Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Νέα καταγραφή UFO κοντά στον Ήλιο (10-5-2012 VIDEO)

 Νέα καταγραφή UFO κοντά στον Ήλιο (10-5-2012 VIDEO)
Νέα καταγραφή UFO κοντά στον Ήλιο 10-5-2012

Νέα καταγραφή UFO κοντά στον Ήλιο που μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί:

Τελικά μας..... ψεκάζουν με ιούς; (VIDEO)

 Τελικά μας..... ψεκάζουν με ιούς; (VIDEO)
Η... μόδα των chemtrails όμως δεν απασχολεί μόνο τον ελληνικό πληθυσμό. Εκατοντάδες ξένες ιστοσελίδες ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα, φωτογραφίες και βίντεο ποστάρονται κατ' εξακολούθηση σε forum, απεικονίζοντας τα εν λόγω ίχνη στον ουρανό των ΗΠΑ, του Καναδά και αρκετών Ευρωπαϊκών πόλεων.

Και κάπου εδώ λοιπόν ξεκινάει το πανηγύρι με τις εικασίες. Μας ψεκάζουν με ιούς; Με ναρκωτικά για να μας κρατούν μαστουρωμένους στις εκλογές; Με καρκινογόνες ουσίες; Με ψυχοφάρμακα για να είμαστε σε καταστολή; Με, με, με, με... Οι (αβάσιμες προς το παρόν) θεωρίες δίνουν και παίρνουν. «Γιατί δεν δίνουν μια ξεκάθαρη απάντηση οι διάφορες χώρες και οι δημόσιοι οργανισμοί;», αναρωτιέται ο κ. Κατσαρός και δίνει την δική του εξήγηση για τον στόχο των ψεκασμών, οι οποίοι στηρίζονται στην επιστήμη της γεωμηχανικής, και την τροποποίηση του καιρού.

«Έχει διαρρεύσει ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μέσα από την προσθήκη σωματιδίων αλουμινίου και βάριου στα καυσαέρια των αεροπλάνων. Τα σωματίδια αυτά ανακλούν το ηλιακό φως με αποτέλεσμα η Γη να θερμαίνεται σε μικρότερο ποσοστό και να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Αν όμως κάτι τέτοιο ισχύει γιατί δεν το δημοσιοποιούν ώστε να βοηθήσει η επιστημονική κοινότητα;», προσθέτει. Chemtrails α λα Ελληνικά Το θέμα των ψεκασμών έχει περάσει και από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κατά καιρούς έχουν γίνει επερωτήσεις από βουλευτές κομμάτων (Κουβέλης, Κανέλλη, Γεωργιάδης, Χωρέμης), όμως τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. «Από το Υπουργείο Γεωργίας είπαν πως πρόκειται για ψεκασμούς αγροτικών περιοχών, όμως αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από πολύ μεγαλύτερο ύψος και όχι σε αγροτικές περιοχές, αλλά σε πόλεις», τονίζει ο κ. Κατσαρός, εγείροντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά γύρω από τους λόγους απόκρυψης περαιτέρω πληροφοριών.

«Είναι ένα φαινόμενο ορατό δια γυμνού οφθαλμού από όλους μας», μου λέει ο Γιώργος κάτοικος Χαλανδρίου. «Τα βλέπω καθημερινά. Περνούν αεροπλάνα σε απόσταση συγκεκριμένη και γεμίζουν όλο τον ουρανό με ίχνη. Το ίδιο συμβαίνει και στον Πειραιά με τη διαφορά ότι πηγαίνουν παραλιακά για να τα φέρνει ο αέρας προς τα μέσα.

Τα ίχνη δεν εξαφανίζονται, αλλά παραμένουν εκεί. Έχοντας διαβάσει τις κατά καιρούς θεωρίες, αλλά χωρίς να έχω ακούσει καμία επίσημη απάντηση από τα Υπουργεία πώς γίνεται να μην θεωρώ ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο;», λέει χαρακτηριστικά. Ο Χάρης, κάτοικος Αθήνας είναι εξίσου σκεπτικός:

«Λαμβάνοντας υπόψη, ότι παγκοσμίως κυβερνήσεις φαίνεται να χρησιμοποιούν εκτεταμένα τεχνικές και μεθόδους καταστολής πληθών, συνειδητής και ασυνείδητης αντιστροφής σκέψεων και τεχνητής πρόκλησης συναισθημάτων, δεν γίνεται παρά να υπάρχουν και πιθανότητες "ψεκασμών". Έχοντας ως ένδειξη καπνό δεν μένει παρά να "ξετρυπώσουμε" και την φωτιά, στη περίπτωση που κάποιος έχει ανάψει φυσικά». Μας ψεκάζουν εν τέλει ή όχι; Ο κ. Κατσαρός είναι πεπεισμένος για τους ψεκασμούς (ανεξαρτήτως στόχου) και απαντά σε όσους θεωρούν τον ίδιο και την Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των Ψεκασμών συνωμοσιολόγους: «Τον Οκτώβριο του 2010 έγινε το Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα που οργανώθηκε από τον ΟΗΕ, στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας.

Στο συνέδριο αυτό εγκρίθηκε ψήφισμα, σύμφωνα με το όποιο αναστέλλονται κάθε είδους πειράματα που γίνονται ή σχεδιάζουν να γίνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με στόχο τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, δηλαδή αναστέλλονται πειράματα όπως τα chemtrails. Το ψήφισμα αυτό υπέγραψαν 89 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα και η Κύπρος. Ζητάμε λοιπόν από τη Κυβέρνηση να δώσει μια επίσημη απάντηση».

Πριν από μερικές ημέρες πάντως, η πολεμική αεροπορία εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με τα ίχνη σε απάντηση ερωτήσεων από πολίτες που προφανώς την... βομβάρδισαν με τηλεφωνήματα. "Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.

Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας", αναφέρει το δελτίο και εξηγεί ότι η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη, όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά και πως το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες.

Τέλος, αναφέρεται πως οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα.

Η απάντηση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας δεν φαίνεται να πείθει τον κ. Κατσαρό, αν και ο ίδιος παραδέχεται πως πρόκειται για ένα πολύ θετικό βήμα ότι μετά από πέντε χρόνια πιέσεων ένας οργανισμός έδωσε επίσημη απάντηση. «Όταν γίνονται πτήσεις στρατιωτικών αεροπλάνων δεν δίνονται διαγράμματα. Στην ουσία αυτές οι πτήσεις δεν ‘εμφανίζονται' πουθενά. Επίσης, εμείς μιλάμε για εκείνους τους υδρατμούς που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ουρανό.

Πειστική απάντηση θα μπορούσε να δοθεί μόνο αν συλλεγόταν ο καπνός και γινόταν χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί αν περιέχει αλουμίνιο, βάριο και άλλα βαρέα μέταλλα. Σε κάθε περίπτωση ήταν θετικό ότι ανταποκρίθηκαν, έστω και μετά από τόσα χρόνια επερωτήσεων», μου λέει. Εν τέλει, πού βρίσκεται η αλήθεια και πού αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας;

Πριν 2.800 χρόνια – την εποχή του Ομήρου – η Ευρώπη είχε ξαφνικά παγώσει

 Πριν 2.800 χρόνια – την εποχή του Ομήρου – η Ευρώπη είχε ξαφνικά παγώσει
Την εποχή που γράφονταν τα Ομηρικά έπη, πριν από περίπου 2.800 χρόνια, η Ευρώπη πέρασε από μία ξαφνική περίοδο πτώσης της θερμοκρασίας της, η οποία προκλήθηκε από την εξασθένηση της δραστηριότητας του Ήλιου, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και στο μέλλον, αντισταθμίζοντας την τάση υπερθέρμανσης του πλανήτη μας. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μία νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα, που συμπέρανε ότι την εποχή εκείνη η Γη γνώρισε ένα ναδίρ της ηλιακής ακτινοβολίας, που θα μπορούσε να ονομαστεί και «Ομηρικό Ελάχιστο», ακριβώς επειδή συνέπεσε με την Ομηρική εποχή.
 

Οι ερευνητές του γερμανικού Κέντρου Ερευνών GFZ στις Γεωεπιστήμες στο Πότσνταμ, υπό τον Achim Brauer, σε συνεργασία με Σουηδούς και Ολλανδούς επιστήμονες, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Nature Geoscience»,  ανέλυσαν ιζήματα από τη γερμανική λίμνη Μεερφέλντερ Μάαρ, τα οποία επιτρέπουν την ακριβή χρονολόγηση των διαδοχικών μεταβολών του κλίματος.

Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι υπήρξε μία απότομη ύφεση της έντασης της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας γύρω στο 800 π.Χ., η οποία προκάλεσε ατμοσφαιρικές αλλαγές και τελικά πτώση της θερμοκρασίας και ευρύτερη κλιματική αλλαγή άμεσα, σε λιγότερο από μία δεκαετία. Η μεταβολή του κλίματος διήρκεσε περίπου 200 χρόνια και οδήγησε σε ψύχρανση του πλανήτη, σε συνδυασμό με αύξηση της υγρασίας και της έντασης των ανέμων στην τροπόσφαιρα.

Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, η πρόσφατη νέα ένταση της δραστηριότητας των ηλιακών κηλίδων μπορεί να σημαίνει ότι σύντομα θα ακολουθήσει μία περίοδος νέου «ηλιακού ελάχιστου» με συνέπειες για το κλίμα της Γης αντίθετες με αυτές της υπερθέρμανσης.Μερικοί κάνουν λόγο ακόμα και για μία επερχόμενη νέα περίοδο παγετώνων, κάτι που δεν αποδέχονται όμως πολλοί κλιματολόγοι και γεωεπιστήμονες.

Αυτό που είναι ευρέως αποδεκτό είναι ότι πριν από περίπου τρεις αιώνες, εξαιτίας μίας ανάλογης μείωσης της εισερχόμενης ηλιακής ακτινοβολίας, υπήρξε τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ μια περίοδος μεγάλου κρύου, που μερικοί ονομάζουν «μικρή εποχή παγετώνων». Η εποχή αυτή συνέπεσε με αυτό που είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα ως «Ελάχιστο Μάουντερ» (από το όνομα του αστρονόμου που την επεσήμανε πρώτος), δηλαδή μία ασυνήθιστα παρατεταμένη εξαφάνιση των ηλιακών κηλίδων από το 1645 έως το 1715.

Η συσχέτιση ανάμεσα στις αυξομειώσεις της δραστηριότητας του Ήλιου και στις κλιματικές μεταβολές έγινε για πρώτη φορά στη δεκαετία του ΄70 και έκτοτε το θέμα παραμένει επίμαχο, επειδή ορισμένοι σκεπτικιστές που δεν αποδέχονται τη σοβαρότητα της κλιματικής αλλαγής στην εποχή μας, αντιτείνουν ότι είναι πιο πιθανό η Γη, αντί να υπερθερμανθεί, τελικά να παγώσει και πάλι, ανάλογα με τα «κέφια» του Ήλιου.Η νέα έρευνα έρχεται να προσφέρει νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη σχέσης ανάμεσα στο «ελάχιστο» της ηλιακής δραστηριότητας και στην πτώση της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας.

Οι Γερμανοί και λοιποί Ευρωπαίοι ερευνητές επισημαίνουν πάντως ότι, με βάση τις ανεπαρκείς υπάρχουσες επιστημονικές γνώσεις, είναι αδύνατο προς το παρόν να προβλεφθεί ποιές θα είναι οι μελλοντικές συνέπειες για το κλίμα της Γης από τις μεταβολές της ηλιακής δραστηριότητας. Γι’ αυτό, επισημαίνουν την ανάγκη να γίνουν νέες έρευνες, ώστε να κατανοηθούν καλύτερα οι μηχανισμοί που συνδέουν τον Ήλιο με το γήινο κλίμα.

Σε «ναυάγιο» η πρόταση Κουβέλη για Οικουμενική- Δεν δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

 Σε «ναυάγιο» η πρόταση Κουβέλη για Οικουμενική- Δεν δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε ναυάγιο η πρόταση Κουβέλη για Οικουμενική- Δεν δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ
Μια παραλλαγή της πρότασης Βενιζέλου που στοχεύει στη σωτηρία του Μνημονίου και όχι στη σωτηρία της χώρας αποτελεί η πρόταση που κατέθεσε η ΔΗΜ.ΑΡ στο ΠΑΣΟΚ, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος από την Κουμουνδούρου απορρίπτουν κατηγορηματικά την πρόταση Κουβέλη για οικουμενική κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς την «πρόταση οικουμενικής εφαρμογής του Μνημονίου» και ουσιαστικά «δείχνουν» ως μόνη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας τις εκλογές.

«Ο κ. Κουβέλης μετατοπίστηκε αρκετά από την αρχική του θέση που μιλούσε για συγκρότηση αριστερής κυβέρνησης», λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- ενώ ορισμένοι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα εκτιμούν πως οι δηλώσεις Βενιζέλου - Κουβέλη «δεν είναι τυχαίες» αλλά ενισχύουν το σενάριο κατά το οποίο «ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη συμφωνήσει να συγκροτήσουν κυβέρνηση»!

Η αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ προβλημάτισε τον Φώτη Κουβέλη ο οποίος εξήγησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο πως δεν είναι δυνατόν η ΔΗΜ.ΑΡ να μετάσχει σε κυβέρνηση χωρίς τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα διότι θα χάσει μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ θα συνεδριάσει την Παρασκευή (1 μ.μ.) αλλά φαίνεται πολύ δύσκολο πλέον να συμφωνήσει στην πολιτική συμμαχία με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.
Εφόσον, λοιπόν, εμμείνει ο Φώτης Κουβέλης στη θέση του ότι Οικουμενική Κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται, όλα θα κριθούν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, το οποίο θα συγκληθεί όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ



Ωμή παρέμβαση της τρόϊκας στα εσωτερικά της χώρας και υπενθύμιση του ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας, δηλαδή οι δανειστές και όχι ο ελληνικός λαός, αποτελεί η παρακράτηση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από την πρώτη δόση του νέου δανείου των 5,2 δις ευρώ που επρόκειτο να δοθεί στη χώρα μας. Είναι βέβαιο πώς πίσω από αυτή την ενέργεια βρίσκονται οι Γερμανοί.
Ευθέως πλέον οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι δανειστές δεν επιτρέπουν στο δεσμευμένο με τις υπογραφές Σαμαρά, Παπανδρέου και Βενιζέλου προτεκτοράτο τους (που μόλις πριν τέσσερις μέρες αποφάσισε, υποτίθεται κυρίαρχα), να λάβει οποιαδήποτε άλλη πολιτική απόφαση, 
πέραν αυτών που συμφώνησαν τα κόμματα του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ). Στην ουσία επιδιώκουν να επιβάλουν ακύρωση της νωπής λαϊκής ετυμηγορίας και ...;. διορισμό της δικής τους κυβέρνησης. 
Με την αιτιολογία ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει πλέον το δικαίωμα να αποφασίσει διαφορετικά, ουσιαστικά θέτουν ευθέως θέμα εξόδου από το ευρώ. Η οποία έξοδος (λέμε εμείς) θα γίνει έτσι κι αλλιώς, γιατί εκεί μας οδηγούν τα ίδια τα μνημόνια.
Η Ελλάδα λοιπόν που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε ακόμα χειρότερα, αν δεν αφυπνιστούμε γρήγορα. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και οι πολιτικοί αρχηγοί ως σκιές του εαυτού των,  κινούνται σε ένα θέατρο σκιών.
Θα πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση από απλούς πολίτες, η οποία θα προχωρήσει στη σύνταξη ενός νέου δημοκρατικού Συντάγματος, για να μπορέσει επιτέλους να έρθει στην επιφάνεια η δημοκρατικότητα και το ταλέντο των Ελλήνων, τα μόνα εχέγγυα για τη σωτηρία της χώρας. Χρειαζόμαστε άμεσα μια στροφή στον Έλληνα άνθρωπο και όχι τον παρία του συστήματος. Με το ισχύον αντιδημοκρατικό Σύνταγμα και με αυτόν τον επαίσχυντο εκλογικό νόμο, δεν υπάρχει ούτε μια ελπίδα στο εκατομμύριο.