Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ Αυτή είναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του attikanea. Βίντεο ΣΟΚ!


ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ Αυτή είναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του attikanea. Βίντεο ΣΟΚ!




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!

Γράφει η Πόπη  Σουφλή

ΤΡΟΜΟΣ! ΕΦΙΑΛΤΗΣ!
Όσο και να ψάξεις να βρεις τις λέξεις για να αποτυπώσεις τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο που ακολουθεί, νομίζω πως είναι φτωχά…
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το ανθρώπινο ΥΓΙΕΣ μυαλό, μπλοκάρει. Δεν δέχεται την φρικτή πραγματικότητα κι η ανθρώπινη υπόσταση, νοιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει παρανοϊκά μυαλά και ψυχές διαβολικές.
Δεν είναι υπερβολή αυτά που γράφω. Μακάρι να ήταν ένας νυχτερινός εφιάλτης.
Μακάρι να ξυπνούσαμε και να ήταν απλά ένα κακό όνειρο που θα το διωχνε  ο ήλιος του πρωϊνού.
Είναι όμως εδώ, απέναντί μας, μπροστά μας και μας τριγυρίζει από παντού.
Οι εντολές αυτών που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες όλου του κόσμου, είναι σαφείς....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΓΕΝΙΕΣ!!!
ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!!!

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Κτυπώ replay στο βίντεο που ακολουθεί,  στα όσα αποκαλύπτει η τέως υπουργός Υγείας της Φινλανδίας… Έχω χάσει πλέον τον αριθμό του replay, γιατί συνειδητοποιώ, ότι κάποια εκατομμύρια άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, ίσως δεν ζουν πια.
Δεν ξέρω πόση ψυχραιμία μπορεί να επιδείξει κανείς μπροστά σ’ αυτή  την αποκάλυψη.
Καλό θα ήταν αυτό το βίντεο όσοι μπορείτε να το αποθηκεύσετε διότι μπορεί να εξαφανιστεί ξαφνικά.
Και να ξέρετε, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!

Λίγα λόγια για το προσωπο που μιλάει στο βίντεο



Πρόκειται για την κυρία RAUNI KILDE τέως υπουργός υγείας της ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ η οποία είναι και ΓΙΑΤΡΟΣ. 
Θεωρείται από το παγκόσμιο σύστημα αμφιλεγόμενο πρόσωπο τόσο που το 1996 είχε έναπερίεργο τροχαίο ατύχημα που από το οποίο γλύτωσε ευτυχώς.
Εδώ μου έρχεται ένας προβληματισμός στο μυαλό:
Μα καλά έβαλαν μία τρελή στην κυβέρνηση της ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ; 
Είναι τρελός μάλλον όποιος δεν εξυπηρετεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ:

 

Η επιβεβαιώσει του πρώτου "καλου" εξωπλανήτη σε κατοικήσιμη περιοχή και το αντίκτυπο στη έξωπολίτικη συζήτηση.


Η επιβεβαιώσει του πρώτου "καλου" εξωπλανήτη σε κατοικήσιμη περιοχή και το αντίκτυπο στη έξωπολίτικη συζήτηση.
kepler 22 b.jpg (59705 bytes)Είναι επίσημο  πια σήμερα ότι ένας πλανήτης που μοιάζει με τον πλανήτη μας την Γη  βρίσκετε σε  μια κατοικήσιμη περιοχή ενός μακρινού ηλιακού συστήματος. Ο πλανήτης, ονομάζετε Kepler-22b, και βρίσκετε  στη λεγόμενη περιοχή Goldilocks ενός ηλιακού συστήματος  όπου δεν είναι ούτε πολύ ζεστά ούτε πολύ κρύα για τη φιλοξενία ζωή όπως την ξέρουμε.  Οι επιστήμονες που εργάζονται στο διαστημικό τηλεσκόπιο της NASA  Kepler ανακοίνωσαν την ανακάλυψη σε μια Διάσκεψη στο Ames Research Center . Τα επιστημονικά αποτελέσματα θα δημοσιεύουν στην επόμενη έκδοση της Αστροφυσικής  Εφημερίδας και η ανακοίνωση θεωρείτε στην επιστημονική κοινότητα ένα βήμα πιο κοντά στην ανακοίνωση ότι οι συνθήκες για τη ζωή μπορούν να βρεθούν σε πολυάριθμα εξωπλανήτηκα  συστήματα διάσπαρτα σε όλο το γαλαξία.

Το πιο σημαντικό, επίσης είναι η ανακοίνωση  για τον κόσμος μας ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην συνειδητοποίηση ότι η εξωγήινη ζωή δεν είναι μόνο επιστημονικά εφικτή, αλλά μπορεί να υπάρχει σε όλον  τον τεράστιο γαλαξία μας με περισσότερα από 300 δισεκατομμύρια άστρα. Η επιβεβαίωση του πρώτου "καλού" εξωπλανήτη  που μπορεί να φιλόξενη και να διατηρεί ζωή θα ανοίξει την πόρτα για πολυάριθμες συζητήσεις για την κατανόηση των πολιτικών και κοινωνικών συνεπειών που θα υπάρχουν από την ανακάλυψη της εξωγήινης ζωής.

Η συζήτηση αυτή μέχρι σήμερα περιορίζεται κυρίως στον τομέα όπου οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά παρακολουθούν τον κόσμο μας? και μας επισκέπτονται από την αυγή της ατομικής εποχής, η και παλαιοτέρα.

Η αποστολή Kepler έδωσε την είδηση για την ανακάλυψη  για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2011, αλλά ήταν μόνο ένας "υποψήφιος πλανήτης " για περαιτέρω παρατηρήσεις.  Η συνεχής παρατηρήσεις όμως στην επίμαχη περιοχή επιβεβαίωσαν την ύπαρξή του, και άνοιξαν την πόρτα σε περαιτέρω ανακοινώσεις.

Ο Kepler-22b βρίσκεται 600 έτη φωτός μακριά είναι λίγο μεγαλύτερος από τη Γη,και  η τροχιά του είναι 290 ημέρες γύρω από έναν ήλιο σαν αυτόν του κόσμου μας.  Το Άστρο του πλανήτη ανήκει στην στην ίδια κατηγορία με τον ήλιο μας, που ονομάζεται G-τύπου, αν και είναι ελαφρώς μικρότερος και πιο δροσερός. Σύμφωνα με τον Alan Boss, ένα ερευνητή από την επιστημονική αποστολής του Κέπλερ,  αυτή η ανακάλυψη υποστηρίζει την αυξανόμενη πεποίθηση ότι ζούμε σε ένα σύμπαν γεμάτο από ζωή ...βρισκόμαστε στα πρόθυρα του καθορισμού της πραγματικής αφθονία των κατοικήσιμων, πλανητών όπως της Γης στο γαλαξία μας.  Η επιβεβαίωση του Kepler-22β, ως ο πρώτος κατοικήσιμος εξωπλανήτης ανοίγει  την πόρτα στη μελέτη των κοινωνικών και πολιτικών συνεπειών της  εξωγήινης ζωής. 

Η Γη βρίσκετε σε μια θέση με πολλές ιδιαίτερες συμπτώσεις που την καθιστούν  ξεχωριστή. Αρκετοί επιστήμονες αναφέρουν ότι για να δημιουργηθεί και να υπάρξει  ζωή στον πλανήτη μας υπήρχε προνομιακή προστατευτική ηρεμία εκατοντάδων εκατομμύριων που συνεπάγετε ότι η Γη βρίσκετε σε εκατοντάδες ιδιαίτερες  ζώνες goldilocks  που ίσως την καθιστούν σπάνια η και μοναδική. 
Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι ότι οι έντονες έκκεντρες τροχιές θεωρούντο κοινές στο διάστημα και η ανακάλυψη το 2003 ενός κανονικού ηλιακού συστήματος στο αστρο HD 70642 έγινε πρωτοσέλιδη είδηση.

Σημερινός στόχος της έρευνας είναι να ερευνηθούν όλα τα άστρα σε μια ακτίνα 150- 300 ετών φωτός ώστε να υπάρχει μια χαρτογράφηση και απογραφή όλων τον πλανητικών συστημάτων  για να αποκτήσουμε κάποια πρώτα στοιχειά που θα μας βοηθήσουν, να κατανοήσουμε  εάν πλανήτες σαν την  γη είναι κάτι  κοινό η κάτι πολλή σπάνιο.   

http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202011/12/exopolitic_kepler_mission__keple.htm ΠΗΓΗ

--- Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ UVB-76 / MDZhB ---


--- Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ UVB-76 / MDZhB ---

Στο Pavarovo της Ρωσίας κοντά στα Selnechnogorsk και Zelenogrand, γύρω στα 37 χιλιόμετρα μακριά από την Μόσχα, υπάρχει ένας πολύ μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός. Ο σταθμός δεν μεταδίδει τραγούδια, διαφημίσεις, ειδήσεις ή κοινωνικά προγράμματα, αλλά ένα πολύ παράξενο ηχητικό σήμα. Το σήμα είναι συνεχές σχεδόν 24 ώρες το 24ώρο, αφού η μόνη καθημερινή διακοπή που κάνει είναι από τις 7:00 μέχρι τις 7:50 GMT, πιθανόν για λόγους σέρβις.
O μυστηριώδης αυτός ήχος έχει ονομαστεί UVB-76. Είναι στα βραχέα κύματα και εκπέμπει στην συχνότητα των 4625kHz. Το σήμα είναι γνωστό σε πολλούς που ασχολούνται με το θέμα αυτό ως (The Buzzer) βομβητής συσκευής παραγωγής ήχου γιατί παράγει ένα μονότονο βουητό το οποίο είναι επαναλαμβανόμενο με 25 τόνους το λεπτό. Στις 16/1/2003 το σήμα ξαφνικά άλλαξε και άρχισε να εκπέμπει έναν διαφορετικό ήχο σε υψηλότερο τόνο μεγαλύτερης διάρκειας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στα αρχικά του επίπεδα. Συχνά ακούγονται και διάφοροι άλλοι ήχοι, ακόμα και συνομιλίες στο απόμακρο βάθος, ενώ το χαρακτηριστικό «βούισμα» τα καλύπτει. Έτσι πιστεύεται ότι ο ήχος προέρχεται από μια συσκευή που βουίζει συνεχώς μπροστά σε ένα ανοιχτό μικρόφωνο.
Μερικές από τις λέξεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι: «ΕΛΑΦΩΝ……ΣΤΟΥΣ 317…. ΠΡΟΣΟΧΗ!!», «ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΡΟΚΡΑΝΕΝ... .ΣΤΟΥΣ 447...ΑΠΟΨΕ!!», «ΜΗΝΥΜΑ, ΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 1100 MHz... . ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΜΥΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΕΙ!!», «ΠΡΕΠΕΙ... ΒΖΖΖΖΖ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΒΖΖΖΖΖ».
Ο σταθμός αυτός αν και έχει φτιαχτεί από το 1970 το σήμα του παρατηρήθηκε πρώτη φορά στις 6/9/1982. Άγνωστες επίσης ήταν η τοποθεσία και το όνομα του σταθμού μέχρι το 1997.
Δυστυχώς, κανένας έως σήμερα δεν μπόρεσε να μάθει τον πραγματικό σκοπό του ραδιοφωνικού αυτού σταθμού. Οι περισσότεροι που προσπάθησαν να εξερευνήσουν το φυλασσόμενο κτήριο απομακρύνθηκαν ευγενικά από τους φρουρούς. Όσοι κατάφεραν να εισέλθουν κρυφά στο κτήριο και να πάρουν διάφορες φωτογραφίες δεν κατάφεραν να καταλάβουν απολύτως τίποτα.
Οπότε οι θεωρίες που ακούγονται κατά καιρούς για επικοινωνία με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό ή εσωγήινο, όπως και η εκπομπή κωδικοποιημένων μηνυμάτων για στρατιωτικούς σκοπούς... δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, χωρίς βέβαια να αποκλείονται ως αληθινές, καθώς η έρευνα συνεχίζεται... 

