Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εβδομήντα χρόνια μετά, το Δ΄ Ράιχ, μην ξεχνώντας τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσε για την εισβολή του στην Κρήτη, επιχειρεί μια άνευ προηγουμένου φονική επίθεση κατά του Ελληνισμού για να πάρει το αίμα του πίσω.



Εβδομήντα χρόνια μετά, το Δ΄ Ράιχ, μην ξεχνώντας τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσε για την εισβολή του στην Κρήτη, επιχειρεί μια άνευ προηγουμένου φονική επίθεση κατά του Ελληνισμού για να πάρει το αίμα του πίσω.

Αθήνα 09-11-2011

Προς τον απανταχού ελληνισμό!!!

190415 104555279625719 100002137422835 42595 7895853 n Εβδομήντα χρόνια μετά, το Δ΄ Ράιχ, μην ξεχνώντας τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσε για την εισβολή του στην Κρήτη, επιχειρεί μια άνευ προηγουμένου φονική επίθεση κατά του Ελληνισμού για να πάρει το αίμα του πίσω.Οδυσσέας Τηλιγάδας
«….όσοι επολέμησαν στην Κρήτην το 1941 πρέπει να είναι υπερήφανοι: Τόσο οι επιτιθέμενοι όσο και οι αμυνόμενοι. Δι’ εμέ όμως…. το όνομα της νήσου είναι συνδεδεμένον με πικράς αναμνήσεις….Το αποτέλεσμα ήταν… να εκλείψουν πλέον οι γερμανικοί σχηματισμοί αλεξιπτωτιστών, τους οποίους είχον δημιουργήσει εγώ ο ίδιος……»
Τα λόγια αυτά είναι απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του επικεφαλής της γερμανικής επιθέσεως στην Κρήτη, στρατηγού Στούντεντ,του εμπνευστή της συγκροτήσεως της ειδικής Ομάδας Δυνάμεων Ξηράς και Αέρος, που περιλάμβανε 300 βομβαρδιστικά αεροπλάνα, 150 καθέτου εφορμήσεως και 300 μαχητικά, την 7η αεροκίνητη μεραρχία και την 5η ορεινή μεραρχία με σύνολο περί τους 25.000 άνδρες όταν το Γ΄ Ράιχ το ξημέρωμα της 20ης Μαΐου 1941 σήμανε την έναρξη της επίθεσης της περίφημης Luftwaffe υλοποιώντας την έχουσα την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Ερμής»-Oreration Merkur zur Eroberung der Insel Kreta η οποία όμως, προς απογοήτευση του χιτλερισμού, έμεινε στην Ιστορία ως «Η Μάχη της Κρήτης», του «…αναμφιβόλως σκληρότερου αγώνα του πολέμου…», σύμφωνα με το ανακοινωθέν του βρετανικού Υπουργείου Πολέμου, μιάς μάχης που ανέτρεψε τα σχέδια του Χίτλερ καθυστερώντας την εισβολή των Γερμανών στη Σοβιετική Ένωση αλλά και την βοήθεια και τον ανεφοδιασμό που σκόπευε να στείλει στον Ρόμμελ και στα στρατεύματα τουAfrika Korps. Και αυτή του την ήτα του ο Ναζισμός, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ!!!
Εβδομήντα χρόνια μετά, το Δ΄ Ράιχ, μην ξεχνώντας τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσε για την εισβολή του στην Κρήτη, επιχειρεί μια άνευ προηγουμένου φονική επίθεση κατά του Ελληνισμού για να πάρει το αίμα του πίσω.
Τότε συνάντησε την σθεναρή αντίσταση που έδειξε το μέτρο της γενναιότητας, του θάρρους, της τόλμης, του ηρωισμού και της ανυπέρβλητης αυτοθυσίας των Κρητών, οι οποίοι πενιχρά εξοπλισμένοι με τουφέκια, μαχαίρια, δρεπάνια και πέτρες, κατάφεραν να κατατροπώσουν τις ορδές των Ούνων εισβολέων.
Και τώρα;
Τώρα, με αιχμή του δόρατος έναν κυβερνητικό θίασο του βαρύγδουπου «υπόκοσμου» της «καθωσπρέπει» κοινωνίας, αποτελούμενο από αχυράνθρωπους, μαριονέτες των «αγορών», επικίνδυνου για το Έθνος, προεξάρχοντος του πολιτικού τοξικού απόβλητου του νέου καθεστώτος των Αθηνών, την αποκαλούμενη κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, με έναν κατ’ ευφημισμό πομφόλυγα Έλληνα πρωθυπουργό,οδηγηθήκαμε τελικά σε κυβέρνηση συνάμα φαύλων και δεδηλωμένων ανθελλήνων που δεν κρύβουν την ΔΝΤολαγνία τους εκτελώντας το σχέδιο των δαιμόνιων εγκεφάλων χωρίς παρεκτροπές.
Ζούμε πλέον την περίοδο της μεγάλης ανατροπής. Το χτεσινό αδιανόητο, σήμερα είναι το απόλυτα φυσιολογικό. Ο συναγελασμός με τον κατακτητή δίνει και παίρνει από τους γενίτσαρους, την ίδια ώρα που αυτός φροντίζει να μην τηρεί καν τα προσχήματα έστω του καθωσπρεπισμού ζητώντας την κεφαλή του Ελληνισμού επί πίνακι.
