Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: “PROJECT PΕGASUS”

 ΑΠΟΡΡΗΤΟ: “PROJECT PΕGASUS”
Το project Pegasus είναι μια αναζήτηση που ξεκίνησε το 1968 από τον Andrew D. Basiago όταν υπηρετούσε ως συμμετέχων παιδί στις ΗΠΑ, στο πρόγραμμα εξερεύνησης του χωροχρόνου.
To project Pegasus, ήταν ένα πρόγραμμα που σχετιζόταν με την DARPA (Defense 

Advanced Research Projects Agency), στην οποία το αμερικανικό υπουργείο άμυνας και η τεχνολογική κοινότητα πραγματοποίησαν το ταξίδι στο χρόνο για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ (το πραγματικό πείραμα της Φιλαδέλφειας).
 

Το project Pegasus ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με σκοπό να διεξάγουν «τηλεπισκόπηση στο χρόνο», έτσι ώστε αξιόπιστες πληροφορίες και γεγονότα για το παρελθόν και το μέλλον θα μπορούσαν να παρέχονται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, την επιστημονική κοινότητα, και τους στρατιωτικούς.
Ήταν αναμενόμενο ότι οι 140 αμερικανοί μαθητές που συμμετείχαν κρυφά στο Project Pegasus θα συνέχιζαν να συμμετέχουν στο ταξίδι στο χρόνο, όταν θα μεγάλωσαν και θα χρησίμευαν ως πρώτη γενιά της Αμερικανικής "chrononauts.”
 

Ο Andrew D. Basiago, 50 ετών, ένας δικηγόρος στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον ο οποίος υπηρέτησε στο project της DARPA και ο συνάδελφος chrononaut William Β. Stillings ήρθαν στο προσκήνιο με εκπληκτικές αποκαλύψεις:
 

Σύμφωνα με τον κ. Basiago και τον κ. Stillings, το καλοκαίρι του 1980 είχαν παρακολουθήσει τριών εβδομάδων σεμινάρια για τον Άρη, και για την προετοιμασία τους για τα ταξίδια που θα πραγματοποιούσαν αργότερα στον Άρη μέσω τηλεμεταφοράς. Το μάθημα διδάχτηκε από τον Ταγματάρχη Εντ Dames, σ’ένα μικρό κολέγιο κοντά στη Mt. Shasta στην Καλιφόρνια,
και ο οποίος στη συνέχεια υπηρέτησε στο επιστημονικό και τεχνικό τμήμα των μυστικών υπηρεσιών για τον αμερικανικό στρατό.
 

Δηλώνουν ότι δέκα έφηβοι συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Άρη. Εκτός από τον Basiago και Stillings, δύο από τους οκτώ άλλους εφήβους που μπορούν να εντοπιστούν σήμερα ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το όνομα" Barry Soetoro, "και η Regina Dugan, που ο κ. Ομπάμα διόρισε 19ο διευθυντή και πρώτη γυναίκα διευθύντρια της (DARPA), το 2009.
Περιλαμβάνονταν ακομα ο Raymond Basiago, ένας μηχανικός της εταιρείας Ralph M. Parsons ο οποίος ήταν ο επικεφαλής τεχνικός σύνδεσμος μεταξύ Parsons και CIA για την “Tesla - βάση τηλεμεταφοράς”; Stillings Thomas αναλυτής επιχειρήσεων για την Lockheed Corporation, που είχε υπηρετήσει στο Γραφείο Nοημοσύνης Ναυτικού, και ο Ben Rich, Διευθύνων Σύμβουλος της Lockheed Skunk Works, o οποίος πριν πεθάνει είχε εξομολογηθεί, ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες είναι πραγματικότητα, και ότι ο αμερικανικός στρατός ταξιδεύει στα αστέρια!


Μετάφραση απο ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμων Ζωής)

Βρήκαν τον μεγάλο αδελφό της Γης



Βρήκαν τον μεγάλο αδελφό της Γης

Ως «μεγάλος αδελφός της Γης» θα μπορούσε να ονομαστεί ο εξωπλανήτης GJ 1214b, ο οποίος επιβεβαιώθηκε ότι αποτελείται κατά κύριο λόγο από νερό. Σε απόσταση 40 ετών φωτός μακριά από το δικό μας ηλιακό σύστημα, ο GJ 1214b, η «Υπερ-Γη», δημιουργεί από μόνος του μια νέα κατηγορία πλανητών, αυτήν των «υδάτινων κόσμων».



Τα τελευταία στοιχεία που συνέλεξαν οι επιστήμονες του Κέντρου Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ - Σμιθσόνιαν, με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου Hubble, επιβεβαίωσαν πλήρως ότι το μεγαλύτερο μέρος της μάζας του πλανήτη αυτού είναι νερό.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο μεγαλύτερο από τη Γη, αλλά και μικρότερο από τον Δια, GJ 1214b κάνουν τους επιστήμονες να θεωρούν τον πλανήτη εντελώς διαφορετικό από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αφού υπάρχει πιθανότητα εκεί να υπάρχουν υλικά με ασυνήθιστες ιδιότητες.



Παρότι ο πλανήτης περιφέρεται σε κοντινή απόσταση στο μητρικό του άστρο (μόνο δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα) και η θερμοκρασία του φτάνει έως και τους 200 βαθμούς Κελσίου, η ατμόσφαιρά του είναι πυκνή και με μεγάλες συγκεντρώσεις υδρατμών. Επίσης μετρήσεις έδειξαν ότι ο GJ 1214b έχει στην επιφάνειά του περισσότερο νερό από ό,τι η Γη. Ο επικεφαλής της έρευνας, Ζάκορι Μπέρτα, θεωρεί ότι αυτό το παράδοξο (υψηλές θερμοκρασίες με παράλληλη ύπαρξη νερού και πυκνής ατμόσφαιρας) σημαίνει ότι στον πλανήτη αυτόν υπάρχουν περίεργα υλικά, όπως «θερμός πάγος» και «υπερυγρό» νερό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Έθνους», ο πλανήτης αυτός, που έχει βραχώδη επιφάνεια και μάζα επτά φορές μεγαλύτερη από αυτήν της Γης, παρατηρήθηκε πριν από τρία χρόνια περίπου και έκτοτε έχει κυριολεκτικά μαγνητίσει το ενδιαφέρον των ερευνητών.

Σαρωτές προσώπου σε διαφημίσεις στο Λονδίνο υιοθετούν την τεχνολογία του ‘Minority Report’


Σαρωτές προσώπου σε διαφημίσεις στο Λονδίνο υιοθετούν την τεχνολογία του ‘Minority Report’


Του Paul Joseph Watson (Global Research) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Υψηλής ευκρίνειας κάμερες – σαρωτές προσώπου έχουν εγκατασταθεί σε μια στάση λεωφορείου στην Oxford Street στο Λονδίνο ως μέρος μιας νέας εισβολής διαφημιστικής καμπάνιας που χρησιμοποιεί τεχνολογία τύπου Minority Report για να παραδώσει το περιεχόμενο της διαφήμισης στο φύλο που στοχεύει.
"Με ακρίβεια 90 τοις εκατό, ο υπολογιστής που είναι ενσωματωμένος στην διαφημιστική ταμπέλα αναλύει και ‘μαντεύει’ το φύλο με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του σαγονιού, τα ζυγωματικά, τη μύτη και τα μάτια. Με βάση την εικασία του φύλου ενός πεζού, η ψηφιακή ταμπέλα δείχνει μια διαφήμιση που απευθύνεται σε έναν άνδρα ή σε μια γυναίκα. Δεδομένου ότι αυτή η τεχνολογία συνεχίζει να εφαρμόζεται στον τομέα της διαφήμισης, ο υπολογιστής θα μπορούσε επίσης να προβεί σε ανάλογες διαφημίσεις ανάλογα με την ηλικία, τη φυλή ή το σώμα τύπου ενός ατόμου», αναφέρει το Digital Trends.
Η διαφήμιση αξίας 60.000 δολαρίων, που εμφανίζεται σε μια οθόνη που είναι διασταύρωση ενός iPad και μιας κονσόλας Xbox Kinect, παίζει ένα μήνυμα βίντεο 40 δευτερολέπτων, όταν ένα γυναικείο πρόσωπο σαρώνεται, αλλά μόνο ένα σύντομο μήνυμα, εάν ένας άντρας προσπεράσει. «Δεν δίνουμε στους άνδρες και στα αγόρια την επιλογή για να δουν την πλήρη διαφήμιση με την ευκαιρία αυτή - έτσι ώστε να πάρουν μια γεύση του τι είναι να σου αφαιρούνται βασικές επιλογές», δήλωσε ο Marie Staunton, διευθύνων σύμβουλος του σχεδίου του ‘Plan UK’, της οργάνωσης που εμφανίζεται στη διαφήμιση.
Η ίδια η τεχνολογία αναπτύχθηκε από την Clear Channel UK και την 3D Exposure, οι οποίες ισχυρίζονται ότι, ενώ έχουν ακουστεί ανησυχίες ότι οι άνθρωποι υποβάλλονται σε τύπου Minority Report επεμβατική διαφήμιση, αυτό για το οποίο εργάζονται για μελλοντικά σχέδια «μπορεί σύντομα να ξεπεράσει ό, τι έχουμε δει στον κινηματογράφο».
Η οργάνωση για την προστασία της ιδιωτικότητας ‘The Open Group’χαρακτηρίζει την ιδέα "ανατριχιαστική".
Το 2002, η κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, τον έδειχνε να περπατάει στο σταθμό του μετρό, και αισθητήρες να σαρώνουν τα μάτια του, να τον αναγνωρίζουν με το όνομα και να τον βομβαρδίζουν με εξατομικευμένες διαφημίσεις. Ένα άλλο κλιπ δείχνει κάποια άτομα να επιβιβάζονται σε τρένο έχοντας πρώτα περάσει από σαρωτές ίριδας για έγκριση. Η ταινία βασίστηκε σε ένα δυσοίωνο διήγημα του Philip K. Dick, που προειδοποιούσε για το πώς η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για να συντρίψει την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών ελευθεριών.
Η Clear Channel δεν είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία που εργάζεται πάνω στο νέο κύμα της διαφημιστικής εισβολής. Πέρυσι, η IBM ανακοίνωσεότι σχεδιάζει να σαρώσει "την τεχνολογία RFID που οι άνθρωποι μεταφέρουν μαζί τους", προκειμένου να προσαρμόσει τις διαφημίσεις σε συγκεκριμένες προτιμήσεις των καταναλωτών.
Έχουμε μιλήσει για το γεγονός ότι η ιδιωτική βιομηχανία και, τελικά, η κυβέρνηση πρόκειται να εφαρμόσουν σχέδια για να χρησιμοποιήσουν μικρόφωνα και κάμερες σε όλους τους υπολογιστές και το κουτιά στυλ TiVo εκατοντάδων εκατομμυρίων Αμερικανών ώστε να παρακολουθούν τις επιλογές στον τρόπο ζωής τους και να οικοδομήσουν ψυχολογικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την επεμβατική διαφήμιση και εξόρυξη δεδομένων.
Το 2006, η Google ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το ενσωματωμένο μικρόφωνο για να ακούει το θόρυβο του περιβάλλοντος του χρήστη, είτε πρόκειται για τηλεόραση, μουσική ή ραδιόφωνο - και στη συνέχεια να τους παρέχει άμεση διαφήμιση με βάση τις προτιμήσεις τους.
Όλα αυτά ανοίγουν το δρόμο για ένα ανταγωνισμό μεταξύ επιχειρήσεων έρευνας και ανάπτυξης βιομετρικών στοιχείων, που όλες απεγνωσμένα θέλουν να κάνουν το δικό τους εμπορικό σήμα της τεχνολογία της ιριδοσκόπησης, δημιουργώντας ουσιαστικά μια πραγματική ζωή κοινωνίας τύπου Minority Report, όπου ο καθένας θα συνδέεται σε μια βάση δεδομένων αναγνώρισης.
Κορυφαίες εταιρείες μάρκετινγκ πιστεύουν ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, η τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας θα δημιουργήσει έσοδα πάνω από 2 δισ. δολάρια και θα γίνει μια ρουτίνα της καθημερινής ζωής.
Οι αμέτρητες στάσεις λεωφορείων του Λονδίνου συχνά έχουν χρησιμοποιηθεί ως πεδίο δοκιμών για πρωτοβουλίες τύπου Big Brother. Το 2002, η Transport for London εμφάνιζε μια πινακίδα για την προώθηση της τεχνολογίας τους, τις κάμερες CCTV επιτήρησης που απεικόνιζαν έναν Οργουελιανό μάτι στον ουρανό του Λονδίνου κάτω από τις λέξεις «Ασφαλής Κάτω από το Άγρυπνο Βλέμμα».

