτά τα αντικείμενα απέχουν 1.000 μίλια από την λήψη και κινούνται με ταχύτητα περίπου 100 μίλια το δευτερόλεπτο.
Και τώρα ένα δυσκολοχώνευτο κερασάκι στην τούρτα. Οι δορυφόροι του Άρη ο Φόβος και ο Δείμος κόβουν βόλτες γύρω από την Γη από τον Ιούνιο του 2000 περίπου, μετά την διάλυση του κομήτη 76P στο επίπεδο της εκλειπτικής ταξιδεύοντας προς τον Άρη. Μάλιστα έχουν την ίδια τεχνολογία αορατότητας . Πολύ τραβηγμένο ;;; Ίσως, όμως τα στοιχεία, οι φωτογραφίες, οι βολές πυραύλων εναντίον τους, οι υπολογισμένες τροχιές τους δε αφήνουν πολλά περιθώρια. Βέβαια το θέμα είναι τεράστιο με πολλές προεκτάσεις, αλλά αποτελεί αντικείμενο άλλου άρθρου.
Δείτε ξανά τις εικόνες μάχης στο διάστημα με βολές πλάσματος (γίνεται χρήση ενεργειακών καλύκων με βαθμωτά πεδία). Δείτε τώρα τις εικόνες 17 και 18 στο υπέρυθρο με ψευδή χρώματα για περισσότερη λεπτομέρεια. Προσέξτε την ομοιότητα των δύο αντικειμένων. Επίσης το γνωστό μας θολό δυναμικό πεδίο γύρω τους.
Οι εικόνες είναι από τον GOES. Υπάρχει κάτι ακόμη σημαντικό. Στην θέση 10 με 11 η ώρα φαίνεται μια σχετικά λαμπρή γραμμή , η οποία <λυγίζει> στο μέσον της διαδρομής από το αντικείμενο. Αποτελεί μία αποτυχημένη βολή. Το αντικείμενο, εδώ αφορά τον Φόβο κινείται από τα βόρεια των ΗΠΑ προς τον Νότο. Φαίνεται το οπτικό <ξέπλυμα> πίσω του. Το βέλος δείχνει τι να προσέξετε. Μια βολή πλάσματος από κάποια βάση ικανή για τέτοια επίθεση. Δεν είναι σύννεφο. Προσέξτε την υφή του και συγκρίνετε με τα γύρω σύννεφα .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ : Δικά σας.
eik10B
eik11
eik12
eik12B
eik13
eik13B
eik14
eik15
eik16
eik17
eik18ΠΗΓΗ

ΝΕΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ ΚΑΝΤΑΦΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ


ΝΕΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ ΚΑΝΤΑΦΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