Επιχειρείται σήμερα στη χώρα μας μία εθνοκτονία ως η τελική λύση. Θέλουν να δαμάσουν τον Έλληνα για να επιβάλλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Θέλουν να μας επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Νέα Εποχή. Θέλουν να μας κάνουν ξένους μεταξύ μας, χωρίς τίποτε δικό μας. Και αυτό είναι ύβρις γιά τον Ελληνισμό.
Επιχειρείται σήμερα στη χώρα μας μία γενοκτονία γιατί ξέρουν ότι οι Έλληνες μπορούν να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα και να χαλάσουν τα σχέδια των δολοφόνων κυριάρχων. Αλλά δεν έχουν μάθει τίποτα από την Ιστορία. Δεν μάθανε ότι η Ελλάδα και ο Ελληνισμός είναι έννοιες αιώνιες.
Έλληνες, ακούστε γύρω σας τις υλακές των βαρβάρων. Αυτοί μας ήθελαν πάντα νικημένους κι εμείς τους νικούσαμε. Αυτοί μας ήθελαν υποταγμένους κι εμείς είμαστε ο πνευματικός τους κατακτητής. Το ομολογούν μέσα από του δικού τους Φρειδερίκου Σίλλερ τη φωνή που μας καταριέται: «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ!!! Όπου και να γυρίσω την σκέψη μου….Όπου και να στρέψω την ψυχή μου….Μπροστά μου σε βρίσκω…Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική..; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Επιστήμη ζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική…; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Δημοκρατία, Ισονομία, Ισοπολιτεία…; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Αθλητισμό γυρεύω; Το γιατρικό του κορμιού μου; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Καταραμένε Έλληνα…Καταραμένη Γνώση…Γιατί να καταλάβω πόσο μικρός είμαι; Πόσο ασήμαντος και μηδαμινός; Γιατί; Γιατί δεν μ’ αφήνεις στην ησυχία μου και στην ξεγνοιασιά μου; Καταραμένε Έλληνα…Καταραμένη Γνώση…Γιατί να σ’ αγγίξω; Γιατί;»
Αυτός είναι ο φθόνος για το ωραίο, το μεγάλο και το αληθινό του Ελληνισμού, που αναβλύζει από την αιμοδιψή ψυχή τους. Αυτό είναι το μίσος για το φως που τους χαρίσαμε και τους τυφλώνει. Αυτή είναι η οργή τους, για το πνεύμα που τους καθυποτάσσει. Αυτή είναι η αχαριστία τους που κάναμε ανθρώπους τους μέχρι χθές τρωγλοδύτες βελανιδοφάγους.
Έλληνα, απευθύνομαι στο μυαλό και στην καρδιά σου. Έλληνα εγείρου, θυμήσου ποιος είσαι. Άκουσε μέσα σου την φωνή της αιώνιας Ελλάδας. Αυτή σου φωνάζει. Είσαι Έλληνας. Δεν γεννήθηκες ουραγός, πλάστηκες να είσαι Ταγός. Εσύ είσαι ο αετός!
Έλληνες! Δεν νικηθήκαμε. Δεν πεθάναμε. Δεν αφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ στις επάλξεις. Δεν νικιέται ο ήλιος μας. Δεν πεθαίνει ο ουρανός μας. Δεν αφανίζονται οι θάλασσές μας. Είμαστε όρθιοι. Είμαστε ζωντανοί. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ! Θα πεθάνουμε όταν πιστέψουμε ότι πεθάναμε πιά. Δεν θα μας καταβάλλουν τα τρωκτικά που εκτρέφονται στις ανήλιαγες στοές του Διεθνούς Σιωνισμού και της Λέσχης Μπίλντερμπερκ.
Έλληνες, μην φοβάσαι τους βαρβάρους. Έλληνας και φόβος δεν πάνε μαζί. Ήρθε τώρα η στιγμή, το πλήρωμα του χρόνου, να τιμωρήσουμε αυτούς που μας προδίδουν. «ΕΣΤ’ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ’ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ». Έχουμε χρέος βαρύ στις επερχόμενες γενεές, στα παιδιά σας τί θα πείτε;
Δεν είμαστε δειλοί. Δεν είμαστε άβουλοι. Δεν είμαστε μοιραίοι. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας μεταβάλλουν σε αποικία του δωσιλογισμού. Δεν θα μας καταστήσουν υποχείριά τους οι αιμοδιψείς τοκογλύφοι. «Η Ελλάδα πέπρωται να ζήσει και θα ζήσει!» Την Ελλάδα θέλουμε και ας τρώμε πέτρες!!! Μια λέξη ξέρουμε ανά τους αιώνες να προφέρουμε: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Όρκος βαρύς, όρκος τιμής, όρκος Ελευθερίας, όρκος θυσίας, όρκος θανάτου: «Ορκίζομαι εις σε Ιερά Πατρίς, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!»
Οδυσσέας Τηλιγάδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: "Κήδεψε" κανονικά απόψε τον Γιώργο Παπανδρέου - Δείτε το ευρηματικότατο βίντεο!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: "Κήδεψε" κανονικά απόψε τον Γιώργο Παπανδρέου - Δείτε το ευρηματικότατο βίντεο!



