Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η Κινεζική τηλεόραση προωθώντας το 2012 κύπελλο UEFA,μας δείχνει αλλαγή σημαίας και καταστροφή του Λονδίνου! (VIDEO)

Η Κινεζική τηλεόραση προωθώντας το 2012 κύπελλο UEFA,μας δείχνει αλλαγή σημαίας και καταστροφή του Λονδίνου! (VIDEO)
Η Κινεζική τηλεόραση προωθώντας το 2012 κύπελλο UEFA κάνει λόγο για αλλαγή σημαίας και ενός εφιαλτικού σενάριου πολέμου και αιματοχυσίας στην Ευρώπη.

Το επικείμενο UEFA 2012 ποδόσφαιρικο πρωτάθλημα προωθείται στην Κίνα με έναν πολύ περίεργη τρόπο: βομβιστές σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), Παρίσι (Γαλλία) και Ρώμη (Ιταλία), δεξαμενές και εκτοξευτές πυραύλων απελευθερώνοντας τα θανατηφόρα κελύφη τους και οι στρατιώτες πυροβολούν τους αθλητές.

Αλλά το πιο ανησυχητικό υποσυνείδητο μήνυμα είναι η σύγκρουση μεταξύ μίας ανθρώπινης ομάδας,που  εκπροσωπείται από ένα λιοντάρι, και ένας μη-άνθρωπος της ομάδας, αντιπροσωπεύεται από ένα φίδι.

Ένας πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων και ερπετών. Όταν η εξουσία γίνεται φίδι "ενεργοποιηθεί", τα μάτια του αρχηγού θα γίνουν φωτεινά κόκκινα - ακριβώς όπως από το φίδι:
Αυτή η τηλεοπτική διαφήμιση τι είναι; ένας πόλεμος που έρχεται στην Ευρώπη, ή προσπαθούν να κάνουν μια δήλωση.

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Με επίκεντρο την περίφημη «Ελληνική Κρίση», ολόκληρος ο πλανήτης έχει πλέον εισαχθεί σε τροχιά ανακατατάξεων δραματικής μορφής και δυναμικής, μιας αναταραχής που παρατηρείται πάντα και μόνο σε περιόδους τεράστιων αλλαγών, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.
Στο πλαίσιο ετούτο πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως τον πυρήνα της κρίσης της Ευρωζώνης, και μάλιστα ως το πρώτο στάδιο αποσύνθεσης και, εν τέλει, διάλυσης του «πειράματος» του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.

Πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως το «σημείο τριβής» της επερχόμενης θερμοπυρηνικής σύγκρουσης Δύσης και Ανατολής, στην οποία ο παρηκμασμένος άλλοτε «Πρώτος Κόσμος» της περιβόητης Μητρόπολης είναι 100% βέβαιο πως θα γνωρίσει την απίστευτη συντριβή από τον διαρκώς ανερχόμενο ευρασιατικό άξονα.
Θα επέλθει γεωπολιτική ανάπλαση της περιοχής μας στο σύνολό της, κάτι που βεβαίως θα σημάνει ριζικές ανακατατάξεις και στον γεωγραφικό χάρτη της περιοχής των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Ειδικότερα για αυτό το ζήτημα, η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη!
Αυτή τη στιγμή, και ενώ η κοινή γνώμη στην Ελλάδα παρακολουθεί ναρκωμένη τις νέες αλητείες των προδοτών του πολιτικαντισμού, η γειτονική Τουρκία έχει βάλει σε εφαρμογή πλήρες σχέδιο κυριαρχίας της επί της Ελλάδας και ευρύτερα επί της περιοχής μας, εκμεταλλευόμενη ακριβώς αυτή την παρατηρούμενη ελλαδική εσωστρέφεια…


Βασικός βέβαια στόχος της νέας εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας (που σε κάποιο βαθμό εκφράζουν οι γεωπολιτικές θεωρήσεις του υπουργού εξωτερικών της, Αχμέτ Νταβούτογλου) είναι η διόγκωσή της σε μία νέου τύπου οθωμανική αυτοκρατορία, που να δρα παράλληλα με μια φιλική προς αυτή νέα Σοβιετική Ένωση στον βορρά και ως αλληλοσυμπλήρωμα του κίτρινου πανσινισμού (ιμπεριαλισμός του Πεκίνου) και παράλληλα «ανάχωμα» στον θεοκρατικό πανισλαμισμό (με ηγήτορα δύναμη το Ιράν).
Όμως για την εκπλήρωση του σχεδιασμού αυτού είναι αναγκαία η υπαγωγή των Βαλκανίων στον περιβόητο παντουρκισμό του 21ου αιώνα, συνεπώς και η υποταγή της Ελλάδας στην Άγκυρα, ως ακρωτηριασμένης εδαφικά επικράτειας μιας Μεγάλης Τουρκίας…
Η σημερινή Ελλάδα, άκρως ευάλωτη και τραυματισμένη από τις εξελίξεις (δίχως οικονομία, με γέρικο πληθυσμό, με ένοπλες δυνάμεις χωρίς ηθικό, με διαλυμένη δημόσια διοίκηση, με απίστευτη κοινωνική διαφθορά και τόσα άλλα…), έχοντας συν τοις άλλοις και τον δούρειο ίππο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών – που αριθμούν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια, μόνο αυτοί – θεωρείται από τους κυβερνητικούς κύκλους της Άγκυρας ότι είναι εύκολος στόχος για ένα αστραπιαίο χτύπημα που θα την ισοπεδώσει!


Πώς όμως θα γίνει αυτό; Και, βασικά, πότε;
Το σίγουρο για εμάς που μελετούμε εδώ και χρόνια τις διεθνείς εξελίξεις και τα απόκρυφα γρανάζια που κινούν τους μηχανισμούς των παρασκηνίων είναι ένα:
Ότι η τουρκική επίθεση εναντίον της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη!
Και την ώρα αυτή οι τουρκικές δυνάμεις χάραξης εξωτερικής πολιτικής και στρατιωτικών σχεδιασμών επεξεργάζονται πολλά και ποικίλα σενάρια σχετικά με τις επερχόμενες δραματικές εξελίξεις.
Για την ώρα ΔΕΝ μπορούμε να πούμε περισσότερα – για λόγους εθνικής ασφαλείας – και περιοριζόμαστε να αναφερθούμε σε τρία μόνο σημεία πιθανής ανάφλεξης μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης με επίκεντρο το Αιγαίο:


1. Πόλεμος με αφορμή τον αλβανικό επεκτατισμό σε Κόσοβο και σε Σκόπια και με ανάμειξη της Τουρκίας.
Στην περίπτωση αυτή η Σερβία θα περιοριστεί έτι περαιτέρω, χάνοντας πιθανώς και άλλα εδάφη από τη νότια επικράτειά της, αλλά και η Ελλάδα θα χτυπηθεί διπλά, αφενός από την επεκτατική διάθεση ανεξέλεγκτων δυνάμεων που θα δρουν ως «Αλβανοί απελευθερωτές» και αφετέρου με τον τουρκικό ξεσηκωμό στην ελληνική Θράκη με αίτημα την «Εδώ και τώρα αυτονόμηση της Δυτικής Θράκης»!


2. Τουρκικό χτύπημα του τύπου “blitzkrieg” («αστραπιαίος πόλεμος») στη μέση της Ελλάδας. Πρόκειται για σενάριο που κύκλοι του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (MGK) επεξεργάζονταν ΗΔΗ από το 1997 και που θεωρείται ότι θα παραλύσει με μία και μόνο ενέργεια ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα ενεργειακά, μεταφορικά, τηλεπικοινωνιακά κτλ., αποκόβοντας τον Βορρά από τον Νότο και διαλύοντας τη χώρα μας με το λιγότερο για τους Τούρκους δυνατό κόστος…


