Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η προειδοποίηση της FEMA για επικείμενες καταστροφές! - Βίντεο


Η προειδοποίηση της FEMA για επικείμενες καταστροφές! - Βίντεο



Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Το βίντεο είναι μια διαφήμιση της FEMA.Η FEMA είναι ο οργανισμός που θα αναλάβει την διοίκηση των ΗΠΑ σε περίπτωση μιας εκτεταμένης καταστροφής. Είναι ένας μυστικός οργανισμός. 


Είναι η πραγματική σκιώδης κυβέρνηση των ΗΠΑ και ακόμη και σε καιρό ειρήνης είναι μόνιμα σε λειτουργία. Τα πρόσωπα της FEMA είναι τα μοναδικά που γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι πραγματικά περιμένουμε. Συμβουλεύουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και σε καιρό ειρήνης.


Έχουν υπο την διοίκησή τους όλα τα ερευνητικά τμήματα των πανεπιστημίων των ΗΠΑ. Σε περιόδους κρίσης ελέγχουν και τον στρατό. Πολλοί ερευνητές αναφέρουν στο διαδίκτυο, οτι η FEMA έχει κατασκευάσει όλα αυτά τα εκατοντάδες στρατόπεδα με τα πλαστικά φέρετρα σε όλες τις ΗΠΑ. 


Ξέρουμε ακόμη ότι έχει έναν κρυφό προϋπολογισμό πολλών δισεκατομμυρίων, ο οποίος σχετίζεται με κατασκευές υπόγειων καταφυγίων. Στο βίντεο που θα δείτε, το οποίο πρέπει να το δείτε αρκετές φορές στην λεπτομέρειά του, μιλάει για μια καταστροφή η οποία θα είναι τόσο γρήγορη που μόνο το σακίδιο θα προλάβεις να πάρεις - αν είσαι τυχερός. 


Προσθέστε εδω οτι και ο διοικητής  της NASA  έκανε ανάλογη προειδοποίηση για τα μέλη της NASAΤι καταστροφή όμως θα συμβεί; Πότε θα συμβεί; Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για αυτό το θέμα. 


Παλαιότερα και το Ινστιτούτο Ροκφέλερ έχει προειδοποιήσει και απο ότι λέγεται έχουν προειδοποιηθεί όλες οι κυβερνήσεις της Γης. Η μόνη χώρα που φαίνεται να μην αναλαμβάνει κανένα μέτρο είναι η Ελλάδα. 


Ανεβάσαμε αυτό το βίντεο όχι για να προωθήσουμε θεωρίες συνωμοσίας και καταστροφολογίας αλλά διότι θεωρούμε οτι εφόσον η ίδια η FEMA το αναμετέδωσε στην τηλεόραση στις ΗΠΑ, θεωρούμε οτι είναι απόλυτα αξιόπιστο για να πάρει κάποιος στοιχειώδεις προφυλάξεις και απεναντίας θεωρούμε εγκληματικό και ανεύθυνο ο λαός να μην έχει πληροφόρηση για να πάρει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προφύλαξης.


Διαβάστε και κάποια παλαιότερα άρθρα μας.. 


Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ




Διασταυρώσαμε ότι το βίντεο αυτό όντως προβλήθηκε στην Αμερικανική τηλεόραση και στα ΜΜΕ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από το επίσημο κανάλι της FEMA στο YouTube.



Οι τοκογλύφοι θέλουν τον αφανισμό της Ελλάδας .

 Οι τοκογλύφοι θέλουν τον αφανισμό της Ελλάδας .

Ύστερα από τη μάχη που έδωσαν οι Έλληνες απέναντι σε πέντε αυτοκρατορίες, ήρθε η ώρα για την κρισιμότερη αναμέτρηση.

Θέλουν να γονατίσουν τον αρχαιότερο λαό στον πλανήτη... Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, η Ελλάδα δεν είναι το πειραματόζωο. Είναι ο στόχος. Η πατρίδα που γονάτισε 5 πανίσχυρες κοσμοκρατορίες, πρέπει να...
 λυγίσει πάση θυσια και αυτό το ξέρουν οι εκλεκτοί του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Βλέπετε, αυτοί μελετούν διεξοδικά κάθε πτυχή της ιστορίας την ίδια στιγμή που θέλουν να μας βυθίσουν στην λήθη των συνωστισμών.

