Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

Δηλαδή είστε διατεθειμένοι να τρώτε πέτρες, θα πει κάποιος. Απάντηση: Και ποιος σας είπε ότι θα γινει κάτι τέτοιο, αν επιστρέψουμε στη δραχμή;
Πέτρες τρώγαμε πριν μπούμε στο ευρώ (δηλαδή μέχρι το 2002);
Πέτρες τρώγαμε τη δεκαετία του 70, του 80 και του 90;
Ακόμα και πιο πίσω, το 50 και το 60, πέτρες τρώγανε οι Έλληνες;

Γιατί δεν ρωτάτε τους πατεράδες και τους παπούδες σας όσοι δεν γνωρίζετε τι γινόταν τις περιόδους που αναφέραμε;

Όσοι πάλι τα ζήσατε, γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον λαό παρά τον τρομοκρατείτε;

Σύμφωνοι, το κόστος δανεισμού θα γίνει δυσβάσταχτο ως ακατόρθωτο: Αλλά μήπως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε μέχρι το 2002;

Δηλαδή μια ζωή με δανεικά πρέπει να τη βγάζουμε;

Ναι, θα υποτιμηθεί κι άλλο η δραχμή και μπορεί να δούμε ισοτιμία 1 ευρώ = 1000 δραχμές! 
ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;;;
Αντί λοιπόν κάποιοι να καταστροφολογούν, θα έπρεπε να βγουν τίμια και να εξηγήσουν στον κόσμο πως με το ευρώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, απλά παράταση της χρεωκοπίας!
Αντίθετα με τη δραχμούλα, θα υπάρξουν μερικά χρόνια δύσκολα - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΙΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ - αλλά θα γίνει πραγματική επανεκίννηση της Οικονομίας!

Θα ξαναθυμηθούν επιτέλους οι Έλληνες να παράγουν μόνοι τους ό,τι τους χρειάζεται, τουλάχιστον για τη διαβίωσή τους!

Ναι, θα στερηθούμε τα γερμανικά αυτοκίνητα, τα αμερικάνικα ηλεκτρονικά κι ένα σωρό άλλα "απαραίτητα" προιόντα: ΟΜΩΣ, ΝΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!
Φυσικά, απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει ομαλή επιστροφή στη δραχμή είναι ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που θα προστατέψει τον λαό από τους κερδοσκόπους και τους μαυραγορίτες!

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια και δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερος κόσμος, παρά την ανελέητη τρομοκρατία των τραπεζικών Μμε, ζητάει επιστροφή στη δραχμή!

Εμείς, λέμε πως θα ήταν ευχής έργο να παραμέναμε στο ευρώ: Όμως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, θυμίζει περισσότερο παράταση του σίγουρου τέλους παρά σωτηρία!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΦΤΩΧΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΩΧΟΙ! 

Εξώφυλλα της Ραδιοτηλεόρασης προπαγανδίζουν το ΝΑΙ !!!


Εξώφυλλα της Ραδιοτηλεόρασης προπαγανδίζουν το ΝΑΙ !!!

Εξώφυλλα της "Ραδιοτηλεόρασης" προπαγανδίζουν το "Ναι" στο δημοψήφισμα...

της χούντας. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...








Ταξιδιώτες του χρόνου από το μέλλον, θα μπορούσαν να είναι σύντομα εδώ!


Ταξιδιώτες του χρόνου από το μέλλον, θα μπορούσαν να είναι σύντομα εδώ!


Η χρονομηχανή από τη γνωστή ταινία 'Back to the Future'

Οι φυσικοί σ’ όλον τον κόσμο περιμένουν με αγωνία την έναρξη της λειτουργίας του πειράματος όλων των εποχών, την ενεργοποίηση της μεγάλης και ισχυρότατης διάταξης για τη σύγκρουση Αδρονίων, το LHC, που θεωρείται ότι θα ρίξει φως στα σωματίδια και τις δυνάμεις που δρουν στον κόσμο και θα αναπαράγει τις συνθήκες που τοποθετούνται πολύ κοντά στη στιγμή του Big Bang.

Η καθηγήτρια Irina Aref'eva και ο Δρ. Igor Volovich, φυσικομαθηματικοί στο μαθηματικό Ινστιτούτο Steklov της Μόσχας, πιστεύουν ότι το κολοσσιαίο πείραμα που θα γίνει στο CERN, το ευρωπαϊκό κέντρο Σωματιδιακής Φυσικής δίπλα στη Γενεύη της Ελβετίας, ίσως καταλήξει να είναι η πρώτη στον κόσμο χρονομηχανή. Το ντεμπούτο αυτό που θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού πιθανότατα θα αποτελέσει ορόσημο, διότι το ταξίδι στο παρελθόν θα ήταν πιθανό εάν τουλάχιστον θεωρήσουμε γενικότερα ότι είναι πιθανό μέχρι τη στιγμή της κατασκευής της πρώτης χρονομηχανής. Έτσι, το έτος 2008 θα μπορούσε να είναι το 'έτος μηδέν' για τα ταξίδια στο χρόνο, όπως ισχυρίζονται οι δύο επιστήμονες.

Η ιδέα του ταξιδιού στο χρόνο γεννήθηκε όταν ο συνάδελφος του Albert Einstein, Kurt Gφdel, χρησιμοποίησε τη θεωρία της σχετικότητας για να δείξει ότι το ταξίδι πίσω στο χρόνο αποτελούσε μια δυνατότητα. Από τότε, αποκάλυψε την ιδέα του αυτή το 1949 και πολλοί διαπρεπείς φυσικοί επιχειρηματολόγησαν εναντίον της ιδέας του ταξιδιού στο χρόνο, διότι υπονομεύει τις έννοιες της αιτιότητας και εισάγει διάφορα παράδοξα, όπως το γνωστό παράδοξο του παππού: ένας ταξιδιώτης του χρόνου θα μπορούσε να επισκεφτεί το παρελθόν και να σκοτώσει τον παππού του, έτσι θα καθιστούσε αδύνατη τη γέννησή του και συνεπώς το ταξίδι αυτό, που ακυρώνει τη γέννησή του, κ.ο.κ...
Αλλά 60 χρόνια αργότερα, δεν υπάρχει ακόμα κάποιος θεμελιώδους φύσεως λόγος που να τεκμηριώνει το ότι οι ταξιδευτές του χρόνου δεν μπορούν να κάνουν την ιστορία άνω κάτω.
Οι δύο ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως όταν οι μηχανές του LHC θα συγκεντρωθούν σε ένα υποατομικό σωματίδιο ένα τρισεκατομμύριο φορές μικρότερο από το μέγεθος ενός κουνουπιού θα προξενήσουν περίεργα αποτελέσματα στη λειτουργία του σύμπαντος και συγκεκριμένα του χωροχρόνου.

Ενώ η βαρύτητα της Γης προκαλεί ήδη κάποιες ήπιες διαταραχές στο χωροχρόνο, η ενέργεια του LHC θα μπορούσε να διαταράξει το χρόνο σε τέτοιο βαθμό, που θα μπορούσε να γυρίσει ως βρόχος πίσω στον εαυτό του. Αυτοί οι βρόχοι είναι γνωστοί στους φυσικούς επιστήμονες ως 'κλειστές καμπύλες χρόνου' και θα μπορούσαν, τουλάχιστον θεωρητικά, να μας επιτρέψουν την επίσκεψη σε κάποιες περασμένες στιγμές. Η όλη σύλληψη είναι σε αρμονία με μια παλιότερη που είχε παρουσιαστεί το 1988, όταν ο καθηγητής Kip Thorne και οι συνεργάτες του στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Pasadena), έδειξαν ότι οι σκουληκότρυπες, ή τα τούνελ του χωροχρόνου, θα μπορούσαν να επιτρέψουν το ταξίδι στο χρόνο, μια ιδέα που είχε γίνει ευρέως γνωστή στη νουβέλα του Carl Sagan που γυρίστηκε και ως ταινία 'Επαφή' (Contact).

Η καθηγητής Aref'eva και ο Δρ. Volovich πιστεύουν ότι το LHC θα μπορούσε να δημιουργήσει σκουληκότρυπες και να επιτρέψει έτσι ενός είδους ταξίδι στο χρόνο. 'Διαπιστώσαμε ότι οι κλειστές καμπύλες χρόνου και οι σκουληκότρυπες θα μπορούσαν επίσης να προκύψουν ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης σωματιδίων', δηλώνει η καθηγητής Aref'eva. Υπάρχουν ωστόσο αρκετά εμπόδια, όπως το ότι οι σκουληκότρυπες που είναι πιθανό να δημιουργηθούν θα έχουν τόσο μικρό μέγεθος, που μόνο υποατομικά σωματίδια θα μπορούσαν να ταξιδέψουν μέσα απ' αυτές.

Οι δύο επιστήμονες αναφέρουν ότι, το εάν το ταξίδι στο χρόνο που θα συμβεί στο LHC ανοίξει τις πόρτες για μεγαλύτερης κλίμακας ταξιδιώτες, όπως οι άνθρωποι, αποτελεί μια βαθιά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ερώτηση. Αλλά προσθέτουν ότι τέτοιου είδους προβλήματα απαιτούν περαιτέρω έρευνα. Ίσως το καλύτερο που μπορούμε να ελπίσουμε είναι ότι πιθανότατα το LHC να μας δώσει ένα σημάδι για την ύπαρξη των σκουληκοτρύπων. Εάν κάποιο μέρος της ενέργειας από τις συγκρούσεις στο LHC εξαφανιστεί, θα μπορούσε να συμβεί αυτό επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν δημιουργήσει σωματίδια που ταξίδεψαν μέσω μιας σκουληκότρυπας στο χρόνο.
Μέχρι στιγμής, ένα επίμονο σημείο για την έννοια της σκουληκότρυπας είναι να βρεθεί ένα 'εξωτικό' είδος ύλης που θα είχε τη δυνατότητα να κρατήσει την είσοδο της σκουληκότρυπας ανοιχτή για ταξίδι στο χρόνο. Η σκοτεινή ύλη που θεωρείται ότι διαποτίζει το σύμπαν θα μπορούσε να είναι αυτό που θα χρειαζόταν για να κρατηθεί η 'πόρτα' της σκουληκότρυπας ανοιχτή, τουλάχιστον αυτή είναι μια ερμηνεία που σχετίζεται με τη φύση της σκοτεινής ύλης, οι υποστηρικτές της οποίας αποκαλούν την τελευταία 'ύλη φάντασμα'.

Εάν ένα μείγμα από συγκρουόμενα σωματίδια και ύλη φάντασμα δημιουργήσει μία σκουληκότρυπα στη Γενεύη αυτή τη χρονιά, ένας μελλοντικός εξελιγμένος πολιτισμός θα μπορούσε να τη βρει στα βιβλία ιστορίας του, να εντοπίσει τη στιγμή που δημιουργήθηκε και μέσω της τεχνολογίας του να μας κάνει μια μικρή επίσκεψη.

'Τα στοιχεία από τις παρατηρήσεις συνεχίζουν να επιτρέπουν την ύπαρξη ενέργειας φάντασμα' δηλώνει ο Robert Caldwell, φυσικός στο κολέγιο του Dartmouth στο New Hampshire, αλλά δε συμφωνεί με τις απόψεις των δύο επιστημόνων για τις συνέπειες του πειράματος στο LHC.
Ένας κορυφαίος επιστήμονας που πιστεύει ότι το ταξίδι στο χρόνο θα ήταν πιθανό, ο καθηγητής David Deutsch του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σχολιάζει: 'Είναι κάπως υπερβολικό ως ιδέα, αλλά όχι τρελό. Για διάφορους λόγους δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει ο μηχανισμός που προτείνουν (δηλαδή ότι το πείραμα θα ανοίξει μια πόρτα στο χρόνο) ακόμα και αν οι υποθέσεις τους είναι αληθινές'.

Ο Δρ. Brian Cox του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ προσθέτει: 'Οι ενέργειες δισεκατομμυρίων κοσμικών ακτινών που έχουν χτυπήσει την ατμόσφαιρα της Γης εδώ και πέντε δισεκατομμύρια χρόνια, υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές που θα δημιουργηθούν στο πείραμα του LHC και μ' αυτή τη λογική οι ταξιδιώτες του μέλλοντος θα ήταν ήδη εδώ. Εάν αυτές οι σκουληκότρυπες εμφανιστούν, εγώ προσωπικά θα φάω το καπέλο που μου είχαν δωρίσει στα πρώτα μου γενέθλια, πριν να μου το χαρίσουν!!!'
http://www.apocalypsejohn.com/2011/11/blog-post_01.html ΠΗΓΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ....

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.


Αυτοι που ειδαν την διογκουμενη οργη του Ελληνα ετοιμη να πεσει στα κεφαλια τους, εβαλαν σε λειτουργια (ξανα, για μια φορα ακομη μετα τα γεγονοτα του Ιουνιου) ενα τεραστιο σχεδιο παραπληροφορησης και....
αποπροσανατολισμου.


ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ:

Ο ΓΑΠ
Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ (Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ


Ο στοχος ειναι ενας και μοναδικος:

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ.
ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ.
ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ.


ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Μια κυβερνηση η οποια προφανως δεν μπορει να κυβερνησει λογω της λαικης αγανακτισης, αλλα το συμβολαιο θανατου που εχει υπογραψει δεν εχει ολοκληρωθει ακομη.

ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ.

Το τυρακι το τσιμπησαμε ολοι και νομισαμε οτι ηρθε το τελος του ΓΑΠ και των ανδρεικελων του.
Συσσωμη η αντιπολιτευση ζητα εκλογες και θεωρει οτι εφθασε η ωρα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ.
Και θα αργησει πολυ ακομη.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ.
Ισως ακομη και αυριο στην περιβοητη συνοδο των G-20, για την οποια απο πολυ καιρο πριν εχουν προαναγγειλει πραγματα.

Η Δημοκρατια και η Πατριδα διατρεχουν τεραστιο κινδυνο αυτη την στιγμη.

Βρισκεται σε εξελιξη ενα τεραστιο σχεδιο διασωσης της σαπιας πολιτικης μαφιας της μεταπολιτευσης.

Βρισκεται σε εξελιξη ενα τεραστιο σχεδιο οριστικης διανομης της Ελλαδος.

Η Ελλαδα αυτη την στιγμη εχει δικτατορια.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ωρες, ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Ειναι ολοι στο κολπο και ειναι αγνωστο που μας οδηγουν.




Ηλιοπουλος Θωμας
http://rizospastikhdexia.blogspot.com

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ '' ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ'' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 301 ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ  ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΣΚΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ  ΚΑΚΟΠΟΙΟΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ....!!!! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΓΑΠ ...!!!! Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ..!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ...... ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ...!!!!
Δάφνη
http://www.triklopodia.com/2011/11/ola-einai-psemata-tis-epomenes-48-ores.html ΠΗΓΗ

Μας καλούν να επιλέξουμε το δήμιο που θα μας αποτελειώσει ... ΤΕΤΟΙΟ ''ΟΝΕΙΔΟΣ'' ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ......ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


Μας καλούν να επιλέξουμε το δήμιο που θα μας αποτελειώσει ... ΤΕΤΟΙΟ ''ΟΝΕΙΔΟΣ'' ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ......ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ρεσάλτο"
Τέτοιο «όνειδος» δεν το έχει ξαναζήσει η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια ιστορία.
  
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα καταγραφεί στην ιστορία σαν το πιο στιγματισμένο πρόσωπο: Σαν το πρόσωπο που ανύψωσε τον εφιάλτη της κατοχής σε πολιτική και ηθική αξία και τη συνήθεια του αίσχους σε αρετή.
Θα περάσει στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός ο οποίος ηδονιζόταν με τη δοσίλογη μοχθηρία του, το αύθαδες ψεύδος του και τους ασύστολους τρομοκρατικούς εκβιασμούς του…


Μέχρι χθες το ανδρείκελο και η κυβέρνησή του έθεσαν πολλά εκβιαστικά και τρομοκρατικά διλήμματα: «Μνημόνιο ή χρεοκοπία», «τρόικα ή χρεοκοπία», «μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία», «κούρεμα ή χρεοκοπία», κ.λπ…
Για όλα αυτά τα αλυσιδωτά εγκλήματα της κατοχής μας δεν διατυπώθηκε καμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ «δημοκρατική ευαισθησία» στο να ερωτηθεί ο λαός και να εκφραστεί μέσα από ένα Δημοψήφισμα… 
Τώρα που ανακηρύχθηκε και επισήμως πλέον η πτώχευση και η αποικιοκρατικοποίηση της χώρας (αυτό σημαίνει το «κούρεμα του χρέους» και η «Δανειακή Σύμβαση»), θυμήθηκαν τα ανδρείκελα τον ελληνικό λαό!!!!!


Τον θυμήθηκαν για να υλοποιήσουν τον επίλογο των εφιαλτικών εκβιασμών: Να ...

επιλέξει ο λαός ΤΩΡΑ, που έχει υπογραφεί και επισημοποιηθεί η ληξιαρχική πράξη της χρεοκοπίας και του θανάτου του, τον αποικιοκράτη ΛΗΣΤΗ και ΔΗΜΙΟ που επιθυμεί: Τον Γερμανό ιμπεριαλιστή της ΕΕ ή τον Αμερικανό της καταρρέουσας αυτοκρατορικής υπερδύναμης…

Ο νέος τρομοκρατικός εκβιασμός του ανδρείκελου-πρωθυπουργού που τίθεται με το «δημοκρατικό» Δημοψήφισμα απαστράπτει: Αμερική ή ΕΕ (Γερμανία), Σκύλα ή Χάρυβδη, ο Ευρωπαίος δήμιος και ληστής ή ο υπερατλαντικός…

Όσοι επιχειρούν να ερμηνεύσουν την «κίνηση» του ΓΑΠ, με βάση τη βλακεία του, το κάνουν από πολιτική δολιότητα και σκοπιμότητα. Δεν θέλουν να πούνε ανοικτά ότι αυτή η «κίνηση» είναι διατεταγμένη και σκηνοθετημένη από τα αφεντικά του Γιωργάκη, τους Αμερικανούς: ενταγμένη μέσα στον ενδοϊμπεριαλιστικό Παγκόσμιο, Χρηματιστηριακό Πόλεμο, που μαίνεται αγρίως…

Σχετικό άρθρο:
Το δημοψήφισμα του ΓΑΠ: Αυτοματισμός της κατάρρευσης ή εκτέλεση «εντολής»; 

Έχουμε άγρια πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στους τομείς και στις περιφέρειες του πλανητικού ιμπεριαλιστικού πλέγματος, μια πολεμική σύγκρουση που προσλαμβάνει εκρηκτικές και ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ διαστάσεις, λόγω της ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ κρίσης κατάρρευσης του καπιταλισμού: Είναι ΑΥΤΟ που θέλουν να αποκρύψουν οι καθεστωτικές δυνάμεις κάθε κοπής και χρώματος.

Γι αυτό καταφεύγουν σε ψυχαναλυτικές ερμηνείες, γύρω από τις προσωπικές ιδιότητες και την βλακεία του πρωθυπουργού-ανδρείκελου.

Μόνο που αποφεύγουν να πούνε το ΓΙΑΤΙ αυτός ο ηλίθιος πρωθυπουργός κατάφερε τόσα πολλά εγκλήματα και παγίδευσε τους «έξυπνους» στην επικύρωση και νομιμοποίηση των εγκλημάτων του…

Διατεταγμένος εκτελεστής των «συμβολαίων θανάτου» της Ελλάδας και του λαού της ήταν ο ΓΑΠ. Αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον και οι βλάκες…

Τα καθεστωτικά κόμματα το γνώριζαν πολύ καλά, γι αυτό έβαλαν ισχυρές πλάτες…

Τώρα τα καθεστωτικά κόμματα απλώς βλέπουν ότι το «ευφυές» και όχι «βλακώδες» (από την πλευρά των αφεντικών του ΓΑΠ είναι «ευφυές») αυτό εκβιαστικό δίλημμα απειλεί με ταχεία κατάρρευση και τα ίδια, γι αυτό έχουν πανικοβληθεί και σκούζουν υστερικά.

Γι αυτό ωρύονται ότι κινδυνεύει η ένταξή μας στην ΕΕ και ζητούν από κοινού την κατοχύρωση της «δανειακής Σύμβασης», μέσω μιας κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας» (Βάσω) και εκλογές…

Τα καθεστωτικά κόμματα και οι «ευρωπαϊστές» πασόκοι έχουν επιλέξει σταθερά και από πολύ παλιά το στρατόπεδο των ληστών και δημίων μας: Το λάκκο των λεόντων της ΕΕ και του Ευρώ…

Γι αυτό νομιμοποίησαν και επικύρωσαν ΟΛΑ τα εγκλήματα αυτής της κυβέρνησης που οδηγούσαν στην κατοχή μας από τα ευρωπαϊκά ιμπεριαλιστικά κέντρα: τρόικα, Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, χρεοκοπία…

Ο Αντώνης Σαμαράς, τώρα συνειδητοποίησε την απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας και την «καταστροφή» που έρχεται;



ΤΩΡΑ που έχει επισημοποιηθεί και επικυρωθεί, και από τον ίδιο πάρα πολλές φορές, η καταστροφή και ΚΑΤΟΧΗ μας «ξύπνησε» ο Σαμαράς;

«Ξύπνησαν» ΟΛΟΙ αυτοί ΤΩΡΑ που απειλείται με ΑΜΕΣΗ κατάρρευση το καθεστώς που υπηρετούν, συνακόλουθα κινδυνεύουν και οι ίδιοι με γενική ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ και αφανισμό;;;

Το πιο πιθανό είναι να καταρρεύσει ΑΜΕΣΑ αυτή η κυβέρνηση και να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί περί κυβερνήσεων «εθνικής σωτηρίας» και συναινετικών σχημάτων…

Όπως, όμως και να έχει, για τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να τεθεί δίλημμα επιλογής του ΔΗΜΙΟΥ που θα τον αποτελειώσει…

Με την αγωνιστική του πράξη στο ΔΡΟΜΟ και την ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ του πρέπει να απαντήσει ο λαός στις τακτικές του ενδοϊμπεριαλιστικού πολέμου και στις εκλογικές μανούβρες των καθεστωτικών στρατών…

Το αλληλοφάγωμα των καθεστωτικών δυνάμεων και η κατάρρευσή τους πρέπει να αξιοποιηθεί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, ισχυροποίησης και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του λαϊκού κινήματος και ΟΧΙ προς την κατεύθυνση των εκλογικών παιχνιδιών…
 
 

Πηγή
http://www.katohika.gr/2011/11/blog-post_4198.html