Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ερχεται το τέλος του κόσμου; Δείτε τα καταφύγια (Βίντεο)


Ερχεται το τέλος του κόσμου; Δείτε τα καταφύγια (Βίντεο)


Με σύνθημα «δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά μπορείς να προετοιμαστείς» ετοιμάζονται να δημιουργήσουν υπόγειες «πόλεις» κάτω από τη γη των ΗΠΑ.
Τα ιδιωτικά καταφύγια σωτηρίας μπορούν να φιλοξενήσουν 4000 χιλιάδες άτομα, σε ένα λαβύρινθο που αποτελείται από 20 υπόγειους θαλάμους, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους.
Το κόστος κατασκευής του κάθε καταφυγίου φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και θα παρέχει στην υπόγεια κοινωνία το δικό της σταθμό παραγωγής ενέργειας, πηγάδια ύδρευσης, συστήματα φιλτραρίσματος νερού και αέρος, βιολογικό καθαρισμό, προμήθειες τροφής για έναν χρόνο, συστήματα ασφαλείας και ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο!
Η ιδέα αυτή του ιδιωτικού καταφυγίου που φτιάχτηκε για να προστατέψει τους λίγους και εκλεκτούς, την ελίτ μιας κοινωνίας, μοιάζει να βγαίνει από ένα επιστημονικό σενάριο φαντασίας: » κάπου στο μακρινό 2040, όταν όλα πλέον πάνω στην επιφάνεια της ζωής είναι μολυσμένα και σαθρά. Η ζωή κινείται κάτω από το έδαφος σε σκοτεινούς διαδρόμους όπου επικρατεί ο νόμος των όπλων. Μια ιδιωτική όμως εταιρεία έρχεται να σώσει την ανθρωπότητα, αφού προσφέρει την δυνατότητα καταυλισμού, αναπαραγωγής και προστασίας μέσα σε ένα καταφύγιο».


Κι όμως αυτή τη φορά το σενάριο είναι πέρα για πέρα αληθινό- ως προς το τελευταίο σκέλος του! Αν λοιπόν είστε από εκείνους που ανησυχούν και πραγματικά είναι «κολλημένοι» στο ρολόι που μετράει αντίστροφα πια για τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, τότε κλείστε θέση στο καταφύγιο αυτό για να διασφαλίσετε την παρουσία σας εκεί!


Δείτε στο πρώτο βίντεο πώς θα είναι τα υπόγεια καταφύγια της εταιρείας και στο δεύτερο ένα ρεπορτάζ του NBC με τον ιδρυτή της Vivo ο οποίος μας ξεναγεί στην πρώτη υπόγεια εγκατάσταση!

Το Matrix και τα κρυφά μηνύματα

Τρελάθηκαν να ψεκάζουν πάνω από την πόλη με "σχέδιο" (Κατερίνη 03.05.12) ώρα 09:30


Και επειδή ακόμη και τώρα κάποιοι υπνωτισμένοι και αποχαυνωμένοι συνάνθρωποι μας , πιστεύουν ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι στην φαντασία κάποιων συνομοσιολογων , τους παροτρύνω να δουν παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από τον ουρανό της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Τα συμπεράσματα φυσικά είναι δικά σας …..

Τρελάθηκαν να ψεκάζουν πάνω από την πόλη με "σχέδιο" (Κατερίνη 03.05.12) ώρα 09:30
Φαίνεται ότι οι παράλληλοι και κάθετη σε σχήμα "διχτυού" αεροψεκασμοί δεν πιάνουν άλλο. Έτσι σήμερα πάνω από την Κατερίνη άρχισαν να ψεκάζουν "ζωγραφίζοντας" στον ουρανό…

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ

 

Καμμένος Δεν θα διαφύγει κανείς με ελικόπτερο

Bόμβα από ΣΥΡΙΖΑ: Υπονοεί απόπειρα νοθείας - Ζητεί στοιχεία για την Singular


Bόμβα από ΣΥΡΙΖΑ: Υπονοεί απόπειρα νοθείας - Ζητεί στοιχεία για την Singular


Mε μια επιστολή-βόμβα προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ευθέως ζήτημα γνησιότητας του εκλογικού αποτελέσματος και διαδικασιών διεξαγωγής των εκλογών!
Μετά την Ρωσία που στέλνει παρατηρήτές, μετά τον ΟΑΣΕ του οποίου κλιμάκιο αφίχθηκε εσπευσμένα στην Ελλάδα και είχε συναντήσεις με στελέχη των μικρών κομμάτων, τώρα έρχεται επίσημα ένα κόμμα το οποίο μάλιστα οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν πολύ υψηλά και ζητεί εγγυήσεις και διευκρινίσεις προκειμένου το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής να είναι ανόθευτο.
Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα κόμμα θέτει εμμέσως πλην σαφώς σε προεκλογικό περίοδο θέμα πιθανής νοθείας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο των εκλογών. Το 2000 η Νέα Δημοκρατάι είχε καταγγείλει νοθεία, αλλά ... μετά τις εκλογές και την έκδοση του εκλογικού αποτελέσματος.
Είχε μάλιστα εκδώσει και "μαύρη βίβλο" όπου αποδεικνυόταν ότι περί τους 150.000 ψηφοφόρους ήταν ξένοι που είχαν αποκτήσει με ταχυδακτυλουργίες εκλογικό δικαίωμα (περιπτόντως, αυτοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν μέχρι σήμερα   
Μάλιστα "κτυπάει στην καρδιά" του συστήματος συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic.

Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική αιτούνται όπως τους γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

Επικαλούμενοι πληροφορίες ότι θα αξιοποιηθεί για την εκλογική διαδικασία μικρός αριθμός δημοτικών υπαλλήλων που αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων, όπως επίσης ό,τι αποφασίστηκε η αποχή των δημοτικών υπαλλήλων σύμφωνα με απόφαση της οργάνωσής τους, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα προκληθούν τεράστια προβλήματα στην διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών και γι αυτό ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα σε συνεννόηση με τη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων, ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να εξυπηρετηθούν απρόσκοπτα οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Ζητούν επίσης από τον υπουργό να παρέμβει ώστε να εξασφαλιστεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η μετάβαση των πολιτών στις εκλογικές τους περιφέρειες διότι, όπως αναφέρουν, έχουν εμφανιστεί τεράστια προβλήματα ιδιαίτερα με τα δρομολόγια των πλοίων.

Τα παραπάνω είναι ακρούντως σοβαρά και κρίσιμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ηγεσίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κρατάνε στα χέρια τους 100% τον εκλογικό μηχανισμό δεν θα θελήσουν να παίξουν με την φωτιά και να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα απέραντο περδίο συγκρούσεων...