Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΥΠΡΟΣ: Σύντομα θα δοθεί ηλεκτρονική ταυτότητα (Κάρτα του Πολίτη) στους Κύπριους.


ΚΥΠΡΟΣ: Σύντομα θα δοθεί ηλεκτρονική ταυτότητα (Κάρτα του Πολίτη) στους Κύπριους.


πολιτη, καρτα, συντομα, κυπρος
« ΚΥΠΡΟΣ: Σύντομα θα δοθεί ηλεκτρονική ταυτότητα (Κάρτα του Πολίτη) στους Κύπριους. »
Η Κύπρος προχωρά άμεσα στην έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων για τους Κύπριους. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα αποφασιστεί το σχέδιο για την Ευρωπαϊκή Κάρτα του Πολίτη... Ηλεκτρονικές ταυτότητες οι οποίες θα μας επιτρέπουν να κάνουμε ακόμα και τις τραπεζικές μας συναλλαγές, θα γίνουν σύντομα μέρος της ζωής μας.
Το θέμα αυτό εμπίπτει και στην Κυπριακή Προεδρία η οποία θα κληθεί να χειριστεί σημαντικά θέματα που αφορούν την προώθηση της Ψηφιακής Ατζέντας της Ευρώπης όπως τη νομοθετική πρωτοβουλία για την ηλεκτρονική ταυτότητα, επαλήθευση και υπογραφή. Μέσα στο εξάμηνο της Προεδρίας μας θα έχουμε νέες ταυτότητες με τσιπ, δακτυλικά αποτυπώματα και ηλεκτρονική υπογραφή η οποία θα προστεθεί ως στοιχείο στην ηλεκτρονική πλέον ταυτότητα του κάθε πολίτη. Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού θα είναι σε θέση να αρχίσει να εκδίδει ηλεκτρονικές ταυτότητες, που θα φέρουν microchip στο οποίο θα υπάρχει το δακτυλικό αποτύπωμα του πολίτη και η ηλεκτρονική υπογραφή του. Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία έχει ως στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών, των επιχειρήσεων και των διοικήσεων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές ενώ θα μπορούν να γίνονται ακόμη και τραπεζικές συναλλαγές. Εκτός από τις ηλεκτρονικές ταυτότητες παράλληλα θα δημιουργηθεί και μια Κυβερνητική Αποθήκη Πληροφοριών στην οποία θα ενταχθούν τα αρχεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Τμ. Τελωνείων, του Αρχείου Πληθυσμού, του Εφόρου Εταιρειών, του Τμ. Εσωτερικών Προσόδων, του Κτηματολογίου, και του ΦΠΑ, καθώς επίσης του Γεν. Λογιστηρίου.
Σε μεταγενέστερο στάδιο θα μπουν και τα αρχεία των Υπουργείων Υγείας, Παιδείας και η Στατιστική Υπηρεσία.
Τα πιο πάνω επιβεβαίωσε και η Υπουργός Εσωτερικών Ελένη Μαύρου μιλώντας στις τομές στα γεγονότα:
ΚΥΠΡΟΣ: Σύντομα θα δοθεί ηλεκτρονική ταυτότητα (Κάρτα του Πολίτη) στους Κύπριους. ΠΗΓΗ

Πρώτος στα όρια της αυτοδυναμίας, με 27% ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARC


Πρώτος στα όρια της αυτοδυναμίας, με 27% ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARC


Με την αυτοδυναμία φλερτάρει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς στην πρώτη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc μετά τις εκλογές δείχνει να συγκεντρώνει το 27%. Οριακή άνοδος για τη ΝΔ που δείχνει να φτάνει στο 20% ενώ σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ που παλεύει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την τρίτη θέση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας για τον ALPΗΑ, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να είναι πλέον μη «αντιμετωπίσιμος» ενώ ο δικομματισμός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστική κατάρρευση.
Αναλυτικότερα τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου είναι:
  • ΣΥΡΙΖΑ: 27%
  • ΝΔ: 20%
  • ΠΑΣΟΚ: 10%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 10%
  • ΔΗΜΑΡ: 5%
  • Χρυσή Αυγή: 4,5
Η έρευνα έγινε σε δείγμα 1021 νοικοκυριών με τηλεφωνική επικοινωνία και διήρκεσε από την Τρίτη των εκλογών μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι το 53,1% των πολιτών δεν έμεινε ευχαριστημένο από το εκλογικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με το 46.9% που ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Δε θα παίζουμε καράτε με τους βουλευτές»


«Δε θα παίζουμε καράτε με τους βουλευτές»

«Αρνούμεθα την ψευτοδημοκρατία, την οποία βιώνει σήμερα ο Έλληνας. Εμείς μέσα στη Βουλή θα εκφράσουμε τις απόψεις μας. Επιτέλους θα τις ακούσει ο κόσμος και δεν θα παίζουμε καράτε με τους άλλους βουλευτές. Μην ανησυχείτε. Θα μπούμε μέσα με ένα πάρα πολύ μεγάλο όπλο, την αλήθεια. Θα....

πούμε την αλήθεια στους Έλληνες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής πλέον, Ηλίας Κασιδιάρης, στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA.

Και ο βουλευτής, Ιωάννης Λαγός, επισημαίνει: «Φιλειρηνιστής με την έννοια του όρου που έχει ο κόσμος, εγώ προσωπικά δεν είμαι. Δεν πειράζουμε κανέναν. Δεν προκαλούμε. Και αυτό σας το λέω γιατί τόσα χρόνια που υπάρχει η Χρυσή Αυγή, θα δείτε ότι όσο και να το ψάξετε, δεν θα βρείτε πουθενά που να έχουμε επιτεθεί, να έχουμε πειράξει ανθρώπους».

Πάντως, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρεται και στη δίκη που έχει και μιλά για μια στημένη ιστορία, η οποία θα αποδειχτεί σύντομα. «Κατανόησα εξαρχής χωρίς να δω λεπτομέρειες ότι είναι μια στημένη ιστορία. Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να δω ποιος είναι αυτός που με εμπλέκει. 

Και υπάρχει μια μαρτυρία μιας κυρίας μόνο που πέφτει σε αντιφάσεις κι αυτά θα αποδειχτούν. Έτσι, χτυπώντας το όνομά της στο google είδα ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του Συνασπισμού και συγκεκριμένα μέλος της εκλογικής του επιτροπής. Αυτό τα λέει όλα», αναφέρει ο Ηλίας Κασιδιάρης για τη δίκη που έχει στις 6 Ιουνίου.

Πάντως, τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα που υπήρξαν κατά το παρελθόν για τον Χίτλερ στο περιοδικό που εξέδιδαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 2012 -- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΙΤΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ..!!!‏


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 2012 -- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΙΤΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ..!!!‏





To Ιράν ισχυρίζεται ότι το σήμα της Ολυμπιάδας του Λονδίνου του 2012 απεικονίζει την λέξη Σιών στα αγγλικά (Zion) και αντιπροσωπεύει μία κρυφή σιωνιστική-εβραϊκή συνομωσία. Περίπου τέσσερα χρόνια μετά την δημοσιοποίηση του σήματος, η Τεχεράνη απείλησε να μποϋκοτάρει τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες εάν δεν αλλάξει το σήμα τους...
Σε επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας πρός την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, η Τεχεράνη ζήτησε να αντικατασταθεί το γραφικό σήμα, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά οι Ιρανοί αθλητές μπορεί να λάβουν εντολές να απέχουν από τους αγώνες του Λονδίνου.
Ο Γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Ιράν, Bahram Afsharzade στο επίσημο γράμμα διαμαρτυρίας του προς την Ολυμπιακή Επιτροπή γράφει σχετικά με το ζήτημα:  
“Διακηρύσσουμε με βεβαιότητα ότι ορισμένες χώρες θα αντιδράσουν στο ρατσιστικό σήμα, το οποίο θα υποβίβαζε την πίστη στους ευγενείς σκοπούς του Ολυμπιακού κινήματος. Εάν αγνοηθεί η διαμαρτυρία μας, ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, θα αρνηθούν να συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα του 2012’’.
Ορισμένοι μπορεί να ισχυριστούν ότι το σήμα αναγράφει το έτος "2012," αλλά υπάρχει μία επιπλέον τελεία που σχηματίζει το σήμα "Zion", η οποία δεν θα πρέπει να υπάρχει στο has and "2012".

