Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στο 8% το ΠΑΣΟΚ στο 13,2% η ΝΔ στην Β ΑΘΗΝΩΝ

Στο 8% το ΠΑΣΟΚ στο 13,2% η ΝΔ στην Β ΑΘΗΝΩΝ

Στην πολυπληθέστερη εκλογική περιφέρεια της χώρας την Β Αθηνών... πέφτει πολύ μαύρο στα δύο μεγάλα κόμματα με...
περισσότερο στο ΠΑΣΟΚ που ήταν και η περιφέρεια που του έδινε μεγάλα ποσοστά στις εκλογικές του νίκες  Δείτε Γκάλοπ της Αlco για το Star 

Tα πάνω κάτω φέρνει στις πολιτικές εξελίξεις το γκάλοπ της ALCOγια το Lay-Out.grστη Β’ εκλογική περιφέρεια  Αθηνών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τηςALCO πρώτο κόμμα έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 13,2 % ακολουθεί το ΚΚΕ 9,5 %  , η Δημοκρατική Αριστερά με 8,4% , το ΠΑΣΟΚ με 8%, το ΣΥΡΙΖΑ με 7,3% και το ΛΑΟΣ με 4,3%. 

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο LARRY KING ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝ​ΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΙΑ

 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο LARRY KING ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝ​ΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΙΑ
Τον Ιανουάριο του 2012, ο Larry King στο CNN αποκαλύπτει περισσότερα μυστικά αρχεία για ΑΤΙΑ και επιβεβαιώνει την πραγματικότητα του φαινομένου των UFO.
Αυτό είναι μια πρόσφατη τάση,που ολοένα και πιο προωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τώρα έχουμε φτάσει να συζητάμε για τα UFO ως ένα πραγματικό φαινόμενο όταν πριν λίγα χρόνια ήταν δυσφήμιση να μιλάς για ......



τέτοια πράγματα και αρνούνταν την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.

Αυτό δείχνει ότι κάτι συμβαίνει,Υπάρχει κάποια κρυφή επιρροή στους ανθρώπους ,κάποιοι υπάρχουν πίσω από την κουρτίνα και ενεργούν τώρα για να αποκαλύψουν στους ανθρώπους την ύπαρξη των λεγόμενων εξωγήινων, ΑΤΙΑ ..

Η απόδειξη αυτού είναι ότι ακούμε συνέχεια τις εκθέσεις για τα UFO όπως και πολλά περιστατικά στα mainstream παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Μεξικό, ΗΠΑ έχουν αποκαλύψει τώρα τα μυστικά αρχεία τους UFO και αναγνωρίζουν επίσημα το φαινόμενο αυτό ....
Ακόμα και το Hollywood λαμβάνει μέρος σε αυην την αποκάλυψη UFO με την απελευθέρωση δεκάδων ταινιών για τους εξωγήινους, πολλές μείζον μεγάλες εκπομπές στην τηλεόραση δείχνουν σχετικά με UFO και ακόμη και στις διαφημίσεις .... Τα πάντα είναι να ενορχηστρωμένα για να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων στις μάζες προοδευτικά χωρίς βιασύνη.ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο LARRY KING ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝ​ΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΙΑ ~ Strange Files | Open Your Mind

Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να ζήσουν και να εργαστούν στη Σελήνη

Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να ζήσουν και να εργαστούν στη Σελήνη
© Коллаж: «Голос России»





Ρώσοι επιστήμονες θα ζήσουν στη Σελήνη –εκεί προβλέπεται να δημιουργηθεί πολύ σύντομα επανδρωμένος Σταθμός. Για αυτό τον σκοπό  θα εκτοξευτούν ως το 2020 δύο συσκευές καθόδου - οι Luna-Resource" και "Luna-Glob",- ανακοίνωσε ο Βλαντίμιρ Ποπόβκιν, επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαστήματος της Ρωσίας (Ροσκόσμος).


Η τεχνική δημιουργία σεληνιακού Σταθμού θα είναι δυνατή την τρίτη δεκαετία του αιώνα μας. Στην αρχή στη Σελήνη θα εγκατασταθούν επιστήμονες, οι οποίοι θα την μελετούν, όπως λένε «επί τόπου». Στη συνέχεια στο δορυφόρο της Γης θα κατασκευάζονται σιγά-σιγά τα απαραίτητα για τη ζωή έργα υποδομής, μαζί και της τουριστικής. Οι άνθρωποι, όπως πιστεύουν οι ειδικοί, θα μπορούν να περνούν τις διακοπές τους στη Σελήνη ύστερα από 20 κιόλας χρόνια. Οι επιστήμονες μετά την ανακάλυψη στο δορυφόρο της Γης δεδομένων που μαρτυρούν την ύπαρξη του νερού εκεί, είδαν νέες προοπτικές αξιοποίησης της Σελήνης. Σε σχέση με αυτό ο Ιγκόρ Μιτροφάνοφ, εμπειρογνώμονας του ρωσικού Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών είπε:
-«Πρέπει να εκπληρώσουμε μιά σειρά ουσιαστικά διαστημικά σχέδια για να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε τέτοια βάση. Σαν πρώτο βήμα προβλέπεται να γίνει η εκτόξευση δύο συσκευών καθόδου - των "Luna-Resource" και "Luna-Glob". Θα κάνουμε πειράματα, τα οποία θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε πιο πέρα στην αξιοποίηση της Σελήνης και των πόρων της. Οι συνθήκες  στους πόλους της Σελήνης διαφέρουν σημαντικά από περιοχή του ισημερινού και τα εύκρατα γεωγραφικά της πλάτη, όπου προηγουμένως είχαν αποσταλεί  οι σοβιετικές και οι αμερικανικές αποστολές. Ακριβώς στους πόλους της Σελήνης έχουν βρεθεί μαρτυρίες ύπαρξης του νερού.
Οι άνθρωποι θα μπορούν να ζήσουν κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης. Εκεί δεν υπάρχει εκείνη η θανάσιμα επικίνδυνη για τον άνθρωπο διαστημική ακτινοβολία, και η δύναμη βαρύτητας είναι ανάλογη με αυτή, στην οποία συνήθισαν οι γήινοι. Στην σεληνιακή δε  επιφάνεια θα μπορούν να βγαίνουν αποκλειστικά με σκάφανδρα.
Η σεληνιακή βάση θα κάνει δυνατή την επεξεργασία, καθώς επίσης και τις δοκιμές νέων διαστημικών συστημάτων για πτήσεις στον ΄Αρη και άλλους πλανήτες και οι αστροναύτες θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν καλύτερα τον ΄Ηλιο και τα άστρα. Με την πάροδο του χρόνου η ανθρωπότητα θα φτάσει ως την βιομηχανική αξιοποίηση του φυσικού δορυφόρου της Γης. Εκεί θα εξορύσσονται ορυκτά, θα κατασκευάζονται διάφορα εργοστάσια και το κυριότερο – το σεληνιακό  κοσμοδρόμιο, απ’ όπου θα εκτοξεύονται διαστημικές συσκευές στις πιο απομακρισμένες γωνιές του Σύμπαντος».
-«Η εκτόξευση από το σεληνιακό κοσμοδρόμιο διαστημικών οχημάτων, π.χ., προς τον Άρη μπορεί να γίνει πολύ πιο επικερδής μιά και η συναρμολόγηση αυτών των συσκευών σε περίγεια τροχιά ή η αντιμετώπιση του βαρυτικού πεδίου της Γης είναι πολύ πιο δύσκολες διαδικασίες από τον εφοδιασμό τέτοιων αποστολών  από την επιφάνεια της Σελήνης»,- παρατήρησε συμπεραίνοντας ο Ρώσος εμπειρογνώμονας Ιγκόρ Μιτροφάνοφ.

Ξεχάστε την υπερθέρμανση και κοιτάξτε τον 25-ετή κύκλο


Ξεχάστε την υπερθέρμανση και κοιτάξτε τον 25-ετή κύκλο

Από: Daily Mail

Η υποτιθέμενη «συναίνεση» για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ενοχλητική πρόκληση, μετά την κυκλοφορία νέων δεδομένων που δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πλανήτη δεν έχει ανέβει τα τελευταία 15 χρόνια.

Με βάση τις μετρήσεις από περισσότερους από 30.000 σταθμούς μέτρησης, τα στοιχεία που εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες από την Met Office (την Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία Β.Μ.Υ). και την Μονάδα Κλιματικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, επιβεβαιώνει ότι η αυξητική τάση της παγκόσμιας θερμοκρασίας έληξε το 1997.

Τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Βρετανίας (Β.Μ.Υ.) δείχνουν ότι θα μπορούσαμε ακόμη και να οδεύουμε προς μία μίνι εποχή των παγετώνων, που θα μοιάζει με την 70-ετή μείωση της θερμοκρασίας που συνέβη κατά τον 17ο αιώνα. Εδώ μια εικόνα του 1684 από τον παγωμένο Τάμεση

Εν τω μεταξύ, κορυφαίοι επιστήμονες του κλίματος λένε ότι, αφού ο ήλιος είχε εκπέμψει ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ενέργειας σε όλο το 20ο αιώνα, τώρα οδεύει προς ένα «μεγάλο ελάχιστο» της παραγωγής του, απειλώντας με ψυχρά καλοκαίρια, έντονους χειμώνες και σύντμηση της διαθέσιμης σεζόν για την καλλιέργεια των τροφίμων.

Είμαστε τώρα στην κορυφή του κύκλου που οι επιστήμονες αποκαλούν «Κύκλος 24» – κι αυτός είναι ο λόγος που η ηλιακή καταιγίδα της περασμένης εβδομάδας είχε ως αποτέλεσμα να δούμε σέλας νοτιότερα από το συνηθισμένο. Όμως οι αριθμοί των ηλιακών κηλίδων είναι σε επίπεδα κάτω από το ήμισυ αυτών που παρατηρήθηκαν σε περιόδους αιχμής σε ηλιακούς κύκλους στον 20ο αιώνα.

Ως γνωστόν η ηλιακή δραστηριότητα ακολουθεί έναν 11-ετή κύκλο, όπου συναντάμε έναν υψηλό αριθμό ηλιακών κηλίδων στο αποκορύφωμά του.

Μια ανάλυση από ειδικούς της NASA και του Πανεπιστημίου της Αριζόνα – που προέρχεται από μετρήσεις του μαγνητικού πεδίου 200.000 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του ήλιου – δείχνουν ότι ο Κύκλος 25, του οποίου το μέγιστο οφείλει να συμβεί το 2022, θα είναι πολύ πιο αδύναμος ακόμα.

Τα θερμότερα καλοκαίρια μπορούν να σκοτώσουν 5.900 κάθε χρόνο, προειδοποιούσε η πρώτη Βρετανική αξιολόγηση για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.

Σύμφωνα με μία έκθεση που εξέδωσε η Β.Μ.Υ. υπάρχει 92% πιθανότητα ότι και ο κύκλος 25 και εκείνοι που θα έρθουν στις επόμενες δεκαετίες, να είναι τόσο αδύναμοι, ή πιο αδύναμος ακόμα και το «ελάχιστο Dalton» του 1790- 1830 . Σε αυτήν την περίοδο, που το όνομά της το πήρε από τον μετεωρολόγο John Dalton, οι μέσες θερμοκρασίες σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης μειώθηκαν κατά 2ο C.

Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό ότι η νέα πτώση της ηλιακής ενέργειας θα μπορούσε να είναι τόσο βαθιά όσο το «ελάχιστο Maunder» (από το όνομα του αστρονόμου Edward Maunder), μεταξύ 1645 και 1715, στο πιο ψυχρό τμήμα της «Μικρής Εποχής των Παγετώνων», όταν, ακόμα και ο Τάμεσης πάγωσε όπως και τα κανάλια της Ολλανδίας έγιναν πάγος.

Ακόμα, στην έκθεση του, η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Βρετανίας ισχυρίστηκε ότι οι επιπτώσεις τώρα θα είναι ελάχιστες – δεδομένου ότι οι επιδράσεις του ήλιου στο κλίμα είναι πολύ λιγότερες από ό,τι η άνοδος του διοξειδίου του άνθρακα. Αν και η ενέργεια του ήλιου είναι πιθανόν να μειωθεί μέχρι το 2100, κάτι τέτοιο θα προκαλέσει μια μείωση της παγκόσμιας μέσης θερμοκρασίας μόνο 0.08C. Αυτά αναφέρει ο Peter Stott, ένας από τους συντάκτες της έκθεσης και συνεχίζει: «Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν μια μείωση της ηλιακής δραστηριότητας σε επίπεδα που δεν είδαμε τα τελευταία εκατοντάδες χρόνια, αλλά θα ήταν ανεπαρκής για να αντισταθμίσει την επίδραση των αερίων του θερμοκηπίου».

Τα ευρήματα αυτά έχουν αμφισβητηθεί έντονα από άλλους ηλιακούς εμπειρογνώμονες.

«Οι παγκόσμιες θερμοκρασίες μπορεί να γίνουν πολύ πιο ψυχρές από ότι είναι τώρα για 50 ή περισσότερα χρόνια», δήλωσε ο Henrik Svensmark, διευθυντής του Κέντρου για το Κλίμα της Δανίας. «Θα χρειαστεί μια μακρά μάχη για να πειστούν μερικοί επιστήμονες του κλίματος ότι ο ήλιος είναι σημαντικός στην άνοδο και πτώση της θερμοκρασίας. Είναι πολύ πιθανό ότι ο ίδιος ο ήλιος πρόκειται να το αποδείξει μόνος του, χωρίς ανάγκη από την βοήθεια μας. "

Επεσήμανε ότι υπάρχει μια ανακολουθία από το Met Office, γιατί μας λέει πως η επίδραση του ηλιακού ελάχιστου θα είναι μικρή, ενώ επικαλείται τα ίδια υπολογιστικά μοντέλα τα οποία μας λένε μια τρέχουσα παύση στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Τα επίπεδα του CO2 συνέχισαν να αυξάνονται χωρίς διακοπή και, το 2007, το Met Office ισχυρίστηκε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν έτοιμη να φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή. Ανέφερε επίσης ότι μεταξύ του 2004 και το 2014 θα υπάρξει συνολική αύξηση κατά 0.3ο C. Το 2009, προέβλεψε ότι σε τουλάχιστον τρία από τα έτη 2009 έως 2014 θα σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ θερμοκρασίας που κρατά από το 1998.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σημάδι ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά πριν λίγες μέρες εκπρόσωπος του Met Office επέμεινε ότι τα μοντέλα του εξακολουθούν να ισχύουν.

«Η δεκαετής προβολή παραμένει. Και η προθεσμία για να συμβούν οι αρχικές προβλέψεις δεν έχει τελειώσει ακόμα», αναφέρει ο εκπρόσωπος του Met Office.

«Εάν οι θερμοκρασίες συνεχίσουν να μένουν παρόμοιες ή να αρχίσει να ελαττώνονται και πάλι, η απόκλιση μεταξύ των μοντέλων και των καταγεγραμμένων δεδομένων τελικά θα γίνει τόσο μεγάλη, που όλη η επιστημονική κοινότητα θα θέσει υπό αμφισβήτηση τις τρέχουσες θεωρίες», τόνισε ο Dr Nicola Scafetta, του Πανεπιστημίου Duke στη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος είναι ο συγγραφέας πολλών εργασιών που υποστηρίζουν ότι τα κλιματικά μοντέλα του Met Office δείχνουν θα θα έπρεπε να υπάρξει μια «σταθερή αύξηση της θερμοκρασίας από το 2000 μέχρι σήμερα», πράγμα που δεν φαίνεται.

Πιστεύει ότι καθώς το μοντέλο του Met Office αποδίδει πολύ μεγαλύτερη σημασία στις εκπομπές του CO2 από ό, τι στον ήλιο, ήταν υποχρεωμένο να συμπεράνει ότι δεν θα υπάρξει ψύξη. «Το πραγματικό ζήτημα είναι αν το ίδιο το μοντέλο είναι ακριβές», τονίζει ο Scafetta.

Εν τω μεταξύ, μία από τους πιο επιφανείς εμπειρογνώμονες για το κλίμα η Judith Curry του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Γεωργίας, δήλωσε πως η αυτοπεποίθηση του Met Office ότι είναι «αμελητέα» η επίδραση του ήλιου, είναι δύσκολο να κατανοηθεί.

«Καλά θα κάνει να αποδεχθεί ότι τα μοντέλα μπορεί να έχουν σοβαρές ελλείψεις, όταν πρόκειται για την επίδραση του ήλιου», αναφέρει η Curry. Όσον αφορά την παύση της ανόδου της θερμοκρασίας του πλανήτη, λέει ότι για πολλούς επιστήμονες «δεν αποτελεί έκπληξη».

Υποστήριξε ότι γίνεται προφανές ότι άλλοι παράγοντες, εκτός από CO2, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην άνοδο ή την πτώση της θερμοκρασίας, όπως ο 60-ετής κύκλος της θερμοκρασίας του νερού στους ωκεανούς του Ειρηνικού και του Ατλαντικού.

«Δεν έχουν επαρκώς εκτιμηθεί οι παράγοντες αυτοί από την άποψη του κλίματος του πλανήτη», δήλωσε η Curry. Όταν και οι δύο ωκεανοί ήταν ψυχροί στο παρελθόν, όπως την περίοδο 1940 – 1970, το κλίμα ψύχθηκε. Ο Ειρηνικός κύκλος «αναστράφηκε» από το ζεστό στο κρύο το 2008 και του Ατλαντικού ο κύκλος θεωρείται επίσης πιθανό να αναστραφεί τα επόμενα χρόνια.

Ο Pal Brekke, ανώτερος σύμβουλος στο Νορβηγικό Κέντρο Διαστήματος, δήλωσε πως ενώ κάποιοι επιστήμονες βρήκαν σπουδαία τη σημασία των κύκλων του νερού, είναι δύσκολο αυτή να γίνει αποδεκτή, επειδή αυτό σημαίνει την παραδοχή ότι οι ωκεανοί – κι όχι το CO2 – προκάλεσε ένα μεγάλο μέρος της υπερθέρμανσης του πλανήτη μεταξύ 1970 και 1997.

Το ίδιο ισχύει και για τις επιπτώσεις του ήλιου – ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ενεργός για μεγάλο διάστημα του 20ου αιώνα.

«Στη φύση πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα», είπε. «Σε 10 ή 15 χρόνια από τώρα, θα είμαστε σε θέση να ξεκαθαρίσουμε καλύτερα αν η αύξηση της θερμοκρασίας στα τέλη του 20ου αιώνα προκαλούνταν πραγματικά από την τεχνητή άνοδο του CO2, ή λόγω της φυσικής μεταβλητότητας».

Εν τω μεταξύ, από τα τέλη του περασμένου έτους, οι θερμοκρασίες παγκοσμίως έχουν μειωθεί κατά περισσότερο από μισό βαθμό, ως αποτέλεσμα του ψυχρού «La Nina» που έχει επανεμφανιστεί στο Νότιο Ειρηνικό.

«Είμαστε τώρα στη δεύτερη δεκαετία αυτής της παύσης (της ανόδου)», διευκρινίζει ο Benny Peiser, διευθυντής του Ιδρύματος για την Υπερθέρμανση του Πλανήτη. «Αν δεν δούμε πειστικές αποδείξεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη μέχρι το 2015, θα αρχίσει να γίνεται σαφές το κατά πόσον τα μοντέλα είναι ανόητα. Και, αν είναι, οι συνέπειες για ορισμένους επιστήμονες θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή : ΕΔΩ (από ΕΔΩ) 

"Σκοτώστε με τη δύναμη της σκέψης!". Το μυστικό "project Jedi"



Η παρακάτω σκηνή εκτυλίσσεται σε ένα υπόστεγο στην περιοχή  Fort Bragg της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Τριάντα κατσίκες με ταμπελίτσες κρεμασμένες στο λαιμό τους βρίσκονται κάτω από αυτό και μασάνε με τις ώρες την τροφή τους κοιτάζοντας ατο κενό! Στις ταμπέλες αναγράφεται ένας αριθμός από το 1 εως το 30.
  Κάθε 10 περίπου λεπτά μία από αυτές σταματά ξαφνικά το μάσημα, σαν να της κόβετε η ανάσα. Για λίγα δευτερόλεπτα μοιάζει να πνίγεται και να μην μπορεί να αναπνεύσει, αλλά αμέσως μετά συνέρχεται και συνεχίζει να τρώει σαν αν μην συνέβει τίποτα. Αυτό συμβαίνει σταδιακά σε όλες τις κατσίκες του υποστέγου!
Πώς να σκοτώσετε με τη δύναμη του μυαλού σας!
  Ο ένας τοίχος του χώρου όπου βρίσκονται τα ζώα, είναι γυάλινος. Ακριβώς από πίσω του....βρίσκεται ένα δωμάτιο. Σε αυτό είναι ένας νεαρός λοχίας του αμερικανικού στρατού ο οποίος έχει το πρόσωπό του "κολλημένο" στο τζάμι και ανά 10 λεπτά επιλέγει μία από τις κατσίκες και "καρφώνει" πάνω της το βλέμμα του! Λίγο πιο πέρα στέκονται και τον παρατηρούν πέντε αξιωματικοί!
  Ο λοχίας επιλέγει την κατσίκα με τον αριθμό 17 και αρχίζει να την κοιτάει με απόλυτη αφοσίωση στο έργο του! Ξαφνικά το ζωντανό βγάζει μια σπαρακτική κραυγή και σωριάζεται νεκρό στο έδαφος. Οι πέντε αξιωματικοί αρχίζουν να χειροκροτούν! "Πέτυχε!", φωνάζουν ενθουσιασμένοι!
   Ο λοχίας κάθεται εξουθενωμένος σε μία πολυθρόνα. Έχει μόλις καταφέρει να σκοτώσει ένα ζώο με τη δύναμη του μυαλού του! Επιτέλους μετά από χρόνια ερευνών το απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ με τον κωδικό "Project Jedi", αρχίζει να έχει θετικά αποτελέσματα!
Η ταινία "Οι άντρες που κοιτούσαν τις κατσίκες", με τον George Clooney.
  Αν η παραπάνω σκηνή σας θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ, είναι πολύ πιθανό να έχετε δει την ταινία με τίτλο " The Men Who Stare At Goats" και πρωταγωνιστές τους George Clooney και Ewan McGregor. Το σενάριό της δεν αποτελεί μυθοπλασία αλλά μεταφορά ενός υπαρκτού απόρρητου στρατιωτικού προγράμματος των ΗΠΑ, όπως αυτό περιγράφεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jon Ronson .
  Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας που είχε βγει το 2009 στους κινηματογράφους:
Τι είναι το "Project Jedi" του αμερικανικού στρατού!
  Και το όνομα αυτού "Project Jedi"! Ένα άκρως μυστικό πρόγραμμα που είχε ως στόχο τη δημιουργία του υπερ- στρατιώτη που θα μπορούσε να γίνει αόρατος, να περνάει μέσα από τοίχους και να σκοτώνει με τη δύναμη της σκέψης του! Αν όλα πήγαιναν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των αμερικανών οι "στρατιώτες Jedi" , θα είχαν την δυνατότητα αξιοποιώντας τις άγνωστες δυνάμεις του εγκεφάλου τους, να εξελιχθούν σε έναν ανίκητο στρατό "υπερανθρώπων"!
  "Πρέπει να καταλάβουμε, ότι αυτές οι ιδέες δεν είναι παρανοϊκές" λέει ο λοχίας Glenn Wheaton, ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων αποσπασμένος στο πρόγραμμα Jedi. "Από πολλούς θεωρούνται ως η επόμενη στρατιωτική φάση. Γι αυτό και οφείλαμε να  γνωρίζουμε αν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθούν "μεταφυσικές" δυνάμεις για στρατιωτικούς σκοπούς. Όχι μόνο για να τις αξιοποιήσουμε οι ίδιοι αλλά και για να μπορέσουμε να αμυνθούμε αν κάποιος άλλος στρατός τις χρησιμοποιούσε εναντίον μας!"
Ο αξιωματικός που  ήθελε να "περπατάει στους τοίχους"  Το 1983 ο Υποπτέραρχος Albert Stubblebine III, ήταν επικεφαλής τέτοιων ερευνών. Ένας από τους πιο διακεκριμένους αξιωματικούς του αμερικανικού στρατού και αρχηγός του Τομέα "US Army Intelligence" με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του!

  Ο Stubblebine ήταν απόλυτα σίγουρος ότι οι άγνωστες δυνάμεις του ανθρώπινου μυαλου μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς λόγους. Οι αξιωματικοί που συνεργάζονταν μαζί του , υποστηρίζουν πως ο ίδιος έκανε καθημερινά εξάσκηση στο... περπάτημα πάνω στους τοίχους αλλά δυστυχώς το μόνο που κατάφερνε  ήταν να τραυματίζεται συνεχώς!Μπορεί η αρνητική σκέψη να σκοτώσει;
  Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που στα τέλη της δεκαετίας του 1970, πίστευε πως ο επόμενος πόλεμος θα γινόταν με όπλο τις δυνάμεις του νου, και όχι με συμβατικές βόμβες και σφαίρες. Στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε το πρόγραμμα Jedi, που είχε την απόλυτη στήριξη της Αμερικανικής Κυβέρνησης, η οποία και το χρηματοδοτούσε!
  Αμερικανοί επιστήμονες είχαν μόλις ανακαλύψει ότι η επικέντρωση σε αρνητικές σκέψεις μπορούσε να επηρεάσει ζωνατνούς οργανισμούς!  "Άρα γιατί να μην μπορεί και να σκοτώσει;", ήταν το επόμενο βήμα τους! "Αν η σκέψη μπορεί να σκοτώσει, τότε θα έχουμε ανακαλύψει το τέλειο φονικό όπλο"!
Ο... χορτοφάγος Γιούρι Γκέλερ και το πρόγραμμα Jedi.
  Σύμφωνα με το βιβλίο του Jon Ronson, σε αυτήν τους την προσπάθεια ζήτησαν τη βοήθεια του, νεότατου τότε, Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος κλήθηκε να σκοτώσει έναν χοίρο με τη δύναμη του μυαλού του! Εκείνος είχε αρνηθεί με την δικαιολογία ότι ήταν... χορτοφάγος! "Μου ζήτησαν να σκοτώσω ένα ζωντανό πλάσμα χρησιμοποιώντας τη σκέψη μου. Δεν μπορώ να σας πω πόσο συγκλονισμένος ήμουν. Λατρεύω τα ζώα. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τις δυνάμεις μου για να τα βλάψω", είχε δηλώσει τότε ο Γκέλερ..
"Σκότωνε τις κατσίκες σε 30 δευτερόλεπτα..."
  Σύμφωνα με τον λοχία Glenn Wheaton, τελικά βρέθηκαν άλλοι εθελοντές οι οποίοι δοκίμασαν με επιτυχία τις φονικές δυνάμεις της σκέψης τους! Αρχικά τους ζητήθηκε να σκοτώσουν σκυλιά με τη δύναμη του μυαλού, αλλά συνάντησαν την αντίδραση των ... φιλόζωων αξιωματικών!!! Έτσι κατέληξαν στις κατσίκες!
  "Ένας από τους άντρες μας, ο Michael Echanis, μπορούσε να σταματήσει την καρδιά του ζώου μόνο με τη σκέψη του! Τον είδα με τα μάτια μου να το κάνει, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα", υποστηρίζει. "Λίγες ημέρες αργότερα , υπέστει και ο ίδιος ο Echanis καρδιακό επεισόδιο. Ίσως ήταν αυτό που λέμε κάρμα".
Τα επιστημονικά συμπεράσματα για το πρόγραμμα Jedi.
  Αν και επισήμως ο στρατός των ΗΠΑ δεν ανακοίνωσε ποτέ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αυτό, υπήρξαν κάποιοι επιστήμονες που πήραν θέση. H καθηγήτρια Jessica Utts από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Ντέιβις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "τα ψυχικά φαινόμενα είναι πραγματικά. Ο στρατός των ΗΠΑ είχε ανακαλύψει πραγματικά έναν τρόπο αξιοποίησης του παραφυσικού".
  Ο ερευνητής , Ray Hyman, υποστήριξε ότι "ο στρατός λέει ότι έχει αποδείξεις ότι οι ψυχικές δυνάμεις είναι υπαρκτές. Προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου".
Οι "ψυχικές δυνάμεις" και ο Μπιν Λάντεν!
   Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο στρατός των ΗΠΑ ενεργοποίησε για τελευταία φορά το πρόγραμμα των "ψυχικών ερευνών"  ώς ύστατο όπλο για το κυνήγι του Μπιν Λάντεν. "Αργά ή γρήγορα, ο Μπιν Λάντεν θα βρεθεί," λένε . "Ο μόνος τρόπος να τον αιφνιδιάσουμε και εξολοθρεύσουμε είναι να τον σκοτώσουμε με τη δύναμη της σκέψης, από απόσταση!" Επισήμως ο Λάντεν σκοτώθηκε με τον... παραδοσιακό τρόπο. Ή μήπως όχι; Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ!

ΦΑΤΕ ΠΑΤΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ!!!!!


Στο 7% το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση ....

Δεύτερη δημοσκόπηση δείχνει πέμπτο το ΠΑΣΟΚ και τους δελφίνους σε ποσοστά απελπισίας και με ψυχολογία ηττοπάθειας "συνδρόμου Ντόρας"
Αντιμέτωπο με πρόβλημα επιβίωσης το ΠΑΣΟΚ, τα ποσοστά του...
οποίου "έπιασαν" μονοψήφιο ποσοστό σε δημοσκόπηση της εταιρείας "To The Point" -για την ΕΤ3-, η οποία παράλληλα καταγράφει την...  έντονη αίσθηση απελπισίας που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Συγκεκριμένα - από εκείνους που δήλωσαν ότι θα προσέλθουν στις κάλπες - το 18,6% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψηφίσει ΝΔ, 8,7% ΚΚΕ, 8,2% ΣΥΡΙΖΑ, 7,5% "Δημοκρατική Αριστερά", 7% ΠΑΣΟΚ, 4,3% ΛΑΟΣ, 3,5% Οικολόγους Πράσινους, 1,7% "Χρυσή Αυγή", "άλλο κόμμα" απαντά το 9%, ενώ ένας στους τέσσερις (24,2%) παραμένει αναποφάσιστος.
Το 7,2% των ερωτηθέντων αρνήθηκε να δώσει απάντηση.


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2012/01/7_31.html#ixzz1l3v2V8PB

H Ουράνια προφητεία (ταινία)


H Ουράνια προφητεία (ταινία)

Το μυθιστόρημα του Τζέιμς Ρέντφιλντ σε ταινία.

Όταν κάποιοι πάπυροι που πρωτοανακαλύπτονταν στο Περού ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια για να δώσουν νόημα στην ενότητα με τη Φύση και όλο το Σύμπαν...

Διάρκεια: 01:36:17
απο το c. c.




http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/h.html ΠΗΓΗ

Project Blue Beam - Σχέδιο Μπλε Ακτίνα.(βίντεο)


Project Blue Beam - Σχέδιο Μπλε Ακτίνα.(βίντεο)

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών". Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.

Ο Kαναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam. Ο Monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο, πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του monast! Αυτοί οι δύο (τρομερά συμpτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι.. Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο Monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης...

Δείτε τα όλα στο Βίντεο!!!



(το βίντεο είναι από το Youtube και τον χρήστη Truthison)
το είδαμε στο Λόγια του Αέρα
http://koukfamily.blogspot.com/2012/01/project-blue-beam.html ΠΗΓΗ