Γι' αυτό και η επίθεση ξεκίνησε σφοδρή με στόχο τον Ελληνικό λαό. Τα κτήματα του, τα κεκτημένα του αλλά και την ίδια του την υγεία! Μαζική επίθεση με σκοπό να κλονίσει το φρόνημα των αιωνίων μαχητών της Ελευθερίας.

Η διαστρέβλωση του ιστορικού μεγαλείου έδρασε ύπουλα επί σειρά ετών για να αποδυναμώσει ηθικά. Η επίθεση στην περιουσία και την ιδιοκτησία που ακολούθησε, είχε σκοπό την αποξένωση και τον κατακερματισμό της κοινωνίας στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση.

Τρίτο στάδιο, η επίθεση στην ίδια την υγεία!

Ο Πυθαγόρας έλεγε ότι "όσο περισσότερο μαθαίνεις την φύση, τόσο λιγότερο πιστεύεις στις συμπτώσεις..."

Έτσι και αυτή η ασύμμετρη εισβολή δεν είναι "σύμπτωση" αλλά οργανωμένο σχέδιο. Με πολιτικούς - αχυρανθρώπους να ανοίγουν τις κερκόπορτες για να εισβάλουν οι ορδές του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού ιμπεριαλισμού που στην ουσία είναι ένας στυγνός Σταλινισμός άνευ οποιασδήποτε κοινωνικής μέριμνας!

Η ιδιοκτησία δαιμονοποιείται, όπως στην Οθωμανική κατοχή. Η υγεία συνθλίβεται από τις ορδές τυράννων όπως αυτές του Ξέρξη.

Κάθε κοινωνικό δικαίωμα εξανεμίζεται από τους κατ' επίφαση "Δυτικούς" ως άλλες Ρωμαϊκές Λεγεώνες. Οι δομές του κράτους υπό κατάληψη δήθεν "εξαγνιστών" εισβολέων όπως οι Σταυροφόροι φορείς μιας πολιτιστικής σηπεδόνας.

Λαός στα συσσίτια, παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα, την ώρα που ζάπλουτοι κατοχικοί υπουργοί απολαμβάνουν τις ανέσεις των κατακτητών ως άλλοι Λογοθετόπουλοι, συνεργάτες του "Άξονος".

Πέντε αυτοκρατορίες, πέντε Έπη για τον Ελληνισμό. Με ένα κοινό στοιχείο: Την αφύπνιση προ της απειλής για την ύπαρξη του Έθνους. Διότι πάντα, έστω και την τελευταία στιγμή, η γονιδιακή κληρονομιά των χιλιάδων ετών ιστορίας, πολιτισμού, ηρωϊσμού και ανθρωπισμού, γινόταν η ασπίδα για την ύπαρξη.

Έτσι ακριβώς θα συνθλιβεί και η έκτη αυτοκρατορία που θέλει την υποταγή της Ελλάδας για να εγγυηθεί την πλανητική της κυριαρχία.

Εκεί που περίμεναν τον Έλληνα να σέρνεται ως επαιτης πίσω από πολύχρωμα σημαιάκια συνδικαλιστικών και άλλων κατοχικών σπόρων διχόνοιας, αυτός ανακαλύπτει πάλι τις Θερμοπύλες, το Ζάλογγο, το ΕΑΜ, τον Παλαιολόγο... και ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να συντρίψει το άδικο, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσει Σαρακοστή και μαρτύρια για να φτάσει στην Ανάσταση.

Διότι το Γένος γνωρίζει από Σαρακοστές και Θυσίες, από Μάρτυρες και Ήρωες. Μα ξέρει και την Ανάσταση, την Λευτεριά που την υμνεί εις τους αιώνες.

Καλή Σαρακοστή Αδέλφια, Καλή Λευτεριά.

Νερό! Ποσότητα όσο 140 τρισεκατομμύρια φορές των ωκεανών της Γης περιβάλλει μία αδηφάγο μαύρη τρύπα

 Νερό! Ποσότητα όσο 140 τρισεκατομμύρια φορές των ωκεανών της Γης περιβάλλει μία αδηφάγο μαύρη τρύπα
water_in_quasarΤο κβάζαρ, η APM 08279 5255, ανακαλύφθηκε το 1998. Παρατηρήσεις με οπτικά και υπέρυθρα τηλεσκόπια αποκάλυψαν ότι το κβάζαρ, ένας νεαρός γαλαξίας με μία αδηφάγο μαύρη τρύπα στο κέντρο του, σχηματίζει νέα άστρα με μια μεγάλη ταχύτητα. Με απόσταση μεγαλύτερη από 12 δισεκατομμύρια έτη φωτός, το κβάζαρ θεωρείται ότι ότι δημιουργήθηκε μόλις ένα δισεκατομμύριο και πλέον χρόνια μετά το Big Bang.

"Αυτό το αντικείμενο υπήρχε πριν από γεννηθούν τα πρώτα αστέρια στο σύμπαν, λέει ο Chris Carilli, ένας αστρονόμος στο Παρατηρητήριο Αστρονομίας (NRAO).

"Το περιβάλλον γύρω από αυτό το κβάζαρ είναι πολύ μοναδικό από το γεγονός ότι έχει παράγει αυτή την τεράστια μάζα του νερού," λέει ο Matt Bradford, στο Jet Propulsion Laboratory της NASA. "Είναι άλλη μια απόδειξη ότι το νερό είναι διάχυτο σε όλο το σύμπαν, ακόμη και στα πολύ πρώιμα χρόνια. "

Ο Bradford καθοδήγησε μία από τις ομάδες που έκαναν την ανακάλυψη. Η ερευνητική ομάδα του εν μέρει χρηματοδοτείται από τη NASA και η εργασία του εμφανίζεται στο Astrophysical Journal Letters.

Η τεράστια ενέργεια των κβάζαρ οφείλεται στις τεράστιες μαύρες τρύπες που βρίσκονται στο κέντρο αρχαίων γαλαξιών, και που καταναλώνουν σταθερά υλικό από τον δίσκο αερίου και σκόνης που τις περιβάλλουν. Καθώς σιτίζεται, κάθε κβάζαρ αναβλύζει τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Και οι δύο ομάδες των αστρονόμων μελέτησαν το κβάζαρ APM 08279 5255, το οποίο φιλοξενεί μια μαύρη τρύπα με μάζα 20 δισεκατομμύρια φορές περισσότερη από τον ήλιο, ενώ παράγει τόση ενέργεια όση χίλια τρισεκατομμύρια ήλιοι.



Οι αστρονόμοι ανέμεναν να παρουσιάζονται υδρατμοί ακόμη και και στο νεαρό σύμπαν, αλλά δεν τους είχαν εντοπίσει πολύ μακριά. Υπάρχουν υδρατμοί στο Γαλαξία μας, αν και το συνολικό ποσό είναι 4.000 φορές λιγότερο σε σχέση με αυτό το κβάζαρ, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του νερού του Γαλαξία μας έχει παγώσει σε μορφή πάγου.

Οι υδρατμοί είναι ένα σημαντικό αέριο ίχνος που αποκαλύπτει τη φύση των κβάζαρ. Στο συγκεκριμένο κβάζαρ, οι υδρατμοί κατανέμονται γύρω από τη μαύρη τρύπα σε μια περιφέρεια σε μια αεριώδη περιοχή μήκους εκατοντάδες έτη φωτός. Η παρουσία του δείχνει ότι το κβάζαρ, λούζει το αέριο με ακτίνες Χ και υπέρυθρες ακτινοβολίες, και ότι το αέριο είναι ασυνήθιστα ζεστό και πυκνό. Παρά το γεγονός ότι το αέριο βρίσκεται σε μείον 53 βαθμούς Κελσίου και είναι 300 τρισεκατομμύρια φορές λιγότερο πυκνό από τη γήινη ατμόσφαιρα, είναι ακόμη πέντε φορές θερμότερο και 10 έως 100 πυκνότερο από ό,τι είναι τυπικά ο Γαλαξίας μας.

Οι μετρήσεις των υδρατμών και άλλων μορίων, όπως το μονοξείδιο του άνθρακα, δείχνουν ότι υπάρχει αρκετό αέριο για να τροφοδοτήσει τη μαύρη τρύπα μέχρι εξαπλασιαστεί το μέγεθός του. Αν αυτό θα συμβεί δεν είναι σαφές, λένε οι αστρονόμοι, δεδομένου ότι κάποιο από το αέριο μπορεί να συμπυκνωθεί και να γίνουν αστέρια ή ενδέχεται να εκτιναχθούν από το κβάζαρ.

Να μην ξεχάς τι σου έλεγαν... Ξύπνα επιτέλους ! ! !


Να μην ξεχάς τι σου έλεγαν... Ξύπνα επιτέλους ! ! !


ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ




Παρόμοιες ανακαλύψεις με αυτή των πανύψηλων ανθρωπόμορφων λείψανων που βρέθηκαν στη Ρουάντα, υπάρχουν πολλές στο παρελθόν και παραμένουν (εσκεμμένα ή μη) άγνωστες στο ευρύ κοινό.
Παρόμοια καταγραφή είχαμε το καλοκαίρι του 1937, όταν μια ομάδα Κινέζων επιστημόνων με επικεφαλή τον καθηγητή Chi Pu Tei ανακάλυψαν....

πανομοιότυπα πλάσματα στις σπηλιές του όρους Bayan-Kara-Ula, στη κεντρική Κίνα. Στο εσωτερικό των σπηλαίων βρήκαν σκελετούς με υπερβολικά μεγάλα κεφάλια και μικροσκοπικά σώματα. Κοντά τους υπήρχαν και 176 κυκλικές πέτρινες πλάκες (Dropa stones), που στο κέντρο κάθε μιας υπήρχε μια τρύπα από την οποία ένα σπειροειδή αυλάκι απλωνόταν στην περίμετρο με ορισμένους χαρακτήρες γραμμένους μέσα σε αυτό.
Επιπλέον, τα τοιχώματα του σπηλαίου ήταν καλυμμένα με εικόνες από την ανατολή του ηλίου, το φεγγάρι και τα αστέρια, με πολλές ζωγραφισμένες κουκκίδες που έμοιαζαν με μικρά αντικείμενα, που σιγά-σιγά πλησίαζαν τα βουνά και την επιφάνεια της γης.
Εμπειρογνώμονες των αρχαίων γραφών με επικεφαλή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Πεκίνου Zum Umniu, κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν μετά από δύο δεκαετίες αρκετές επιγραφές από τις πλάκες. Τα γράμματα στα αυλάκια αποκαλύπτουν μια αρχαία ιστορία 12 χιλιάδων ετών με ιπτάμενα αντικείμενα που συντρίφθηκαν σε αυτά τα βουνά.


Παρόμοιο πλάσμα βρέθηκε και σε έναν αρχαίο αιγυπτιακό τάφο. Η μούμια του παράξενου άνδρα είχε 2,5 μέτρα ύψος, δεν διέθετε μύτη και γλώσσα, ενώ τα αυτιά και το στόμα του ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα κανονικά. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Gaston de Villars, η ηλικία της μούμιας είναι περίπου 4.000 ετών.
Όταν θαβόταν ένας Αιγύπτιος ευγενής, μουμιοποιούταν και περιβαλλόταν από τους υπαλλήλους του και διάφορα τρόφιμα και αντικείμενα τέχνης που είχαν σχεδιαστεί για τη μετά θάνατον ζωή. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, στο συγκεκριμένο αιγυπτιακό τάφο, δεν ήταν όλα τα αντικείμενα γύρω από το εύρημα Αιγυπτιακά! Ανάμεσα στα ευρήματα ήταν ένα κοστούμι κατασκευασμένο από μέταλλο, πολλά δισκία πέτρας με ζωγραφισμένους αστερισμούς, διάφορες παράξενες μικρές μηχανές και ένας άγνωστος στρογγυλός δίσκος από γυαλιστερό μέταλλο γραμμένο με περίεργους χαρακτήρες.
Παρόμοιος δίσκος βρέθηκε και στο Νεπάλ, χρονολογείται 7000 ετών και στην επιφάνεια του εκτός των διάφορων σχεδίων, έχουν ζωγραφιστεί ένα ufo και ένα παράξενο πανύψηλο πλάσμα που δεν μοιάζει να είναι από εδώ…

Απαγορεύουν στον γιατρό να μας θεραπεύει!


Απαγορεύουν στον γιατρό να μας θεραπεύει!


Ο Ελληνας γιατρός είναι ένας από τους καλύτερα καταρτισμένους επιστήμονες του κόσμου...
Σπουδάζει δέκα χρόνια, ειδικεύεται ξανά και ξανά, περνά από πάρα πολλά στάδια εκπαίδευσης και έχει αποδείξει ότι «μετράει»πολύ περισσότερο από συναδέλφους του άλλων χωρών.
Κι όμως. Σε αυτόν τον επιστήμονα, το νέο πολυνομοσχέδιο για την Υγεία λέει: «Όχι, δε θα επιλέγεις εσύ ποιο είναι το φάρμακο που θα θεραπεύσει τον ασθενή σου».
Παρότι είναι ο γιατρός που έχει εκπαιδευτεί στην Ιατρική, που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, που έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, που έχει κάνει έρευνα, που έχει δημοσιεύσει εργασίες, που έχει όλη την εμπειρία, παρότι είναι αυτός ο οποίος -στο κάτω κάτω- έχει παρακολουθήσει και εξετάσει τον ασθενή, ο νόμος που οι τροϊκανοί θέλουν να μας φορέσουν καπέλο του απαγορεύει να κρίνει το καταλληλότερο φάρμακο για τη θεραπεία!
Ο νόμος που ψηφίζεται την Τετάρτη στη Βουλή υποχρεώνει τον γιατρό να συνταγογραφήσει, όχι το φάρμακο, αλλά τη δραστική ουσία. Κι ας είναι γνωστό παγκοσμίως ότι άλλο το φάρμακο, άλλο η δραστική ουσία.
Το κάθε συγκεκριμένο φάρμακο έχει διαφορετικές ιδιότητες (οι οποίες προκύπτουν από τα υπόλοιπα, πέραν της δραστικής ουσίας, συστατικά του) και -πολύ σημαντικό!- άλλες παρενέργειες, ανάλογα και με τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.
Αυτό ακριβώς αποφάνθηκαν και τα ιταλικά δικαστήρια όταν κάποιοι πήγαν να περάσουν τα άθλια σχέδιά τους και στη γειτονική μας χώρα: άλλο το φάρμακο, άλλο η δραστική ουσία.
Οι ιταλοί δικαστές προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, προστατεύοντας -στο σκεπτικό της ετυμηγορίας τους- τον φαρμακοποιό και τον βοηθό του από την τεράστια ευθύνη που δεν τους αναλογεί: να επιλέγουν αυτοί το συγκεκριμένο φάρμακο για την πάθηση του ασθενούς. Διότι είναι σαφές ότι η υπόθεση «συνταγογράφηση» πρέπει να τελειώνει στον γιατρό και να μην μετατίθεται ευθύνη στον φαρμακοποιό.
Στην Ιταλία, όμως, υπάρχει ακόμα Δικαιοσύνη, η οποία έπραξε το αυτονόητο: ακύρωσε τη σχετική ρύθμιση εν τη γενέσει της.
Παρ’ όλα αυτά, οι τροϊκανοί είναι ανένδοτοι (και, βέβαια, οι πολιτικοί μας δεν τολμούν να ψελλίσουν κουβέντα αντίστασης στα σχέδιά τους): πλέον, το φάρμακο θα το επιλέγει ο φαρμακοποιός. Ο φαρμακοποιός, που είναι εξαιρετικός επιστήμονας και ο ίδιος (όπως ακριβώς ο γιατρός), αλλά του αναθέτουν μια ευθύνη που δεν του αναλογεί, αφού δεν έχει καν εξετάσει τον ασθενή. Αλλά ακόμη κι αν -υποθετικά- τον είχε εξετάσει, κανένα ουσιαστικό περιθώριο επιλογής δεν του δίνουν, αφού ο νόμος του επιβάλει απλά να δώσει το φθηνότερο φάρμακο!
Ο παραλογισμός του νομοσχεδίου, που μας επιβάλει φάρμακα-δολοφόνους, τα οποία θα παρασκευάζονται σε Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές ή και σε άγνωστες χώρες προέλευσης, θα είναι πάμφθηνα μεν, αμφιβόλου ποιότητας δε, είναι τέτοιος που θα φέρει πρώτους τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς, αύριο Τρίτη στις 6μμ στο Σύνταγμα, όπου ολόκληρη η Ελλάδα θα διαδηλώσει με ένα σύνθημα:
«Όχι στα φάρμακα-δολοφόνους, ναι στην Υγεία των παιδιών μας».
24ωρο: Απαγορεύουν στον γιατρό να μας θεραπεύει! ΠΗΓΗ

Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO)


Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO)




Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO)

Τα αντικείμενα βρέθηκαν πριν από 55 χρόνια από μια φυλή στο κεντρικό Μεξικό, που έχουν χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά για διακοσμήσεις .
 
Δείτε το video: 
Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
 ρα