Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Εντοπίστηκε νερό σε νεαρό πλανητικό από το διαστημικό παρατηρητήριο Herschel


Εντοπίστηκε νερό σε νεαρό πλανητικό από το διαστημικό παρατηρητήριο Herschel

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από το Διαστημικό Παρατηρητήριο Herschel, οι αστρονόμοι έχουν ανιχνεύσει για πρώτη φορά ψυχρούς ατμούς νερού που περιβάλλουν ένα σκονισμένο δίσκο γύρω από νεαρό άστρο. Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι αυτός ο δίσκος, που είναι έτοιμος να εξελιχθεί σε ένα ηλιακό σύστημα, περιέχει μεγάλες ποσότητες νερού, γεγονός που υποδηλώνει ότι το νερό που καλύπτει πλανήτες όπως η Γη μπορεί να είναι κάτι το συνηθισμένο στο σύμπαν. Επίσης, δείχνουν ότι η Γη απέκτησε νερό όταν βομβαρδίστηκε από κομήτες που περιέχουν πάγο.
icy-planet-forming-disk-around-newstar
Μια καλλιτεχνική άποψη για ένα παγωμένο πλανητικό δίσκο γύρω από ένα νέο αστέρι, που ονομάζεται TW Hydrae, κάπου 175 έτη φωτός μακριά στον αστερισμό Ύδρα
Η Γη, όπως όλοι οι πλανήτες σε οποιοδήποτε πλανητικό σύστημα, σχηματίστηκε από τη σταδιακή συσσωμάτωση αερίων και σκόνης που περιφέρονταν γύρω από τον νεογέννητο Ήλιο. Όμως το νερό που μπορεί να υπήρχε στην...
περιοχή όπου σχηματίστηκε η Γη δεν ήταν δυνατό να ενσωματωθεί στον νεογέννητο πλανήτη: το νερό αυτό βρισκόταν πολύ κοντά στον Ήλιο και η υψηλή θερμοκρασία εμπόδιζε την υγροποίησή του σε ωκεανούς.
Και μέχρι σήμερα, η μελέτη μακρινών πλανητικών συστημάτων είχε δείξει την ύπαρξη ατμού μόνο σε αυτές τις θερμές ζώνες, σε μικρή απόσταση από το μητρικό άστρο.
Βέβαια οι επιστήμονες είχαν βρει στο παρελθόν ζεστούς υδρατμούς σε ένα πλανητικό δίσκο κοντά στο κεντρικό άστρο του. Όμως στοιχεία για τεράστιες ποσότητες ψυχρού νερού, στους πλανητικούς δίσκους, εκεί που πιστεύεται ότι σχηματίζονται οι κομήτες, δεν είχαν δει μέχρι τώρα. Όσο περισσότερο νερό είναι διαθέσιμο στους δίσκους για να σχηματιστούν οι παγωμένοι κομήτες, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ότι τελικά θα φτάσουν μεγάλες ποσότητες νερού στους νέους πλανήτες όταν συγκρουστούν με αυτούς.
"Οι παρατηρήσεις αυτών των ψυχρών υδρατμών δείχνουν να υπάρχει αρκετό νερό στο δίσκο, ικανό για να γεμίσουν χιλιάδες ωκεανοί της Γης”, δήλωσε ο αστρονόμος Michiel Hogerheijde του Παρατηρητηρίου Leiden στην Ολλανδία. Ουσιαστικά, το τηλεσκόπιο δεν ανίχνευσε τον ίδιο τον πάγο, αλλά τις μικρές ποσότητες ατμού που εκπέμπονται λόγω του βομβαρδισμού του πάγου με ακτινοβολία. Η ανακάλυψη αυτή δημοσιεύεται στο περιοδικό Science.
water-from-hershel-in-planet-disk
Φασματική ανάλυση των δεδομένων από το Herschel που δείχνει τον εντοπισμό των ψυχρών υδρατμών, που αντιστοιχούν σε μια ποσότητα νερού ίση με 5 τοις χιλίοις του συνολικού περιεχομένου των ωκεανών της Γης. Μάλιστα για κάθε γραμμάριο ατμού που εντοπίστηκε πρέπει να υπάρχουν στην πραγματικότητα χιλιάδες γραμμάρια πάγου, ή αλλιώς το νερό του δίσκου του TW Hydra είναι χιλιάδες φορές περισσότερο από το νερό της Γης.
Το αστέρι με αυτόν τον πλούσιο σε νερό δίσκο, ονομάζεται TW Hydrae είναι ηλικίας μόλις 10 εκατομμυρίων ετών και βρίσκεται περίπου 175 έτη φωτός μακριά από τη Γη, στον αστερισμό της Ύδρας. Η ψυχρή, υδαρής ομίχλη, που εντοπίστηκε από τον Hogerheijde και την ομάδα του, πιστεύεται ότι προέρχεται από κόκκους σκόνης καλυμμένους με πάγο σαν ένα λεπτό υμένιο κοντά στην επιφάνεια του δίσκου. Το υπεριώδες φως από το άστρο αναγκάζει κάποια μόρια του νερού να ελευθερωθούν από αυτόν τον πάγο, δημιουργώντας έτσι ένα λεπτό στρώμα αερίου με μία φωτεινή υπογραφή, την οποία ανιχνεύθηκε από το όργανο Heterodyne του Herschel στην υπέρυθρη ζώνη του φωτός.
Το Herschel είναι μια αποστολή, που ξεκίνησε το 2009, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος με σημαντική βοήθεια από τη NASA.
Το άστρο TW Hydrae είναι ένα πορτοκαλί νάνο αστέρι, κάπως μικρότερος και πιο ψυχρός από τον λευκοκίτρινο ήλιο μας. Ο γιγάντιος δίσκος του υλικού που περιβάλλει το άστρο έχει μέγεθος περίπου 200 φορές την απόσταση μεταξύ της Γης και του Ήλιου μας. Σε λίγα εκατομμύρια χρόνια οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι το υλικό εντός του δίσκου θα συγκρουστεί και θα εξελιχθεί σε πλανήτες, αστεροειδείς και άλλα ουράνια σώματα. Η σκόνη και τα σωματίδια του πάγου θα συσσωρευτούν φτιάχνοντας κομήτες.
Καθώς θα εξελίσσεται το νέο ηλιακό σύστημα, οι παγωμένα κομήτες είναι πιθανό να αποθέσουν ένα μεγάλο μέρος του νερού που περιέχουν σε νεαρούς πλανήτες αφού πέσουν πάνω τους, με αποτέλεσμα να φτιάξουν ωκεανούς. Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι το άστρο TW Hydrae και ο παγωμένος δίσκος της μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα πολλών άλλων νεαρών αστρικών συστημάτων, προσφέροντας νέες ιδέες στους επιστήμονες για το πώς οι πλανήτες με άφθονο νερό θα μπορούσαν να σχηματιστούν σε όλο το σύμπαν.
Πηγή: NASA

Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα με μπλε αίμα!


Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα με μπλε αίμα!

 Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.

Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ; Η απάντηση ήταν απρόσμενη: υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπερνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια πρωτού μείνει έγκυος.

Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε:
«Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε). Ο σιδήρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό, χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε-ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου ».

Οι επιστήμονες εξηγούν την εμφάνιση κυανητικών με τους νόμους της εξέλιξης.
Στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών μεταβολών ή αλλαγή επιδημιών, όταν τα «κανονικά» πεθαίνουν τα «μετατραπόμενα» μένουν ζωντανά και δημιουργούν νέους πληθυσμούς.

Οι κυανητικοί δεν υποφέρουν από τις συνήθεις ασθένειες του αίματος – τα μικρόβια αποτυγχάνουν να επιτίθενται στα κύτταρα του χαλκού. Το μπλε αίμα πήζει πολύ πιο γρήγορα και ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί δεν προκαλούν αιμορραγία.

Αποδεικνύεται ότι η έκφραση «μπλε αίμα» – είναι ένα σημάδι της ευγενικής καταγωγής – δεν είναι τυχαία. Ορισμένοι από τους ευγενείς ιππότες, των πρώτων αρχαίων ευγενών οικογενειών είχαν όντως μπλε αίμα. Ήταν λόγω της πανοπλίας τους και του χαλκού της.
Ο καθηγητής επίσης τόνισε ότι το μπλέ αίμα, είναι η εξέλιξη του αίματος, καθώς στο μπλέ αίμα δεν επιτίθονται μικρόβια και πήζει ίσως και 3 φορές πιο γρήγορα απο το κανονικό αίμα.

Συμμαχικές Δυνάμεις Δικαιοσύνης καταστρέφουν τις υπόγειες βάσεις της παγκόσμιας κλίκας των συνωμοτών!!


Συμμαχικές Δυνάμεις Δικαιοσύνης καταστρέφουν τις υπόγειες βάσεις της παγκόσμιας κλίκας των συνωμοτών!!

 
Μια είδηση που δεν έγινε ευρέως γνωστή μεταφέρεται από τον David Willcock και περιλαμβάνει συνέντευξη με τον Benjamin Fulford, η οποία αναφέρει πως πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις καταστράφηκαν από μια ομάδα, μια διεθνή συμμαχία δυνάμεων που θέλει να εμποδίσει την Παλιά Τάξη (Old World Order, που αποτελείται κυρίως από Ναζί και φιλικά σε αυτούς προσκείμενους), να πετύχουν την Παγκόσμια Δικτατορία και την κατά 90% μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού! Στη συμμαχία αυτή συμμετέχουν περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου (!) και είναι μια συμμαχία για τη δικαιοσύνη...


Η καταστροφή των υπόγειων βάσεων έγινε με τέτοιο τρόπο που δεν υπήρξαν καθόλου ανθρώπινα θύματα. Οι εγκαταστάσεις ωστόσο είναι πλέον εντελώς άχρηστες.
Όπως αναφέρεται οι εγκαταστάσεις θα αποτελούσαν το κρησφύγετο της παγκόσμιας "ελίτ" αφού πρώτα έριχναν ολόκληρο τον πλανήτη σε μια πυρηνική καταστροφή.
Το σχέδιο τους αυτό όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει πλέον, ενώ παράλληλα χάνουν πλήρως και τον έλεγχο του χρήματος και του πετρελαίου.

Ουσιαστικά διεξάγεται ήδη ένας μυστικός πόλεμος...
Στο μυστικό πόλεμο που διεξάγεται ενάντια στη ναζιστική Παλαιά Τάξη που στόχευε στην εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας συμπεριλαμβάνεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα-, και ο μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία... ωστόσο οι πρώτες μεγάλες νίκες της συμμαχίας είναι ακριβώς η πλήρης καταστροφή των υπόγειων βάσεων.


Εδώ θα βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη με τον Benjamin Fulford  με πολλές λεπτομέρειες, και εδώ θα βρείτε εκτενές άρθρο του David Wilcock σχετικά με τα συμβάντα που συνδέονται με τις υπόγειες βάσεις.


 Μεταξύ άλλων ο Fulford αναφέρει πως ο σεισμός στην Ιαπωνία ήταν επίθεση με πυρηνικά όπλα... και δείχνει τις ακόλουθες εικόνες που δείχνουν μια ξαφνική έκρηξη και όχι μια σταδιακή κλιμάκωση όπως συμβαίνει σε φυσικούς σεισμού...

και σημειώνει πως και οι σεισμοί στις ΗΠΑ (Κολοράντο) δεν ήταν φυσικοί, αλλά καταγράφηκαν με τον ίδιο τρόπο από τους σεισμογράφους, σαν ξαφνικές δηλαδή εκρήξεις, διότι προκλήθηκαν από πυρηνικές εκρήξεις κατά την καταστροφή των υπόγειων βάσεων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η καταστροφή των βάσεων έγινε με τέτοιο τρόπο (ταχνολογία) που δεν υπήρξε καμία ραδιενεργή διαρροή και πως εικάζεται συμμετοχή και εξωγήινων δυνάμεων (εκείνης της πλευράς που επί χρόνια πρόσεχε να μην προκληθεί πυρηνική καταστροφή στη Γη...

Αλήθεια ή μύθος? Εσείς αποφασίζεται...
αφού πρώτα μελετήσετε...



Ωστόσο δεν θα ήταν περίεργο να αποτελούν όλα τούτα την "επιστροφή" του κάρμα των σκοτεινών δυνάμεων που έλεγχαν με τα πλοκάμια τους επί αιώνες τη Γη....

Όπως και να έχει φαίνεται όμως πως όλα τούτα αποτελούν εξωτερικές ενδείξεις της αφύπνισης ολοένα και μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας που αποφασίζει υπέρ της αγάπης και της δικαιοσύνης και συνειδητά απορρίπτει το "φόβο"!