Οι προβολείς των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου είναι ουσιαστικά πυραμίδες των Illuminati.
Aυτό αποτελεί την απόλυτη μορφή συμβουλισμού των illuminati καθώς τα σύμβολα φωτίζουν ('ILLUMINATE’) το στάδιο ως «φωτισμένες πυραμίδες».
Όμως δεν αποτελούν μόνο φωτισμένες πυραμίδες. Αποτελούν την κορυφή ή κορώνα των φωτισμένων πυραμίδων.




Tο νόημα της κορυφής της πυραμίδας
Οι Αιγύπτιοι δεν τοποθέτησαν την επικορωνίδα της Μεγάλης Πυραμίδας δημιουργώντας την κορυφή της. Η πυραμίδα έχει μείνει ανολοκλήρωτη για χιλιάδες χρόνιας. Το πίσω μέρος κάθε δολαρίου των Η.Π.Α έχει μία ‘μη ολοκληρωμένη πυραμίδα’ με μία φωτισμένη κορυφή να αιωρείται στο επάνω μέρος – χωρίς ποτέ να ενώνεται.
Η βάση της πυραμίδας αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα ως μη ολοκληρωμένη. Η κορυφή της πυραμίδας αντιπροσωπεύει τους εκλεκτούς πεφωτισμένους, τους Illuminati, οι οποίοι κυριαρχούν σε ολόκληρο τον κόσμο και σε όλους τους λαούς.
Όταν η κορυφή ενωθεί με την πυραμίδα και φωτιστεί “illuminated” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, θα αποτελέσει μία πανηγυρική στιγμή για την συμβολική εγκαινίαση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων και της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.
"Το παρών παράθυρο ευκαιρίας, κατά οποίο μία ειλικρινά ειρηνική και αλληλοεξαρτώμενη παγκόσμια τάξη μπορεί να οικοδομηθεί, δεν θα είναι ανοιχτό για πολύ – Βρισκόμαστε στις παρυφές ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Αυτό που χρειάζομαστε είναι η δημιουργία της κατάλληλης μαζικής κρίσης και τα έθνη θα αποδεχθούν τη Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων’’.
- David Rockefeller σε ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη – 14 Σεπτεμβρίου, 1994.
Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας αντιπροσωπεύει την μεγάλη Νέα Τάξη Πραγμάτων: Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, μία Παγκόσμια θρησκεία, μία Παγκόσμια οικονομία, η οποία περιμένει τον απόλυτο ηγέτη και παγκόσμιο βασιλιά...
Η Μεγάλη Πυραμίδα αναμένει την συμβολική ολοκλήρωσή της όταν η κορυφή της τοποθετηθεί στη θέσή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012...

Απαγορεύονται τα θρησκευτικά σύμβολα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θα υπάρχει ένα θρησκευτικά ουδέτερο σήμα «πίστης»


Απαγορεύονται τα θρησκευτικά σύμβολα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θα υπάρχει ένα θρησκευτικά ουδέτερο σήμα «πίστης»



Όταν η ‘πολιτική ορθότητα’ συναντά το ‘οικουμενιστικό πνεύμα’, έχουμε ένα ‘ουδέτερο’ θρησκευτικό σήμα για τους θρησκευτικούς λειτουργούς που θα παρευρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Αν και η επίσημη δικαιολογία για την απαγόρευση κάθε θρησκευτικού συμβόλου είναι ο «σεβασμός για τους διαφορετικούς θρησκευόμενους λαούς». 



Η Telegraph αναφέρει ότι τα θρησκευτικά σύμβολα θα απαγορευτούν από τα σήματα που έχουν σχεδιαστεί να φορούν οι εφημέριοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο βασικός λόγος, είναι να μην «προσβάλλουν τους ανθρώπους που επιθυμούν να φορούν μόνο το δικό τους σύμβολο πίστης».
Η καρφίτσα πέτου, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει το ρόλο που θα έχουν οι θρησκευτικοί ηγέτες στους Αγώνες του 2012, έχει γίνει το κέντρο μιας διαμάχης καθώς τα θρησκευτικά σύμβολα απορρίφθηκαν από το σχεδιασμό. Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (LOCOG) ρώτησε μια συμβουλευτική επιτροπή από εκπροσώπους διαφόρων θρησκειών για να δώσουν ιδέες για την εμφάνιση που θα έχει το σήμα.

Ενώ φέρεται ότι υπήρχαν σχέδια που περιλάμβαναν σύμβολα και από τις εννέα από τις θρησκείες που ήταν παρούσες στην επιτροπή των αντιπροσώπων, ο σχεδιασμός απορρίφθηκε. Η κεντρική ιδέα ήταν ότι όλα τα άτομα που θα φορούν το σήμα δεν θα  αισθάνονται άνετα με τα αθλητικά σύμβολα άλλων θρησκειών. (Σχ. ΚΟ: Το γιατί δεν μπορούν να φορούν το σήμα της δικής τους θρησκείας είναι άγνωστον. Για φαντάσου να απαγορεύσουν τις σημαίες και τα εθνικά σύμβολα και να υιοθετήσουν και "κοινό έμβλημα" για όλους τους αθλητές... Χάριν της "ειρήνης" και της "ενότητας των λαών". Μην μου πείτε ότι σας φαίνεται και τόσο μακρινή ιδέα...)

Η Telegraph συνεχίζει:

Το τελικό σήμα – που παρουσιάστηκε στον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ και σε οκτώ άλλους θρησκευτικούς ηγέτες που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Πάρκο - διαθέτει απλά τη λέξη «πίστη» και μια υδρόγειο, παράλληλα με τα λογότυπα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. [...]

Το σήμα θα φορεθεί από τους 193 θρησκευτικούς λειτουργούς - που θα ασχολούνται με αθλητές, υπαλλήλους, το προσωπικό και τα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Αν και υπήρχε πρόταση για ένα σήμα που θα φέρει τα εννέα σύμβολα – ανάμεσά τους το σταυρό και την ημισέληνο - οι διοργανωτές λένε ότι θα είχε «περιορισμένη» "απήχηση" στους θρησκευόμενους αθλητές και θεατές.

Η επιτροπή απέρριψε και άλλες προτάσεις για το σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας με χέρια σε στάση προσευχής και μίας με ένα αναμμένο κερί.

«Συζητήσαμε πολλές ιδέες - είναι πάντα δύσκολο να έχουμε ένα σύμβολο με το οποίο θα νιώθουν άνετα όλοι», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Duncan Green, ο οποίος υπηρτεί ως Αγγλικανός ιερέας και είναι ο επικεφαλής των πολύ-θρησκευτικών λειτουργιών των Ολυμπιακών Αγώνων. «Θέλαμε κάτι που οι άνθρωποι όλων των θρησκειών θα μπορούσαν να φορέσουν και να αισθάνονται άνετα και που θα έδειχνε ότι οι θρησκείες του κόσμο προχωράνε μαζί. Αν θέλουμε κάτι που να απευθύνεται σε όλες τις θρησκείες πρέπει να είναι ουδέτερο. "