Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!!!!!!!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.

 ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.


Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε γράψει (πρώτοι) για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault" . Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα..
Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες, των τρομοκρατικών
οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O.
Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ροσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel, που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!


Σήμερα στην ίδια κατηγορία "F.B.I: The Vault: U.F.O" βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego.
Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.


"Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν.
Αν και μοιάζουν σαν τ ους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο. Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση".

Είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που αναφέρονται στην έκθεση. Περισσότερα θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω στην εικόνα.



Για τους δύσπιστους: Aκολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I.
http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view


Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..


Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη "μας". Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή.

Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε άραγε στην κατώτερη διάσταση;


Η ψυχή δεν πεθαίνει απλά περνάει σε άλλον "χώρο", σε άλλο επίπεδο.


Ίσως την απάντηση να την έχουν δώσει οι άνθρωποι του πνεύματος εδώ και χιλιάδες χρόνια
.

Όπλο της CIA που προκαλεί καρδιακή προσβολή... (VIDEO)


Όπλο της CIA που προκαλεί καρδιακή προσβολή... (VIDEO)

Ένα απο τα μυστικά όπλα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης..Βέβαια απο τότε θα έχουν εξελιχθεί..Έχουν περάσει 37 χρόνια..Φανταστείτε τη μυστικά όπλα θα έχουν σήμερα στην κατοχή τους με την τεχνολογία που υπάρχει... 
Το βελάκι από αυτό το μυστικό όπλο της CIA μπορεί να διαπεράσει τα είδη ένδυσης και δεν αφήνει τίποτα

, αλλά....




μια μικρή κόκκινη κουκίδα πάνω στο δέρμα.  
Το δηλητηριώδες βέλος διαλύεται εντελώς κατά την είσοδό του στον στόχο.
 
Το θανατηφόρο δηλητήριο μπαίνει στη συνέχεια γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας καρδιακή προσβολή.
 
Η αυτοψία είναι πολύ απίθανο να ανιχνεύσει ότι η καρδιακή προσβολή προήλθε από οτιδήποτε άλλο εκτός από φυσικά αίτια.
 
Πολλοί απολύτως υγιείς άνθρωποι έχουν πεθάνει ανεξήγητα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια ..
 


Τι θα μπορούσαν να γνωρίζουν; Μήπως υπάρχει ένα ολόκληρο βιβλίο, που ονομάζεται "Dead micro-biologists" μόνο για ανθρώπους από το χώρο που πέθαναν μυστηριωδώς τα τελευταία χρόνια;

ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
Πρώτη και καλύτερη η Ελλάδα, για να μοιράσει στους Έλληνες το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Είχα πει ότι μία αστυνομική ταυτότητα σε σκληρό πλαστικό, δεν αποτελεί το χάραγμα της Αποκαλύψεως, αλλά είχα επίσης πει ότι πρόδρομο του χαράγματος θα αποτελέσει οποιαδήποτε μέθοδος πληρωμής, οριστεί σαν υποχρεωτική, χωρίς την χρήση μετρητών.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, προτάθηκε και προωθείται σαν κάτι πολύ καλό από τα ΜΜΕ, να είναι υποχρεωτική η πληρωμή με πλαστική κάρτα από 400 ευρώ και πάνω και έτσι σιγά σιγά να επιβληθεί η πληρωμή μόνο με κάρτα, που εννοείται θα πρέπει να αντικατασταθεί με τσιπάκι εμφυτευμένο στο χέρι, γιατί αν την χάσεις, χάθηκες.

Ξαναλέω, ότι η υποχρεωτική και ως εκ τούτου μοναδική μέθοδος πληρωμής με κάρτα, αντιστοιχεί απόλυτα, ρητά και ξεκάθαρα στον πρόδρομο του χαράγματος της Αποκαλύψεως, χωρίς το οποίο, δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.

Η μέθοδος αυτή, η υποχρεωτική πληρωμή δηλαδή με κάρτα,  δεν ισχύει πουθενά, ξαναλέω ΠΟΥΘΕΝΑ σε όλο τον πλανήτη.

Στο πειραματικό εργαστήριο αντοχής των ορίων εξέγερσης των λαών, μετά από τους κατάλληλους ψεκασμούς, που λέγεται Ελλάς, προωθείται λοιπόν και ο καθαρός και αυθεντικός πρόδρομος του χαράγματος.

Σας είχα πει ότι οι κάρτες ταυτοποίησης είναι "κακές" μόνο από πλευράς φακελώματος, ειδικά αν ενωθούν και με την τράπεζα μνήμης του "ηλεκτρονικού ρουφιάνου", που λέγεται google και πλέον ομολογεί ότι θα αρχίσει να οργανώνει, αν δεν το έχει ήδη κάνει, όλα εκείναι που νομίζουμε ότι βλέπουμε και ψάχνουμε όταν είμαστε "μόνοι" μας μπροστά στον υπολογιστή μας.
liakopoulos
Το χάραγμα έχει να κάνει με τηνμοναδική μέθοδο αντικατάστασης των χρηματικών συναλλαγών.
Εφόσον λοιπόν προτείνουν  βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, σανμοναδική μέθοδο πληρωμής την κάρτα, θα προτείνουν τον πρόδρομο του χαράγματος του Αντιχρίστου. Χωρίς την κάρτα δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις.

Μυστηριώδεις εκρήξεις στη Σιβηρία, αποτελούν ανησυχητικές προειδοποιήσεις για ταχεία μετατόπιση των Μαγνητικών Πόλων.


Μυστηριώδεις εκρήξεις στη Σιβηρία, αποτελούν ανησυχητικές προειδοποιήσεις για ταχεία μετατόπιση των Μαγνητικών Πόλων.


Μια ανησυχητική έκθεση που εκπονήθηκε από τον Viktor Seleznyov, διευθυντή του τμήματος της Σιβηρίας του Γεωφυσικού Ινστιτούτου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, (SB RAS), σχετικά με τον σεισμό των 6,8 βαθμών που έπληξε την Δημοκρατία της Tyva στην ρωσική ανατολική Σιβηρία, προειδοποιεί ότι θα πρέπει να αναμένεται ένταση της σεισμικής δραστηριότητας εντός των προσεχών εβδομάδων και ότι η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μέρος ενός ολοένα και αυξανόμενου σώματος αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν μια "ταχεία" μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της Γης.
Ο διευθυντής Seleznyov και άλλοι επιστήμονες της SB RAS, ανησυχούν όλο και περισσότερο για αυτή την περιοχή, μετά τις "μυστηριώδεις εκρήξεις" στις 9 και 12 Φεβρουαρίου στην Περιφέρεια Kemerovo, που θυμίζουν το Συμβάν της Tunguska, στις 30 Ιουνίου του 1908, που παραμένει η μεγαλύτερη έκρηξη αυτού του τύπου στη σύγχρονη εποχή, και που για πάνω από έναν αιώνα δεν έχει ακόμη εξηγηθεί πλήρως.


Η "κοινή σύνδεση" μεταξύ αυτών των μυστηριωδών εκρήξεων και της αύξησης των σεισμικών γεγονότων στη Σιβηρία, όπως αναφέρει η έκθεση, οφείλεται στην ταχεία μετατόπιση του μαγνητικού Βόρειου Πόλου της Γης, που έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 50 χρόνια, και στη δεκαετία του 1990 "ανέπτυξε ταχύτητα", μετατοπιζόμενος βόρεια-βορειοδυτικά προς τον Αρκτικό Ωκεανό περισσότερα από 55 χιλιόμετρα ανά έτος.


Η πιο άμεση επίδραση στη Γη μας, λόγω αυτής της "μαγνητική ανωμαλίας ", η έκθεση συνεχίζει, ήταν η "περίεργη αναστάτωση" πάνω από το Βόρειο Ημισφαίριο, με αποτέλεσμα η Βόρεια Αμερική να έχει τον ξηρότερο και θερμότερο χειμώνα στην καταγεγραμμένη ιστορία της, ενώ από την ευρωπαϊκή πλευρά να υπάρχει ρεκόρ κρύου και χιονιού, που έχει στοιχίσει πάνω από 650 ζωές.


Αν και ο διευθυντής Seleznyov σημειώνει στην έκθεση του ότι τα αποδεικτικά στοιχεία για μια "πλήρους κλίμακας" γεωμαγνητική αντιστροφή των θέσεων του μαγνητικού βορρά και του μαγνητικού νότου εξακολουθούν να είναι υπό διερεύνηση, η Γη αυτή τη στιγμή διανύει, "χωρίς αμφιβολία", ένα γεωμαγνητικό "συμβάν" τύπου Laschamp, γνωστό ως γεωμαγνητική εκτροπή.


Μια γεωμαγνητική εκτροπή, όπως μια γεωμαγνητική αναστροφή, είναι μια σημαντική αλλαγή στο μαγνητικό πεδίο της Γης.
Σε αντίθεση όμως με τις αναστροφές, μία εκτροπή δεν αλλάζει μόνιμα τον μεγάλης κλίμακας προσανατολισμό του πεδίου, αλλά μάλλον αποτελεί μια δραματική, συνήθως μικρής διάρκειας μείωση της έντασης του τομέα, με μια παραλλαγή στον προσανατολισμό του πόλου έως 45 βαθμούς από την προηγούμενη θέση του.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι στο άρθρο μας στις 7 Ιανουαρίου 2011 με τίτλο: "Η μετατόπιση του Πόλου υπεύθυνη για τη ρωσική αεροπορική καταστροφή και το κλείσιμο των αμερικανικών Αεροδρομίων" είχαμε αναφέρει τις αυξανόμενες ανησυχίες της Ρωσίας, της ΕΕ και των ΗΠΑ λόγω της ταχείας μετατόπισης των μαγνητικών πόλων της Γης, που οδήγησαν το Κρεμλίνο να παραγγείλει την κατασκευή 5.000 επιπλέον καταφυγίων επιβίωσης στη Μόσχα και μόνο, και τους Ευρωπαίους να κατασκευάσουν αυτό που ονομάζεται "Doomsday Seed Vault" (Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων).




Το πιο περίεργο σε όλα αυτά τα γεγονότα, ιδιαίτερα μετά το 2011, που είχαν το κόστος ρεκόρ των 265 δισ. δολαρίων από φυσικές καταστροφές, είναι ότι τα δυτικά έθνη, κυρίως οι ΗΠΑ, συνεχίζουν να εφησυχάζουν τους πληθυσμούς τους όσον αφορά τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και που υπάρχει πιθανότητα να χειροτερέψουν.


Για το πόσο αποτρόπαια φέρονται οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ προς τους πολίτες τους που προετοιμάζονται για φυσικές καταστροφές, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή άλλου είδους έκτακτη ανάγκη, αρκεί να κοιτάξουμε την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και των όργανων τους που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, με μια σειρά από δημοσιεύματα, άρθρα περιοδικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων που αποκαλούν αυτούς τους ανθρώπους “Doomsday Preppers” και τους απεικονίζουν ως ψυχικά ασθενείς, στην καλύτερη περίπτωση, ή σοβαρά διαταραγμένους, στη χειρότερη περίπτωση.


Αυτή η απεικόνιση από τις ΗΠΑ των ανθρώπων που προετοιμάζονται για το χειρότερο ως "εκκεντρικούς" έρχεται σε έντονη αντίθεση με το σύνολο του ανθρώπινου πολιτισμού, όπου το να αποθηκεύει τρόφιμα και προμήθειες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για κάθε ενδεχόμενο ήταν μια πολύτιμη πρακτική.




Και το "ενδεχόμενο" για το οποίο κάποιος πρέπει πράγματι να προετοιμαστεί, όπως σημειώνεται στην έκθεση του διευθυντή Seleznyov,είναι το αυξανόμενο παγκόσμιο χάος που θα μπορούσε κάλλιστα να προκύψει αν οι προβλέψεις του αποδειχθούν ακριβείς.

Ακρωτηριασμοί ζώων στην Αργεντινή.Από τι; (VIDEO)


Ακρωτηριασμοί ζώων στην Αργεντινή.Από τι; (VIDEO)

Τα ακρωτηριασμένα ζώα είναι ένα συνηθισμένο θέμα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ειδικά σε αυτά που τα όργανα αφαιρούνται, οι πληγές τους είναι από καυτηριασμό και τα ζώα βρίσκονται μακριά από όπου απήχθησαν. Το φαινόμενο αυτό τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν στην Αργεντινή. Περιπτώσεις όπως η Colonia La Sesteada, όπου 51 αγελάδες εμφανίστηκε να ακρωτηριάζονται, μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος τα κάνει όλα αυτά .Τα κάνουν οι εξωγήινοι και αν ναι τι ακριβώς θέλουν με την αφαίρεση των οργάνων;
worldjudge2012.blogspot.com: Ακρωτηριασμοί ζώων στην Αργεντινή.Από τι; (VIDEO) ΠΗΓΗ