Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.......


Το ότι ο Ελληνικός λαός έχει εμπεδώσει την καταστρεπτική πολιτική εκείνων που τάχα νομίζουν ότι κυβερνούν  την πατρίδα μας είναι ολοφάνερο από  γκάλοπ που γίνονται σε διάφορα blog.. Το ότι η άρνηση του Έλληνα εργαζομένου προς τις προσταγές της τρόικας και του ΔΝΤ είναι επίσης δεδομένη δεν χωρά  καμιά αμφισβήτηση.
Το ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ μετά την (((((ανακήρυξη του κυρίου Παπαδημου από μερικούς  και όχι τους Έλληνες κατά πλειοψηφία σε πρωθυπουργό)))) ανάρτησε ένα γκάλοπ με την ερώτηση Ποια είναι η γνώμη σου για την κυβέρνηση Παπαδημου? .
Τα αποτελέσματα δείχνουν μια απύθμενη δυσαρέσκεια των συνανθρώπων μας προς όλους εκείνους που απλά νομίζουν ότι είμαστε υποταγμένοι στην δική τους υποδουλωμένη νοοτροπία. Ευχόμαστε ότι η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ και οι θύμισες αυτής να  δώσουν το εφαλτήριο για την απελευθέρωση των Ελλήνων αυτή τη φορά από τον χρηματιστηριακό ζυγό και από το 4ο ΡΑΙΧ……..
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ

 Ποια είναι η γνώμη σου για την κυβέρνηση Παπαδημου?
 
 
 
 
 
 
 
Total Votes: 395

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο Σεισμός στο Μεξικό είχε “προγραμματιστεί” !!! (VIDEO)

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο Σεισμός στο Μεξικό είχε “προγραμματιστεί” !!! (VIDEO)

Θα ήθελα κάποιος στατιστικολόγος να μας αναλύσει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο!

Ο λόγος του John.F.Kennedy για τους εξωγήινους

Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται......!

Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται......!
«Η φετινή παρέλαση στο Σύνταγμα για την Αστυνομία ισοδυναμεί με Πολυτεχνείο και με αυτά τα δεδομένα καταστρώνουμε το σχέδιό μας. Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται, αν κάποιες ακραίες ομάδες προσπαθήσουν να διαλύσουν την παρέλαση οι άνδρες των ΜΑΤ θα κάνουν χρήση κλομπ και χημικών, ενώ θα ελέγχονται προληπτικά άτομα που θα μεταφέρουν σακίδια…. Θα ψάχνουμε για μολότοφ, αλλά και ντομάτες, γιαούρτια και αβγά…».

Μ΄ αυτά τα λόγια αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει στο protothema.gr συνοπτικά τα πλάνα του Αρχηγείου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Οι πληροφορίες λένε πως η εντολή που δόθηκε από τους στρατηγούς είναι σαφής και ξεκάθαρη: η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί πάση θυσία. Η εξέδρα των επισήμων θα είναι χώρος αποστειρωμένος και κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει…

Μάλιστα, για πρώτη φορά θα δοθούν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις στους δημοσιογράφους προκειμένου να πλησιάσουν στο σημείο, καθώς για όλους τους υπόλοιπους πολίτες θα είναι απαγορευμένος χώρος. Κατά μήκος της παρέλασης θα υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ εκείνο που προκαλεί ανησυχία είναι το γεγονός ότι η Αστυνομία θα έχει στη διάθεσή της όλα τα μέσα, δηλαδή δακρυγόνα, κλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η παρέλαση της 25ς Μαρτίου έχει αναχθεί σε μείζον ζήτημα, οι συσκέψεις διαδέχονται η μια την άλλη και αυτό που συνεχώς επαναλαμβάνεται είναι πως πρέπει να μη συμβούν γεγονότα όμοια με της Θεσσαλονίκης… Για το λόγο αυτό περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί από όλη την Αττική (ανεκλήθησαν ρεπό και περιορίστηκαν οι άδειες στις απολύτως απαραίτητες), με αιχμή του δόρατος 40 διμοιρίες των ΜΑΤ, θα επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος.

Στα τοπικά αστυνομικά τμήματα θα βρίσκονται μόνο ο αξιωματικός υπηρεσίας, οι αναγκαίες περιπολίες και οι σκοποί, ενώ σε πλήρη ανάπτυξη θα είναι οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ. Κατά μήκος της διαδρομής θα βρίσκονται παντού αστυνομικές δυνάμεις ενώ ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα πετάει και θα συντονίζει τις έρευνες από αέρος. Ηδη από τις αρχές της εβδομάδας τόσο η Κρατική Ασφάλεια όσο και η Αντιτρομοκρατική αποκωδικοποιούν ύποπτα σήματα και πληροφορίες από ομάδες αντεξουσιαστών ή ακροδεξιών που θα προσπαθήσουν να παρεισφρήσουν στο πλήθος των πολιτών που θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν ήσυχα την παρέλαση, για να προκαλέσουν έκτροπα και φασαρίες.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο στην περίπτωση που προκληθούν επεισόδια, αποδοκιμασίες, ρίψη αντικειμένων κ.λ.π., για την ασφαλή διαφυγή των επισήμων, χωρίς να καταγραφούν εικόνες ντροπής…
Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται......! ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

Κάθε πόλη της Ελλάδας, έχει άλλη ώρα στην πραγματικότητα;


Κάθε πόλη της Ελλάδας, έχει άλλη ώρα στην πραγματικότητα;


Κάθε πόλη της Ελλάδας, έχει άλλη ώρα στην πραγματικότητα; : Την Κυριακή 25 Μαρτίου, οι δείκτες των ρολογιών μας πρέπει να πάνε μία  ώρα μπροστά και να εναρμονιστούν στη  
Την Κυριακή 25 Μαρτίου, οι δείκτες των ρολογιών μας πρέπει να πάνε μία ώρα μπροστά και να εναρμονιστούν στη "θερινή ώρα" όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται..



Η θερινή και η χειμερινή ώρα ισχύουν ταυτόχρονα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και αλλάζουν κάθε τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και του Οκτωβρίου αντίστοιχα και έχουν ως ως στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού με αυτόν τον τρόπο επωφελούμαστε περισσότερες ώρες το φως της ημέρας.

Κάθε πόλη της Ελλάδας έχει... άλλη ώρα!

Για αιώνες ο άνθρωπος υπολόγιζε την ώρα με βάση τις θέσεις του Ήλιου. Με το σκεπτικό πως όταν ο Ήλιος μεσουρανεί τότε είναι μεσημέρι, θα έπρεπε κανονικά η κάθε περιοχή να έχει την δική της ώρα.

Στην ουσία δηλαδή ακόμη και πόλεις μέσα στην ίδια χώρα, ανάλογα με την γεωγραφική τους θέση θα είχαν διαφορετική ώρα, αφού ο Ήλιος κατά τη διάρκεια της ημέρας περνάει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πάνω από διαδοχικά γεωγραφικά μήκη, άρα οι στιγμές που μεσουρανεί είναι και αυτές διαφορετικές.

Στην πράξη λοιπόν, δεχόμαστε πως ολόκληρη η Ελλάδα ακολουθεί "ώρα Αθήνας", αλλά αν παρατηρήσουμε πιστά τις φάσεις του Ήλιου, θα διαπιστώσουμε πως όταν στην πρωτεύουσα είναι μεσημέρι, δεν ισχύει το ίδιο για την συμπρωτεύουσα. Λόγω διαφορετικής γεωγραφικής θέσης, η ώρα των νησιών του Αιγαίου διαφέρει -με βάση τον Ήλιο- από εκείνη του Ιονίου και της βόρειας Ελλάδας από την ώρα της Κρήτης και οι διαφορές μπορεί να φτάσουν και τα 15 λεπτά.

Ποιός εμπνεύστηκε την "αλλαγή ώρας"

Η ιδέα της αλλαγής ώρας δύο φορές τον χρόνο, αποδίδεται στον Βενιαμίν Φραγκλίνο, ο οποίος φέρεται να την διατύπωσε για πρώτη φορά το 1784, αν και λίγο παραποιημένη. Συγκεκριμένα, σε μία επιστολή του που δημοσιεύθηκε σε μία γαλλική εφημερίδα, έκανε την πρόταση οι άνθρωποι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να ξυπνούν και να προσέρχονται στις εργασίες τους μία ώρα νωρίτερα, ώστε να υπάρχει διαθέσιμο περισσότερο φυσικό φως κατά τους θερινούς μήνες και να μην ανάβουν τα φώτα νωρίτερα. Ο Φραγκλίνος, στην ουσία πρότεινε αντί να αλλάζουν οι δείχτες του ρολογιού να αλλάζουν οι άνθρωποι τα ωράριά τους, με στόχο πάντα την εξοικονόμηση ενέργειας!

Η εφαρμογή της αλλαγής ώρας πάντως, ξεκινάει στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά τη διάρκεια του οποίου ισχύει προκειμένου να εξοικονομηθούν ενεργειακοί πόροι αλλά και για να συντονίζονται καλύτερα οι πολεμικές επιχειρήσεις στα διάφορα σημεία του πλανήτη. Το μέτρο διακόπτεται μαζί με τον πόλεμο για να ξανακάνει την εμφάνισή του στον Β' Παγκόσμιο.

Πότε καθιερώθηκε στην Ελλάδα

Ήταν 1973 όταν ο πλανήτης έζησε μία από τις χειρότερες ενεργειακές κρίσεις στην μέχρι τότε ιστορία της. Μία από τις αποφάσεις που ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της ήταν και η μόνιμη καθιέρωση της αλλαγής ώρας. Η χώρα μας εναρμονίστηκε στις ευρωπαϊκές αποφάσεις και δέχτηκε να εφαρμόζει το μέτρο το οποίο όμως για τα επόμενα 20 χρόνια ίσχυε σε διαφορετικούς μήνες για τα διάφορα σημεία της Ευρώπης.

Ποια είναι η "κανονική ώρα".

"Κανονική" ώρα θεωρείται η λεγόμενη "χειμερινή". Η θερινή ώρα, που θα ισχύσει από την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου φέρνοντας τα ρολόγια μία ώρα μπροστά, θεωρείται "ανθρώπινο κατασκεύασμα". Η πραγματική χρησιμότητά της αμφισβητείται έντονα από πολλές χώρες και ειδικούς.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Οι Έλληνες θα βρουν τη δύναμη, πάντα το κάνουν!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Οι Έλληνες θα βρουν τη δύναμη, πάντα το κάνουν!

Ίχνη νερού στην επιφάνεια του Άρη

 Ίχνη νερού στην επιφάνεια του Άρη
HiRISE (High Resolution Imaging Science Experiment) είναι μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας που μεταφέρει το διαστημικό σκάφος της NASA, Mars Reconnaissance Orbiter (MRO), που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη από το 2006.

Η κάμερα HiRISE, που κατασκευάστηκε από μια συνεργασία με επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, καταγράφει με εκπληκτική λεπτομέρεια την επιφάνεια του πλανήτη Άρη.
Μια από τις εικόνες που συνέλαβε η κάμερα – και έκανε τον γύρo του κόσμου πριν από δυο εβδομάδες – ήταν ένας Οφιοειδής Ανεμοστρόβιλος Σκόνης στην επιφάνεια του Άρη.

Μια άλλη πρόσφατη φωτογραφία της HiRISE, με πολύ εντυπωσιακά χρώματα, απεικονίζει στρώματα ιζημάτων νερού στα πετρώματα του πυθμένα ενός κρατήρα.
Από την ύπαρξη αυτών των ιζημάτων, οι επιστήμονες συμπεραίνουν πως στο μακρινό παρελθόν η επιφάνεια του Άρη διέθετε νερό.
Ίχνη νερού στην επιφάνεια του Άρη ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ
Κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

"Τελική λύση" κατά των λαϊκών αντιδράσεων για την τρόϊκα: Χειροπέδες και στη φυλακή!


"Τελική λύση" κατά των λαϊκών αντιδράσεων για την τρόϊκα: Χειροπέδες και στη φυλακή!



Μια «τελική λύση» σε ότι αφορά την λαϊκή αντίδραση στην τρόϊκα και στις κυβερνήσεις- ανδρείκελα που γιγαντώνεται καθημερινα, απεργάζονται οι ξένοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα μετά από 61 χρόνια, οι οποίες αλλαγές θα προβλέπουν κανονικό εγκλεισμό σε σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα και για ποινές ενός μηνός, αφού με το νέο ΠΚ καταργείται τελείως η μετατροπή της ποινής σε χρηματική! 

Είναι πραγματικά τρελό, αν σκεφθεί κανείς ότι μόλις πρόσφατα απελευθερώθηκαν εκατοντάδες κρατούμενοι καταδικασμένοι για βαριά ποινικά αδικήματα, επειδή δεν υπήρχε χώρος στις φυλακές, τώρα να ζητούν να φυλακίζονται άνθρωποι για ένα μήνα φυλακή!


Είναι απάνθρωπο, θα λειτουργήσει διαλυτικά για την κοινωνία και θα δημιουργήσει νέες γενιές εγκληματιών, αφού μέσα από τα κάγκελα τις φυλακής δημιουργούνται οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ειδικά αν μπουν σε νεαρή ηλικία. Βέβαια προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι να κτιστούν νέες φυλακές.


Οι υπάρχουσες σοφρωνιστικές εγκαταστάσεις φυσικά δεν αρκούν για να φυλακίσουν το ένα τρίτο του ενεργού πληθυσμού της χώρας, ο οποίος θα μπαίνει φυλακή, ακόμα και για μια απλή εξύβριση ή τροχαία παράβαση. Επίσης θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα φυγόδικων παρανόμων: Ποιος θα πηγαίνει να δικαστεί όταν θα ξέρει ότι μια καταδίκη του ακόμα και για με ένα μήνα φυλακή θα τον στείλει πίσω από τα κάγκελα;


Έτσι θα καταδικάζεται, αλλά δεν θα συλλαμβάνεται, θα φυγοδικεί και από εκεί και πέρα η τον κυνηγά η αστυνομία!


Οι δημοσιογράφοι που θα ασκούν κριτική, με μια απλή μήνυση την οποία θα κάνει άμεσα ο θιγόμενος πολιτικός θα κινδυνεύουν να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αφού είναι γνωστές οι στενές και διαπλεκόμενες σχέσεις εξουσίας και δικαιοσύνης.


Το γιατί προσπαθούν να περάσουν αυτή τη ρύθμιση οι τροϊκανοί σε συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου είναι ευνόητο: Ενέργειες και πράξεις αντίδρασης κατά της τρόϊκας και των κυβερνήσεων της, όπως η λαϊκή εξέγερση της 28ης Οκτωβρίου, οι αποδοκιμασίες με διόλου κολακευτικά σχόλια, ακόμα και οι μούντζες, πλέον θα οδηγούν στην φυλακή, χωρίς καμία εξαίρεση.


Ένας τεράστιος κατασταλτικός μηχανισμός που στόχο θα έχει να φυλακιστεί και τυπικά μια ολόκληρη χώρα, τίθεται σε κίνηση.


Ακόμα και ο Άρειος Πάγος «επαναστάτησε» στην ρύθμιση που πάει να περάσει το υπουργείο Δικαιοσύνης.


Το σύνολο της ηγεσίας του Αρείου Πάγου αλλά και πολλοί δικαστές και δικηγόροι, που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του σχετικού σχεδίου νόμου, εξέφρασαν τις κάθετες αντιρρήσεις τους για τις αλλαγές που επέρχονται στον Ποινικό Κώδικα και οι οποίες θα οδηγήσουν σε ακρότητες αφού δε μπορούν να τύχουν εφαρμογής στην καθημερινή δικαστηριακή πρακτική.


Επίσης, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για ατιμωρησία στην πραγματικότητα όσων έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις. Και αυτό γιατί με το σχέδιο νόμου προβλέπονται τα 15 έτη ως ανώτατη ποινή! ένας δολοφόνος, θα μπορεί εκμεταλλευόμενος τα 3/5 της ποινής του και κάποια "καλή συμπεριφορά, σε 5-6 χρόνια να είναι πάλι έξω!


Δηλαδή θα αφήνουν ελεύθερους τους δολοφόνους, τους μπράβους, τους κλέφτες (τους κανονικούς όχι τους κλέφτες του δημοσίου…) και θα φυλακίζουν όποιον ακούσουν να βρείζει τις κυβερνήσεις ανδρείκελα της τρόϊκας! Χωρίς καν να λαμβάνουν υπ’όψιν ότι τέτοιου τύπου κινήσεις θα δημιουργήσουν ένα κοινωνικό καζάνι που βράζει και θα τιναχθεί μαζί με τους ίδιους τους εμπνευστές του στον αέρα.


Ποιος να το έλεγε ότι η περιπέτεια που άρχισε στη χώρα με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τον Οκτώρβιο του 2009 θα κατέληγε στο να αποκτήσει ιδιαίτερο νόημα ο τελευταίος στίχος του Εθνικού Ύμνου μας: 


«Άργειε νάλθει εκείνη η μέρα, κι ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά»