Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Εξωγήινος μιλά για τον ίδιο και το 2012

Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας αποκαλύπτει για το 2012

Υπάρχουν κρησφύγετα των εξωγήινων στη Γη; (ντοκυμαντέρ)


Υπάρχουν κρησφύγετα των εξωγήινων στη Γη; (ντοκυμαντέρ)



http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_4229.html
 ΠΗΓΗΑν εξωγήινοι επηρέασαν την ανθρώπινη ιστορία, μπορεί να βρεθούν αποδείξεις της ύπαρξής τους σε τούνελ και σπηλιές σε όλο το κόσμο;
Το ντοκυμαντέρ του History Channel, παρουσιάζει τα εξωγήινα μεταλλικά βιβλία που βρέθηκαν σε μια σπηλιά στον Ισημερινό (Ecuador), την άγνωστη υπόγεια πόλη στη Τουρκία και Ινδιάνους να περιγράφουν ότι είδαν εξωγήινους που κατοικούν κάτω από την επιφάνεια της Γης!

Καλάς: Οι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πακιστάν!


Καλάς: Οι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πακιστάν!


Ο θρύλος λέει ότι ο Μέγα Αλέξανδρος άφησε αρκετούς από τους πολεμιστές του στα βουνά του Πακιστάν. Η φυλή των Kalash, αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονος των Ελλήνων στρατιωτών!


Εξαιρετικό ντοκυμαντέρ με συνέντευξη και video από τον αξιόλογο Έλληνα καθηγητή Αθανάσιο Λερούνη.

Όταν τους ρώτησε τι θέλετε από την Ελλάδα και τους Έλληνες, παρότι είναι πάμφτωχοι, ζήτησαν ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ! Το οποίο & έγινε. Πίνουνε κρασί, κάτι που απαγορεύεται στο Ισλάμ.

Όταν ο κ. Λερούνης επισκέφτηκε τα μουσεία στο Πακιστάν και Αφγανιστάν, έμεινε άναυδος από το πόσα Ελληνικά εκθέματα υπήρχαν σε αυτά, κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά στα σχολικά βιβλία μας.

Οι Καλάς με συγκινητική αφοσίωση, περιμένουν τον “Σικαντάρ” (Αλέξανδρο) να επιστρέψει…
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO


ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ??? (VIDEO)


ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ??? (VIDEO)


Μία νέα έκρηξη πραγματοποιήθηκε από το ηφαίστειο της Αίτνας στην Ιταλία στις 5 Ιανουαρίου 2012.

6648772647_987cc18738_z.jpg

6651776889_8ed3d8a4fe_z.jpg

6648041171_d7ce9fed6b_z.jpg

6646027507_9246215eb1_z.jpg


ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΑΝΓΚ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ.

Μας ψεκάζουν!


Μας ψεκάζουν!

Μας ψεκάζουν! Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα; Ο κόσμος γκρεμίζεται ,  η χώρα  βουλιάζει ,  η ζωή μας όπως την ξέραμε καταρρέει  και … ημείς άδωμεν! Άρα μας ψεκάζουν!
Αυτό που ήταν μυστικό, αυτο που μέχρι και πριν λίγο καιρο, όποιος το ανέφερε χαρακτηρίζονταν αμέσως ως Κασσάνδρα, το λένε πια και το γράφουν όλοι :

Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της. Κι εμείς παρακολουθούμε απαθείς, να ψηφίζεται ένας προυπολογισμός που όλοι ξέρουμε οτι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, με στόχους που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ.
Αυτοί που έλεγαν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου, όχι από ανικανότητα, αλλά με δόλο και σχέδιο, έφερε τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης, έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ήταν μέχρι τώρα λίγοι που  τους κολλούσαν  τη ρετσινιά του γραφικού  ή του συνομωσιολόγου  και οι φωνές τους πνίγονταν από τα συστημικά μέσα. Τώρα  επαληθεύονται από τα γεγονότα.  Κι όμως. Ο ΓΑΠ είναι ακομα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μπορεί και ταξιδεύει και μιλάει και υπερασπίζεται ανερυθρίαστα το «έργο» του, ενώ οι υπουργοί της κυβέρνησής του, αυτοί που συμμετείχαν ενεργά στην καταστροφή, συνεχίζουν να είναι υπουργοί και να μη λογοδοτούν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ερίζουν και για τη διαδοχή, τολμούν και μιλούν για ιδεολογία, για ανανέωση, για αλλαγή σελίδας, οι αποτυχημένοι, οι λίγοι, αυτοί που δεν ξέρουν αν θα είναι βουλευτές μετά τις εκλογές.
Η χώρα έχει για πρωθυπουργό, τον ως τώρα σύμβουλο του Παπανδρέου, με ουσιαστική συμμετοχη στις εκσυγχρονιστικές λογιστικές αλχημείες, με μοναδική ως τώρα διαφωνία το κούρεμα,  το οποίο  τώρα καλείται να διαχειριστεί! Έχει υπουργούς τον Άδωνι και το Βορίδη, νομιμοποιώντας έτσι τη συμμετοχή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση, τον καιροσκοπισμό και τη φαιδρότητα. Έχει κυβέρνηση που προήλθε από μια βουλή  η οποία δεν αντανακλά σε καμιά περίπτωση τη βούληση του λαου. Όλοι ξέρουν ότι αν γινόταν εκλογές, η σύνθεση της βουλής θα ήταν τελείως διαφορετική. Αλλά όχι μόνο δεν γίνονται εκλογές, αλλά με κάθε ευκαιρία, διαρρέουν και προπαγανδίζουν τη μετάθεση  της ,  κατά τα λοιπά, συμφωνημένης ημερομηνίας!
Ο στρατός και  ο στόλος  δεν έχουν πυρομαχικά και καύσιμα. Κι αντί να ασχολούμαστε μ αυτό , ανακαλύψαμε ακροδεξιά σταγονίδια, ανακαλύψαμε σχέδια πραξικοπήματος, ξηλώσαμε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.
Αυτά κι άλλα πολλά παρόμοια συμβαίνουν. Κι ο κόσμος τα βλέπει. Κι όλοι λενε οτι πρέπει να γίνει κάτι, πρέπει να ξεσησκωθούμε, πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Κι όμως δεν γίνεται τίποτα. Ως τώρα υπήρχαν πολλές δικαιολογίες. Δεν ξέραμε τι ακριβώς συμβαίνει, καλλιεργούνταν διάφορες ελπίδες ότι οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, ότι οι εταίροι μας θα δείξουν αλληλεγγύη ή θα αναγκαστούν σε συλλογική αντιμετώπιση του προβλήματος. Τώρα όμως, ξέρουμε την αλήθεια και οι ελπίδες μας έχουν διαψευσθεί μία- μία. Τι μας κρατάει  λοιπόν σε  κοινωνικό αυτισμό; Η χρόνια  υποβάθμιση της παιδείας , η βραχύβια και δάνεια ευμάρεια, το life style της σημιτικής εποχής, η ηθική νομιμοποίηση της  λαμογιάς, η σταδιακή  αποιδεολογικοποίηση της πολιτικής δράσης και λειτουργίας, η πολτοποίηση της σκέψης  από την κρεατομηχανή της   τηλε-Δημοκρατίας,  μόλυναν το κοινωνικό σώμα …
Φαίνεται  ωστόσο πως τα  αντισώματα υπάρχουν. Το καλοκαίρι οι αγανακτισμένοι, το φθινόπωρο   οι  παρελάσεις,  έδειξαν ότι η ανοχή  του κόσμου εξαντλείται … Έδειξαν όμως κυρίως   ότι ο λαός, μπορεί να υπομείνει την οικονομική αφαίμαξη,  αλλά την ταπείνωση και τον εξευτελισμό όχι.  Και παρά την αφασία του , το πολιτικό και  μιντιακό σύστημα   θορυβήθηκε. Κι αντέδρασε με τον μοναδικό τρόπο που ξέρει. Διεμβολίζοντας και υποβαθμίζοντας τις αντιδράσεις, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη, τρομοκρατώντας  με  εσχατολογικά σενάρια ,  πόνταρε στη διαχείριση του φόβου, παίζοντας  έτσι το τελευταίο χαρτί (κυβέρνηση Παπαδήμου),  σε μια ύστατη προσπάθεια να  κερδίσει χρόνο. Και φαίνεται να  τον κέρδισε…
Αλλά για λίγο . Αν δεν δοθεί στο λαό η δυνατότητα να επιδοκιμάσει, να αποδοκιμάσει, να διαμαρτυρηθεί, να εκτονώσει την οργή του μέσω της κάλπης, θα το κάνει στο δρόμο. Και  τότε όσο και να μας «ψεκάζουν» δεν θα τους  σώζει  τίποτα…

http://kapistri.blogspot.com/2012/01/blog-post_2907.html ΠΗΓΗ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ


20120108-124140.jpg
Γράφει ο Νίκος Καράς
Τώρα στο λένε ξεδιάντροπα. Τώρα στο λένε φόρα παρτίδα. Τώρα στο λένε κατάμουτρα. Πρέπει να πτωχεύσεις για να σωθείς!
Να μην έχεις κοινωνικό κράτος, να μην έχεις αξιοπρεπείς μισθούς, αν είσαι συνταξιούχος να κάνεις τον σταυρό σου και όσο ζήσεις, αν είσαι άνεργος υπάρχουν και χειρότερα, όλα αυτά για να έχεις ευρώ. Διαφορετικά θα γυρίσεις το 1950 και θα υποφέρεις. Αλλά θα έχεις ευρώ. Τώρα, αν το έχεις, σε φωτογραφία ή καρποστάλ, λίγο τους νοιάζει.
Χρησιμοποιούν, για άλλη μία φορά, τον στυγνό αυτό εκβιασμό, διότι είναι έτοιμοι να τα ξεπουλήσουν όλα. Και θα το πετύχουν, να σε ισοπεδώσουν πλήρως, ώστε να μην έχεις καμία αντίσταση, διότι ενώ εσύ θα ασχολήσαι με τα προς το ζειν , αυτοί θα ξεπουλάνε τα πάντα.
Πλήρως υποταγμένοι στις εντολές 
των τροικανών, ετοιμάζονται για νέα επίθεση στον Έλληνα.
Θα βάλουν τώρα χέρι στους μισθούς του ιδ. τομέα. Θέλουν να τους μειώσουν και άλλο για να γίνει ανταγωνιστική η οικονομία μας! Μέγιστο ψέμα. Θέλουν να καταργήσουν τον 13-14 μισθό. Μα αυτός ήταν που κινήσουμε την αγορά. Το δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα κινούσε την αγορά. Μια αγορά που φέτος ήταν μειωμένη κατά 40%! Αν καταργηθεί, τι θα γίνει; Το επίδομα αδείας το περίμενε ο άλλος να τον βοηθήσει να πάει διακοπές. Ακούω ότι έμποροι ,που κλαίγονται και όχι άδικα, να λένε να ενσωματωθούν στον μισθό! Το πιστεύουν άραγε αυτό; Δεν είδαν τα χάλια τους φέτος;
Επίθεση ξανά στις επικουρικές συντάξεις. Τα λεφτά τα δικά σου, αφού τα κατασπατάλησαν, τώρα έρχονται και σου λένε για την βιωσιμότητα των ταμείων, πρέπει αυτές να μειωθούν. Αλήθεια θα τιμωρηθούν ποτέ γι αυτό. Δεν νομίζω δυστυχώς, εκτός αν ξυπνήσουμε.
Μέτρα μέτρα , χαράτσια χαράτσια, εκβιασμοί στυγνοί,να υποκύψεις και να δεχτείς την πλήρη υποδούλωση σου στους τοκογλύφους.
Πτώχευσε να έχεις ευρώ διαφορετικά θα πας δραχμή και θα πεινάς. Τι λέτε ρε μάγκες. Το πρόβλημα μου είναι ευρώ ή δραχμή; Το πρόβλημα μου είναι να έχω λεφτά να ζω αξιοπρεπώς και τίποτε άλλο. Το πως θα λέγεται το τελευταίο που με νοιάζει. Αυτό με νοιάζει μάγκες μου, να ζω αξιοπρεπώς. Αλλά με την άθλια πολιτική σας όσο και πάει και εξαφανίζεται αυτή η προοπτική. Γιατί; Διότι, είστε εντεταλμένοι της ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, να μας ισοπεδώσετε , να μην μπορούμε να αντισταθούμε και μετά να κάνετε γενναία επίθεση στον ορυκτό πλούτο της χώρας να τον ξεπουλήσετε αντί πινακίου φακής, όπως έχει σχεδιάσει η Ν.Τ.Π. Αυτό που έκανε στην ΛΙΒΎΗ, με πρόσχημα τον λαό και ετοιμάζεται και ακόμη πιο δίπλα. Διότι άμα ελέγχει τον ορυκτό μια χώρας δεν χρειάζεται πόλεμο να την υποτάξει και να την εκμεταλλεύεται. Σε πτωχαίνει και καθαρίζει.
Αυτός είναι απώτερος σκοπός τους. Σε δανείζουν, ενώ ξέρουν ότι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν μπορείς να τα πληρώσεις, σου προσφέρουν κουρέματα μαιμού για να σε έχουν στο χέρι, να σε ξεπουλήσουν πιο εύκολα.
Το Μάρτιο είναι να πληρώσουμε 22 δις. Από που; Μαϊντανός δεν υπάρχει. Την δόση των 15 δις, που είναι να πάρεις, να την δώσεις πίσω , την πάνε τον ΙΟΥΝΙΟ και βλέπουμε. Και σου λένε ξέροντας ότι δεν έχεις μία, αν δεν κάνεις τις αναγκαίες αλλαγές θα πτωχεύσεις μαλάκα, δεν σου τα δίνουμε.
Γι αυτό οι ντόπιοι υπάλληλοι, εκβιάζουν, σε τρομοκρατούν, ξέρουν αυτοί. Διότι, μέχρι το τέλος του 2012, είναι να πληρωθούν άλλα 8,5 δις. Κατάλαβες τώρα γιατί εκβιάζουν. Θέλουν να σου δώσουν δανεικά, να πληρώσουν τα δανεικά και εκβιάζουν με το πιο αισχρό τρόπο.
Και τα κόμματα; Στο κόλπο και αυτά. Να πάρει τις αποφάσεις το φερέφωνο και να έλθουν μετά σαν λυτρωτές να σε κυβερνήσουν ξανά.
Θα πτωχεύσουμε διαλαλούν μέσω των υποταγμένων ΜΜΕ αν δεν συμφωνήσουμε στην δυστυχία μας.
Ε λοιπόν φίλοι μου, ας πτωχεύσουμε , αφού έτσι και αλλιώς θα γίνει, αλλά θα πάρουμε μαζί μας και όλα αυτά τα αποβράσματα που μας φοβερίζουν.
Εκβιάζουν ασύστολα και χωρίς καμία αιδώ. Η απάντηση μας πρέπει να είναι αντίσταση. Αντίσταση παντού με κάθε τρόπο να σώσουμε ότι μπορούμε και πιο πολύ την αξιοπρέπεια μας σαν χώρας.
Το μήνυμα του 2012 να είναι. ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ.