Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μυστηριώδεις δέσμες ενέργειας πάνω από τη Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου (VIDEO)


Μυστηριώδεις δέσμες ενέργειας πάνω από τη Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου (VIDEO)



Ενέργεια δέσμης που προέρχεται από την Πυραμίδα της Βοσνίας του Ήλιου

 Μια ομάδα φυσικών εντόπισε μια δέσμη ενέργειας που προέρχεται μέσα από την κορυφή της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου. Η ακτίνα της δέσμης είναι 4,5 μέτρα, με συχνότητα από 28 kHz. Η ακτίνα της είναι συνεχής και η δύναμή της μεγαλώνει καθώς κινείται πάνω και μακριά από την πυραμίδα. Το φαινόμενο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους γνωστούς νόμους της Φυσικής και της τεχνολογίας. Αυτή είναι η πρώτη απόδειξη της μη γνωστής τεχνολογίας στον πλανήτη. Φαίνεται ότι στη πυραμίδα οι κατασκευαστές της δημιούργησαν μια αέναη κίνηση σε εσωτερική μηχανή πριν από πολύ καιρό και αυτή η «μηχανή ενέργεια» εξακολουθεί να εργάζεται.

Στον υπόγειο λαβύρινθο, το 2010, ανακαλύψαμε τρεις αίθουσες και μία μικρή μπλέ λίμνη. Η διαλογή Ενέργειας δείχνει ότι το επίπεδο ιονισμού είναι 43 φορές υψηλότερο από το μέσο όρο από την έξω συγκέντρωση, που κάνει τους υπόγειους θαλάμους σαν "δωμάτια θεραπείας».

Η περαιτέρω ηλεκτρομαγνητική ανίχνευση του 2011 επιβεβαίωσε ότι τα επίπεδα των αρνητικών της ακτινοβολίας μέσω του Hartman, Curry και της Schneider, είναι ότι τα πλέγματα είναι ίσα με το μηδέν στις σήραγγες. Δεν υπήρξε καμία τεχνική ακτινοβολία (από γραμμές μεταφοράς ενέργειας ή άλλη τεχνολογία) που βρίσκονται μέσα στις σήραγγες και όχι κοσμική ραδιενέργεια. Τα κεραμικά γλυπτά όταν τοποθετούνται πάνω από την υπόγεια ροή των υδάτων η αρνητική ενέργεια τους μετατρέπεται σε θετική.

Ο κατάλογος από τα θαύματα στην αρχαιολογία της Βοσνίας δεν τελειώνει εδώ ..
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένα παρόμοιο γεγονός συνέβη το 2009.

Στις 24 Ιουνίου 2009, μια δέσμη φωτός συνελήφθη στη φωτογραφία πάνω από το Chichen Itza Πυραμίδα (στη χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό).

Οι μάρτυρες που συνέλαβαν αυτή την φωτογραφία, δεν είδαν τίποτα εκεί μέχρι να δουν τις φωτογραφίες τους μετά.





Και αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2000 και δείχνει την Πυραμίδα της Σελήνης στη Teotihuacan στο Μεξικό.
http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/video_8393.html ΠΗΓΗ

Updated: Δείτε το εκπληκτικό βόρειο σέλας που προκάλεσε η σφοδρή ηλιακή καταιγίδα.



Μία τρομερή ηλιακή καταιγίδα, βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και ήδη τα φαινόμενα που παράγει είναι ορατά στη Γη.
 Το ηλιακό "τσουνάμι" που ξεκίνησε την Κυριακή, προκάλεσε εκτός των άλλων ένα εκτεταμένο και εξαιρετικά λαμπερό βόρειο σέλας (στη φωτογραφία)

 Ο ουρανός φωτίστηκε από αυτό ακόμη και στη βόρεια Αγγλία και τη Σκωτία αφού ο βομβαρδισμός της ατμόσφαιρας με ηλιακή ακτινοβολία "φορτίζει" το Σέλας, χαρίζοντας στις βόρειες περιοχές του πλανήτη ένα μοναδικό υπερθέματα!
  Στον Καναδά πάντως, που βρίσκεται σε μεγάλο γεωγραφικό πλάτος και επηρεάζεται περισσότερο από την καταιγίδα σωματιδίων, η διαστημική υπηρεσία προειδοποίησε για πιθανά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και την ηλεκτροδότηση.....


  Η τεράστια ηλιακή καταιγίδα αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Δείτε στο πρώτο βίντεο το εκπληκτικό βόρειο σέλας.
Το ισχυρότερο ηλιακό "τσουνάμι" από το 2005!
  Σύμφωνα με τη NASA πρόκειται για ένα σφοδρό ηλιακό "τσουνάμι", το πιο ισχυρό από το 2005 εως σήμερα. Το Κέντρο Πρόβλεψης Διαστημικού Καιρού των ΗΠΑ, που παρακολουθεί το φαινόμενο, ανακοίνωσε πως τα φορτισμένα σωματίδια εκτοξεύονται από τον Ήλιο με ταχύτητα περίπου 170 εκατομμυρίων χλμ/ώρα και τις επόμενες ώρες που θα φτάσουν στον πλανήτη μας είναι πιθανό να επηρεαστούν οι τηλεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκτυα.



Ήδη στις ΗΠΑ κάποιες πτήσεις αλλάζουν διαδρομή προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν τεχνικά προβλήματα. Οι επιστήμονες πάντως συνιστούν ψυχραιμία, αφού όπως λένε πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο παρακολουθούν επαρκώς και δεν υπάρχ��ι λόγος πανικού. Δείτε το βίντεο από την ηλιακή καταιγίδα που είναι σε εξέλιξη.


 http://www.pyles.tv/News/diastima/sdo_new_.aspx



http://www.pyles.tv/News/diastima/sdo_new_.aspx 

ΝΤΟΓΚΟΝ...Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ!!



Οταν ο γάλλος ανθρωπολόγος  Μανσλέλ Γκριόλ πριν αρκέτα χρόνια ανακάλυψε στο Σουδάν
την φυλή των Ντογκόν εντυπωσιάστηκε απο τις αστρολογικές τους γνώσεις...Πώς είναι δυνατόν αυτή η πρωτόγονη φύλη να γνώριζε λεπτομέριες για θέματα που οι αστρολόγοι θα ανακάλυπταν πολύ αργότερα;
Οι περιγραφές των Ντογκών για εξωγήινα όντα  είναι συγκλονιστικές, αλλά και η αναβίωση  χορών   και εθίμων της φυλής που αναφέρονται σε αυτές τις επισκέψεις, παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον!
 ....







ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ....