Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (VIDEO)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (VIDEO)

Στο άρθρο θα εξετάσουμε την χρήση της νανοτεχνολογιας μέσω των αεροψεκασμών και την προσπάθεια των γνωστών - άγνωστων κυβερνήσεων, για τον βιολογικό και νοητικό περιορισμό, ή καλύτερα αφανισμό μας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΠΑΡΤΕ στα σοβαρά την αξία της ζωής σας, πριν να είναι αργά...
Ακολουθεί η μετάφραση αποσπασμάτων του άρθρου Mind Control Using Nanotechnology από το DarkGovernment με προσθήκες της Αφύπνισης Συνείδησης.

Οδεύουμε σε μια εποχή όπου έχει σημειωθεί εξαιρετική πρόοδος στους τομείς της νανοτεχνολογίας, της νευρολογίας, της ψυχολογίας, της επιστήμης των υπολογιστών, των τηλεπικοινωνιών και της τεχνητής νοημοσύνης όπου χρησιμοποιούνται συστηματικά από τις κυβερνητικές αρχές για να ελέγχουν τον πληθυσμό.

Ήδη, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την απειλή της «τρομοκρατίας» ως δικαιολογία για να μας παρακολουθούν, να μας ελέγχουν, να σαρώνουν όλων των ειδών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών μας, και μας αναγκάζουν να υπομένουμε τα «μέτρα ασφάλειας» που είναι τόσο ακραία, που ακόμα και ο Τζορτζ Όργουελ δεν θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί.

Τι πρόκειται να συμβεί όταν μια ημέρα κάποια μεμονωμένα άτομα (οι μυστικές κυβερνήσεις) επιτεθούν με ένα όπλο μαζικής καταστροφής σε μια μεγάλη πόλη;

Ο πειρασμός (των κυβερνήσεων) να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες τεχνολογίες για τον έλεγχο των μαζών θα (έχει) γίνει σχεδόν ακαταμάχητος... Αυτή τη στιγμή ο  «ελέγχος του νου» εξακολουθεί να είναι μια«βρώμικη» λέξη για πολλούς, αλλά μετά από το επόμενο χτύπημα αλλά «9 / 11 » ο γενικός πληθυσμός θα φωνάζει να γίνει κάτι για να του εξασφαλίσουν την ασφάλειά του.

Όταν η κοινωνία θα βιώσει μια πλήρη και συνολική κατάρρευση τα επόμενα χρόνια (έρχεται, άλλωστε οι ίδιοι το επιδιώκουν ΝΤΠ/NWO) , οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα μπουν στον πειρασμό να κάνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ελέγχου του νου, για να αποκαταστήσουν την τάξη.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της νανοτεχνολογίας είναι τόσο ραγδαίες .

Συγκεκριμένα, μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο έχει ανακαλύψει κάτι πραγματικά ανησυχητικό. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από πρόσφατο δελτίο Τύπου τους ....


Συστάδες θερμαινόμενενων, μαγνητικών νανοσωματιδίων στοχευμένα σε κυτταρικές μεμβράνες μπορούν να ελέγχουν από απόσταση τα κανάλια ιόντων, νευρώνων, ακόμη και τη συμπεριφορά των ζώων (και ανθρώπων), σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το 
University at Buffalo physicists in Nature Nanotechnology.

Χρησιμοποιώντας τα νανοσωματίδια ελέγχουν από απόσταση τη συμπεριφορά των ζώων;


Δεν θέλει 
διδακτορικό για να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις μιας τέτοιας τεχνολογίας.

Τι θα συνέβαινε αν αυτά τα 
«nanobots» που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν τον ανθρώπινο νού, προγραμματίζονταν να αναζητούν και να προσκολλώνται σε βασικούς τομείς του ανθρώπινου εγκεφάλου; (γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε ότι τραγικό μας συμβαίνει με το ΔΝΤ κλπ)


Τέτοιου είδους 
«nanobots» θα ήταν πάρα πολύ μικρά για να τα δει το ανθρώπινο μάτι και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να "μολυνθούν»με αυτά τα πλάσματα χωρίς καν να το γνωρίζουν.


Ορδές από αυτά τα 
«nanobots» θα μπορούσαν να απελευθερωθούν(απελευθερώνονται) στην ατμόσφαιρα ή σε δημόσιους χώρους και να μολύνουν χιλιάδες (ή ακόμα και εκατομμύρια) και κανείς δεν θα μπορούσε ούτε καν να αντιληφθεί!!!



 

Εάν οι κυβερνήσεις μπορούσαν να βρουν (έχουν βρει) έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουν αυτά τα «nanobots»για να ελέγξουν από απόσταση τον νου του γενικού πληθυσμού, τότε ένα μαζικό πρόγραμμα ελέγχου θα μπορούσε να υλοποιηθεί (βρίσκεται σε εξέλιξη χρόνια τώρα) χωρίς το ευρύ κοινό να συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί.

Ναι, είναι τρομακτική αυτή η τεχνολογία.




Αλλά μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη.

Βλέπετε, όταν πρόκειται για τη νανοτεχνολογία, έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ πιο επικίνδυνο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.


Για παράδειγμα, αν κάτι πάει στραβά και αναπτύξουμε τέτοια 
αυτοσυνθέσιμα «nanobots» που θα εχουν μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής και έρθουν εκτός ελέγχου, θα μπορούσαν θεωρητικά να «καταβροχθίσουν»κάθε μορφή ζωής στη Γη σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα.

Σκεφτείτε τη σκηνή στο τέλος της πρόσφατης ταινίας με τον 
Keanu Reeves με τίτλο  “The Day The Earth Stood Still” και πολλαπλασιάστε το με περίπου ένα εκατομμύριο.

Αλλά ακόμη και αν ένα τέτοιο σενάριο δεν 
«παίξει», η δυνατότητα ελέγχου του νου μέσω της νανοτεχνολογίας είναι αρκετά κακό γεγονός.

Όχι ότι οι άλλες τεχνολογίες ελέγχου του νου, δεν είναι εξίσου επικίνδυνες (τηλεόραση).


Η αλήθεια είναι ότι όλα τα είδη των τεχνολογιών ελέγχου του νου αναπτύσσονται.

Οι κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών είναι απασχολημένοι καθώς δημιουργούν παιχνίδια που δεν ελέγχονται με ένα joystick ή gamepad, αλλά με τα κύματα του εγκεφάλου σας.




 Δείτε ΕΔΩ το άρθρο για τα κύμματα Α και την τηλεόραση

Θα μπορούσε μια τέτοια τεχνολογία κάποια μέρα να χρησιμοποιηθεί αντίστροφα; 
Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι μέχρι τώρα έχουν ακούσει για MK-ULTRA και άλλα προγράμματα ελέγχου του νου που αναπτύχθηκαν από τη CIA και από άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιμένει ότι όλα τα εν λόγω προγράμματα έχουν διακοπεί. Αλλά λέει την αλήθεια; Και ποιες είναι οι άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που τα αναπτύσσουν στα κρυφά; 

Υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες ελέγχου του νου που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί που λένε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των σκέψεων και να ασκήσουν επιρροή στην συμπεριφορά μας. Σκεφτείτε μόνο αν ένας  τρομοκράτης (τηλεόραση) μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτη την τεχνολογία (την έχει χρησιμοποιήσει άπειρες φορές).Αλλά μια από τις πιο ανησυχητικές εξελίξεις είναι η ολοένα και ταχύτερη συγχώνευση-ένωση των ανθρώπων και των μηχανών που γίνεται τώρα.

Οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να μείνουν περισσότερο "συνδεδεμένοι" με το Διαδίκτυο για πολύ καιρό, και τώρα μερικοί υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να συνδέεται απευθείας το μυαλό μας στο Internet. Ένα πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα του 
Science Channel το θέτει έτσι ....Και αν ήταν δυνατό να συνδέσετε το μυαλό σας στο Internet, είτε ασύρματα είτε μέσω καλωδίου, με λήψη ψηφιακών πληροφοριών υψηλής ταχύτητας και στη συνέχεια να μεταφραστούν αυτόματα με μια χημική μορφή όπου θα μπορούσαν να αποθηκευτούν από τα κύτταρα του εγκεφάλου σας, όπως τη μνήμη; 


Το ίδιο άρθρο εξήγησε μερικά από τα οφέλη μιας τέτοιας σύνδεσης όπου θα μπορούσε να είναι η εξής: Αν μπορούσατε να αντλήσετε δεδομένα απευθείας στη φαιά ουσία σας, ας πούμε, 50 Mbps - η μέγιστη ταχύτητα που προσφέρεται από έναν φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου - θα ήσασταν σε θέση να διαβάσετε ένα 500-σελίδων βιβλίο σε λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου .Αλλά τι γίνεται με τους κινδύνους; Τι θα συνέβαινε αν το Internet θα μπορούσε να να ελέγξει εσάς; Ή, τι θα γινόταν αν ένας πραγματικά κακός ιός υπολογιστών, θα μπορούσε να κάνει λήψη από μυαλό σας;  

Σκέφτεστε ότι δεν μπορεί να συμβεί; 

Λοιπόν,το τσιπ (RFID), στο χέρι του Βρετανού ερευνητή Mark Gasson, έχει μολυνθεί με έναν ιό των υπολογιστών και διαπίστωσε ότι αυτός ο ιός, ήταν σε θέση να μολύνει και τα εξωτερικά συστήματα.Φανταστείτε εάν ξεκινήσει να συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα. 
Ισως κάποια μέρα να γίνει. Ειδικά όσο πλησιάζουμε στη στιγμή που φουτουριστές αναφέρουν ως <<Η Μοναδικότητα>> ( The Singularity )Η Μοναδικότητα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι η συγχώνευση του ανθρώπου και της τεχνολογίας που συμβαίνει με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς, θα φτάσει σε κάποιο σημείο όπου οι νέοι "transhumans" (υβρίδια μηχανών ανθρώπων) θα γίνουν ταυτόσημοι με την έννοια ''κανονικός άνθρωπος''. Η ιδέα είναι ότι με τη συγχώνευση ανθρώπου και μηχανημάτων, transhumans,οι άνθρωποι θα γίνουνε πιο έξυπνοι, πιο ισχυροί και πιο υγιείς από ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ ονειρευτεί ... 

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πλήρη συγχώνευση ανθρώπων - υπολογιστών κάποια μέρα; 
Ας ελπίσουμε πως όχι. Αλλά ακόμα και τώρα, είναι αυξανόμενος ο αριθμός αυτών που αναπτύσσουν τρόπους για να βάλουν στους ανθρώπους το RFID μικροτσίπ. 

Στην πραγματικότητα, μια εταιρεία που ονομάζεται Somark έχει αναπτύξει μια τεχνική με μελάνι RFID. Τα "τατουάζ RFID» χρησιμοποιούν μία γεωμετρική σειρά από μικρο-βελόνες και ένα επαναχρησιμοποιήσιμο απλικατέρ με μια κάψουλα μελάνι . 

Πόσο εύκολο να χρησιμοποιηθεί ένα από αυτά τα τατουάζ RFID; 

Λοιπόν, χρειάζεται περίπου 5 έως 10 δευτερόλεπτα για ένα τατουάζ σε ζώο ή σε άνθρωπο. Μόλις το τατουάζ εφαρμοστεί, μια συσκευή ανάγνωσης RFID μπορεί να το διαβάσει από έως και τρία μακριά. Αλλά ποιος χρειάζεται ένα τατουάζ;  Η IBM ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει έναν "αναγνώστη γραμμωτού κώδικα" που μπορεί να διαβάσει το DNA σας.Πολύ τρομακτικό πράγμα. 

Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν θέλει το DNA του να σαρώνεται και δεν θέλουν το RFID τσιπ να εμφυτεύεται σε αυτούς. Αλλά τα RFID τσιπ εμφυτεύονται σε ανθρώπους περισσότερο από ποτέ άλλοτε.... 

Η μόνη λύση είναι η γνώση και η αντίσταση. Αντίσταση στη νέα τάξη πραγμάτων και τη ρομποτοποίηση του ανθρώπινου είδους. Μοιράσου την πληροφορία.
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!


Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική: Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην...
Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.
Η υπόθεση θυμίζει πραγματικό θρίλερ καθώς μέσω της κάμερας που ήταν τοποθετημένη στο τρυπάνι οι Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.
Αμέσως μετά την ανακάλυψη (όπως είχαμε αποκαλύψει η επικοινωνία με την ρωσική επιστημονική ομάδα διακόπηκε όταν ανήγγειλαν ότι «Είχαν βρει κάτι πολύ σοβαρό») η ρωσική ομάδα χάθηκε και δεν απαντούσε σε καμία κλήση από τις άλλες δύο ομάδες της αμερικανική και την βρετανική που βρίσκονταν κοντά.
Η εξήγηση ήταν ότι μόλις επικοινώνησαν με το ρωσικό κέντρο και μετέδωσαν το τι ακριβώς είχαν βρει το ρωσικό υπουργείο Αμύνης τους έδωσε εντολή για πλήρη «επικοινωνιακή σιγή» και να παραμείνουν στην περιοχή, μέχρι να τους παραδοθούν ειδικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές με τεχνολογία μηδενικής υποκλοπής. Μόλις οι συσκευές τους παραδόθηκαν -άγνωστο πώς, αλλά εικάζεται ότι έγινε ειδική πτήση- τότε και μόνο πήραν εντολή για να απομακρυνθούν από την περιοχή σπάζοντας την επικοινωνιακή σιγή.
Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.
Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.
Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!
Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση: «Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».
Επίσης, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες, το νερό που έχουν συλλέξει είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο καθαρό από το αποσταγμένο, και θεωρείται τόσο "ξένο" -ως προς τη Γη- όσο και αυτό που βρίσκεται στις λίμνες της Ευρώπης ενός από τους δορυφόρους του Δία.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες λόγω του «καλοκαιριού» της Ανταρκτικής.