Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Διαβάστε επίσημες δηλώσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν από παγκόσμιες μεγάλες προσωπικότητες για το φαινόμενο των UFO...











Στρατηγός Nathan Twining (αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ), στο Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: "Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις."Ηarry Truman (Πρόεδρος των ΗΠΑ). Συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία γήινη δύναμη στο πλανήτη μας."Λόρδος Hugh Dowding (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF). Εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ioυλίου 1954: "Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’ αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος στην γη."Στρατηγός Douglas MacArthur στους New York Times, 8 Σεπτεμβρίου 1955: "Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες." Ο ίδιος στους New York Times 28 Φεβρουαρίου 1960: "Στο παρασκήνιο οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO."Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter (πρώην διευθυντής της CIA, 1947 – 1950), δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena, NICAP: "Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιός είναι ο σκοπός της επίσκεψής τους, στη Γη."Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των ΗΠΑ), στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφαλείας), προς τον James Webb (Διευθυντή ΝΑSA), 12 Νοεμβρίου 1963: "Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με την Σοβιετικοί Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας."Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: "Στη συνάντηση μας στην Γενεύη ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μου είπε ότι αν η γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή."Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: "Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO. Έχω δει και εγώ ο ίδιος."Και φυσικά η δήλωση απίστευτης σπουδαιότητας του Ευάγγελου Αβέρωφως Υπουργός Εθνικής Άμυνας στο ξενοδοχείο Σελεστ στην Πλάκα σε πρες κόνφερανς: "θέλω να συστήσω να εξεταστεί η περίπτωση μιας έρευνας άμεσης ανάγκης σχετικά με την προέλευση και την ταυτότητα των αγνώστων αυτών εναερίων φαινομένων!"
ufotruth-gr.blogspot.com

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ


«ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ



Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών με θέμα την «απουσία» του Καστελλόριζου από χάρτη που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσαν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλης και οι βουλευτές του κόμματος Θ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης και Γρ. Ψαριανός.

Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές, σε χάρτη με θεματικό τίτλο «Η ζώνη του ευρώ, ένα νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα» όπου αποτυπώνονται όλες οι ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης του ευρώ, η νήσος Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο, η οποία αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και απέχει από τις τουρκικές ακτές μόλις δύο ναυτικά μίλια είναι «εξαφανισμένη».

«Από το χάρτη απουσιάζει εμφανώς η αποτύπωση του Καστελόριζου, ενώ έχουν αποτυπωθεί όλα τα υπόλοιπα νησιά της χώρας μας, αλλά και μη ηπειρωτικά και υπερπόντια εδάφη των κρατών μελών», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Δεδομένων και των πρόσφατων δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος «τοποθέτησε» το Καστελλόριζο στη Μεσόγειο, αλλά και της στρατηγικής σημασίας της νήσου για την Ελληνική ΑΟΖ, οι βουλευτές ζητούν από τον κ. Δήμα να διερευνήσει το θέμα της «εξαφάνισης» του Καστελλόριζου από το χάρτη και να ζητήσει την ορθή επανεκτύπωσή του.

Σχέδιο Μπλε Ακτίνα


Σχέδιο Μπλε Ακτίνα

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της....

"κάστας των ισχυρών".Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.Ο καναδός δημοσιογράφος serge monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

Ο monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο,πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του monast!Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι..Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης...

Δείτε ποιος μπορεί να σας...κατασκοπεύει.Παγκόσμιος χάρτης!


Δείτε ποιος μπορεί να σας...κατασκοπεύει.Παγκόσμιος χάρτης!

Περίπου 160 εταιρείες έχουν ειδικότητα στην κατασκοπεία. Μπορούν να κατασκοπεύσουν ό,τι κινείται, από εμπορικές επιχειρήσεις μέχρι κράτη ολόκληρα.

Μέσω wikileaks ανακαλύψτε το χάρτη της παγκόσμιας κατασκοπίας ή αν προτιμάται το χάρτη με τις 25 χώρες όπου οι εταιρείες κατασκοπίας κάνουν χρυσές δουλειές.
Τα ... τείχη έπεσαν, οι ψυχροί πόλεμοι τέλειωσαν, αλλά οι κατάσκοποι κάνουν χρυσές δουλειές.
Πέντε δισεκατομμύρια δολάρια (τουλάχιστον) είναι ο τζίρος.

Για να καταλάβει κανείς το... παιχνίδι, αρκεί να δει μια ακόμη λεπτομέρεια.
Το wikileaks ανακάλυψε γαλλικές εταιρείες που εξόπλισαν τον Μουαμαρ Καντάφι για να μπορεί να κατασκοπεύει τους αντιπάλους του!
Η γαλλική Amesys η οποία πούλησε στο καθεστώς Καντάφι, συστήματα παρακολούθησης, όπως το διαβόητο "Eagle" που επέτρεπε στον συνταγματάρχη να κατασκοπεύει τα μέιλ, τις αναζητήσεις στο Google και τα chat των αντιπάλων του οι οποίοι διέμεναν όχι μόνο εντός της Λιβύης αλλά και στο εξωτερικό και κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στις ΗΠΑ
Κάπως έτσι φαίνεται ότι κράτη, εταιρείες και πρόσωπα μπλέκουν σε υπόγειες δουλειές...
Δείτε ποιος... ακούει και βλέπει τα πάντα σε κάθε χώρα στη διεύθυνση:

http://owni.eu/2011/12/01/interactive-map-the-united-nations-of-surveillance/
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_2770.html ΠΗΓΗ