Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ψυχοτρονικά όπλα που επιτίθενται στο νευρικό σύστημα φτιάχνει η Ρωσία


Ψυχοτρονικά όπλα που επιτίθενται στο νευρικό σύστημα φτιάχνει η Ρωσία

Την ανάπτυξη όπλων που θα μετατρέπουν τους ανθρώπους σε «ζόμπι» ενέκρινε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει η εφημερίδα «Mail on Sunday».
Τα όπλα θα επιτίθενται στο κεντρικό νευρικό σύστημα των θυμάτων και πιστεύεται ότι θα επηρεάζουν τα κύτταρα του εγκεφάλου τους και θα αλλάζουν την ψυχολογική κατάστασή τους. 


Η εξέλιξη αυτή ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Ανατόλι Σερντγιούκοφ. Επιστήμονες έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες να αναπτύξουν αυτό το όπλο.


Πηγές στη Μόσχα αναφέρουν ότι τα όπλα θα χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία όπως αυτή που έχουν οι φούρνοι μικροκυμάτων και ότι θα αποτελούν «νέα εργαλεία για την επίτευξη πολιτικών και στρατηγικών στόχων».


Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν – σύμφωνα με τη «Mail on Sunday» – «τα υψηλής τεχνολογίας οπλικά συστήματα θα είναι συγκρίσιμα σε ισχύ με τα πυρηνικά όπλα, αλλά θα είναι περισσότερο αποδεκτά από την άποψη της πολιτικής και στρατιωτικής ιδεολογίας».

Ψυχοτρονικά όπλα που επιτίθενται στο νευρικό σύστημα φτιάχνει η Ρωσία ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ
Λεπτομέρειες για το νέο όπλο δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, έρευνες έχουν δείξει ότι χαμηλής συχνότητας κύματα ή ακτίνες μπορούν να επηρεάσουν τα κύτταρα του εγκεφάλου, να αλλάξουν ψυχολογικές καταστάσεις, ενώ καθιστούν δυνατή τη μετάδοση υποδείξεων και εντολών απευθείας στη διαδικασία σκέψης κάποιου.


Η νυχτερινή Ευρώπη τότε και σήμερα όπως τη βλέπουν δορυφόροι

 Η νυχτερινή Ευρώπη τότε και σήμερα όπως τη βλέπουν δορυφόροι
Λαμπρή εικοσαετία
Πηγή: NGDC/DMSP/ESA
NGDC/DMSP/ESA 

Στις τελευταίες δορυφορικές εικόνες που έστειλε στο in.gr η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA, τα φώτα της νυχτερινής Ευρώπης δείχνουν να έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά σε λαμπρότητα την τελευταία εικοσαετία.

Το animation δείχνει τη μεταβολή στο φωτισμό της γηραιάς ηπείρου από το 1992 μέχρι το 2010. Οι δύο εικόνες ελήφθησαν με διαφορά 18 ετών, παρόλα αυτά είναι συγκρίσιμες, αφού προέρχονται από τον ίδιο αστερισμό δορυφόρων, το δίκτυο DMSP που προσφέρει μετεωρολογικά δεδομένα στο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας.
NGDC/DMSP/ESA
 Οι φωτεινότερες περιοχές της εικόνας αντιστοιχούν σε υψηλές πληθυσμιακές πυκνότητες -όπως στις πόλεις του Λονδίνου, της Ρώμης και του Παρισιού. Συγκριτικά, η Αθήνα αλλά και γενικότερα η Ελλάδα φαίνονται μάλλον αμυδρά.

Σε ολόκληρη πάντως την Ευρώπη, ο πληθυσμός και τα φώτα είναι πυκνότερα στις παράκτιες περιοχές, καθιστώντας έτσι εμφανές το περίγραμμα της ηπείρου.

Η αύξηση της λαμπρότητας στη δεύτερη εικόνα οφείλεται κυρίως στην οικονομική ανάπτυξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πολωνία, η οποία άρχισε να λάμπει καθώς είδε το ΑΕΠ της να εκτινάσσεται κατά 377 δισ. δολάρια από το 1992 έως το 2010.

Δεδομένου όμως ότι αντιστοιχούν σε πλούσιες και πυκνοκατοικημένες περιοχές, τα φωτεινά μπαλώματα στις εικόνες δείχνουν επίσης υψηλή κατανάλωση ενέργειας, ατμοσφαιρική ρύπανση και εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου.

Είναι επομένως οι περιοχές που ουσιαστικά ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

"Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται"!..


"Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται"!..



"Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται"!..

Διαβάστε για την προφητεία αυτή του αγίου Κοσμά, η οποία ανοίγει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην εξέλιξη της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, όπου ο άνθρωπος έφθασε σε πολύ υψηλά επίπεδα γνώσεων και ανακαλύψεων. Και μόνον η απαρίθμηση αυτών των θεμάτων είναι πολύ μεγάλη και, ασφαλώς, χρειάζεται ένα ολόκληρο βιβλίο για να μπορέσει κανείς να καταγράψει την ανθρώπινη εξέλιξη στον επιστημονικό κλάδο!..
Αριστερά: «Η δευτέρα πλάσις» … «και ύπνωσε και έλαβε μίαν των πλευρών αυτού και ανεπλήρωσε σάρκα αντ’ αυτής» (Γεν. Β, 21). (Μωσαϊκόν 12ου αι. Capella Palatina, Παλέρμο Σικελίας). Μία μορφή κλωνοποίησης, όπως έλεγε και ο Πρωτοπρεβύτερος π. Γεώργιος Μεταλληνός!.. Δεξιά: Η περίφημη Ντόλι (στα αριστερά), που γεννήθηκε με τη μέθοδο της κλωνοποίησης μαζί με το πρόβατο που την κυοφόρησε. Ο Πατροκοσμάς έβλεπε πολύ μακριά!..
Για να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, θα λέγαμε πως αν και η αρχή ορισμένων επιστημών ανάγεται στην ελληνική αρχαιότητα, δεν είναι εύκολη η σύγκριση μιας σύγχρονης επιστήμης ή ενός σύγχρονου επιστήμονα με τα αρχαιοελληνικά αντίστοιχά τους.
Χαρακτηριστικό της σύγχρονης επιστήμης είναι η ειδίκευση κατά τομείς, ακόμα και στους επιμέρους κλάδους της κάθε επιστήμης. Στην αρχαιότητα όμως κάτι παρόμοιο δε συνέβαινε. Ο επιστήμονας ήταν ο φιλόσοφος που συγκέντρωνε όλες τις γνώσεις, οτιδήποτε αφορούσε οποιαδήποτε κατάκτηση του ανθρώπινου μυαλού και είχε γνώση για το καθετί.
Ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος είχε λοιπόν μια καθολική εικόνα του κόσμου. Αυτό βέβαια ήταν σχετικά εύκολο, γιατί οι ανθρώπινες γνώσεις ήταν τότε ελάχιστες σε σχέση με τις σύγχρονες. Με την πρόοδο όμως των επιστημών, ιδίως μετά το 15ο αιώνα, οι γνώσεις αυξήθηκαν σε βαθμό που να γίνεται αδύνατη η κατοχή τους από ένα μόνο πρόσωπο. Έτσι άρχισε η εξειδίκευση. Η επιστήμη χωρίστηκε από τη φιλοσοφία, που εξακολούθησε να ασχολείται με τον κόσμο ως σύνολο γενικά, με το καθολικό, με το παγκόσμιο. Οι επιστήμες αντίθετα συνέχισαν να εξειδικεύονται κατά τομείς, μέχρις ότου δημιουργήθηκαν ειδικότητες μέσα στο χώρο της καθεμιάς επιστήμης.
Στη σύγχρονη εποχή ωστόσο θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε την ύπαρξη τής αντίθετης τάσης: τα όρια μεταξύ συγγενικών κλάδων γίνονται περισσότερο ασαφή, έτσι ώστε ένας επιστήμονας είναι υποχρεωμένος να έχει ορισμένες γνώσεις για τους γειτονικούς κλάδους του τομέα του (200).
Έτσι, όσον αφορά στην καθολική εικόνα της εξέλιξης της επιστήμης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι στη σύγχρονη φάση της η επιστήμη δεν έχει ως μόνο χαρακτηριστικό της την εξειδίκευση, αλλά και κάτι από την παγκοσμιότητα της πρώτης αρχαιοελληνικής περιόδου της. (201)
Ωστόσο, για να έλθουμε στην προφητεία του Πατροκοσμά, που έλεγε ότι: "Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται", θα αναφέρουμε μονάχα ένα παράδειγμα:
Η κλωνοποίηση, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι μια διαδικασία παραγωγής κλώνων, δηλαδή πολλών αντιγράφων από πανομοιότυπα μόρια, κύτταρα ή οργανισμούς. Οργανισμοί πανομοιότυποι (κλώνοι) παράγονται στη φύση με μονογονική αναπαραγωγή. Φυτά, για παράδειγμα, που πολλαπλασιάζονται με μοσχεύματα, παραφυάδες, βολβούς και γενικά από ένα τμήμα του μητρικού οργανισμού δίνουν απογόνους πανομοιότυπους με το μητρικό οργανισμό, καθώς μεταφέρεται αυτούσιο το γενετικό υλικό στους απογόνους. Οι οργανισμοί όμως που προέρχονται από διασταύρωση (αμφιγονία) συνδυάζουν τυχαία τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες και των δύο γονέων.
Η μέθοδος της κλωνοποίησης στοχεύει στη δημιουργία πανομοιότυπων απογόνων από οργανισμούς με επιθυμητές ιδιότητες, που κανονικά αναπαράγονται με διασταύρωση. Ο σκοπός της κλωνοποίησης επιτυγχάνεται με τη δημιουργία ενός ωαρίου που να έχει τον πυρήνα ενός σωματικού κυττάρου του οργανισμού τον οποίο θέλουν οι επιστήμονες να κλωνοποιήσουν. Αυτό το ωάριο λειτουργεί ως γονιμοποιημένο, αφού έχει διπλοειδή πυρήνα και ταυτόχρονα έχει τα κατάλληλα υλικά για να εξελιχθεί, κάτω από κατάλληλες συνθήκες, σε έμβρυο και στη συνέχεια σε οργανισμό. Ο οργανισμός που θα προκύψει θα είναι πανομοιότυπος με τον οργανισμό από τον οποίο προέρχεται ο πυρήνας του ωαρίου.
Απ’ την εγκυκλοπαίδεια «Μαλλιάρης-παιδεία» διαβάζουμε ένα μικρό ιστορικό, που λέει για την κλωνοποίηση τα εξής:
«Το 1950 γεννήθηκε ο πρώτος κλωνοποιημένος βάτραχος από κύτταρα εμβρύου βατράχου. Η πρώτη πετυχημένη κλωνοποίηση θηλαστικού από κύτταρα εμβρύου έγινε το 1984 σε ποντίκια. Το 1996 έγινε η κλωνοποίηση της Ντόλι, του πιο διάσημου προβάτου στον κόσμο, στο Ινστιτούτο Ρόσλιν, στο Εδιμβούργο της Σκοτίας. Η επιτυχία του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε σωματικό κύτταρο ενήλικου ατόμου και όχι εμβρύου. Το 2003, όμως, η Ντόλι υποβλήθηκε σε ευθανασία καθώς έπασχε από εξελισσόμενη πνευμονική νόσο και πρώιμη αρθρίτιδα, αφού είχε γεννηθεί με χρωμοσωμικές ανωμαλίες, γεγονός που οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα πως οι κλωνοποιημένοι οργανισμοί είναι πιθανό να παρουσιάσουν σοβαρές ανωμαλίες.
Στην περίπτωση της Ντόλι ο επιθυμητός πυρήνας πάρθηκε από κύτταρο του μαστού της μητέρας της. Ο πυρήνας τοποθετήθηκε με κατάλληλη τεχνική σε ωάριο άλλου προβάτου (δότη ωαρίων), από το οποίο προηγουμένως είχε αφαιρεθεί ο δικός του πυρήνας. Το ωάριο αυτό με την επιθυμητή πλέον γενετική σύσταση, τοποθετήθηκε στη μήτρα τρίτου προβάτου και εκεί εξελίχθηκε σε έμβρυο και στη συνέχεια έδωσε την Ντόλι, πανομοιότυπο πρόβατο με τη «μητέρα» της. Ποια όμως είναι η πραγματική μητέρα της Ντόλι; Το πρόβατο που έχει το ίδιο γενετικό υλικό με αυτήν, το πρόβατο από το οποίο προήλθε το ωάριο ή το πρόβατο που την κυοφόρησε και τη γέννησε;
Η κλωνοποίηση της Ντόλι άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και δημιούργησε αντιπαραθέσεις στον επιστημονικό κόσμο σχετικά με τις ωφέλειες και τους κινδύνους που εγκυμονεί. Η συζήτηση εντάθηκε και προέκυψαν τεράστια ηθικά ζητήματα στην προοπτική της κλωνοποίησης ανθρώπινων εμβρύων, οργάνων ή κυττάρων για θεραπευτικούς σκοπούς καθώς και της κλωνοποίησης ανθρώπων (βιοηθική)…»
Συνεχίζεται, όμως, το δημοσίευμα:
«Οι επιστήμονες κατάφεραν να απομονώσουν βλαστικά κύτταρα εμβρύων (ολοδύναμα), τα οποία μπορούν να εμφυτευτούν στη μήτρα μιας γυναίκας και να εξελιχθούν σε κανονικό έμβρυο καθώς και κύτταρα πολυδύναμα (εμβρύων), τα οποία μπορούν να διαφοροποιηθούν σε οποιοδήποτε τύπο σωματικών κυττάρων και να παράγουν όργανα και ιστούς κατάλληλους για μεταμόσχευση. Πρόκειται για τη λεγόμενη θεραπευτική κλωνοποίηση, η οποία θεωρητικά μπορεί να λύσει το πρόβλημα της απόρριψης οργάνων κατά τη μεταμόσχευση αν το μόσχευμα προέρχεται από κύτταρα του ίδιου του ασθενή.
Η θεραπευτική κλωνοποίηση επαγγέλλεται την αντιμετώπιση πολλών νόσων, όπως του καρκίνου, της νόσου Αλτσχάιμερ, της νόσου Πάρκινσον, των καρδιοπαθειών, του διαβήτη, εγκαυμάτων, εγκεφαλικών κ.ά. Γι’ αυτό αντιμετωπίζεται θετικά από πολλούς επιστήμονες και ορισμένα κράτη (π.χ. η Βουλή των Λόρδων στο Ηνωμένο Βασίλειο ενέκρινε την έρευνα σε ανθρώπινα βλαστοκύτταρα μόνο για την παραγωγή οργάνων για μεταμόσχευση), ενώ σε άλλες χώρες απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε έρευνα σε βλαστοκύτταρα. Εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, η Ελλάδα κ.ά., έχουν τεθεί θετικά απέναντι στο ζήτημα της θεραπευτικής κλωνοποίησης ανθρώπου.
Αρνητική, όμως, είναι η στάση της πλειοψηφίας των επιστημόνων στο θέμα της αναπαραγωγικής κλωνοποίησης ανθρώπων, η οποία θέτει τεράστια κοινωνικά και ηθικά ζητήματα. Για το σκοπό αυτό σε επίπεδο διεθνούς δικαίου απαγορεύεται ρητά η κλωνοποίηση ανθρώπου, σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για το Ανθρώπινο Γονιδίωμα και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (1997), το Πρόσθετο Πρωτόκολλο του 1998 στη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στο Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2000.
Μια ακόμη περίπτωση που η κλωνοποίηση θεωρείται θετική είναι αυτή της αναπαραγωγής ζωικών ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση».
Όπως έχουμε γράψει και μέσα στο βιβλίο μας «Παπουλάκος: Άγνωστες Προφητείες και Θαύματα», οι θεόπνευστοι παπουλάκηδες γνώριζαν πολλά για τις αλματώδεις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας και μέσα απ’ τις εικόνες των εκκλησιών, όπου οι μεγάλοι και φωτισμένοι καλλιτέχνες απεικόνιζαν αποκαλυπτικές παραστάσεις, όπως αυτή που δημοσιεύουμε στο παρόν κεφάλαιο με την «Δευτέρα πλάση», όπου η Εύα βγαίνει μέσα από το σώμα του Αδάμ, σε μια προφητική σκηνή, που όλοι σήμερα γνωρίζουμε ως κλωνοποίηση, μιλάμε για DNA και τόσα άλλα συγκλονιστικά στοιχεία, που επιβεβαιώνουν πλήρως τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό!..
Αντιλαμβάνεται κανείς πόσα άλλα πράγματα μπορούμε να αναφέρουμε με τα οποία ο Πατροκοσμάς, προτρέποντας στους υπόδουλους Έλληνες να κτίζουν σχολεία και να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα, ήταν γιατί έβλεπε από τότε πόσο μακριά θα έφτανε η σκέψη του ανθρώπου!.. (*)
-------------
(*) Από το βιβλίο μας: "Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς".

Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα !!


Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα !!


Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια. Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν η επιθυμία ερευνητών να αναζητήσουν πιθανές θεραπείες σε μία ευρεία γκάμα διαφόρων παθήσεων.

Η αποκάλυψε έγινε μόλις μια μέρα μετά την προειδοποίηση μια επιστημονικής επιτροπής για πιθανό εφιαλτικό σενάριο, παρόμοιο με αυτό της ταινίας ο «Πλανήτης των πιθήκων», στην οποία πειράματα δημιουργίας υβριδίων ανθρώπου με ζώο προχωράει σε υπερβολικό βαθμό.

Συγκεκριμένα, η είδηση κάνει λόγο για 155 έμβρυα τα οποία περιέχουν στο γονιδίωμά τους γενετικό υλικό τόσο από ανθρώπους όσο και από ζώα και πως οι όλες εργασίες έχουν ξεκινήσει από το 2008, με το σχετικό ψήφισμα για την Γονιμοποίηση Ανθρώπινων Εμβρύων.

Aυτό είχε ως αποτέλεσμα την νομιμοποίηση της δημιουργίας διαφόρων υβριδίων, συμπεριλαμβανομένου ενός αυγού το οποίο είχε γονιμοποιηθεί από ανθρώπινο σπέρμα.

Τα υβρίδια αυτά, δηλαδή μεταξύ ανθρώπου και ζώου, τα κατατάσσουμε σε δύο κατηγορίες
στα cybrids, που ανθρώπινο γενετικό υλικό εισάγεται μέσα σε ένα κύτταρο ζώου και στις
χίμαιρες, στα οποία ανθρώπινα κύτταρα αναμιγνύονται με έμβρυα ζώων.

Από τη μεριά τους, οι επιστήμονες , υποστηρίζουν πως μέσω αυτών των τεχνικών θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε σύντομα εμβρυικά βλαστικά κύτταρα τα οποία στην συνέχεια θα χρησιμοποιούνται σε μια σειρά μέχρι τώρα ανίατων ασθενειών, ενώ τα έμβρυα θανατώνονται μετά το πέρας 14 ημερών κάτι που υπαγορεύει η ίδια η νομοθεσία.

Συγκεκριμένα σε τρία εργαστήρια στην Βρετανία, των πανεπιστημίων King College, Newcastle και Warwick, είχαν χορηγηθεί άδειες για να διεξάγουν τέτοια είδους πειράματα μετά την εφαρμογή του σχετικού ψηφίσματος.

Αν και τώρα έχουν σταματήσει τα πειράματα, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, οι επιστήμονες φαίνονται να θεωρούν πως δεν είναι το τέλος για αυτά και πως στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα.





Ο αριθμός των εμβρύων αποκαλύφθηκε ύστερα από ερώτηση που έθεσε στην βουλή ο Λόρδος Alton. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όταν οι επιστήμονες ρωτήθηκαν ποια θα ήταν τα οφέλη, εκείνοι απάντησαν έμμεσα πως αν τους αφήσουν να προχωρήσουν θα καταφέρουν να αναπτύξουν θεραπείες για κάθε ασθένεια γνωστή στον άνθρωπο.

Στη συνέχεια ανέφερε στοιχεία ότι σε 80 από τις θεραπείες που παρουσιάστηκαν, χρησιμοποιήθηκαν ενήλικα βλαστικά κύτταρα, και όχι εμβρυικά.

Mια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων, νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, προειδοποίησε για την επικινδυνότητα αυτών των πειραμάτων και μάλιστα απαίτησε να δημιουργηθούν νόμοι για για αποφευχθούν φαινόμενα κατά τα οποία να προσδίδονται ανθρώπινα «χαρακτηριστικά» σε ζώα, όπως γίνεται με την εισαγωγή ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων στον εγκέφαλο πρωτευόντων θηλαστικών.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως υβρίδια ανθρώπου με ζώα κατασκευάζονται και σε άλλες χώρες και μάλιστα δεν υπάρχει κανένας νομοθετικός κανονισμός και περιορισμός.

Περίεργα - PERIERGAA: Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα !! ΠΗΓΗ

Τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε !


Τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε !


Γέροντας Παΐσιος:....προφητείες....Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε !!!!!!!

Aναφέρονται μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, απο το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας... επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια».

Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που.....



αφορούν σημερινά δεδομένα και εξελίξεις που 20 χρόνια πρίν δεν είχαν ουδεμία βάση.

Και όμως ...



Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ. και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.



Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!



Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» .



Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την αμετανόητη Τουρκία, η οποία όπως γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ήδη από τον Άγιο Κοσμά τον Αίτωλο θα μας επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια»…
Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο



► «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410



► «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412



► «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413

► «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417



► «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…» σελ. 417 - 418



► Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά.



► «Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει…» σελ. 419



► «Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία» σελ. 422



► «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» σελ. 431



► «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432



► Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”» σελ. 434 και άλλη φορά έλεγε … «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργήτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει» σελ. 436



► «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..

Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434



► «Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθούν και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση» 1991, σελ. 439



► «Μετά τη διάλυση της Τουρκίας, η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον Περσικό Κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ. Τότε οι δυτικές δυνάμεις θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους, τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να γίνουν τα λάχανα, δηλαδή 6 μήνες.

 Η Ρωσία, όμως, δε θα αποσύρει τις δυνάμεις της. Και τότε οι δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα, για να επιτεθούν στους Ρώσους.

Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος και θα έχει ως συνέπεια να χάσουν οι Ρώσοι. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή. Οι μεγαλουπόλεις θα γίνουν παραγκουπόλεις. Εμείς, οι Έλληνες, δεν θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.» σελ. 440 - 441



► «Η διοίκηση της Πόλης , από μας, θα είναι και στρατιωτική και πολιτική»!!! 1991, σελ. 435



► «Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή» σελ. 435



Όπως τα κατέγραψε ο Νικ. Ζουρνατζόγλου στο βιβλίο του.
Τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε ! | kinitro news ΠΗΓΗ

Οι Ρώσοι δεν το κρύβουν.... Έρχεται λένε! NIBIRU.