Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Chemtrails και το γονίδιο ανθεκτικότητας στο Αλουμίνιο της Monsanto



















Chemtrails και το γονίδιο ανθεκτικότητας στο Αλουμίνιο της Monsanto






Γιατί η Monsanto εξέλιξε το γονίδιο ανθεκτικότητας στο αλουμίνιο;

Η Monsanto επί του παρόντος βγάζει στην αγορά ένα γονίδιο αντοχής στο αλουμίνιο. Εδώ είναι το άλλοθι, φίλοι μου:


Οι μικρής κλίμακας, και με περιορισμένους πόρους αγρότες στις αναπτυσσόμενες χώρες αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα, μεταξύ των οποίων φτωχά εδάφη, ξηρασία, και την έλλειψη εισροών. Συνεχιζόμενες τάσεις όπως η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του πληθυσμού κατά πάσα πιθανότητα θα επιδεινώσουν τα δεσμευτικά προβλήματα. Μια νέα γενιά έρευνας των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών(GE)  έχει ως στόχο την ελάφρυνση αυτών των πιέσεων μέσω της βελτίωσης των καλλιεργειών διαβίωσης, όπως η μανιόκα, το σόργο και το κεχρί, που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά όπως η αντοχή στην ξηρασία, το νερό, και το αλουμίνιο σε εδάφη, καθώς και φυτά με πιο αποδοτική χρήση του αζώτου και του φωσφόρου. (Http://www.ifpri.org/publication/delivering-genetically-engineered-crops-poor-farmers)

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην ερευνητική δουλειά του δημοσιογράφου Μάικλ Μέρφι σχετικά με τους αεροψεκασμούς (chemtrails), την γεω-μηχανική (geo-engineering), και το γεγονός ότι εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αλουμινίου και βαρίου βρέθηκαν στο νερό, το χιόνι και το έδαφος, σε περιοχές που εμφανίζονται να έχουν βαριές μορφές αεροψεκασμών.

(Το βίντεο σε τρία μέρη):



Είναι σύμπτωση το γεγονός ότι η Monsanto θα "έρθει να μας σώσει" με τα γονίδια αντοχής στο αλουμίνιο, διότι τα κανονικά φυτά πεθαίνουν στην παρουσία περίσσειας αλουμινίου; Ή μήπως είναι ευκαιριακός καπιταλισμός και το σχεδιαζόμενο εταιρικό μονοπώλιο τροφίμων με την ευγενική άδεια της  Monsanto και η Εγελιανή Διαλεκτική που βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση ότι ένα προταθέν σύστημα «γεω-μηχανικής» είναι ήδη σε ισχύ και το οποίο γεμίζει την ατμόσφαιρά μας με χημικούς ψεκασμούς που περιεχούν αργίλιο και βάριο;

Αυτό δεν είναι παιχνίδι φίλοι. Βαλλόμαστε από όλες τις πλευρές με μια προγραμματισμένη, ανθρωποκτόνο, γενοκτονική ημερήσια διάταξη, η οποία προσπαθεί να κάνει πολύ λίγες οικογένειες όλο και πιο πλούσιες από ό,τι ήδη είναι, και να μειωθεί ο πληθυσμός της γης σε 500 εκατομμύρια, όπως εκτίθενται στο μνημείο με τις Στήλες της Georgia (Georgia Guidestones). Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από βιολογικό πόλεμο.

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ((9 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!)


   
     Αυτά τα χρώματα είναι πολύ λαμπερά και για  αυτό με εμπνέουν . Το κόκκινο συμβολίζει το αίμα ,  το  μπλε σκούρο τη θάλασσα , το μπλε ανοιχτό τον ουρανό , το  πράσινο τα χορτάρια , το κίτρινο τον ήλιο  και το ροζ  τα σπάνια λουλούδια που μπορεί να βρει κανείς  σε αυτήν  την  απίθανη χώρα . Ο θεός  τα έκανε όλα αυτά αλά εμείς  τα καταστρέφουμε  και το χειρότερο   είναι ότι τα καταστρέφουμε μόνο και μόνο για τα άχρηστα αυτά ‘’ λεφτά ‘’ . Όλοι  νομίζουν ότι  τα  λεφτά δίνουν κάποια αξία . Αξία είναι η αγάπη , η οικογένεια  και κυριότερα η ζωή . Αυτοί οι κακοί άνθρωποι που κυκλοφορούν εκεί έξω κλέβουν , χτυπάνε λες και είναι τρελοί  το κάνουν μόνο και όταν λέω μόνο εννοώ μόνο για τα λεφτά . Μερικοί άνθρωποι έχουνε βίλες και άλλοι προσπαθούν να  δουλέψουν για να ταΐσουν τα παιδάκια τους και άλλοι πάλι έχουν μια δουλειά και μπορούν να έχουν και φαγητό για να ταΐσουν την οικογένειά τους . Εγώ έχω έναν μπαμπά και μια μαμά που δουλεύουν και οι δυο και δεν ζητάω  τίποτα παραπάνω . Αν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτές τις οικογένειες θα έκανα οτιδήποτε . Κάθε βράδυ προτού κοιμηθώ κάνω την προσευχή μου για αυτά τα άτυχα παιδιά . και για όλα φταίνε οι πρωθυπουργοί .

Αυτό για εκείνους που ακόμη έχουν ενδοιασμούς

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ......ΔΕΣ ΤΟ!!!!!!

Κολασμένη «Σούπερ-Γη» στη διαστημική μας γειτονιά


Κολασμένη «Σούπερ-Γη» στη διαστημική μας γειτονιά


Ο Kepler 21-b είναι λίγο μεγαλύτερος από τη Γη αλλά δεν έχει ευνοϊκές συνθήκες ανάπτυξης ζωής
Κολασμένη «Σούπερ-Γη» στη διαστημική μας γειτονιά
Καλλιτεχνική απεικόνιση του Kepler 21-b που έχει μέγεθος ανάλογο με αυτό της Γης αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στο άστρο του
 Ο νέος πλανήτης 

Την ανακάλυψη έκανε πολυμελής ομάδα αστρονόμων με επικεφαλής επιστήμονες του Ames Research Center της NASA. Ο Kepler 21-b βρίσκεται σε απόσταση 352 ετών φωτός από εμάς, έχει ακτίνα περίπου δύο φορές μεγαλύτερη από αυτή της Γης και μάζα περίπου δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή του πλανήτη μας.

Όμως ο Kepler 21-b βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το μητρικό του άστρο (το HD 179070) και έτσι είναι απίθανο αν όχι αδύνατο να διαθέτει ζωή αφού οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην επιφάνειά του αγγίζουν τους 1700 βαθμούς Κελσίου!

Ο Kepler 21-b βρίσκεται σε απόσταση περίπου πέντε εκατομμυρίων χλμ από το μητρικό του άστρο και ολοκληρώνει μια περιστροφή γύρω από αυτό σε 2.8 μέρες. Ο Ερμής που επίσης θεωρείται αφιλόξενος για τη ζωή βρίσκεται σε απόσταση 57 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τον Ήλιο.

Το Kepler 


Το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler έχει ως αποστολή την αναζήτηση πλανητών και ειδικά εκείνων με συνθήκες ευνοϊκές για την ανάπτυξη ζωής. Τα στοιχεία που έχει στείλει τους τελευταίους μήνες είναι άκρως εντυπωσιακά και ανατρέπουν τα όσα γνωρίζαμε για το Σύμπαν μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τους ειδικούς της NASA που μελετούν τα δεδομένα που έχει στείλει το Kepler, ο γαλαξίας μας διαθέτει τουλάχιστον 50 δισεκατομμύρια πλανήτες, αριθμό πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που οι επιστήμονες πίστευαν μέχρι σήμερα.

Από αυτούς τους 50 δις πλανήτες υπολογίζεται ότι 500 εκατομμύρια πλανήτες βρίσκονται στις λεγόμενες φιλόξενες ζώνες, είναι δηλαδή σε ιδανική απόσταση από το μητρικό τους άστρο (ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά) ώστε να διαθέτουν συνθήκες ευνοϊκές για την ανάπτυξη ζωής. Όπως είναι ευνόητο το Kepler ενισχύει τα μέγιστα την άποψη ότι η ύπαρξη ζωής σε άλλους κόσμους πρέπει να θεωρείται δεδομένη αν αναλογιστούμε ότι ο αριθμός των γαλαξιών εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100 δισεκατομμύρια.
http://www.apocalypsejohn.com/2011/12/blog-post_9750.html ΠΗΓΗ