Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Φως στο «Συμβάν Τουνγκούσκα»

 Φως στο «Συμβάν Τουνγκούσκα»
Ο «υπεύθυνος» της καταστροφής ίσως κρύβεται στον πάτο μιας λίμνης
Φως στο «Συμβάν Τουνγκούσκα»
Η περιοχή Τουνγκούσκα ισοπεδώθηκε κυριολεκτικά από άγνωστη μέχρι σήμερα αιτία


Ενα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύγχρονου κόσμου συνέβη στις 30 Ιουνίου του 1908. Περισσότερα από 2.000 τετρ. χλμ δάσους κοντά στον ποταμό Τουνγκούσκα στη Σιβηρία κυριολεκτικώς ισοπεδώθηκαν. Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι υπεύθυνο για την καταστροφή ήταν κάποιο μεγάλο διαστημικό αντικείμενο που εξερράγη στην ατμόσφαιρα πάνω από την περιοχή.
Ομως παρά τις εντατικές προσπάθειες των επιστημόνων εδώ και δεκαετίες δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία για την ταυτότητα του «δράστη» επιτρέποντας έτσι να αναπτυχθούν διάφορες πιθανές και απίθανες θεωρίες για το γεγονός που έγινε γνωστό ως «Συμβάν Τουνγκούσκα». Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν τώρα ότι εντόπισαν την παρουσία ενός αντικειμένου κάτω από τον πυθμένα μιας μικρής λίμνης στην περιοχή το οποίο πιθανώς είναι μέρος του αστεροειδή ή κομήτη που πιστεύεται ότι προκάλεσε την καταστροφή.
Η μυστηριώδης λίμνη
Οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για ένα αστεροειδή ή κομήτη που εξερράγη σε ύψος 5-10 χλμ πάνω από τη Σιβηρία. Η έκρηξη απελευθέρωσε ενέργεια ανάλογη με εκείνη χιλίων ατομικών βομβών όπως αυτή της Χιροσίμα. Ομως κανένα στοιχείο για τον «ένοχο» της καταστροφής δεν έχει εντοπιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Μπολόνια προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να βρουν απαντήσεις για το «Συμβάν Τουνγκούσκα».
Οι ιταλοί ερευνητές έχουν επικεντρώσει εδώ και περίπου δύο χρόνια την προσοχή τους σε μια μικρή λίμνη που βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ βορειοδυτικά του επίκεντρου της καταστροφής. Η λίμνη Cheko είναι μια μικρή ρηχή λίμνη με σχήμα που παραπέμπει σε κρατήρα.
Οι ερευνητές έχουν πειστεί ότι η λίμνη είναι τεχνητή. Θεωρούν ότι η πτώση ενός κομματιού του διαστημικού αντικειμένου δημιούργησε τον κρατήρα ο οποίος στη συνέχεια «μεταμορφώθηκε» σε λίμνη. Ετσι εδώ και καιρό αναζητούν εκεί κάποια ευρήματα που θα ρίξουν φως στο μυστήριο.

H ανακάλυψη
Πραγματοποιώντας γεωλογικές έρευνες στη λίμνη και αναλύοντας σεισμικά και μαγνητικά δεδομένα οι επιστήμονες εντόπισαν την παρουσία ενός πετρώδους αντικειμένου σε βάθος δέκα μέτρων κάτω από τον πυθμένα της. Πιστεύουν ότι το αντικείμενο είναι ένα από τα κομμάτια του επίμαχου αστεροειδούς ή κομήτη. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο αυτό το αντικείμενο να μην είναι τίποτε άλλο παρά συμπιεσμένα ιζήματα της λίμνης.
Ετσι θα πρέπει να περιμένουμε τη διεξαγωγή κάποιας ερευνητικής αποστολής που θα προσπαθήσει να συλλέξει δείγματα του συγκεκριμένου αντικειμένου ώστε να δούμε αν θα δοθεί λύση στο μυστήριο ή αν θα συνεχίσει να μας απασχολεί και στο μέλλον. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Geochemistry, Geophysics, Geosystems».
Η λίμνη Cheko ίσως κρύβει το μυστικό της καταστροφής

Ποντιακή Γενοκτονία: Ένα ατιμώρητο έγκλημα


Ποντιακή Γενοκτονία: Ένα ατιμώρητο έγκλημα


Ο πληθυσμός των Ποντίων στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου κατά την περίοδο 1914-1923 ανερχόταν στις 750.000. Στην περίοδο 1914-1918 και 1919-1923, κατόπιν συστηματικής διώξεως της τουρκικής Αρχής, 353.000 Πόντιοι χάνουν τη ζωή τους. Τα προμελετημένα σχέδια της νεοτουρκικής και της κεμαλικής Αρχής κατάφεραν την τελειωτική Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Οι Τούρκοι, με την καταστροφική μανία τους, καταφέρνουν να ξεριζώσουν τους Έλληνες Ποντίους από τα παράλια του Ευξείνου Πόντου, όπου κατοικούσαν για 3000 χρόνια και είχαν αναπτύξει ένα σπουδαίο ελληνικό πολιτισμό και μια λαμπρή ιστορία. Ο ίδιος ξεριζωμός επιφέρεται κατά μήκος τις υπόλοιπης Μ. Ασίας εις βάρος Ελλήνων και άλλων μειονοτήτων, ιδιαίτερα μετά την πυρπόληση και καταστροφή της Σμύρνης.

Από τις αρχές του 1914, η γερμανική στρατιωτική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη υπέδειξε ότι οι ελληνικοί πληθυσμοί θα δημιουργούσαν πρόβλημα για την Τουρκία, σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής με τις Δυτικές Δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία) κατά συνέπεια η μετακίνηση των πληθυσμών στο εσωτερικό της Ανατολίας ήταν απαραίτητη. Η ίδια υπόδειξη έγινε το 1895-96 και 1905-07 εις βάρος των Αρμενίων, προκαλώντας τότε 400.000 θύματα. Στη συνέχεια και μέχρι το 1915, περισσότεροι από 1.000.000 Αρμένιοι χάνουν τη ζωή τους, για να ολοκληρωθεί έτσι η γενοκτονία των Αρμενίων. Έλληνες και Αρμένιοι, τα δύο δυναμικότερα οικονομικά και πολιτισμικά στοιχεία σε όλη τη Μικρά Ασία και στον Πόντο, είναι οι κυριότεροι στόχοι της εθνικιστικής πολιτικής των Νεοτούρκων.

Από το 1911 οι Νεότουρκοι καθιερώνουν την υποχρεωτική στράτευση των Ελλήνων του Πόντου, η οποία ανάγκασε χιλιάδες Ποντίων να μεταναστεύσουν στη Ρωσία. Με την έναρξη του Α Παγκοσμίου Πολέμου το 1914, η Τουρκία καλεί γενική επιστράτευση. Τα εξοντωτικά μέτρα των Τούρκων μπαίνουν σε εφαρμογή. Επιστρατεύουν τους Έλληνες της Μ. Ασίας και του Πόντου, για να τους στείλουν στο πολεμικό μέτωπο και στα τάγματα εργασίας «αμελέ ταμπουρού», «τα τάγματα θανάτου», «λευκός θάνατος», στην Ανατολία, όπου τους υπέβαλαν σε βασανιστήρια, πολυήμερη πεζοπορία και πολυάριθμες κακουχίες. Χιλιάδες άνδρες πεθαίνουν από τις κακουχίες και τα βασανιστήρια. Ως αποτέλεσμα δημιουργούνται οι πρώτες αντάρτικες ομάδες Ποντίων από δραπέτες, άνδρες αποφασισμένους να προστατεύσουν τον ελληνικό πληθυσμό.


Το Δεκέμβριο του 1916, οι Τούρκοι στρατηγοί Εμβέρ και Ταλαάτ σχεδιάζουν την εξόντωση του άμαχου ελληνικού πληθυσμού του Πόντου. Αρχίζει άμεση εξόντωση των ανδρών των πόλεων και γενική εξορία όλων των ανδρών και γυναικοπαίδων των χωριών στα ενδότερα της Ανατολής, με σκοπό τη σφαγή. Το πρόγραμμα ξεκινά από τις περιοχές της Σαμψούντας και της Πάφρας. Οι μαζικές εκτοπίσεις γυναικών και παιδιών από τα παράλια του Ευξείνου Πόντου στο εσωτερικό της Ανατολίας, του Κουρδιστάν μέχρι και τη Συρία, είναι πορείες θανάτου. Σφαγές, κρεμάλες και εκτελέσεις, φυλακές, λεηλασίες και βιασμοί ήταν η τακτική των νεοτούρκων, γαι να απαλλαγούν από τις μειονότητες.

Στις 19 Μαΐου το 1919, ο Μουσταφά Κεμάλ (ιδρυτής της νέας Τουρκίας) αποβιβάζεται στη Σαμψούντα, όπου οργανώνει τη δεύτερη φάση της Γενοκτονίας του Ποντιακού πληθυσμού στα παράλια του Ευξείνου Πόντου. Τα μέτρα εξοντώσεως συνεχίστηκαν μέχρι την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάννης στις 30 Ιανουαρίου 1923 και μέχρι την ανταλλαγή των πέραν των 2.000.000 Ελλήνων από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, και των 480.000 μουσουλμάνων από την Ελλάδα.

Έσφαζαν, βίαζαν, βασάνιζαν, κατέστρεφαν

Μετά την αποτυχημένη εκστρατεία της Ελλάδας στη Μικρά Ασία, στις 2 Φεβρουαρίου 1919 για να προστατέψει τους ελληνικούς πληθυσμούς, και μετά την προδοσία των συμμάχων Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας και της πρώην προστάτιδας Ρωσίας, στις 27 Αυγούστου του 1922, οι Τούρκοι εισέρχονται στην Σμύρνη. Για πολλές μέρες οι Τούρκοι έσφαζαν, βίαζαν, βασάνιζαν, κατέστρεφαν σπίτια και μαγαζιά, και λεηλατούσαν περιουσίες. Οι Τούρκοι εξέφραζαν τα ήθη και βάρβαρα ένστικτά τους καθʼ ολοκληρίαν. Τελικά παρέδωσαν την πόλη στις φλόγες, που ολοκλήρωσαν το έργο της καταστροφής. Πάμπολλες είναι οι μαρτυρίες ξένων, όπως η σύζυγος του Αμερικανού ιεροκήρυκα King Bridge, ο Άγγλος πολιτικός Kris Woodhouse, Dr E.P Lovejoy και τόσων άλλων.

Η πυρπόληση της Σμύρνης από τα στρατεύματα του Κεμάλ, η σφαγή, η λεηλασία και γενικά η γενοκτονία ήταν ένα έγκλημα που σχεδιάστηκε και διαπράχτηκε εν ψυχρώ, με σκοπό την πλήρη απαλλαγή της Τουρκίας από τον Ελληνισμό. Τα θύματα της σφαγής στη Σμύρνη υπολογίσθηκαν σε 150.000.

Ο Μητροπολίτης της Σμύρνης Χρυσόστομος παραμένει πιστός με το ποίμνιό του και αντί να φύγει με πλοίο Γαλλικού Ναυτικού, σαν ένας άλλος Γρηγόρος Ε -έναν αιώνα πριν- θανατώνεται με τον ίδιο τρόπο από τον τουρκικό όχλο. Ο Νουρεντίν Πασάς τον παραδίδει στο φανατισμένο όχλο για να τον θανατώσει. Αφού του ξεριζώνουν τη γενειάδα, βγάζουν τα μάτια του και τον χτυπούν με ρόπαλα και με μαχαίρια ωσότου να ξεψυχήσει, κατόπιν τον κρέμασαν, ό,τι απέμεινε από το σώμα του, στην πλατεία του Τιρκλίκ. Φρικτά γεγονότα, που βρίσκουν αμέτοχους και αδιάφορους τους πρώην συμμάχους και τους Αμερικανούς.


Μέχρι σήμερα η Τουρκία, μετά από 80 και πλέον χρόνια, αρνείται να παραδεχθεί τα φρικτά γεγονότα εναντίον των Αρμενίων και Ελλήνων, ένα μεγάλο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα, το έγκλημα του Ξεριζωμού και της Γενοκτονίας. Η αποσιώπηση των γεγονότων της Ιστορίας από τους σημερινούς Τούρκους και τις τουρκικές κυβερνήσεις δημιουργεί το εμπόδιο για συγχώρεση και συμφιλίωση. Όπως έγραψε ο περίφημος Πόντιος συγγραφέας Δημήτρης Ψαθάς, στο βιβλίο του «Γη του Πόντου», «να ρίξουμε το πέπλο της λήθης στο παρελθόν, αλλά να ξέρουμε, όχι να κρύβουμε. Να αναγνωρίσουν οι Τούρκοι τα εγκλήματα των πατεράδων τους, αν πράγματι θέλουν και αυτοί να κατατεθούν στη σειρά των πολιτισμένων κρατών».

Η 19η Μαΐου έχει καθορισθεί η ημέρα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Το Μάιο του 1919, με την άφιξη του Κεμάλ Μουσταφά στη Σαμψούντα, αρχίζει η δεύτερη φάση στις διώξεις του Ποντιακού Ελληνισμού.

Το μνημόσυνο τελείται από μας τους Ποντίους πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενεάς, εις μνήμην των χιλιάδων νεκρών συγγενών μας.
Του Γ. Μαυρόπουλου
Γραμματέας του Συλλόγου Ξενητέας-Σικάγου
πηγή:http://www.greeknewsonline.com
evelinasym: Ποντιακή Γενοκτονία: Ένα ατιμώρητο έγκλημα ΠΗΓΗ


pontiaki genoktonia 1922-genocide - YouTube ΠΗΓΗ

Αποδείξεις, για την ύπαρξη ζωής στον.... Κόκκινο Πλανήτη.

 Αποδείξεις, για την ύπαρξη ζωής στον.... Κόκκινο Πλανήτη.
Ένα Αριανό αυγό ανακαλύφθηκε μέσα σε μετεωρίτη που έπεσε στη Γη τον περασμένο χρόνο. Οι επιστήμονες λένε, ότι επιτέλους έχουν αποδείξεις, για την ύπαρξη ζωής στον.... Κόκκινο Πλανήτη.
 

Ο καθηγητής Gupta Wickamassa είπε στο WWN ότι το αυγό ανακαλύφθηκε, όταν επιστήμονες εξέταζαν το εσωτερικό ενός μετεωρίτη προερχομένου από τον πλανήτη Άρη, ο οποίος έπεσε στην έρημο της Αριζόνας το περασμένο έτος.

Ο καθηγητής Wickamassa είπε ακόμη ότι ο βράχος του μετεωρίτη (που τον ονόμασαν Τούτσι - Tootie) είναι πλούσιος σε περιεκτικότητα άνθρακα και οξυγόνο, που σημαίνει ότι έχει δημιουργηθεί μόνο από ζωντανούς οργανισμούς.
 

"Αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της καριέρας μου. Δεν ξέρουμε πώς το αυγό μπήκε μέσ στον βραχώδη μετεωρίτη, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι από τη ανακάλυψη", είπε ο Wickamassa. «Τα πλούσια σε άνθρακα σωματίδια είναι σε ομοιόμορφα μεγέθη και σχήματα και δεν είναι λείψανα κάποιων ειδών άλγης."

"Ο "Tootie" έφτασε στη γη χωρίς εξωγήινη ή επίγεια μόλυνση."
Οι επιστήμονες λένε ότι το αυγό πιθανότατα εκτινάχτηκε απ'τον Άρη, όταν χτυπήθηκε ο πλανήτης από αστεροειδή πριν από πενήντα χρόνια.
Το αυγό εξετάστηκε στο Κέντρο Αστροβιολογίας του Buckingham του Πανεπιστημίου Fordham στο Μπρονξ.
Ο υποψήφιος Διδάκτορας Jacob Weitz, που δούλευε με τον Δρ Wickamassa είπε: "Όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο ότι έχουμε βρει αποδεικτικά στοιχεία για ζωή στον πλανήτη Άρη,"

Ο Weitz και ο Wickamassa προσπάθησαν να ζεστάνουν το αυγό, ελπίζοντας ότι θα το εκκολάψουν... αλλά δεν είχαν καμία τέτοια τύχη.
Η NASA έστειλε μια ερευνητική ομάδα στις εργαστηριακές εγκατάσεις του καθηγητή Wickamassa να εξετάσει το αυγό.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ


ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ



Η αλήθεια υπάρχει γύρω μας. Θέλουμε να την δούμε; Τουλάχιστον δείτε το βίντεο!

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ... Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΟΖ... Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ


Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ... Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΟΖ... Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ



Αποφασίστηκε από τους εταίρους μας στην ΕΕ και φυσικά με την συνδρομή των 300 βολεψάκηδων (για εμάς χωρίς εμάς) το νέο μνημόνιο. Μαζί με αυτό αποφασίστηκε επίσης και η δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού όπου σε αυτόν θα καταθέτονται όλα τα έσοδα του ελληνικού κράτους και αφού ξεπληρώνονται τα δάνεια πρώτα, μετά ότι μένει θα πηγαίνει στους τσεκουρωμένους μισθούς.


Τώρα επομένως είναι η ώρα που μας δίνουν το ελεύθερο να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ.Αυτό θα γίνει διότι τώρα όλα τα έσοδα από την ΑΟΖ θα πηγαίνουν στον ειδικό αυτό λογαριασμό ο οποίος θεσπίστηκε από το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Αυτό θα είναι και η αρχή του ντόμινο για τον παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται. Γιατί;
Διότι αυτοί οι κύριοι γνωρίζουν ότι η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν πρόκειται να δεχτεί την ανακήρυξη της ΑΟΖ από την ΕΛΛΑΔΑ για κανέναν λόγο.
Θα αντιδράσει και μάλιστα βίαια.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να μπει στα πόδια τους και να τους πάρει τα πετρέλαια;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι δεν θα την αφήσουν να το κάνει αυτό. Θα την αφήσουν όμως να δώσει ένα μάθημα σε μία μικρή χώρα όπως είναι η ΚΥΠΡΟΣ που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στην παγκοσμιοποίηση και να μην δεσμευτεί στον εκπρόσωπό της που είναι το ΔΝΤ. Θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να τους δώσει ένα μάθημα που τόλμησαν να μην χρεοκοπήσουν και να στραφούν προς τα νύχια του ΔΝΤ, αλλά να ζητήσουν βοήθεια από την ΡΩΣΙΑ. Μετά αφού δοθεί η ανάλογη τιμωρία σε αυτή την μικρή χώρα (για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιπες) θα διαμελίσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ ώστε να μην έχει ΑΟΖ. Μη ξεχνάτε ότι έχουν υποσχεθεί και κράτος στους ΚΟΥΡΔΟΥΣ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο ΙΡΑΚ και που προσφέρουν στο ΒΔ ΙΡΑΝ.



ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα αφού οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι σύμμαχοι τους και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους σιγά μην τους διαμελίσουν;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και η ΤΟΥΡΚΙΑ σήκωσε κεφάλι στην παγκοσμιοποίηση και έδιωξε το ΔΝΤ. Μάλιστα αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητη βιομηχανικά και τεχνολογικά οπότε και αυτή πρέπει να πάρει ένα μάθημα ώστε να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για μεγαλύτερες χώρες που θα θελήσουν να σηκώσουν κεφάλι στο μέλλον.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Και ποιος θα είναι αυτός που θα διαλύσει την ΤΟΥΡΚΙΑ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ΡΩΣΙΑ διότι επιθυμεί να δώσει ένα γερό μάθημα στην παγκοσμιοποίηση που τόλμησε να μην την αναγνωρίσει σαν ίση χώρα στις διεθνής εξελίξεις. Μη ξεχνάτε ότι παραλίγο να βάλουν χέρι και στην ΡΩΣΙΑ με το ΔΝΤ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ.

- Οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ τον θέλουν τον πόλεμο. Γιατί;
Διότι πιστεύουν ότι μετά τον παγκόσμιο πόλεμο όλα τα κράτη θα είναι διαλυμένα και οι εναπομείναντες άνθρωποι απελπισμένοι από την αναρχία που θα επικρατεί. Έτσι θα τους προσφέρουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι άνθρωποι θα το δεχτούν μη έχοντας άλλη λύση.
- Οι ΡΩΣΟΙ τον επιδιώκουν τον πόλεμο. Γιατί;




Διότι πιστεύουν ότι μετά το τέλος του πολέμου θα είναι ο μεγαλύτερος ενεργειακός παίχτης παγκοσμίως (πιθανόν να έχουν κερδίσει την ΑΡΚΤΙΚΗ) και άρα θα αποδείξουν στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ότι τους έχουν ανάγκη ακόμα, διότι είναι μεγάλη δύναμη και χωρίς ενέργεια δεν υπάρχει παγκόσμια διακυβέρνηση.


ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών:
(Σε περίπτωση που καταλάβουν τα δίχτυα που τους έχουμε μπλέξει θα απαντήσουμε με τα αμερικάνικα ,τα γιαπωνέζικα ή τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ κανόνια).
Δηλαδή οι κινέζοι θα είναι η ασφάλειά τους σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ πάθει τέτοια καταστροφή και δεν είναι σε θέση να επιβάλλει μετά την παγκοσμιοποίηση. Αυτόν τον ρόλο θα έχουν οι ΚΙΝΕΖΟΙ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΛΙΑ.
Ήδη ξεκίνησαν να μιλάνε σιγανά για την ανάγκη της ΑΟΖ κυβερνητικά στελέχη στα ΜΜΕ. Σε λίγο καιρό θα μιλάνε πιο φανερά για την υφαλοκρυπίδα στο ΑΙΓΑΙΟ και για την ΑΟΖ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
Αυτό σημαίνει ότι ήρθε και η ώρα του πολέμου. Η ώρα για την αρχή της παγκόσμιας σύγκρουσης.
Η δική μου άποψη είναι ότι αν δεν επέμβει ο ΘΕΟΣ ότι έχουν σχεδιάσει θα τους βγει.
Είναι μη αναστρέψιμο πια με ανθρώπινες δυνάμεις και τρόπους.
ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΞΥΝΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ TO ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.