Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και UFO στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ (video)


ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και UFO στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ (video)

Μέσα από την διαστημική κάμερα (πιθανότατα από την κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, ISS) παρακολουθούμε φωτεινά σημαδάκια (UFOs) που πλησιάζουν, αναβοσβήνουν, σταματούν και αλλάζουν πορεία. Αυτό που κάνει το βίντεο ξεχωριστό (και, ίσως, αποκαλυπτικό) είναι αυτό που βλέπουμε στο κέντρο...........


Είναι κάποια ανθρώπινη κατασκευή που αιωρείται σε τροχιά, στο διάστημα; Αυτή η «κατασκευή» βρίσκεται εκεί πάνω, επίσημα από την NASA ή κάποια άλλη διαστημική υπηρεσία;

Ή μήπως βρίσκεται κρυφά εκεί; Κι αν είναι κρυφά, τι είναι;

Ή μήπως πρόκειται για μη ανθρώπινη κατασκευή;

O παγοκρύσταλλος του θανάτου !!! (Video)


O παγοκρύσταλλος του θανάτου !!! (Video)

Για πρώτη φορά κατάφεραν επιστήμονες να απαθανατίσουν τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα "Brinicle".
Την δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα "Brinicle"  βιντεοσκόπησαν για πρώτη φορά οι  Hugh Miller και Doug Anderson για το Frozen Planet , μια μίνι σειράς ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε  και θα προβληθεί από το  BBC One.
Αυτός ο "θανατηφόρος παγοκρύσταλλος" διαμορφώνεται κάτω από πολύ ήρεμες συνθήκες στους ωκεανούς , όταν υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του νερού (περίπου-1.9 βαθμούς Κελσίου) και τη θερμοκρασία του αέρα  (κάτω από-20C).

This Unreal Slow-Motion Ice Tornado Kills... byStefanelonikitelo
Σύμφωνα με το BBC, "το αυλάκι σε αυτό το νεοσύστατο πάγο είναι πολύ κρύο και αλμυρό".
Όταν φτάνει στο βυθό, αρχίζει να επεκτείνεται, σκοτώνοντας ό, τι αγγίζει!

Τι κατέγραψε ο ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη;


Τι κατέγραψε ο ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη;

Ένα δημοσίευμα του cretalive.gr πριν από δύο ημέρες, στο οποίο ανέφερε πως στην Κρήτη βρίσκεται βρίσκεται επιστημονική ομάδα της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξετάσει τις μετρήσεις που θα κάνει ρωσικός δορυφόρος ο οποίος θα....




περνούσε πάνω από την Κρήτη, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει υποψίες και υποθέσεις! Τι ακριβώς αναζητούν οι Ρώσοι στην Κρήτη και πόσο τυχαίο είναι το πέρασμα του δορυφόρου, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής πως θα ξεκινήσουν έρευνες υδρογονανθράκων νοτίως της Κρήτης, ήταν τα βασικά ερωτήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pyles.tv, η ομάδα των Ρώσων επιστημόνων βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο νησί, φιλοξενούμενη από την Περιφέρεια Κρήτης. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο ομογενής κοσμοναύτης Θεόδωρος Γιουρτσίκιν - Γραμματικόπουλος, ο οποίος μάλιστα απολαμβάνει την μοναδική κρητική φιλοξενία με όλα όσα αυτή συνεπάγεται!

Επισήμως ο ρωσικός δορυφόρος πραγματοποίησε χθες μετρήσεις γεωγραφικού ενδιαφέροντος, τις οποίες η ομάδα της Ρωσικής Υπηρεσίας Διαστήματος, θα συλλέξει και θα αναλύσει. Ο τύπος του δορυφόρου, όπως και ο ακριβής σκοπός της γεωγραφικής έρευνας, δεν ανακοινώθηκαν. Σε ερώτησή μας γιατί κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία της ομάδας στην Κρήτη, αφού θα μπορούσαν να επεξεργαστούν τα δεδομένα στην Ρωσία, η απάντηση ήταν πως η συνδρομή τους ήταν "βοηθητική".

Ο δορυφόρος και οι έρευνες στην Κρήτη

Ανεπισήμως, τα σενάρια που ακούγονται είναι αρκετά. Κάποιοι συνδέουν την ερευνητική δραστηριότητα του ρωσικού δορυφόρου με το γενικότερο ενδιαφέρον των Ρώσων για το υπέδαφος και τον υποθαλάσσιο χώρο της ανατολικής Μεσογείου. Το πέρασμα του δορυφόρου, λένε, έγινε για να αποκτήσουν οι Ρώσοι μία καλύτερη εικόνα της περιοχής της Κρήτης.

Η ρωσική πλευρά, έτσι κι αλλιώς δεν έχει κρύψει την διάθεσή της να διασφαλίσει τα γεωστρατηγικά της συμφέροντα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Εχει μάλιστα εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Κυπριακή ΑΟΖ, μέσω του πετρελαϊκού κολοσσού Gazprom.

Να σημειώσουμε επίσης, πως η καταγραφή της Κρήτης από τον ρωσικό δορυφόρο, έγινε λίγες ημέρες πριν φτάσει στην Ανατολική Μεσόγειο η αρμάδα μάχης του ρωσικού αεροπλανοφόρου «Admiral Kuznetsov», που αποτελείται από έξι πλοία.

Το αν όλα αυτά είναι συμπτωματικά ή όχι, θα φανεί το προσεχές διάστημα- αν τελικά ξεκινήσουν οι διαδικασίες για έρευνες στην Κρήτη, οπότε και θα μάθουμε επισήμως το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσουν οι Ρώσοι!
pyles.tv


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_5730.html#ixzz1eYae2bmN

Είναι αυτά τα σημάδια η βλέπουμε όλοι ένα νέο τρομακτικό θρίλερ?


Είναι αυτά τα σημάδια η βλέπουμε όλοι ένα νέο τρομακτικό θρίλερ?

Θυμάμαι μικρός που έβλεπα την αρχικη ταινία του εξορκιστή,εκεί που ο μυημένος βλέπει τα σημάδια και φαινόμενα που συμβαίνουν στην γη και κατανοεί ότι έχει έρθει η ωρα της εμφάνισης του αντίχριστου! 

Κοιτάζω τα σημερινα σημάδια και αναρωτιέμαι...βλέπω μια νέα ταινία η ήρθε η ώρα? Υπαρχή κανείς από εσάς που του είναι δύσκολο να συνδέσει αυτά τα κομματια του παζλ? 

Ας δούμε μαζί λίγο τα σημάδια παγκόσμια και ας αναρωτηθούμε ..όλα αυτά σας μοιάζουν φυσιολογικά? Είναι όλα αυτα συμπτώσεις?... Η ήρθε η ώρα!!!!


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_655.html ΠΗΓΗ