Κανονική κηδεία του οσονούπω απερχόμενου πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έκανε απόψε μέσα απο την εκπομπή του"ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ" στοEXTRA 3 ο Γιώργος Τράγκας!


Κανονικότατα, με κεριά, ψαλμωδίες, λιβάνι και με"τεθλιμμένους συγγενείς"τους: ...
 Μέρκελ, Όλι Ρεν, Βενιζέλο


Δεν μπόρεσε βέβαια να κρύψει και τη "συγκίνησή" του για το"άδοξο πολιτικό τέλος του Γιωργάκη".

RESPECT!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟhttp://enaigeira.blogspot.com/2011/11/blog-post_7614.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FCIAE+%28%CE%95%CE%9D+%CE%91%CE%99%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91%29 ΠΗΓΗ

Έλληνες YouTubers: " Δεν αναγνωρίζουμε τον διορισμένο Πρωθυπουργο υπό εντολή της Νέα Τάξης."


Έλληνες YouTubers: " Δεν αναγνωρίζουμε τον διορισμένο Πρωθυπουργο υπό εντολή της Νέα Τάξης."

Καλησπέρα Ελληνίδες, Έλληνες.
Σήμερα παίχτηκαν πολλά παιχνίδια των πολιτικών, πολλά ψέμματα των ΜΜΕ και πολλοί εκβιασμοί. Δυστυχώς τα δυό μεγάλα κόμματα συμφωνήσαν πολύ μυστικά πίσω απ' τις πλάτες μας, χωρίς να μας πουν τι λέει αυτή η Δανειακή Σύμβαση.

Εσείς θα πρέπει να ξυπνήστε όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι αυτό που μας έρχεται, τίποτα δεν είναι μπροστά μας και...
θα πρέπει να φάνουμε δυνατοί όλοι μας.
Από σήμερα η Δημοκρατία μας τελειώσε!

Οι δύο πολιτικοί των μεγάλων κομμάτων πήραν εντολή υπό της Νέας Τάξης θα διορίσουν έναν πρωθυπουργό να είναι μέλος της λέσχης Bilderbeng και να εκτελεί απ' τους Γερμάνους. Δηλαδή που θα μας φέρουν νέα μέτρα, νέα χαράτσια, συνοδευτικές δεσμεύσεις, Εκχωρήσεις Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Τώρα οι εκλογές το πότε θα γίνουν, μπορεί σε 10 χρόνια, σε 20 χρόνια σε 30 χρόνια... αφού είπαν το έξης: "Οι εκλογές θα διεξαχθούν μετά την ΠΛΗΡΗΣ υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου", όλες τις μέρες έλεγαν ότι θα γίνουν εκλογές τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου ή μπορεί το Δεκέμβρη 2011 και τώρα λένε μετά όταν υλοποιηθεί και τότε θα πούν πότε θα γίνουν.

Όταν λένε ΠΛΗΡΗΣ εννοούν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και μην ξεχνάτε θα πρέπει να περάσει το πακέτο με 180 ψήφους.

Να ξέρετε πως η Ν.Δ. έλεγε παράπονα τα χαράτσια και τώρα θα πούν: Είναι νόμιμο και πρέπει να τα πληρώσουμε. Ερώτηση για τις Εκλογές: Γιατί τα είπαν τώρα και οχι πριν λίγες μέρες;;;

Έλληνες και Ελλνίδες
ακόμη άλλη μια φόρα ως Έλληνες Youtubers πάλι δικαιωθήκαμε ένα απ' τους επτά στόχους μας:
 Δεν αναγνωρίζουμε Δανειστές, Μνημόνιο, Αγοραστές Εθνικης Δημόσια Περιουσίας και Δημοψηφίσματα της Κατοχικής Βουλής.
Κι επίσης δεν αναγνωρίζουμε τον νέο διορισμένο Πρωθυπουργό!

Τόσο καιρό σας φωνάζουμε, σας ενημερώνουμε και σας μοιράζουμε φυλλάδια στο κόσμο παντού και δεν σταματάμε. Δεν θέλουμε να μας λέτε ότι έχουμε ΔΙΚΙΟ,. δεν το θέλουμε το δίκιο
. Εμείς θέλουμε να καταλάβετε , και να επαναστατησετε, τι μας έρχεται και να ξυπνήστε όλοι/ες σας πριν έρθει αυτό που μας έρχεται!

Να ξέρετε κάτι πολύ σημαντικό:

Όσα λένε τα ΜΜΕ (MEGA, ANT1, ΣΚΑΙ, STAR, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3,ALPHA,ALTER, κ.α.) τις λέξεις "Θα πάρουμε 6η δόση...κ.λ.π." και "Να συμφωνήσουν την Δανειάκη Σύμβαση...κ.λ.π." και το λένε συνέχεια - συνέχεια για να μπει το μυαλό του Έλληνα, ώστε να το συνηθίσει και να το πιστεύει!
Ένώ μεταφορικά σημαίνει "Θα παραδώσουμε την Εθνική Κυριαρχία", αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια.
Όπως το πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που έγραφε: "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία που της παρείχε η εθνική της κυριαρχία.", δυστυχώς τώρα θα 'ναι πιο χειρότερο απ' το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 και το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
Από εβδομάδα όλα θα αλλάξουν και θα τα δείτε με τα μάτια σας.

Αν περάσει η Δανειακή συμβάση συμφώνιας και ξαφνικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα 'ναι εδώ κι εμείς τελειώσαμε ως Έθνος σε λίγους μήνες. Και μην πιστεύετε ότι θα έχουμε Εκλογές τόσο σύντομα, μην πιστεύετε τι θα πουν με κουφές υποσχέσεις, διότι δεν γίνεται για διάφορους λόγους για εκείνους. Μακάρι να βγούμε και ψεύτες, για το θέμα Εκλογών το αν θα γίνει σύντομα ή πιο αργά δηλαδή χρόνια, μα έτσι κι αλλιώς θα έχουμε ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, πολύ απλά!

Οι "αναγακτισμένοι" γιατί δεν μαζέυηκαν έξω στο Σύνταγμα, τόσες μέρες με την πορεία των εξελίξεων;
Κάθονται σπίτι τους και βλέπουν την πορεία των εξελίξεων του θεάτρου ή κοιτάνε να δούνε το συμφέρον τους για το κόμμα τους;

Και κάποια πρόβατα πανηγύρίζουν πως έφυγε ο Παπανδρέου και κάποιοι άλλοι πανηγύριζουν πως θα τους σώσει ο Σαμαράς! Ξεχάστε αυτά... σε λίγο καιρό θα πεινάσετε και θα σας αφήσουν, δεν τους ενδιαφέρει τι θα πάθετε κι όλοι θα το περάσουμε δύσκολες μέρες που μας έρχονται.
Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ αυτό που μας έρχεται!
Ψηλά το κεφάλι και έχετε κουράγιο, δύναμη και υπομονή! Ελληνίδες και Έλληνες, θα νικήσωμεν!

Η Ελλάδα είμαστε ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ!
Και αυτοί δεν είναι Έλληνες!

Αντιβαρύτητα: Ισραηλινοί επιστήμονες βρήκαν την τεχνολογία των UFO;


Αντιβαρύτητα: Ισραηλινοί επιστήμονες βρήκαν την τεχνολογία των UFO;



Επιστήμονες κρατούν σταθερά αντικείμενα στον αέρα, με την βοήθεια της κβαντομηχανικής!

Ένα χαρακτηριστικό των Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων
 (UFO) είναι ότι μπορούν να αιωρούνται στον αέρα και να ολισθένουν προς 
οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο τρόπος που το κατεφέρνουν είναι άγνωστος, ίσως 
όμως όχι για πολύ…!
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Tel Aviv στο Ισραήλ κατάφεραν να δημιου
ργήσουν μια κβαντική παγίδα, βασισμένη στο φαινόμενο Meissner, μέσα στην
 οποία αιωρείται ένας δίσκος πάνω από ενα μαγνήτη! Το φαινόμενο λέγεται 
“quantum levitation” (κβαντική αιώρηση).
Όταν ένα υλικό βρίσκεται σε υπεραγώγιμη κατάσταση σε πολύ μικρή 
θερμοκρασία, είναι εξαιρετικά διαμαγνητικό. Αυτό σημαίνει ότι αν εφαρμοστεί 
ένα μαγνητικό πεδίο εξωτερικά, τότε δημιουργείται ένα ακριβώς αντίθετο, και
 “κλειδώνει” το ίδιο το αντικείμενο.
Το υλικό λέγεται yttrium barium copper oxide και μπορεί να μετατραπεί
 εύκολα σε υπεραγωγό αν εκτεθεί σε υγρό άζωτο.

Video

Η τεχνική στηρίζεται στο γεγονός ότι όταν ένας κεραμικός δίσκος ψυχθεί σε 
θερμοκρασία -185 °C, τότε μετατρέπεται σε υπεραγωγό, δηλαδή γίνεται αγωγός
 του ηλεκτρισμού χωρίς καμία αντίσταση και καμία απώλεια. Όταν ένας
 υπεραγωγός τοποθετηθεί κοντά σε μαγνήτη, τότε απωθεί το μαγνητικό πεδίο
 (φαινόμενο Meissner).

Η Αστρική Πύλη επιστρέφει στα FM!



Η Αστρική Πύλη επιστρέφει στα FM!

Ήταν Οκτώβριος του 2003 όταν η νεοσύστατη τότε (με μόλις επτά μήνες ζωής) ομάδα Κ.Α.Π.Α (Κέντρο Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου) ξεκινούσε τη ραδιοφωνική εκπομπή “Αστρική Πύλη” στον φοιτητικό σταθμό του πανεπιστημίου στη Σάμο. Έως το 2007 η εκπομπή είχε διαδοθεί ευρύτατα στο νησί, αλλά και μέσα στους κόλπους της Κοινότητας του Μεταφυσικού που στήριζε την όλη προσπάθεια (άλλωστε από το 2006 μεταδιδόταν και μέσω διαδικτύου).
Τέσσερα χρόνια αργότερα, η “Αστρική Πύλη” κάνει ένα εκκωφαντικό come back στα δρώμενα της ελληνικής εναλλακτικής αναζήτησης. Ο Μηνάς Παπαγεωργίου και ο Ανδρέας Πανουτσόπουλος (αμφότεροι ιδρυτικά μέλη της Κ.Α.Π.Α) είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την ανανεωμένη “Αστρική Πύλη”, ένα εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο πνευματικής αναζήτησης. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε  Δευτέρα, 10-12 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του θρυλικού ραδιοφωνικού σταθμού Atlantis FM, που εκπέμπει στην Αττική από τη συχνότητα105,2. Οι φίλοι εκτός Αθηνών θα έχουν τη δυνατότητα να την ακούν ζωντανά μέσα από τοhttp://www.atlantisfm.gr.
Η πρεμιέρα της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.
Η επικοινωνία με το κοινό θα είναι εφικτή μέσω υπηρεσίας sms που διαθέτει ο σταθμός, μέσω e-mail στοstargatefm@gmail.com, καθώς επίσης και μέσα από τον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο facebook.
Η ανανεωμένη “Αστρική Πύλη” σκοπεύει να παρουσίασει στο ελληνικό κοινό (σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου) μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά πάνω σε ζητήματα που καλύπτουν όλο το έυρος των θεμάτων που απασχολούν τους φίλους της εναλλακτικής έρευνας (μυστήρια, ανεξήγητα φαινόμενα, φιλοσοφία, θεωρίες συνωμοσίας, γεωπολιτική, εσωτερική αναζήτηση, θρησκειολογία, μυθολογίες, διαστημική, ψυχικά φαινόμενα, εναλλακτικά ταξίδια, λογοτεχνία του φανταστικού κ.α) μέσα από θεματικές ενότητες/αφιερώματα, ραδιο-στήλες με εξειδικευμένους συνεργάτες, συνεντεύξεις με γνωστούς και αξιόλογους ερευνητές, διαγωνισμούς και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα!
Η Κοινότητα του Μεταφυσικού στηρίζει ενεργά ακόμα μια εξαιρετική και πρωτότυπη προσπάθεια των μελών της και εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα!
Η “Αστρική Πύλη” βρήκε την Ατλαντίδα της!

ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν ψυχική επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες. Άλλοι ότι τους δόθηκαν σοφά μηνύματα προς την ανθρωπότητα και μερικοί ακόμα ότι ταξίδεψαν νοητά σε εξωγήινους κόσμους! Η ανθρώπινη λογική δεν μπορεί να εξηγήσει αυτούς τους ισχυρισμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι εφικτό να συμβούν.

Το φαινόμενο της ψυχικής επικοινωνίας με εξωγήινους μπερδεύεται συχνά με περιγραφές απαχθέντων, όμως είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Οι άνθρωποι που έχουν ψυχική επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες, οι λεγόμενοι contactees, συνήθως περιγράφουν ευεργετικές εμπειρίες διανοητικής επαφής με φιλικό χαρακτήρα, έχουν ταξιδέψει οικιοθελώς πάνω σε ιπτάμενους δίσκους στο διάστημα και σε άλλους πλανήτες, ενώ υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να λύσει τα προβλήματά της, να σταματήσει τις πυρηνικές δοκιμές και να αποτρέψει (την κατά τα άλλα) αναπόφευκτη καταστροφή της ανθρώπινης φυλής. Οι contactees πιστεύουν ότι αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τη μετάδοση μηνυμάτων αγάπης και αδελφοσύνης σε όλο τον κόσμο, ώστε να σταματήσει η συγκάλυψη των ΑΤΙΑ και να αποκαλυφθεί η συνεργασία των ισχυρών της Γης με σκοτεινές εξωγήινες δυνάμεις.

Ως πολιτιστικό φαινόμενο, οι contactees είχαν μεγαλύτερη φήμη από τα τέλη της δεκαετίας του ‘40 έως στα τέλη της δεκαετίας του ‘50. Όμως τα πρώτα σημάδια contactee εμφανίστηκαν από το 1891, όταν στο βιβλίο του Thomas Blott ‘’The Man From Mars’’, ο συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι συνάντησε έναν Αριανό στο Κεντάκι.

Η πρώτη σοβαρή ανάλυση του φαινομένου, ήρθε το 1956 με τίτλο ‘’Όταν η προφητεία αποτυγχάνει’’ από τους Leon Festinger , Henry Riecken, και Schachter Stanley.
Ένα πιο σύγχρονο παράδειγμα είναι το Ραελιανό Κίνημα , το οποίο κέρδισε τη διεθνή προσοχή με τις αξιώσεις του για την επιτυχή ανθρώπινη κλωνοποίηση. Ο ηγέτης τους, ο Ραέλ, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους από το 1970.

Οι contactees υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Σε αυτό τον κόσμο της σύγχρονης ουφολογίας, πραγματικά μοιάζουν σαν τσαρλατάνοι που προσπαθούν να καταλήξουν σε κάποιο είδος νέας θρησκείας με βάση των ισχυρισμών τους σχετικά με τους εξωγήινους καθοδηγητές τους. Λόγια που βασίζονται μόνο σε προσωπικές ιστορίες πνευματικής ή διαπροσωπικής εμπειρίας, απομακρυσμένα από την ανθρώπινη σύγχρονη λογική! Η λογική όμως, έχει γήινα σύνορα;
http://www.apocalypsejohn.com/2011/11/blog-post_9678.html ΠΗΓΗ

‘Electronic pickpocketing’: Ποιος θα μας προστατεύσει από τους ηλεκτρονικούς πορτοφολάδες;


‘Electronic pickpocketing’: Ποιος θα μας προστατεύσει από τους ηλεκτρονικούς πορτοφολάδες;


Μοιάζει τρομακτικό: χωρίς να σας αγγίξουν, οι κλέφτες μπορούν να πάρουν τις πληροφορίες από μια πιστωτική σας κάρτα στο πορτοφόλι σας, να μεταφέρουν αυτές τις πληροφορίες σε μια κενή κάρτα και να ξεκινήσουν να ξοδεύουν, να ξοδεύουν, να ξοδεύουν πριν συνειδητοποιήσετε τι συνέβη...
Ονομάζεται ηλεκτρονικό pickpocketing.
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τεχνογνωσία, ένας μικρός υπολογιστής και ένας σαρωτής, όλα διαθέσιμα on-line για περίπου 100 δολάρια.
Η απειλή προέκυψε, καθώς οι εταιρείες καρτών υιοθέτησαν μια τεχνολογία που ονομάζεται αναγνώριση μέσω ραδιοσυχνοτήτων (radio frequency identification ή RFID). Μερικές από τις τελευταίας γενιάς πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια, κλειδιά δωματίου του ξενοδοχείου, άδειες οδηγού και badges χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία.
Αντί να περνάνε κατά μήκος οι πληροφορίες μέσω της σάρωσης της μαγνητικής ταινίας, οι κάρτες RFID "εκπέμπουν" τα δεδομένα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τσιπ ηλεκτρονικού υπολογιστή και κεραία ραδιοφώνου.
Σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη ο Walt Augustinowicz έκανε μία επίδειξη πως γίνεται. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα γίνεται ηλεκτρονικός πορτοφολάς σε τέσσερις ανύποπτους πελάτες χωρίς καν να απλώσει το χέρι του στο πορτοφόλι τους.
Δείτε το βίντεο:
Από 35 εκατομμύρια έως και 100 εκατομμύρια κάρτες με αυτή την τεχνολογία κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι σίγουρο ότι θα γίνουν περισσότερες, γιατί οιcontactless κάρτες (χωρίς επαφή) υποτίθεται ότι θα επιταχύνει τις συναλλαγές, και έτσι προφανώς θα ενθαρρυνθεί περισσότερο η χρήση πιστωτικών καρτών και θα έρθουν μεγαλύτερα κέρδη για τους εκδότες πιστωτικών καρτών και επιχειρήσεων.
Η αλλαγή στην τεχνολογία έχει επίσης δώσει το έναυσμα για μια επιχείρηση εξειδικευμένη στο Englewood.
Η επιχείρηση – ‘Identity Stronghold’ - πωλεί θήκες για κάρτες και πορτοφόλια που μπλοκάρουν τα σήματα ραδιοφωνικής εκπομπής των καρτών.
Ο ιδιοκτήτη της Stronghold Identity, είναι ο Walt Augustinowicz, ο ίδιος Augustinowicz ο οποίος, ως ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της επαρχίας Sarasota, εκστράτευσε εναντίον της σχολικής εισφοράς το 2010.
Η ιδέα για την πώληση ασπίδων για κάρτες εξελίχθηκε το 2005 από την αντίθεσή του σε μια εθνική ταυτότητα. Άκουσε ότι η κάρτα θα διαθέτει την τεχνολογία RFID, και ήθελε να προστατεύσει τη ιδιωτικότητά του.
Καθώς κατάλαβε το εμπορικό δυναμικό, ο Augustinowiczεγκαταλείψει την εργασία του ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών για μια ασφαλιστική εταιρεία για να ιδρύσει την Identity Stonghold, η οποία απασχολεί τώρα 13 υπαλλήλους σε ένα γραφείο στο Βιομηχανικό Πάρκο του PaulMorris.
Στην αρχή, οι εκδότες καρτών δεν δέχτηκαν ότι κάποιος θα μπορούσε να διαπεράσει την ασφάλειά τους.
Έτσι, ο Augustinowicz άρχισε να ταξιδεύει στη χώρα και να διεξάγει διαδηλώσεις που κάλυπταν οι τηλεοπτικές ειδήσεις. Τυπικά, ένας δημοσιογράφος τον συνόδευε σε ένα αεροδρόμιο ή σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, όπου «έκλεβε» τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας από τους περαστικούς.
Η τεχνική μοιάζει με παραδοσιακό τρόπο που ένας πορτοφολάς πρέπει να κλέψει μια πιστωτική κάρτα για να διαβάσετε το σήμα της, αν και δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο σε μία πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Ο Augustinowicz έχει εμφανιστεί στο Fox News, το Drudge Report και το Discovery Channel. Τον Δεκέμβριο, στοWREG-TV στην πόλη Μέμφις του Τενεσί, προβλήθηκε μια επίδειξη ηλεκτρονικού pickpocketing, συγκεντρώνοντας 1,2 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα του μέσα σε τρεις ημέρες.
Πόσο όμως, μεγάλο πρόβλημα είναι το ηλεκτρονικόpickpocketing;
Δεν θα το βρείτε ανάμεσα στα στατιστικά στοιχεία για τις απάτες. «Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών λένε ότι κανείς δεν έχει συλληφθεί, και έτσι αυτό δεν συμβαίνει», λέει οAugustinowicz. "Θα έλεγα ότι είναι τόσο πονηρό που κανένας δεν έχει συλληφθεί."
Οι καταναλωτές δεν έχουν δημιουργήσει αναστάτωση διότι οι εκδότες καρτών, δέχονται το χτύπημα για δόλια χρήση της κάρτας, και με το ηλεκτρονικό pickpocketing, τα θύματα δεν έχουν καμία δυνατότητα να γνωρίσουν το πώς κλάπηκαν οι πληροφορίες τους.
Επίσης, οι εταιρείες καρτών έχουν ένα αποδεκτό επίπεδο απώλειας, και οι contact-less κάρτες δεν έχουν διεισδύσει στην αγορά αρκετά για να σπάσουν αυτό το όριο, λένε μερικοί εμπειρογνώμονες.
Ορισμένες εταιρείες θα συμμορφωθούν με τις αιτήσεις για κάρτες που δεν χρησιμοποιούν RFID.
Το δε περιοδικό Consumer Reports αυτού του μήνα είχε μια άλλη πρόταση: κολλητική ταινία και αλουμινόχαρτο.
Είναι αλήθεια ότι λειτουργεί, αλλά μάλλον δεν θα πάρει τη δουλειά από τον Augustinowicz. Βλέπετε, το αλουμινόχαρτο κρατάει τα τρόφιμα φρέσκα, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγοράζουν τάπερ...
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή