Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Άρχισε να ηχεί η 6η Σάλπιγγα της αποκάλυψης

Άρχισε να ηχεί η 6η Σάλπιγγα της αποκάλυψης
"ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΜΙΑΝ ΦΩΝΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΟΣΤΙΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΛΥΣΟΝ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗΝ"

H κλιμακούμενη ένταση στη Μεσοποταμία(απειλές του Ιράν και η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία που προφανώς ετοιμάζεται Νατοϊκή επέμβαση) μας θυμίζει έντονα αυτό το χωρίο της Αποκάλυψης... Οι συνθήκες δυστυχώς δεν υποβοηθούν καθώς κάθε οικονομικής κρίσης έπεται ένας Παγκόσμιος Πόλεμος...Το θέμα είναι ότι το Ιράν το υπερασπίζονται με πάθος Ρωσία και Κίνα...Όπως και τη Συρία θα τη στηρίξει σίγουρα η Ρωσία-η οποία μη ξεχνάμε έχει ένα αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο.

"ΚΑΙ ΕΛΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙ ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑΝ ΚΑΙ...
ΗΜΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΩΣΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΗΤΟ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΕΙΔΟΝ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΧΟΝ ΘΩΡΑΚΑΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΑΚΙΝΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ ΗΣΑΝ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΞΗΡΧΕΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΝ."

 Οι Αμερικάνοι στέλνουν στη περιοχή τρία αεροπλανοφόρα...Όπως είχε δηλώσει αξιωματούχος του Πενταγώνου,τα τρία αεροπλανοφόρα σημαίνουν πόλεμο...Ο οποίος όπως δυστυχώς δείχνουν τα πράγματα αν ξεκινήσει θα γενικευτεί...

 "ΥΠΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΕΘΑΝΑΤΩΘΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙ ΟΥΡΑΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑΙ ΜΕ ΟΦΕΙΣ ΕΧΟΥΣΑΙ ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΣΙ..."

Η Αποκάλυψη συνεχίζοντας ομιλεί για τον πλέον πολύνεκρο πόλεμο στην Ιστορία της Ανθρωπότητας...Υπάρχουν πολλές προφητείες που ερμηνεύουν αυτό το χώριο και το επεξηγούν... Εμείς είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι να το κάνουμε...Το παραθέτουμε απλά ως έχει, με κάποιες σκέψεις μας... 

Ένα τρελό-τρελό γκάλοπ….

Και  επειδή απο  αύριο οριστικά απαγορεύονται τα γκάλοπ ,σήμερα σας παραδίδουμε ένα που κάναμε στα ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ  τις δυο τελευταίες  εβδομάδες .Προσωπικά πιστεύω πως αν αυτό το αποτέλεσμα είναι  αντιπροσωπευτικό του εκλογικού σώματος ,θα μιλάμε για την πλέον ανατρεπτική εκλογική Κυριακή. Κοντός ψαλμός αλληλούια όπως λένε κάποιοι όποτε εν αναμονή των εκλογών και τα αποτελέσματα…..

Τι θα ψήφιζες αν είχαμε αύριο εκλογές ?l
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Total Votes: 220

Η τεχνολογία πρόγνωσης εγκλημάτων έρχεται. Τα δικαιώματα φεύγουν


Η τεχνολογία πρόγνωσης εγκλημάτων έρχεται. Τα δικαιώματα φεύγουν

Καταραμένοι αλγόριθμοι! Κάμερες θα μάς παρακολουθούν συνέχεια και αλγόριθμοι θα αποφασίζουν αν είμαστε εγκληματίες. Δεν μπορούν να βρουν ένα αλγόριθμο να προβλέπει το τζόκερ ή το Στοίχημα;
Αλλά τι λέμε, για το τελευταίο έχουμε τον Αχιλλέα Μπέο!

Διαβάσαμε στο ΕΘΝΟΣ ένα ρεπορτάζ του περιοδικού Atlantic ότι το Minority Report και το Person of Interest είναι πολύ κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα και οι μηχανές θα μας παρακολουθούν και θα αποφασίζουν αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια «εγκληματική πράξη» πριν ακόμη την εκτελέσουμε.
Ξεχάστε την «ελευθερία της βούλησης» της σκέψης, και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ίδρωσες και έχεις ταχυπαλμία; Είσαι εγκληματίας.

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ εξελίσει εδώ και καιρό το FAST, που σημαίνει Future Attribute Screening Technology ή ελληνιστί Τεχνολογία Παρακολούθησης Μελλοντικών Χαρακτηριστικών.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα λογισμικό που αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες και άλλους αισθητήρες συνεκτιμά στοιχεία τη φυσικής κατάστασης και της συμπεριφοράς ενός ατόμου, όπως η ταχυπαλμία, η κίνηση των ματιών, η σωματική θερμοκρασία, τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του προσώπου και οι κινήσεις του σώματος. Μέσω συγκεκριμένων αλγορίθμων υποτίθεται ότι προσδιορίζει την στατιστική πιθανότητα το άτομο υπό εξέταση να έχει κακές προθέσεις και είναι πολύ πιθανό να το δείτε σε ένα αεροδρόμιο της περιοχής σας, όπως γράφει ο συντάκτης.

Αν σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με άλλο άρθρο στο Nature τα αρχικά ποσοστά «επιτυχίας» στην πειραματική έρευνα ήταν της τάξης του 70%, μπορεί να καταλάβει γιατί το περιοδικό «προειδοποιεί« για ένα ακόμη βήμα προς ένα απολυταρχικό καθεστώς με μανδύα δημοκρατίας... 

Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες... κάτω από την Ευρώπη οδηγούν στο άγνωστο


Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες... κάτω από την Ευρώπη οδηγούν στο άγνωστο

Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες, όπως εξακριβώθηκε πρόσφατα, κρύβονται κάτω από τα χωράφια και τα δάση της Ευρώπης. Από αυτές έχουν εξερευνηθεί μόνο ένα.... μικρό μέρος, υπολογίζεται, πως κάτω από τις Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο από σήραγγες και σπηλιές.
Όπως έχει διευκρινιστεί, όλες αυτές οι σήραγγες έχουν ...
τεχνητή προέλευση και είχαν δημιουργηθεί από τον άνθρωπο περίπου τον 10-13 αιώνα, όμως ο προορισμός τους βάζει τους επιστήμονες σε μεγάλα ερωτήματα. Να υπολογίσει κανείς πως τις είχαν σκάψει για επικοινωνία μεταξύ των φεουδαρχιών είναι αδύνατο, διότι οι περισσότερες από αυτές καταλήγουν σε αδιέξοδο.
Πάνω από 1000 παρόμοιες σήραγ
γες έχουν εξερευνηθεί στην Γερμανία και στην Αυστρία, και οι αρχαιολόγοι υποθέτουν, πως αυτές είναι μονάχα οι 10% των υπαρχόντων. Μερικές είναι εντελώς μικρές 20 - 25 μ., όμως υπάρχουν και μεγάλες, πάνω από 100 μ. Σε μερικά μέρη έχουν βρεθεί και πόρτες με σύρτες μέσα σ' αυτές. 
Οι ιστορικοί διερωτούνται για τον προορισμό αυτών των παράξενων υπόγειων χώρων – ίσως αυτά αποτελούσαν τα μυστικά καταφύγια από τους πολέμους και τους ληστές, αλλά μπορεί να ήταν και τα κρησφύγετα των ειδωλολατρών και των ναών τους, οι οποίοι συνέχιζαν να προσεύχονται στους αρχαίους θεούς.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ!: Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες... κάτω από την Ευρώπη οδηγούν στο άγνωστο ΠΗΓΗ

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!!!!


VPRC: Προβάδισμα ΝΔ - οκτώ κόμματα στη Βουλή

Προβάδισμα της ΝΔ και είσοδο στη βουλή οκτώ κομμάτων δείχνει δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύει το περιοδικό Επίκαιρα. Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής η ΝΔ συγκεντρώνει το 22% έναντι 14,5% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%, το ΚΚΕ με 11,5 %, η ΔΗΜΑΡ με...




10%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9%, η Χρυσή Αυγή με 5%, ο ΛΑΟΣ με 3,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, από 1,5% έχουν η Δημοκρατική Συμμαχία, η Δράση και το Άρμα Πολιτών, ενώ 1% συγκεντρώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το 3,5% των ψηφοφόρων δηλώνει πως θα ψηφίσει ένα άλλο κόμμα ενώ το 24,1% δηλώνει πως θα απέχει ή θα ψηφίσει λευκό ή άκυρο.