Όπως γράφει και ο Wilcock:


WHAT DO YOU BELIEVE?
(Do you believe in love, or do you believe in fear?
If you do believe in love, do you also believe in a Higher Power in the universe?
Is this an abstract concept in your mind, or do you see that it also has practical realization in the events that take place on Earth day after day?
Which of these two realities do you feed... with your thoughts and beliefs... and the energies they in turn create?
Do you see life on Earth as subject to random catastrophes beyond your control, and enslavement by shadowy negative forces pulling the marionette strings of elected governments?
Or, do you believe that everything in life has Purpose -- even if it is not always obvious?
Could this Purpose be carefully maintained by entities vastly more evolved than those zipping around in UFOs and visiting us from other worlds?)



Τι πιστεύετε;
(Πιστεύετε στον έρωτα, ή πιστεύετε στο φόβο;

Αν πιστεύουμε στην αγάπη,  δεν  πιστεύουμε και σε μια ανώτερη δύναμη στο σύμπαν;

Είναι αυτό μια αφηρημένη έννοια στο μυαλό σας, ή βλέπετε ότι έχουν επίσης πρακτική υλοποίηση τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην  Γη  κάθε μέρα ;

Ποια από τις δύο αυτές πραγματικότητες ταΐζετε ... με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας ... και τις ενέργειες που με τη σειρά τους δημιουργούν;

Βλέπετε τη ζωή στη Γη όπως υποβάλλονται  με τυχαίες καταστροφές που είναι πέρα από τον έλεγχό σας, και την υποδούλωση από τις σκιερές αρνητικές δυνάμεις που χρησιμοποιούν  σαν  μαριονέτες τους  εκλεγμένους των κυβερνήσεων;

Ή πιστεύετε ότι τα πάντα στη ζωή υπάρχει κάποιος Σκοπός - ακόμη και αν αυτός δεν είναι πάντα προφανής;

Θα μπορούσε αυτός ο Σκοπός να διατηρείτε προσεκτικά  από  φορείς που έχουν  εξελιχθεί γύρω από το θεμα των  UFO και την επίσκεψη  εξωγιινων από άλλους κόσμους;)







ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε ΑΓΑΠΗ και ΑΦΟΒΙΑ! Και ΝΑΙ τα πάντα στο σύμπαν υπηρετούν έναν ανώτερο ΣΚΟΠΟ ακόμη κι αν αυτός δεν είναι πάντα προφανής....

vickytoxotis.blogspot.com











Εθνοδωτες και τσάτσοι υπήρχαν πάντα στην κακόμοιρη πατρίδα….


ΚΑΤΟΧΗ: 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΔΑΝΕΙΣΕΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΝ


Αθήναι, 17 Οκτωβρίου 1964. Εφημερίς Μακεδονία
Ο καθηγητής κ Άγγ. Αγγελοπουλος εις άρθρον του, υποστηρίζει ότι, επί τη βάσει υφιστάμενων αποδεικτικών εγγράφων και διεθνών κανόνων, η ελληνική κυβέρνησις οφείλει να θέση θέμα της επιστροφής προς την Ελλάδα των δανείων, τα οποία εχορηγήθησαν προς την Γερμανίαν και την Ιταλίαν, κατά τη διάρκεια του πολέμου.


Καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία (βίντεο)


Καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία (βίντεο)




Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,3 βαθμών κατά το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο και 6,6 βαθμών, σύμφωνα με το τουρκικό Ινστιτούτο Καντιλί, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά στο Βαν της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Σύμφωνα με το CNN Turk, το σεισμολγικό ινστιτούτο Kandilli εκτιμά πως ο αριθμός των νεκρών κυμαίνεται μεταξύ 500-1000.
Το Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:41 (GMT) και είχε εστιακό βάθος πέντε χιλιόμετρα, ενώ το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο αρχικά ανακοίνωσε ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 7,6 βαθμοί.
Τα σωστικά συνεργεία εργάζονται για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων που φέρεται ότι έχουν παγιδευτεί σε κτίριο στο Βαν, που βρίσκεται κοντά στην ιρανική μεθόριο, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, 50 τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Βαν.
Η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα που δείχνουν κατεστραμμένα κτίρια και οχήματα και πανικόβλητους κατοίκους να τρέχουν στους δρόμους.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και δεν λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στο Βαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε ότι μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμοί και ότι το επίκεντρο της δόνησης ήταν το χωριό Ταμπανλί, βόρεια της πόλης Βαν.