Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ! ! !


TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ! ! !

Αγαπητοι φιλοι,

Αφορμη γι 'αυτη μου την αναλυση σταθηκε η προσφατη εκπληρωση της προφητειας περι ακυβερνησιας,
δηλαδη "θα εχετε κυβερνηση αλλα θα ειναι σαν να μην εχετε" η οποια εκπληρωθηκε προχτες με την ορκομωσια της υπηρεσιακης κυβερνησης.
Επειδη ολοι μας ειμαστε δυσπιστοι και αρνητικοι και εχουμε αμφιβολιες θα κανω μια ανασκοπηση για να δουμε τι εχει γινει μεχρι τωρα τους τελευταιους μηνες.

1) Θα σας επιβαλλουν μεγαλο και .....
δυσβασταχτο φορο-----Πραγματοποιηθηκε

2)Πολιτειακη Ανωμαλια------Πραγματοποιηθηκε

3)Θα εχετε κυβερνηση αλλα θα ειναι σαν να μην εχετε-------Πραγματοποιθηκε

Τωρα το επομενο βημα ειναι να τραβηχτει το κεφαλαιο δηλαδη να αποσυρθει το Ευρω,
παρολο που φανταζει απιθανο ηδη συζητιεται εντονα και το αναμενουμε.
Μολις αποσυρθει το κεφαλαιο θα γινει σταση πληρωμων και θα απολυθουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι,
τοτε ο κοσμος θα βγει στους δρομους και θα κυνηγησει τους πολιτικους.

Σε αυτην τη αναμπουμπουλα οι Τουρκοι θα κανουν ενα επεισοδιο,θα καταλαβουν ενα νησακι ,
ολα θα γινουν τοσο γρηγορα,που δεν θα προλαβουν ουτε στρατιωτες να μας παρουν,για να εκπληρωθει η αντιστοιχη προφητεια του Κοσμα του Αιτωλου,και συνεχιζουμε ,οι Ρωσοι θα τους δωσουν διορια μεχρι τα ξημερωματα να αποσυρθουν αλλα αυτοι θα συνεχισουν και στα εξιμιλια οι Ρωσοι θα τους καταστρεψουν για να εκπληρωθει και αυτη η προφητεια .
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα οι Ρωσοι θα κρατησουν την Πολη 4 με 5 μηνες ωσπου να μαζευτει το ΝΑΤΟ και οι συμμαχοι του και να επιτεθουν ,περνωντας τα στρατευματα τους μεσω Ηγουμενιτσας και Εγναντιας Οδου(την προεφητευσε και αυτην ο Κοσμας ο Αιτωλος)προς την Πολη.
Στην Πολη θα τους μαζεψει η Θεια Δικη και θα σφαζονται τρεις μερες ,οπου την τριτη ημερα θα εμφανιστει Αγγελος εξ ουρανου ,ορατος δηλαδη,αισθητος,και θα σταματησει την μαχη και θα δειξει με το χερι του τον Δικαιο ΙΩΑΝΝΗ και θα τον χρισει αρχηγο της Νεας Ελλαδας.
Αυτη η ημερα κατα τη δικη μου εκτιμηση και επειτα απο χρονια μελετων και συζητησεων ειναι η 21 /12/12 που εχει γινει πολυς λογος για καταστροφες καιγια το τελος του κοσμου.
Αυτη η ημερομηνια ειναι η αρχη της Νεας Πνευματικοτητας και στροφη του κοσμου προς το Χριστιανισμο.
Τοτε η γη θα βγαλει τα πλουτη της(μιλαει για την Ελληνικη γη και για πλουτη της ,πετρελαιο,φυσικο αεριο κ.λ.π)και ο φτωχος θα γινει ζαμπλουτος.Αυτο θα κρατησει γυρω στα 50 χρονια κατα τους Πατερες και μετα θα ερθει ο Αρμαγγεδων και ο Αντιχριστος και η Δευτερα Παρουσια.

Κοντολογης, τα γεγονοτα εχουν δρομολογηθει και συντομα θα εχουμε τις επομενες εξελιξεις και πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι
ψυχολογικα και σωματικα για να ανταπεξελθουμε τις δυσκολες ωρες.

Για αυτους που δεν θελουν να πιστεψουν αυτα που αναλυω επισυναπτω μερικες απο τις πηγες μου ,
γιατι αυτα που περιγραφω δεν ειναι δικα μου,εγω ειμαι ενας απλος μεταφορεας των λογων σοφων και αγιων ανθρωπων.

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ! ! ! ΠΗΓΗ

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση


Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση


Εκλογές 2012
Πρώτια ΣΥ.ΡΙΖΑ. με 1,5 μονάδα διαφορά από τη ΝΔ δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την εφημερίδα Μetro weekend.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προηγείται με 21,7%, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ΝΔ με 20,2 %. Ενώ η Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται ανοδικά σε σχέση με το εκλογικό ποσοστό που κατέγραψαν στις τελευταίες εκλογές, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ καταγράφουν μείωση συγκεντρώνοντας 11,7%.
Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,3% και η Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%. Μεγάλη πτώση εμφανίζει το ΚΚΕ καταγράφοντας στην πρόθεση ψήφου 5,5%, όπως και η Χρυσή Αυγή με 3,7%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 10.9%. Ενώ, τα κόμματα που έδιναν μάχη στις εκλογές της 6ης Μαίου να μπουν στη βουλή συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Κοινωνική Συμφωνία 2%, ΛΑΟΣ 1,9% και Οικολόγοι Πράσινοι 1,3%.
ΠΗΓΗ

Στον ΕΟΕ ξεκινά μια φανταστική πραγματικότητα..απολαύατε live την ραδιοφωνική διαδυκτιακη εκπομπή τώρα….

 Στον       ΕΟΕ  ξεκινά  μια φανταστική πραγματικότητα..απολαύατε live την ραδιοφωνική διαδυκτιακη  εκπομπή τώρα….
eoellasRADIO on USTREAM: Ο ερευνητικός οργανισμός ελλήνων έχει ιδρυθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2001.Εδώ και κάποια χρόνια έχει και δικό του περιοδικό το ΝΕΜΕΣΙΣ...

ντοκουμεντο-σοκ:ποσοι γνωριζετε για το φεκ 867;δειτε το εδω και προετοιμαστειτε για το μελλον..

 ντοκουμεντο-σοκ:ποσοι γνωριζετε για το φεκ 867;δειτε το εδω και προετοιμαστειτε για το μελλον..
Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, 

αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. 

Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. 
Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.

Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)

Τα ΜΜΕ σιωπούν. (άαντε!)

Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. (γιατί άραγε;)
Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά…
ΓΙΑΤΙ; (έλα ντε!!)



Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;

Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση… Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον;   
Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζουν…  

Δεν θα γράψω άλλα σχόλια διότι θα είναι προσωπικά και καθόλου ευγενικά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας και αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση του υπουργείου εθνικής παιδείας (και του παιδαγωγικού ινστιτούτου) προωθήστε αυτό το μήνυμα. 

Αν πάλι σας είναι αδιάφορο, απλά αγνοήστε το και αρχίστε να μαθαίνετε Τούρκικα, θα σας χρειαστούν σύντομα.
Μόνο μία τελευταία πατήρηση: 

Αν πείτε κι εσείς (όπως κι εγώ) Μπα, αποκλείεται… υπερβολές… 
Ένα απλό τηλεφώνημα στο Εθνικό τυπογραφείο, το επίσημο όργανο του κράτους, θα σας ξαφνιάσει!

Διαρκεί μόνον 1 λεπτό. Τέτοια μηνύματα πρέπει να τα διαδίδουμε. Προωθείστε το. Μακεδονία

Χτυπούν οι σειρήνες του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Χτυπούν οι σειρήνες του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
Η πολεμική καταιγίδα μεταξύ Ισραήλ και Ιράν είναι πλέον έτοιμη να ξεσπάσει, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!!

To pentpostagma.gr σας ενημερώνει ότι την προηγούμενη Παρασκευή, ο Charles Krauthammer ανακάλεσε στη μνήμη του τις συνθήκες που οδήγησαν στον πόλεμο των έξι ημερών τον Μάη του ’67, περίοδο κατά την οποία η ανάγκη εθνικής ασφάλειας έθεσε το
έδαφος για τη δημιουργία του πρώτου εθνικού συνασπισμού επείγουσας ανάγκης.

Στις 7 Μαίου του 2012, ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu ανακοίνωσε ότι δημιούργησε την μεγαλύτερη κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην ιστορία του Ισραήλ.

Όμως γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη κινητικότητα στο πολιτικό στρατόπεδο των αξιωματούχων του Ισραήλ;

Στα χέρια των μουσουλμάνων του Ιράν βρίσκονται πυρηνικά όπλα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ο Αχμαντινετζάντ, παράλληλα, χάνει συνεχώς έδαφος στην εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας του και έτσι του απομένει ελάχιστος χρόνος ώστε να δράσει με αποφασιστικότητα, γεγονός που τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο....

Επίσης, οι πιέσεις των γειτονικών χωρών του Ιράν όπως η Σαουδική Αραβία είναι αφόρητες και στοχεύουν στο γκρέμισμα της περιφερειακής ηγεμονίας της Τεχεράνης.

Η Χαμάς και η Χεζμπολάχ διατηρούν πλέον ‘ακανθώδεις σχέσεις’ με την Τεχεράνη γυρνώντας ουσιαστικά την πλάτη στον Αχμαντινετζάντ, ενώ παράλληλα στο Δυτικό μέτωπο ο Ομπάμα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθεί εναντίον της τρομοκρατικής απειλής με όλη τη στρατιωτική ισχύ της χώρας των Η.Π.Α...

Όλοι αυτοί οι συσχετισμοί δημιουργούν εθνικές και διεθνείς εντάσεις που ενδέχεται να λάβουν τεράστιες διαστάσεις.

Η Αίγυπτος εμφανίζεται ως η μεγάλη σύμμαχος του Ιράν στον μουσουλμανικό αγώνα κατάληψης της Ιερουσαλήμ. Η συνθήκη ειρήνης του 1979 μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου είναι ήδη νεκροί, καθώς το Αιγυπτιακό κράτος χρηματοδοτεί πλέον τρομοκρατικές Παλαιστινιακές οργανώσεις...

Όπως έχουμε ξαναπεί στο pentapostagma.gr η Μουσουλμανική Αδελφότητα που εκπροσωπεί ο επικρατέστερος υποψήφιος πρόεδρος της Αιγύπτου τάσσεται σαφώς υπέρ του Ιράν και στοχεύουν να ανοίξουν μαζί τις πύλες του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου με στόχο τη ‘μουσουλμανική προσευχή’ και πορεία προς την Ιερουσαλήμ.