Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ !!!!!!!!


ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ !!!!!!!!

Ένα μαγνητικό ηλιακό έξαρμα, που βρίσκεται σε εξέχουσα θέση κατά μήκος του νοτιοανατολικού άκρου του ήλιου, έγινε ασταθές στις 15 Νοεμβρίου και σιγά-σιγά εξερράγη. Το παρατηρητήριο ηλιακής δραστηριότητας της Nasa, κατέγραψε το γεγονός, το οποίο εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δεκατριών ωρών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ :

Η έκρηξη εξαπόλυσε ένα σύννεφο πλάσματος (ή αλλιώς CME) προς την Αφροδίτη. Σύμφωνα με την τροχιά που προβλέφθηκε από τους αναλυτές στο Εργαστήριο Διαστημικού Καιρού Goddard, το σύννεφο θα πρέπει να φθάσει το δεύτερο πλανήτη στις 17 Νοέμβρη. Η Αφροδίτη δεν έχει σφαιρικό μαγνητικό πεδίο για να το προστατεύσει από την CME. Η πρόσκρουση μάλλον θα αφαιρέσει μία μικρή ποσότητα ατμόσφαιρας από τα υψηλά στρώματα του πλανήτη.

Οι αναγνώστες με ηλιακά τηλεσκόπια. ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις, για να προειδοποιήσουν ( σήμα κινδύνου - alert ) για τις ηλιακές φλόγες, μέσω μηνυμάτων (sms) ή από το τηλέφωνο εδώ :  http://spaceweathertext.com/ και εδώ :http://spaceweatherphone.com/
Σας λείψαμε ? Όπως βλέπεται η ενημέρωση όσον αφορά τον ήλιο από την Nasa έχει γίνει ημερήσια. Άρα όντως κάτι δεν πάει καλά. Και δεν μας ενημερώνουν κιόλας ποιος είναι ο δεύτερος πλανήτης. Αυτά τα νέα και έστε εν εγρηγόρσει για το ποιος είναι ο μυστήριος αυτός δεύτερος πλανήτης !!!!!

Πηγές http://spaceweather.com/

Nigel Farage: ‘Κυβερνήσεις Μαριονέτες σε Ελλάδα και Ιταλία (video)


Nigel Farage: ‘Κυβερνήσεις Μαριονέτες σε Ελλάδα και Ιταλία (video)


Ομιλία του Farage εχθές 
(16/11/2011). Το καλύτερο
 είναι που λέει ότι η ιστορία με τις
 παραιτήσεις Παπανδρέου 
Μπερλουσκόνι, θυμίζει μυθιστορήματα
 της Αγκάθα Κρίστι. 


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Nigel Farage:



























Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα…
Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Nigel Farage: ‘Κυβερνήσεις Μαριονέτες σε Ελλάδα και Ιταλία (video)