Τρίτη 22 Μαΐου 2012

12 εικόνες μας δείχνουν πώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας!


12 εικόνες μας δείχνουν πώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας!


Η παγκόσμια ελίτ δεν προσπαθεί κάν να κρύψει τα ύπουλα σχέδιά τους για τον πλανήτη. Ελπίζουν να ενώσουν ολόκληρη την υδρόγειο υπό την ηγεσία τους. Θα ενσωματώσει τα σύμβολα που εκφράζουν ανοιχτά την επιθυμία τους για έναν κόσμο, ένα οικονομικό σύστημα, μια παγκόσμια θρησκεία, και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν κάποια σύμβολα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει ανοιχτά και φαίνεται να το ευχαριστιούνται να μας δίνουν "ενδείξεις" για το ποια είναι τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα.



Στην «παγκόσμια κοινωνία» που έχουν προγραμματίσει για εμάς, οι ατομικές ελευθερίες θα πρέπει να περιορίστούν σε μεγάλο βαθμό "για το καλό της ανθρωπότητας» 
Παρακάτω είναι 12 εικόνες που δείχνουν πώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας!!!

Γουένλοκ - Η επίσημη μασκότ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Λονδίνου 2012 , μας λένε ότι ο Wenlock, η επίσημη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο, διαθέτει μόνο ένα μάτι, που αντιπροσωπεύει το φακό μίας κάμερας που καταγράφει ό,τι βλέπουν.
προσέχει τα πάντα και καταγράφει τα πάντα….

Οι μασκότ κινούμενων σχεδίων 2012, Wenlock και Mandeville, έχουν την έννοια της επιτήρησης χτισμένα στο σχεδιασμό τους. ο Wenlock και Mandeville κάθε ένα από τα πρόσωπά τους έχουν από ένα μόνο μάτι, το οποίο προορίζεται να είναι ένα φακός κάμερας.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα, υπάρχουν περισσότερες κάμερες παρακολούθησης ανά κάτοικο, από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Εχει υπολογιστεί ότι υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια κάμερες παρακολούθησης στη Βρετανία παρακολουθώντας συνεχώς κάθε κίνηση που κάνουν οι άνθρωποι.
Έτσι ο Wenlock είναι μια τέλεια μασκότ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο.
Το μήνυμα που στέλνει αυτη η"χαριτωμένη" μικρή μασκότ των Ολυμπιακών είναι πολύ σαφής ....
οτι ο Μεγάλος Αδελφός σας παρακολουθεί!!!

Ο Robert Wenzel της Οικονομικής Πολιτικής Εφημερίδας δημοσίευσε πρόσφατα τις ακόλουθες δύο εικόνες μέσα στα κεντρικά της Παγκόσμιας Τράπεζας ....


Η αλήθεια είναι ότι η προπαγάνδα είναι τόσο κραυγαλέα που ακόμα και ένα παιδί είναι σε θέση να καταλάβει αμέσως.
Και όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που εξακολουθούν να αρνούνται ότι υπάρχει μια συνωμοσία δημιουργίας για ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.

Οι Τοιχογραφίες στο Αεροδρόμιο Ντένβερ
Οι τοιχογραφίες στο αεροδρόμιο του Ντένβερ έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστές, και μεταφέρουν κάποια πολύ περίεργα μηνύματα.
Για παράδειγμα, αυτή η πρώτη εικόνα είναι από μια τοιχογραφία με τίτλο "ειρήνη και η αρμονία με τη φύση». Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η τοιχογραφία δεν φαίνεται να είναι και πολύ ειρηνική, εώς καθόλου. Στην πραγματικότητα, φαίνεται να είναι μια κηδεία για νεκρά παιδιά, ενώ μια πυρκαγιά μαίνεται στο παρασκήνιο ....

Μια πιο προσεκτική ματιά στο νεκρό παιδί στο κάτω δεξί μέρος της τοιχογραφίας αποκαλύπτει μερικά πολύ ανησυχητικά στοιχεία ....

Η κοπέλα στα δεξιά κρατά μια Βίβλο και ένα κίτρινο αστέρι «Juden» που χρησιμοποιείται από τους Ναζί για να προσδιορίσει τους Εβραίους. που Φαίνεται να συμβολίζει το θάνατο στις ιουδαιο-χριστιανικές πεποιθήσεις.

Μήπως αυτή η τοιχογραφία προσπαθεί να μας πει ότι η ιουδαιο-χριστιανική πίστη θα πρέπει να εξαλειφθεί;

Παρακάτω θα δείτε μια άλλη διάσημη τοιχογραφία στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Που φαίνεται να απεικονίζει κάποια μαζική εξόντωση ....
Η ταφόπλκα στην Georgia των ΗΠΑ, περιλαμβάνει δέκα "νέες εντολές" που πρέπει να ακολουθήσει η ανθρωπότητα.
Αν θα παρατηρήσετε, το νούμερο "1" είναι η εντολή Κρατείστε την Ανθρωπότητα κάτω από τα 500,000,000 σε μια διαρκή ισορροπία με την φύση.

Το άγαλμα έξω από την έδρα της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Η επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση έχει απεικονιστεί ως μια γυναίκα που καβαλάει ένα τέρας.
Η γυναίκα υποτίθεται εκπροσωπεί την θεά Ευρώπη, και το κτήνος υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τον θεό Δία. Στην μυθολογία, η Ευρώπη και ο Ζεύς γίνονται εραστές.
Η Ευρώπη είναι υπερήφανη που ιππεύει ως εταίρος στο παγκόσμιο σύστημα που έχει καθιερωθεί από τον Εωσφόρο.

Ευρωπαϊκα κέρματα
Αυτός ο συμβολισμός φαίνεται επίσης επάνω σε ευρωπαϊκά χρήματα.
Για παράδειγμα, το παρακάτω είναι μια εικόνα του κέρματος των 2 ευρώ που κόπηκαν για την Ελλάδα και έχει τον ίδιο συμβολισμό μιας γυναίκας που καβαλάει το θηρίο ....

Εξώφυλλα περιοδικών
Μια γυναίκα καβαλάει ένα θηρίο, που έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να εκπροσωπήσει την Ευρώπη.
https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTK9a4Ge6glBSso3HmxRdiZJ9Vr1P75MFkZ4nltLCJc3YB1Abdz


Ο Πύργος της Βαβέλ
Δημοσιεύτηκε παρακάτω, εικόνα μιας επίσημης αφίσας που χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση της ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Απεικονίζει με σαφήνεια την ΕΕ ως μια προσπάθεια για την επανέναρξη των εργασιών ότι οι οικοδόμηση του Πύργου της Βαβέλ ξεκίνησε.
Σύμφωνα με τη Γένεση, Ο Νεμρώδ ήταν δισέγγονος του Νώε από τη γενιά του Χαμ, και ιδρυτής ενός μεγάλου βασιλείου με κέντρο τη Βαβέλ που άρχισε την κατασκευή του Πύργου.
Από την έδρα του στη Βαβυλώνα, προσπάθησε να ιδρύσει την πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση.
Ο Νεμρώδ ήταν μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στην αρχαία ιστορία. Πολλές από τις παγανιστικές θρησκευτικές πρακτικές που εξαπλώνονται σε όλο τον αρχαίο κόσμο, δημιουργήθηκαν με την αρχαία θρησκεία των Βαβυλωνίων.
Στην πραγματικότητα, πολλές από τις πιο αξιοσημείωτες μυστικές κοινωνίες μας σήμερα έχουν την προέλευση τους σε όλη τη διαδρομή πίσω στον Νεμρώδ
Έτσι, η ΕΕ έχει επιλέξει εσκεμμένα το συμβολισμό του Πύργου της Βαβέλ και Νεμρώδ για να εκπροσωπήσουν τους εαυτούς τους οτι είναι πανισχυροί ....

Η Μεγάλη Σφραγίδα
Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα, αλλά υπάρχει επίσης πολύ ισχυρός συμβολισμός της Νέας Τάξης στο αμερικανικό νόμισμα.
H Mεγάλη Σφραγίδα των HΠA με τα αποκρυφιστικά και μασονικά σύμβολα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου το 1935, από τον τότε Πρόεδρο των Hνωμένων Πολιτειών Φράνκλιν Nτελάνο Pούσβελτ.
Στο κάτω μέρος της Μεγάλης Σφραγίδας, θα βρούμε αυτά τα λόγια: "Novus Ordo Seclorum».
Που σημαίνει: ότι μια "νέα κοσμική τάξη» ή «νέας τάξης για τους αιώνες".
Σήμερα, η ελίτ του κόσμου ελπίζει να δημιουργήσει επιτέλους αυτή την "νέα τάξη" για όλη την υδρόγειο.
Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί διαρκώς να φέρει τις οικονομίες του κόσμου μαζί, να φέρει τις θρησκείες του κόσμου μαζί, και την ενίσχυση των θεσμών που εμπλέκονται στην «παγκόσμια διακυβέρνηση», όπως τα Ηνωμένα Έθνη.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που έχουν σπουδάσει για όλα αυτά.
Ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα που χρησιμοποιούνται στίς μυστικές κοινωνίες,είναι ο Τεκτονισμός.
Στα επόμενα χρόνια, θα υπάρξει το χάος σε παγκόσμια κλίμακα.
Από αυτό το απίστευτο χάος, η παγκόσμια ελίτ ελπίζει να μαζέψει τα κομμάτια και στο τέλος να δημιουργήσουν την "Νέα Τάξη Πραγμάτων» τους.
12 εικόνες μας δείχνουν πώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας! ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

Ο Alex Jones για τις Εξελίξεις στην Ελλάδα.

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ

Να γιατί θέλουν να μας ξεκάνουν μέσω μνημονίου..Δείτε τη σημαίνει.... Ελλάδα για αυτούς

 Να γιατί θέλουν να μας ξεκάνουν μέσω μνημονίου..Δείτε τη σημαίνει.... Ελλάδα για αυτούς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).

Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου
.
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.




 7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι
παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιοτο 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει τοΓεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ

Τι σου έχουν ετοιμάσει για τις 18 Ιούνη;;;

 Τι σου έχουν ετοιμάσει για τις 18 Ιούνη;;;
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200? καθαρά!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας 
- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα
– Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα 
όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια) 

- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου 

- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (α) Φόρος εισοδήματος, β) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, γ) Τέλος επιτηδεύματος, δ) ΕΤΑΚ 2009, ε)Έκτακτη εισφορά ακινήτων, στ) ΦΑΠ 2010, ζ) ΦΑΠ 2011, η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012) 

- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες 

- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία! 

Τώρα ξέρεις τι σου έχουν για μετά τις 17 Iουνιου.Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας.

UFO Γυρισμένο στην Ιταλία λίγο πριν το σεισμό

 UFO Γυρισμένο στην Ιταλία λίγο πριν το σεισμό

 

Αυτό το UFO ή αυτά τα τρία UFO γυρίστηκαν πάνω από Μπολόνια της Ιταλίας ακριβώς πριν από το σεισμό στις 20 Μαΐου 2012.