Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

BBC:Το 72% της δημόσιας γνώμης στηρίζει την Γεω-μηχανική-chemtrails(Αυτά που μέχρι τώρα "δεν υπήρχαν"!!)


BBC:Το 72% της δημόσιας γνώμης στηρίζει την Γεω-μηχανική-chemtrails(Αυτά που μέχρι τώρα "δεν υπήρχαν"!!)

-
Μέχρι προ λίγου δεν υπήρχαν και τώρα κάνουν και γκάλοπ τα μεγάλα ΜΜΕ:;;

Μάλιστα, το κοινό απαιτεί να ρίχνουν χημικά σπρέι όπως το αλουμίνιο και το βάριο στην ....ατμόσφαιρα για να σώσουν όλους μας από το κακό ήλιο και τις επιβλαβείς ακτίνες.

Εάν δεν σας επιασε μια ανησυχία, έχετε χάσει το πλοίο.

anti-ntp.blogspot.com

Περιμενοντας το Τελος: Αποθηκευση τροφιμων(;)



Σιγουρα θα εχετε δει, ακουσει τα διαφορα που λεγονται για το ετος 2012 και ολες τις θεωριες που σκιαζουν αυτο το ετος. Συνδυαζοντας μαλιστα τις ολοενα και αυξανομενες αντιξοοτητες της εποχης μας, σιγουρα κανει τον καθενα να σκεφτετε πολλα και διαφορα. Ολοι μας προσπαθουμε να “πιαστουμε” απο καπου και να “σταματησουμε” την κατρακυλα που μας εχει παρει.

Η πρωτη σκεψη που κανει ο καθενας ειναι να εξασφαλισει και να αποθηκευση καποια ποσοτητα τροφιμων, για τις δυσκολες στιγμες. Το δυαδικτυο ειναι γεματο με blogs, ιστοσελιδες, videos, για το πως μπορει να γινει αυτη η διαδικασια ακομα και με επαγγελματικο τροπο. Μηχανηματα, ειδικες σακουλες, κατασκευη κελλαριων, αποθηκες κτλ. Ολες οι πληροφοριες ειναι εκει εξω, διαθεσιμες και ο καθενας μπορει να.....

τις βρει και να τις εφαρμοσει. Μπορειτε να αποθηκευσετε τροφιμα, ακομα και για 10 χρονια με απλες συσκευες και λιγο κοπο. Αξιζει ομως; Ακομα και αν εξασφαλισουμε την τροφη μας για αρκετα χρονια, τι μας κανει να πιστευουμε οτι θα εχουμε σωθει;


Σε αλλο αρθρο μου, εχω αναφερει καποια απο τα μειονεκτηματα αυτης της διαδικασιας, που στην ξενη ορολογια εχει ονομαστει σαν κινημα των preppers. Το σημαντικοτερο ολων, εκτος του μεγαλου κοστους, ειναι οτι σε οποιαδηποτε περιπτωση που αναγκαστειτε να αφησετε τον τοπο διαμονης σας, οπου και εχετε αποθηκευση τα τροφιμα και εξοπλισμο, τοτε ειστε και παλι επι ξυλου κρεμαμενοι.
Ας δουμε ομως πρακτικα, μερικες απο τις πιο γνωστε θεωριες για το 2012 και να σκεφτουμε ολοι μας, αν η αποθηκευση τροφιμων ειναι οντως ο σωστος τροπος αντιμετωπισης τους.
1) Το 2012 θα πεσει καποιος πλανητης/αστεροιδης επανω στην Γη (Πλανητης Χ/Nibiru κτλ)
Καταρχας και μονο αν εχουμε αποφυγει το σημειο προσκρουσης ειμαστε πολυ τυχεροι. Αλλα ακομα και αν το αποφυγαμε, οι συνεπειες, σε παγκοσμιο επιπεδο, ειναι τοσο μεγαλες που δυσκολα θα επιβιωσει ακομα και ενα μικρο κομματι του ανθρωπινου πληθυσμου. Διαβαστε για την θεωρια της εξαφανισης των δεινοσαυρων απο μια αναλογη προσκρουση και θα μπορεσετε να εχετε μια πιο λεπτομερη αναλυση του τι γινετε σε αυτη την περιπτωση. Πιστευετε οτι ακομα και αν επιβιωσετε την προσκρουση, θα καταφερετε να επιβιωσετε εστω και μονο με τις τροφες που εχετε αποθηκευση; και τι σας κανει να νομιζετε οτι δεν θα αναγκαστειτε να απομακρυνθειτε απο τον τοπο διαμονης σας;
2) Μια παγκοσμια δικτατορια θα υποδουλωσει τους ανθρωπους…αλλα μαλλον, θα εχουν τοσο πολυ δουλεια που πιθανον να σας ξεχασουν και να σας αφησουν ησυχους;;;!!!! Οσο οι υπολοιποι θα πεθαινουν εσεις θα μπορειτε να ζειτε στην κρυψωνα σας μια ανετη ζωη.
3) Το 2012 θα γινει μια (ή περισσοτερες) μεγαλη Ηλιακη καταιγιδα η οποια θα αναστρεψει τους μαγνητικους πολουςΗ αναστροφη των μαγνητικων πολων, εχει ξαναγινει και καποα στιγμη πιθανον να ξανασυμβει. Το προβλημα ειναι ομως οτι συνηθως αυτη η μεταβολη, συνοδευετε απο καταστροφικα φυσικα φαινομενα, μεγαλης εκτασης, οπως σεισμοι, καταιγιδες, χιονοπτωσεις κτλ. Επισης υπαρχει και η θεωρια της καταστροφης, εστω και προσωρινα, της Ιονοσφαιρας, η οποια προστατευει την Γη απο την Ηλιακη ακτινοβολια, με αποτελεσμα την εξαφανιση της ζωης απο τον πλανητη.
4) Παγκοσμιος πολεμος και πυρηνικη καταστροφηΑν εχετε δει ποτε καποιον να καταφερνει να επιζει ανενοχλητος στο σπιτακι του, τρογωντας απο τα ετοιμα, χωρις να τον “ενοχλησει” κανεις, ειλικρινα πειτε μου.
5) Παγκοσμια οικονομικη καταρευσηΑναταραχες, διαδηλωσεις, σταση εμποριου κτλ. Μεσα στο χαος που θα δημιουργηθει, ακομα και αν εχετε καταφερει και προλαβει να φτιαξετε την αποθηκη σας, τι σας κανει να πιστευετε οτι καποιος αλλος δεν θα προσπαθησει να σας την παρει.
…και η λιστα συνεχιζετε. Ειναι πολλες οι θεωριες και δυστυχως ολες δεν εχουν αισιο τελος. Σε ολες ομως διαφενεται οτι το σχεδιο του, αποθηκευω και σωζομαι δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αντε, να αποθηκευσης
καποια ελαχιστα, ισα-ισα για καποιο μικρο διαστημα και οσο σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου, αλλα και παλι δεν θα ειναι αρκετο.
Απο την αλλη ομως και το να καταθετεις τα “οπλα” και απλα να περιμενεις το τελος, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Τι κανεις λοιπον;
Καταρχας, μειωνεις την ποσοτητα “ηλιθιων” πληροφοριων που εισερχονται καθημερινα στο μυαλο σου. Ενα ηρεμο και πιο συγκροτημενο μυαλο, ειναι σιγουρα πιο καλο, απο ενα αγχωμενο και φοβισμενο. Επεξεργαστειτε τις πληροφοριες που λαμβανετε, μην της αναμασατε και αναμεταδειδετε χωρις προηγουμενος να τις εχετε διασταυρωσει, εστω και με την απλη λογικη. Συνεπως, ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση.
Προσπαθειστε με το μυαλο σας, να φανταστειτε, πως μπορει να ειναι ο κοσμος σε περιπτωσεις οπως αυτες που ανεφερα παραπανω. Πλαστε εικονικα σεναρια, καταστασεων και πως θα τις αντιμετωπιζατε. Θα δειτε οτι το καταλληλοτερο εργαλειο για την αντιμετωπιση τετοιων καταστασεων, ειναι το μυαλο σας, εξοπλισμενο με πληθος γνωσεων σχετικα με διαβιωση, πρωτων βοηθειων, τεχνων οπως η ξυλουργικη, απλης φυσικης, γνωσεων σχετικα με την καλλιεργεια λαχανικων και εκτροφη ζωων. Με αλλα λογια, γνωσεων που μπορουν να σας εξασφαλισουν την αυταρκεια σας.
Τελευταιο και πιο σημαντικο απο ολα. Αλληλοβοηθεια. Κανεις δεν μπορει να αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις, μονος του. Χρειαζομαστε και τους αλλους. Ειτε ειναι οικογενεια, ειτε φιλοι, ειτε γειτονες. Μονο με συλλογικη εργασια και συζητηση μπορουμε να επιτυχουμε την διαβιωση μας. Κανεις δεν μπορει να τα κανει ολα μονος του και ουτε να τα ξερει ολα. Αυτα που δεν ξερω εγω, μπορει να τα ξερει καποιος αλλος και αντιστροφα.
Τα πραγματα, σιγουρα δεν ειναι καλα και κανεις δεν μπορει να εφησυχαζετε. Ομως τετοιες καταστασεις ειναι περα της λογικης και την αντιληψης μας. Ακομα, εστω και ενα σεναριο απο τα παραπανω να πραγματοποιηθει, ειναι δυνατον να κανει και τον αθεο να πει: “Θεε μου!!!”. Οποτε, ακομα και λιγη πιστη, κανει καλο.

Ισίδωρος Πόσδαγλης:Τα σχέδια εκατονταετιών σε χάρτη του 1952...


Ισίδωρος Πόσδαγλης:Τα σχέδια εκατονταετιών σε χάρτη του 1952...

Τέτοιες μέρες είναι καλό να θυμόμαστε αυτά που οι άλλοι έχουν ξεχάσει.

Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του"Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", ένα μικρό βιβλιαράκι που "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί. Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις "Μπιστιρλή", το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.

Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης;

Γεννήθηκε στη Λαμία το 1907. Εντάχθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το 1922 στην ηλικία των 15 χρονών, στον "Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης" κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία.

Μετά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση όπου σπούδασε οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ - και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά προγράμματα της τότε Σοβιετίας.


Το 1940 επιστρέφει στην Ελλάδα, εντάσσεται στην Αντίσταση και με το τέλος του πολέμου συλλαμβάνεται από τους Άγγλους και παραδίδεται στη Χωροφυλακή. Μένει φυλακισμένος, "ξεχασμένος" για χρόνια. Στο κρατητήριο ολοκληρώνει το βιβλίο "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική" που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκδοτικό οίκο "Μπιστιρλή", ο οποίος και το εκδίδει. Το βιβλίο είναι δυναμίτης, αφού περιέχει μερικά από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα οικονομικής πρόβλεψης που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Επιπλέον, προβάλλει το πατριωτικό μοντέλο της οικονομίας και προκαλεί πάταγο στους τότε διεθνείς οικονομικούς κύκλους και σε πρόσωπα που διαμόρφωναν τη διεθνή οικονομική πολιτική.

Αυτά για την ιστορία. Απλά να προσθέσουμε ότι αρκετοί Έλληνες που εργάζονται σε μεγάλους διεθνείς Οίκους - που σήμερα κάποιοι εξ΄αυτών των Οίκων μας ταλανίζουν - έχουν δει στις βιβλιοθήκες Διευθυνόντων Συμβούλων και άλλων κορυφαίων στελεχών το βιβλιαράκι του Ισίδωρου Πόσδαγλη. Του μεγάλου Αγωνιστή και Οικονομολόγου. Ίσως κάποια στιγμή αξίζει να ασχοληθούμε και να αναφέρουμε πολύ περισσότερα για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά μυαλά που γέννησε αυτός ο τόπος.

Τι έγραφε στο βιβλίο του ο Πόσδαγλης και γιατί δεν θέλουν να το ξέρουμε;
Μερικές μόνο αναφορές από το βιβλίο του Πόσδαγλη - το οποίο θυμίζουμε γράφτηκε στα 1952 - είναι ικανές να ανατρέψουν, κυριολεκτικά να τινάξουν στον αέρα το σάπιο οικοδόμημα της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται. Διαβάστε:
Στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο "Εθνικό Χρέος και Εθνικό Έλλειμμα" σημειώνει ο Πόσδαγλης, στις σελίδα 17:
"Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους, που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ΄ αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη."

Και συνεχίζει ο Πόσδαγλης πιο κάτω, στη σελίδα 22 στο ίδιο κεφάλαιο:
"Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά". Αν βρίσκετε εντυπωσιακό να προβλέψει κανείς το κοινό νόμισμα από ένα κρατητήριο στα 1952 περιμένετε να δείτε παρακάτω:

"Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα. Το άθροισμα των δικών τους χρεών - που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει - θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης, ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους.". Σελίδα 24!
Αυτά γράφει ο Πόσδαγλης, με στοιχεία, αριθμούς και διαγράμματα, είπαμε από το 1952!
Στο τέταρτο κεφάλαιο "Τα Κόμματα" γράφει ο Πόσδαγλης στη σελίδα 121:


"Όταν ο λαός πρέπει να καθοδηγηθεί προς την απομείωση του Χρέους τότε χρειάζεται μια γενικής φύσης Κυβέρνηση (Σ.Σ.: Ο Πόσδαγλης μάλλον εννοεί μια Κυβέρνηση συνεργασίας), που θα αντιπαλεύει τα λαϊκά συμφέροντα σ' όλο το πλάτος της ιδεολογικής αντιπάλης. Ο διεθνής παράγοντας του καπιταλισμού θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν δυνατότητες άλλες απ΄αυτές που θα λέει η γενικής φύσης Κυβέρνηση." Μήπως σας θυμίζει κάτι;
Γιατί όμως στην Ελλάδα; Τα εξηγεί όλα ο Πόσδαγλης:
"Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί θαναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους.Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους."

Σε ποιο χάρτη αναφέρεται αυτός ο μεγάλος και ξεχασμένος αγωνιστής; Σε αυτόν εδώ!!!....

http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/1952.html ΠΗΓΗ

Φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα !

Το Βατικανό μιλά για την Αποκάλυψη (VIDEO)


Το Βατικανό μιλά για την Αποκάλυψη (VIDEO)

 Αυτό το video ήταν το 2011, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε για περισσότερες πληροφορίες από το Βατικανό για το τρέχον έτος 2012Με όλες τις ενδείξεις το Βατικανό είναι έτοιμο να βγει με περισσότερα στοιχεία για το θέμα "των άλλων, ευφυής ζωής στο Σύμπαν". Αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί πλήρως για να έχουμε μια θρησκευτική έννοια πριν από την κοινοποίηση. Αυτό είναι το πιο δύσκολο και το μεγαλύτερο εμπόδιο σήμερα που στέκονται στο δρόμο της πραγματικής"αποκάλυψης"