Κυματίζουν σημαία «ανεξάρτητης» Δ. Θράκης Προκλητικές τουρκικές κινήσεις πυροδοτούν έντονες αντιδράσεις


Κυματίζουν σημαία «ανεξάρτητης» Δ. Θράκης Προκλητικές τουρκικές κινήσεις πυροδοτούν έντονες αντιδράσεις


ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ τη σημαία των «55 ημερών» της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», οι Τούρκοι. Η σημαία αυτά διατηρήθηκε για 55 ημέρες όταν στις αρχές του περασμένου αιώνα η μουσουλμανική μειονότητα είχε ανακηρύξει παράνομα ανεξάρτητο «κράτος». Η φωτογραφία του «τουρκικής» καταγωγής βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο ελληνικό Κοινοβούλιο, Τσετίν Μαντατζί, μπροστά στη «σημαία» της..
«Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης» προκάλεσε κρίση και αντιδράσειος.
Όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες, ο Μαντατζί κατά τις επαφές του στην Κομοτηνή φωτογραφήθηκε μπροστά στην τουρκική σημαία και τη «σημαία» της «Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης» .

Η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αντιφωνητής» που εκδίδεται στη Δυτική Θράκη , στη συνέχεια πέρασε στο Διαδίκτυο και προκάλεσε μεγάλη αντίδραση. Η ιστοσελίδα Οnalert.gr ανέφερε επίσης ότι ο Μαντατζί λόγω της φωτογραφίας θα πρέπει να αποπεμφθεί και από το κόμμα και από τη Βουλή. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζι ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το κόμμα που τον εξέλεξε.

Ο Μάντατζι μιλώντας σε δημοσιογράφους του μειονοτικού Τύπου είπε πως «ο Παπανδρέου δεν κράτησε τις υποσχέσεις που έδωσε, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εθνικιστικό κομμάτι του κόμματος και έτσι απέτυχε».

Στο μεταξύ, η τουρκική εφημερίδα Ηaberturkμε τον τίτλο « Η δουλειά μας είναι να επισκεπτόμαστε καθημερινά εγκαταστάσεις προς πώληση στη γείτονα» και τον υπότιτλο «Εντυπωσιακή δήλωση από τον γενικό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη» , έγραψε ότι καθημερινά υπάρχουν πολλοί που κτυπούν την πόρτα του Τουρκικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη για πελάτες για τα ξενοδοχεία και εργοστάσια που βγάζουν προς πώληση οι Έλληνες επιχειρηματίες που χρεοκοπούν.

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ;;;;;;

Μετα την μπλουζα που φορουσε γνωστος σεφ με τον σατανα και την αναποδη πενταλφα ( η κανονικη πενταλφα ειναι αρχαιοελληνικο συμβολο που συμβολιζει την αρχη της δημιουργιας και τα πεντε στοιχεια που συμβαλουν σε αυτην) τωρα ακομα μια μπλουζα φορεμενη σε μια ωραια εκπομπη επιστημονικου περιεχομενου την galileo, καταληλη για ολους, κανει την εμφανιση της.Ο λογος για την μπλουζα που φορουσε ο παρουσιαστης Γιωργος Λιανος στις 15-2-2012 με τον παντεποπτη οφθαλμο, το γνωστο σε ολους συμβολο των illuminati.Παρομοια μπλουζα φορουσε και ο Δημητρης Βλαχος σε εκπομπη του ιδιου καναλιου.Δειτε την εκπομπη στο παρακατω link:
http://www.youtube.com/watch?v=jH8MFded1A4