Μας προετοιμάζει για κάτι η Coca cola?...Βιντεο



Είχαμε γράψει εδώ για τα "οφέλη" της Coca Cola.
Μια μέρα μου χαρίσανε στο σούπερ κάτι διαφημιστικά ποτήρια της Coca cola.Έμεινα .....όταν πρόσεξα της λεπτομέρειες στις εικόνες(ήθελα να τα φωτογραφήσω αλλά δεν μπορεσα,αλλά βρήκα τις φώτο στο internet).....Δείτε...

Ξεκινάμε με το χαιρετισμό στον βααλ με το γνωστό χεράκι και από κάτω βλέπουμε το κλασικό ματάκι  


Δείτε και παλιές διαφήμισης τις Coca cola.... 
Στο 0:42 σχηματίζουν οι ομπρέλες ενα πεντάλφα και ακριβώς ένα δευτερόλεπτο μετά ...Στο 0:43 λέει the end is near(το τέλος είναι κοντά)Ο πρωταγωνιστής γυρνά της ταμπέλες και φαίνεται το μήνυμα give a litle love (δωσε λιγο αγαπη) .... και αμέσως δημιουργείτε μια πυραμίδα που περπάτα ο ίδιος προς τα μέσα...μετά βέβαια από σύγκρουση δυο αστυνομικών οχημάτων (εξουσία)..οι πυραμιδες στην συνέχεια συνεχίζονται πολλαπλασιαζόμενες ..όπως και όλο το σκηνικό που από δεξιά και αριστερά σχηματίζονται τα ίδια μοτίβα..



Εδώ βλέπουμε πολλά αλλοδιαστατικα όντα μέσα από την δικαιολογία του κόμικς και του αβαταρ  εμφανίσεις ερπετομορφων διάφοροι σούπερ ήρωες ,μικρά ουφακια  ...διάφορους κερατάδες σε αφηρημένα πλάνα ..ζομπι



Εδώ τα δούμε στο 0:46 ο ουρανός γεμάτος με chemtrails ουρές...και ένα πενταλαφακι πιο πριν άλλα άστο να πάει στο διαλο...



Μια διαφημιση απο το 1971-Ανθρωποι απο ολες τις φυλες(παγκοσμιοποίηση).....σχηματίζουν στο τέλος....μια ανάποδη πυραμίδα!! Σε ένα γαμημένο πολιτισμό που σκοτώνει για να επιβίωση πριν 40 χρόνια η διαστρέβλωση της αλήθειας κρατούσε γερά ...εικόνα ένωσης ,εικόνα ομόνοιας άλλα μόνο εικόνα ...για ύπνωση γιατί η πραγματικότητα κρύβεται κάτω από το όπλο της εικόνας ,...




Coca cola και blue beam project...στην αρχή 11 λεύκες αρκούδες δείχνουν να παρακολουθούν το σέλας σαν κινηματογραφική παράσταση ..στην συνέχεια άλλος αριθμός αρκούδων τελειώνουν το ποτό τους..




Ε δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα παιδιά από το Simpson- τι μας λένε ότι έρχεται οικονομική κρίση?.... 




Παραισθήσεις...πόσο πιο απλά να γίνει δήλωση ενός ναρκωτικού?

http://okloios.blogspot.com/2012/01/mas-proetoimazei-gia-kati-i-coca.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FxdGLo+%28%CE%9F+%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82%29 ΠΗΓΗ