Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

2048: Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων....ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Τιμοκατάλογος για όσους ψήφισαν… ΠΑΣΟΚ!


ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Τιμοκατάλογος για όσους ψήφισαν… ΠΑΣΟΚ!


ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Τιμοκατάλογος για όσους ψήφισαν… ΠΑΣΟΚ!

Είναι ένας τιμοκατάλογος διαφορετικός απο τους άλλους. Ένα ρόφημα μπορεί να κοστίζει ένα..
αυγό, μια κότα ή μια σακούλα ραδίκια.
Σημαντική λεπτομέρεια… η τιμή ισχύει για όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ!

Βραβεία Grammy 2012 : Άλλο ένα μαύρο τελετουργικό


Βραβεία Grammy 2012 : Άλλο ένα μαύρο τελετουργικό


The Vigilant Citizen ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Τα Βραβεία Grammy 2012 έλαβαν χώρα σ’ ένα φρικτό χρονικό πλαίσιο: μετά τον ξαφνικό, μυστηριώδη θάνατο της Whitney Houston. Παρ’ όλα αυτά … «η παράσταση έπρεπε να συνεχιστεί», αλλά με μεγάλα παράξενα σύμβολα και γεγονότα που έκαναν ένα πράγμα σαφές: Υπάρχει μια συγκεκριμένη σκοτεινή πλευρά στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Θα εξετάσουμε τα γεγονότα γύρω από τα συμβολικά στοιχεία των Βραβείων Grammy 2012 και θα δείτε πώς η τελετή μετατράπηκε σε άλλο ένα mega-τελετουργικό. (Το βίντεο είναι στο τέλος).
Το Μαύρο Τελετουργικό
Στην φωτογραφία η, κατά δήλωσή της bisexualNicki Minaj μπαίνει στα Grammys φορώντας μια τελετουργική κόκκινη ρόμπα, το χρώμα της θυσίας και της μύησης. Δίπλα της ένας τύπος ντυμένος σαν «Πάπας».
Σχ. ΚΟ: Αυτή ιστορία με την διακωμώδηση / γελοιοποίηση κάθε χριστιανικού συμβόλου που έχει γίνει ‘must’ στον χώρο του «θεάματος», πρέπει να τελειώνει κάποτε. Και δεν μένουν στην γελοιοποίηση του Πάπα βέβαια. Σταυρός, Χριστός, Παναγία, Ευαγγέλιο κλπ, όλα στις αρρωστημένες ορέξεις τους ερμηνεύονται ως «πρωτότυπη καλλιτεχνική έμπνευση». Αλλά τι να πεις. Είναι εντυπωσιακή η εκκωφαντική «σιωπή» και η αδράνεια των χριστιανών σε κάθε τέτοιου είδους γελοιοποιήσεις. Λέτε όλοι αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι γελοίοι να τολμούσαν να κοροϊδέψουν έναν Ιμάμη; Ή έναν Ραβίνο; Ή τον πρόεδρο Ομπάμα;!!! ;H τους γκέι; Αλλά οι χριστιανοί βλέπετε, πρέπει να είναι πάντοτε τα «άκακα πρόβατα» που τα υπομένουν όλα χωρίς να βγάζουν κιχ….
Για το Vigilant Citizen η κόκκινη ρόμπα της «καλλιτέχνιδος» μπορεί να ήταν μια αναφορά στη θυσία του αίματος της Whitney, για τον θάνατο της οποίας έχει το δικό του σκεπτικό.
Η τελετή απονομής των βραβείων Grammy μπορεί να άρχισε με μια εγκάρδια προσευχή για την Whitney Houston, αλλά τελείωσε με μια all-out σατανική μαύρη λειτουργία. Από το "κόκκινο χαλί" της εισόδου της μέχρι το μουσικό της μέρος, η Nikki Minaj έπαιξε το ρόλο μιας γυναίκας που είχε καταληφθεί από ένα δαίμονα με το όνομα “RomanZolanski”. Τα Βραβεία Grammy 2012 προφανώς επιλέχθηκαν για να «ξορκίσουν» το δαίμονα της Nikki και να το παρουσιάσουν στον κόσμο ως το νέο της alter-ego. Στα Βραβεία Γκράμι του περασμένου έτους, η Lady Gaga παρουσίασε επίσης μια νέα περσόνα στο Born ThisWay: Μια Gaga με κέρατα στο μέτωπό της.
Σε μια μουσική βιομηχανία διαποτισμένη με την έννοια του ελέγχου του νου (mind control), η έννοια να αλλάζεις personas-που είναι εντελώς ξεχωριστές από τους καλλιτέχνες, είναι σήμερα ο κανόνας. Η χορωδία του τραγουδιού της Minaj ‘Roman Holiday’ φαίνεται να αναφέρεται στη διαδικασία ελέγχου του νου:
Πάρε τα φάρμακά σου, Roman
Πάρε σύντομες διακοπές, Roman
Θα είναι εντάξει
Θα πρέπει να γνωρίζεις το σταθμό σου, Roman
Μερικές αλλαγές στα ρούχα σου και το μυαλό σου
Κάνε ένα μικρό διάλειμμα, μικρό διάλειμμα
Από τη φίμωσή σου
Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πάρεις, μπορείς να πάρεις
Ξέρω πόσο άσχημα χρειάζεσαι Roman (ρωμαϊκές) διακοπές
Οι σκλάβοι του mind-control είναι άτομα που λαμβάνουν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων, ενώ τα ρούχα τους και ο εγκέφαλός τους έχουν "τροποποιηθεί" από τους χειριστές τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τον εξαναγκασμό του θύματος να αποσυνδεθεί από την πραγματικότητα μέσα από έντονο τραύμα και τον πόνο: "Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πάρεις" πριν αποσυνδεθεί ο νους από την πραγματικότητα ή πάει σε "Roman διακοπές".
Η alter-persona της Minaj ονομάζεται Roman Zolanski. Έχει περίεργη προφορά και είναι προφανώς προϊόν σατανικού τελετουργικού. Το όνομα αυτό είναι εμπνευσμένο από τον πολωνοεβραίο σκηνοθέτηΡομάν Πολάνσκι, που έκανε την ταινία ‘Το μωρό της Ρόζμαρι’, μια ταινία που αναφέρεται στη γέννηση του Αντιχρίστου. Ο Polanski είναι γνωστός επίσης για τις κατηγορίες για βιασμό με χρήση των ναρκωτικών, διαστροφή, σοδομισμό και άσεμνες και λάγνες πράξεις σε παιδί κάτω των 14 ετών, (τον Μάρτιο του 1977 η Πολιτεία του Λος Αντζελες απέδωσε στον Πολάνσκι έξι κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες ο εξαναγκασμός για χρήση παραισθησιογόνων ουσιών σε ανήλικο και ο βιασμός ανηλίκου υπό την επήρεια ναρκωτικών). Παράξενος τύπος να σε «εμπνεύσει». Είναι όμως ένα περίπλοκο κομμάτι στην ιστορία της αποκρυφιστικής βιομηχανίας ψυχαγωγίας, και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη αυτό το "αφιέρωμα" σ’ αυτόν από ένα πιόνι του κλάδου, όπως είναι η Minaj.
Ο πραγματικός προγραμματισμός Monarch επιτυγχάνεται με την χρήση ενός ισχυρού υπόγειου ρεύματος σατανικών εικόνων που στόχο έχουν να διαταράξουν και να τραυματίσουν το θύμα. Στην περίπτωση της Minaj, το alter ego της «εξορκίστηκε» σε μια σατανική μαύρη λειτουργία - που είναι, στην ουσία, μια παρωδία και μια βεβήλωση μιας συμβατικής χριστιανικής λειτουργίας.
Η Minaj ξεκινά το κομμάτι της δεμένη μέσα σε ένα σκηνικό που θυμιάζει καθολική εκκλησία. Η «δύναμη» που την έχει καταλάβει είναι προφανώς πολύ ισχυρή για να την κρατήσει κάτω. Καθώς τα παράθυρα της εκκλησίας διαλύονται από έκρηξη, ξελύνεται. Η Minaj κατεβαίνει στη συνέχεια στην ‘εκκλησία’ με άγριες διαθέσεις, αγγίζοντας και τρίβοντας τους νεαρού ‘ιερείς’ οι οποίοι προσπαθούν να προσευχηθούν στον Θεό.
Στη συνέχεια, η χορωδία κάνει μια παρωδία του κλασικού χριστιανικού ύμνου ‘O Come All Ye Faithful’, κάποιος σαν ‘Πάπας’ μπαίνει στη σκηνή και κάνει την Minaj να αιωρείται.
Η χριστιανική λειτουργία μετατρέπεται σε πύρινο μαύρο μαγικό τελετουργικό.
Η απόδοσή της Minaj κατέστησε σαφές ότι ο Roman Zolanski δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δαίμονα που δημιουργήθηκε για την Minaj και ‘εξορκίστηκε’ από αυτήν μέσα από ένα μαύρο τελετουργικό.
Δείτε το βίντεο και προβληματιστείτε για την «βιομηχανία της ψυχαγωγίας» που στοχεύει κυρίως σε νεαρές ηλικίες.
Ιδού το βίντεο:
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του tromaktiko.gr - Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πλήρης κατάρρευση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ


Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του tromaktiko.gr - Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πλήρης κατάρρευση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

Με αριθμό ρεκόρ συμμετοχών που ξεπέρασαν τις 45.000 ψήφους μόλις σε λίγα 24ώρα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η πρώτη μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση. Ειδικότερα, στην μέτρηση ψήφισαν 46.206 αναγνώστες του πιο δημοφιλούς blog της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:



ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
 

-) Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα μεταξύ της Παρασκευής 24/02/2012 02:30 έως την Πέμπτη 01/03/2012 14:30 (μόλις 6 ημέρες).
 

-) Πρόκειται για ανοιχτή ηλεκτρονική δημοσκόπηση με την πιο σοβαρή εταιρεία του χώρου και το πιο ασφαλές σύστημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Internet για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες (Cookies/IPs etc.). Αποτελέσματα δεν μπορούμε να πειράξουμε όπως άλλα "ανεξάρτητα" παραπολιτικά sites χαμηλής επισκεψιμότητας που απο την μια στιγμή στην άλλη αλλάζουνε τα αποτελέσματα κατά το δοκούν, προσθέτοντας χιλιάδες "ψήφους".
 

-) Στις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου του πληθυσμού. Δείχνει όμως με σχετική ακρίβεια το τι γίνεται στις ηλικίες 18-40. Τέτοιες δημοσκοπήσεις αποκλείουν τα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών καθώς η ενημέρωση στις ηλικίες 40+ γίνεται επί το πλείστον από τα κανάλια και τις εφημερίδες και η πρόσβαση τους στο Internet είναι περιορισμένη.
 

-) Στην έρευνα συμπεριλήφθηκαν όλα τα κόμματα (όχι κινήματα) που έχουν ιδιαίτερη δυναμική και έχουν επίσημα δηλώσει ότι θα κατέβουν στις επικείμενες εκλογές. Στην επόμενη δημοσκόπηση θα γίνει ανανέωση της λίστας εάν αυτό προκύψει.
 

-) Η επιλογή των ΛΕΥΚΩΝ δεν έχει προστεθεί στη λίστα καθώς πλέον δεν προσμετρώνται στο εκλογικό αποτέλεσμα και απλώς είναι ΑΚΥΡΑ ψηφοδέλτια: Νόμος 3424/2006 Άρθρο 1 και Προεδρικό Διάταγμα 96/2007 στο Άρθρο 98, παρ.8: Tα ΛΕΥΚΑ ψηφοδέλτια ΔΕΝ προσμετρώνται στα έγκυρα. 

Το ίδιο φυσικά ισχύει για τα ΑΚΥΡΑ και την ΑΠΟΧΗ. Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε αυτούς που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:





1.  29.99% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Π. Καμμένος) (13,856 ψήφοι)
 
2.  15.69% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (7,248 ψήφοι)
3.    7.21% ΣΥΡΙΖΑ (3,331 ψήφοι)
4.    6.71% ΔΗΜΟΚΡ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Φ. Κουβέλης) (3,102 ψήφοι)
5.    6.59% ΚΚΕ (3,045 ψήφοι)
6.    5.33% ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2,461 ψήφοι)
7.    4.92% ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Απόστρατοι) (2,272 ψήφοι)
8.    4.35% ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (2,011 ψήφοι)
9.    3.43% ΠΑΣΟΚ (1,583 ψήφοι)
10.  2.22% ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1,026 ψήφοι)
11.  1.81% ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (Γ. Δημαράς) (837 ψήφοι)
12.  1.69% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (779 ψήφοι)
13.  1.19% ΔΗΜΟΚΡ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Ν. Μπακογιάννη) (548 ψήφοι)
14.  1.06% ΛΑΟΣ (489 ψήφοι) 
       7.83% ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ (3,610 ψήφοι)

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΩΝ: 46.206
 


ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
 

1. Η δημοσκόπηση αυτή ενόχλησε. Ενόχλησε πάρα πολύ το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που είχαν συνηθίσει την χειραγώγηση των μαζών τόσα χρόνια!
 

2. Η έρευνα έκλεισε με αριθμό ρεκόρ συμμετοχών στο πρώτο σε επισκεψιμότητα blog στην Ελλάδα, το οποίο το διαβάζουν από όλα τα κοινωνικά στρώματα αλλά και όλων των κομματικών αποχρώσεων.
 
Όχι 1000-1500 άτομα στα οποία περιορίζονται οι "ειδικές εταιρίες" δημοσκοπήσεων και ούτε καν 20.000 με τα οποία βγαίνουν τα exit polls. Σίγουρα το δείγμα δεν είναι επιστημονικά διαλεγμένο, ωστόσο βγαίνουν πάρα πολλά συμπεράσματα...

3. Οι άνθρωποι που ενημερώνονται από το Ίντερνετ έχουν πολύ καλύτερη κατανόηση της πραγματικότητας από εκείνους που στηρίζονται ακόμα στο δηλητήριο του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Αλαφούζου και λοιπών μπουμπουκιών (MEGA/ΣΚΑΙ κλπ). 

Οι εφημερίδες της διαπλοκής έχουν εξαφανίσει σχεδόν όλα τα κόμματα (εκτός ΝΔ, ΠΑΣΟΚ), συνήθως μάλιστα δεν υπάρχει ούτε μία παράγραφος αναφοράς σε κάτι άλλο. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα κανάλια των νταβατζήδων. Τον Καρατζαφέρη τον έπαιζαν όσο ήταν στην κυβέρνηση, μετά τον εξαφάνισαν σε χρόνο μηδέν. Τον Κουβέλη στην αρχή τον έσπρωχναν με χίλια αλλά μόλις τους στεναχώρησε τον έκρυψαν κι αυτόν.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

1. Το σίγουρο είναι οτι το κόμμα το Πάνου Καμμένου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπαίνουν δυναμικά στην πολιτική σκηνή. Μπορεί η δυναμική του να περιορίζεται (προς το παρόν) σε ηλικίες 18-40 που κυρίως ενημερώνονται από το διαδίκτυο αλλά αυτό του φτάνει ώστε να μπει στη Βουλή με σχετικά υψηλό ποσοστό που η άποψη μας είναι ότι θα κυμαίνεται από 5% έως 10%.
Αν μάλιστα τελικά συμπορευτούν με το κόμμα του και άλλα αντιμνημονιακά κινήματα σαν του Μίκη Θεοδωράκη ή του Δ. Καζάκη τότε θα αλλάξει δραματικά το πολιτικό σκηνικό.

2. Μεγάλη έκπληξη η Χρυσή Αυγή; Μάλλον όχι. Αυτό φάνηκε απο τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές που πήρε ένα 5% στην Αθήνα αλλά και στο γεγονός ότι τα κανάλια του συστήματος αναγκάζονται πλέον να την αναφέρουν σε όλες τις δημοσκοπήσεις αφού ξέρουν ότι αλλιώς θα εκτεθούν το βράδυ των εκλογών. Και όσο η εγκληματικότητα ανεβαίνει τόσο θα ανεβαίνουν και τα ποσοστά τους. Εκτίμηση μας είναι ότι θα μπει στην Βουλή με ένα ποσοστό που θα φτάνει το 5%.
 

3. Τα κόμματα της Αριστεράς σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις με συνεχώς ανοδική τάση. Για άλλη μια φορά βγαίνει το συμπέρασμα ότι εάν ενωθούν (ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ/ΔΗΜΑΡ) τότε θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν το θέλουν αυτό!
 

4. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν την κατρακύλα τους. Οι θεαματικές κωλοτούμπες του μνημονιακού πλέον Αντώνη Σαμαρά και η ουσιαστική συμπόρευση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ έχει απογοητεύσει και τον ποιο αισιόδοξο υποστηρικτή τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού ηλικιών 18-40 τους έχει απορρίψει δίνοντας τους ποσοστά απο 3% έως το πολύ 6%. Η μεγάλη τους πηγή ψήφων παραμένει ο παππούς και η γιαγιά που δεν καταλαβαίνουν και πολλά και ακούν ότι τους λέει η Τρέμη, ο Μπάμπης και ο Πρετεντέρης αλλά και όλα τα κομματόσκυλα και οι βολεμένοι που τρώγανε τόσα χρόνια. Και δυστυχώς είναι ακόμη αρκετοί αυτοί. 

Μεγαλύτερη τους δύναμη; Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που τους στηρίζουν ακόμη.

5. Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ φαίνεται ότι έχουν καταρρεύσει και εκεί που τους είχαν σίγουρους για την Βουλή πλέον είναι φανερό ότι θα δώσουν μεγάλη μάχη. Ειδικά οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ (αφού απογοητεύτηκαν από τον μνημονιακό Καρατζαφέρη) έχουν φύγει σχεδόν όλοι, προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και την Χρυσή Αυγή.
 

6. Μάχη θα δώσουν τα υπόλοιπα κόμματα για μια θέση στη Βουλή. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένουν οι Απόστρατοι που αποτελείται κυρίως από μεγαλύτερες ηλικίες και όμως φαίνεται ότι μπαίνει και αυτό δυναμικά στην πολιτική σκηνή. Το κόμμα Πειρατών πιθανότατα δεν θα καταφέρει να μπει στη Βουλή καθώς είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό αλλά σίγουρα θα θέσει τις βάσεις για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
 

7. Τέλος ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό λαμβάνει η επιλογή στο ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δείχνει ότι υπάρχει ακόμη χώρος για νέους πολιτικούς συνδυασμούς. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών το νέο κόμμα της Λούκα Κατσέλη αλλά και του έγκριτου Οικονομολόγου Δ. Καζάκη.
 
Μείνετε συντονισμένοι!
Έρχεται νέα δημοσκόπηση φωτιά για το πολιτικό σκηνικό!
 http://www.tro-ma-ktiko.blogspot.com

Nostradamus 2012 Prophecies (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)


Nostradamus 2012 Prophecies (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)


Nostradamus 2012 Prophecies (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι) | τρικλοποδιά ΠΗΓΗ