3. Κατάληψη μιας σχετικά αραιοκατοικημένης ελληνικής νήσου, που να είναι κοντά στα τουρκικά παράλια, με βασικό σκοπό να δει η τουρκική πλευρά τα αντανακλαστικά τόσο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων όσο και της ελληνικής διπλωματίας.
Με τον τρόπο αυτό η Άγκυρα θα δικαιολογήσει και έμπρακτα την άρνησή της να υπογράψει τη Διεθνή Σύμβαση των Θαλασσών του 1958/1982.
Φυσικά αυτή η, συμβολική περισσότερο, ενέργειά της θα σημάνει τον γενικό ξεσηκωμό των – υποκινούμενων από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ – μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και την «κονιορτοποίηση» της Ελλάδας μέσω ενός ιδιότυπου «εμφυλίου πολέμου»!


Πολλοί θα υποθέσουν ότι τα παραπάνω αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα κάποτε να συμβούν.
Εμείς όμως ρωτάμε: είναι τόσο βέβαιοι ότι ποτέ δεν θα συμβούν;
Δεν είναι αυτοί οι ίδιοι, οι «ορθολογιστές», που μέχρι προ 3-4 ετών μας διαβεβαίωναν ότι η Ελλάδα ποτέ δεν θα χρεοκοπούσε και δεν θα πτώχευε, στην πράξη όμως αποδείχτηκε ότι συνέβη το ακριβώς αντίθετο από τις «διαβεβαιώσεις» τους;


* Απόσπασμα άρθρου, ”ΕΛ. ΩΡΑ”

Σούπερ ήρωας των X-Men θα κάνει «γάμο» με άντρα…


Σούπερ ήρωας των X-Men θα κάνει «γάμο» με άντρα…


Σχ. ΚΟ: Σιγά μην άφηναν απέξω από την προπαγάνδα τους και την προώθηση της ατζέντας τους, τον κόσμο των κόμικ και των σούπερ ηρώων, που απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους. Σειρά έχει «ο θαυμαστό κόσμος της Disney» για τις πιο μικρές ηλικίες… Να δεις που σε λίγο δεν θα μείνει ήρωας για ήρωας που δεν θα έχει «αλλάξει» για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Νέας Εποχής. Δεν τον βλέπω καλά τον Αστερίξ και τον Οβελίξ...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, (LifeSiteNews.com) - Ως μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας για να αυξηθεί η «ποικιλομορφία» στους χαρακτήρες της, η Marvel Comics θα παρουσιάσει έναν σούπερ ήρωα των X-Men, τον ‘Northstar’ να κάνει ομοφυλοφιλικό «γάμο» με τον «σύντροφό» του, τον Kyle (Κάιλ).


Ο αρχισυντάκτης της Marvel Comics, Axel Alonso είπε, «η Marvelέχει μια μακρά και λαμπρή παράδοση στο να αντικατοπτρίζει τον κόσμο σε όλη του την ποικιλομορφία και αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα».

Η Marjorie Liu, συγγραφέας των X-Men, είπε στο Rolling Stoneότι ήθελε να εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά τους. "Εδώ είναι δύο άνθρωποι, που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους - μεταλλαγμένοι και γκέι, μαύροι και γκέι – δυνατοί με το δικό τους τρόπο, αλλά και περιθωριακοί», είπε. «Ζουν τη ζωή τους με τους δικούς τους όρους ... Το μήνυμα είναι:. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα».

Ο "γάμος" ​​θα λάβει χώρα στο Astonishing X-Men # 51 του επόμενου μήνα.

Ο Αλόνσο είπε στο περιοδικό Rolling Stone ότι η συντακτική ομάδα εμπνεύστηκε την ιστορία του «γάμου» από τη νομιμοποίηση του "γάμου" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου ​​στη Νέα Υόρκη, όπου ζουν οι χαρακτήρες.

Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν όλοι στο κόσμο της Marvel τον επαναπροσδιορισμό του γάμου. «Δεν θα αποδεχθούν όλοι την πρόσκληση ή την εγκυρότητα των όρκων του Northstar», είπε ο Αλόνσο, αποκαλύπτοντας ακόμα και «ένα από τα μέλη της ομάδας του Northstar θα γυρίσει πίσω την πρόσκληση."

Ο Αλόνσο είπε ότι οι απόψεις εκείνων που υποστηρίζουν τον “παραδοσιακό γάμο” «θα πρέπει να εκπροσωπηθούν ισότιμα». Hσυνεκδότρια Jeanine Schaffer συμφώνησε, "Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που παλεύουν με αυτό. Θέλουμε πολύ να πούμε αυτές τις ιστορίες".

Η κίνηση αυτή ακολουθεί πιστά τα βήματα ενός άλλου κόμικ. Την Κυριακή, ο συνεκδότης της DC Comics, Dan Didio είπε ότι ένας χαρακτήρας της DC, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ‘straight’, θα γίνει «ένας από τους σημαντικότερους γκέι χαρακτήρες μας».

Ο Northstar δεν θα είναι ο πρώτος ομοφυλόφιλος υπερήρωας. Οι χαρακτήρες του Stormwatch Apollo και Midnighter έχουν ήδη "παντρευτεί" και έχουν υιοθετήσει και παιδί.

Πιο πρόσφατα, ο χαρακτήρας της Archie Comics, Kevin Keller, «παντρεύτηκε» τον ομοφυλόφιλο σύντροφό του στο τεύχος του Ιανουαρίου 2012. Η οργάνωση που υπερασπίζεται την οικογένεια ‘One Million Moms’, ζήτησε από τα μέλη της να επικοινωνήσουν με τα καταστήματα Toys "R" Us για να προστατέψουν το εύπιστο νεανικό κοινό.

Η προσπάθεια για «διαφορετικούς» υπερήρωες έχει οδηγήσει σε ανταγωνισμό τη Marvel και τη DC στην παρουσίαση ομοφυλόφιλων χαρακτήρων εδώ και δεκαετίες.

Ο Bunker των Teen Titans της DC είναι ένας Ισπανός ομοφυλόφιλος που γεννήθηκε στο Μεξικό. Το 2002, ο ‘Terry Berg’ της DC σχεδόν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε ένα «έγκλημα μίσους» κατά ομοφυλόφιλων στη σειρά Green Lantern.

Ο γιος του Wolverine, Daken, είχε ομοφυλοφιλικές περιπέτειεςστις σελίδες της Marvel, ενώ ο Starman της DC είχε ένα ομόφυλο σύντροφο μέχρι το πλασματικό του θάνατο.

Οι σελίδες κόμικ στις εφημερίδες δεν απαλλάσσονται. Η μακροχρόνια σειρά κόμικ "Funky Winkerbean," που γράφεται από τον Tom Batiuck, είχε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που συμμετείχε σε χορό τελειόφοιτων τον περασμένο μήνα.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι εταιρείες κόμικ έχουν προσθέσει «μειονοτικές ομάδες» στον κόσμο των κόμικ, αλλάζοντας τον ιστορικό «σεξουαλικό προσανατολισμό» και την εθνικότητα υφιστάμενων υπερηρώων.
Η DC παρουσίασε εκ νέου την Batwoman, την οποία αρχικά είχε δείξει ερωτικό  ενδιαφέρον ο Batman, ως λεσβία, που γιορτάζει την (ιουδαϊκή γιορτή) Χανουκά το 2006.

Το 2002, η Marvel επανέφερε τον καουμπόη της δεκαετίας του 1950, το Rawhide Kid ως ομοφυλόφιλο πιστολά.

Ο συγγραφέας της Marvel, Peter David μετέτρεψε τον ασεξουαλικό μεταλλαγμένο Shatterstar σε αμφιφυλόφιλο.

Ο Marvel σκότωσε το alter ego του Spider-Man, Peter Parker τον περασμένο Ιούνιο, αντικαθιστώντας τον με τον Miles Morales, έναν έφηβο που είναι μισός-μαύρος, μισός-ισπανόφωνος, και μπορεί να αποκαλυφθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος (βλ. σχετικό άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ). Είχε πει τότε ο Alonso: «Αυτή ήταν μια συνειδητή απόφαση. Εδώ στη Marvel, είμαστε υπερήφανοι που αντικατοπτρίζουμε τον πραγματικό κόσμο σε όλη την ποικιλομορφία του».

Η Sara Pichelli, η οποία βοήθησε στη δημιουργία του νέου Spider-Man, είπε, «Ίσως αργά ή γρήγορα ένας μαύρος ή ομοφυλόφιλος - ή και τα δύο - ήρωας θα πρέπει να θεωρείται κάτι απολύτως φυσιολογικό».

Οι υπερήρωες, Blue BeetleFirestorm και The Atom έχουν επίσης αλλάξει από λευκούς σε Ισπανόφωνο, μαύρο και Ασιάτη αντίστοιχα.

Ενώ ορισμένοι μπαίνουν στον πειρασμό να γελάσουν από τα γκέι κόμικς, το αντίκτυπό τους στην ποπ κουλτούρα - και στα παιδιά των οποίων οι απόψεις για τον κόσμο είναι ακόμα ασχημάτιστες - δεν μπορεί να παραβλεφθεί..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

«Μάχη» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις


«Μάχη» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις

 
Αθήνα
«Σύγκρουση» μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.

Σε έρευνα της VPRC για το Kontra Channel, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτος στη μέτρηση εκλογικής επιρροής με 28,5%.

Ακολουθούν η ΝΔ 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, η ΔΗΜΑΡ με 7%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, ΚΚΕ με 5% και στο όριο του 3% η Δημιουργία Ξανά-Δράση. Με 2% οι Οικολόγοι Πράσινοι, 1% ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με 0,5% ο ΛΑΟΣ.

Η ΝΔ κερδίζει στην παράσταση νίκης με 35,4%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,2%.

Σε δημοσκόπηση της RASS για την Metro Weekend, εμφανίζεται πρώτη η ΝΔ είναι πρώτη με 23,6%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 13,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%, το ΚΚΕ 4,8%, η Χρυσή Αυγή 3,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%, ο ΛΑΟΣ 0,8%, η Δημιουργία Ξανά 2,4%, ενώ το 1,7% επιλέγει άλλο κόμμα.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 60,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 35,2%.

Την εικόνα του «ντέρμπι» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει δημοσκόπηση της Μetron Analysis, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1: Στην εκτίμηση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 27% και ο ΣΥΡΙΖΑ 27,2%.

Τρίτο κόμμα συνεχίζει να είναι το ΠΑΣΟΚ με 14,8%, και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,2%, η ΔΗΜΑΡ 6,2%, το ΚΚΕ 5,2%, η Χρυσή Αυγή 4,9% και η Δημιουργία Ξανά-Δράση 3%. Εκτός Βουλής μένουν, με βάση τη δημοσκόπηση, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,6% και ο ΛΑΟΣ με 1,2%.

Μην αφήσετε τα παιδιά σας να πεινάσουν.

Μην αφήσετε τα παιδιά σας να πεινάσουν.
Μας το έστειλε μία φίλη..... Ευχαριστούμε πολύ
Άλλο ένα υπέροχο βίντεο από τον EastTennesseeprepper. Πολύ συγκινητική περιγραφή η οποία αν μη τι άλλο θα σας προβληματίσει και ευελπιστώ ότι θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να
ξεκινήσετε μια νέα σελίδα στην ζωή σας. Μια αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων μας είναι επιβεβλημένη λόγω των νέων συνθηκών που μας επιβλήθηκαν. Είναι καιρός να βγούμε από τον λήθαργο και να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει, διότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε μόλις το διεθνές κεφάλαιο αποφασίσει να βγάλει την Ελλάδα από την πρίζα.
Προετοιμαστείτε!!!

Μόλις πατήσετε το play στην δεξιά πλευρά έχει ένα σύμβολο CC πατήστε το να σας βγάλει υπότιτλους

ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ: Μην αφήσετε τα παιδιά σας να πεινάσουν. ΠΗΓΗ

Η Bilderberg προωθεί την παρακολούθηση διαδικτυακής πλοήγησης σε όλη την ΕΕ


Η Bilderberg προωθεί την παρακολούθηση διαδικτυακής πλοήγησης σε όλη την ΕΕ



Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ προωθεί υποχρεωτική ηλεκτρονική ταυτότητα διαδικτυακής πλοήγησης για τους πολίτες της ΕΕ
Του Aaron Dykes
για το ιστολόγιο Prison Planet...

Ενώ η διεθνής συνθήκη ACTA και το νομοσχέδιο CISPA των ΗΠΑ προετοιμάζουν το σκηνικό για το φίμωμα του διαδικτύου, κάποιοι τεχνοκράτες εργάζονται υπερωρίες για να βρουν έναν τρόπο να μας εντοπίζουν εύκολα, έτσι ώστε όλες οι ηλεκτρονικές δραστηριότητές μας να παρακολουθούνται στενά και θα είναι υπό έλεγχο.



Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται τώρα προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός υποχρεωτικού συστήματος ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πολίτες της ΕΕ που θα εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη. Το σύστημα θα οδηγήσει σε τυποποίηση που θα ισχύει για την χρήση του διαδικτύου και από εταιρείες και από ιδιώτες, και θα αφορά τον έλεγχο της ταυτότητας των χρηστών μέσω μιας συνηθισμένης "ηλεκτρονικής υπογραφής". Μια απλή επικύρωση ταυτότητας θα εγγυάται την πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε ηλεκτρονικά δεδομένα και τις περισσότερες εφαρμογές του ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια προσπάθεια θέσπισης ενός συστήματος που θα ισοδυναμεί με το "χάραγμα του Θηρίου" και πίσω από το φιλόδοξο αυτό σχέδιο βρίσκεται ένα εξέχον μέλος της Λέσχης Βilderberg.



H Neelie Kroes φέρει τον τίτλο της "επιτρόπου για την Ψηφιακή Ατζέντα" της ΕΕ. Έχει φέρει το νομοσχέδιο στην Ευρωβουλή, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προωθήσει, όπως γράφει στην εισήγησή της, "την θέσπιση εναρμονισμένων ηλεκτρονικών υπογραφών, ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής πιστοποίησης σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ".

Η εμβέλεια της ρύθμισης αυτής θεωρείται βέβαιο ότι θα επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα μετά την αντίσταση εκ μέρους αρκετών χωρών της ΕΕ στην κατάφωρη παραβίαση του αστικού δικαίου και των δικαιωμάτων των πολιτών σε ό,τι αφορά την υποχρεωτική χρήση ταυτότητας για διάφορες δραστηριότητες. Τα μέτρα αυτά θυμίζουν έντονα νομοθεσίες που είχε προωθήσει το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας. Ο λαός τότε τις αποκαλούσε απλά "τα χαρτιά σας παρακαλώ" και άνοιξαν τον δρόμο για την επιβολή του τυραννικού καθεστώτος των Ναζί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΕurActiv, η Neelie Kroes σχεδιάζει αργότερα, όπως η ίδια γράφει στην εισήγησή της "να διευρυνθεί το πεδίο εφαρμογής της παρούσας οδηγίας, ώστε να συμπεριλαμβάνει και βοηθητικές υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας που θα συμπληρώνει τις ηλεκτρονικές υπογραφές, όπως είναι οι ηλεκτρονικές σφραγίδες, η ημερομηνία / ώρα της σφραγίδας, κ.λ.π.", ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες να επεκταθεί η ισχύς αυτών των μέτρων και σε χώρες εκτός της ΕΕ.

Το νέο αυτό σύστημα, που παραπέμπει άμεσα στον "Μεγάλο Αδελφό" του Όργουελ, θα εφαρμοστεί πρώτα στην Ευρώπη και αργότερα θα προωθηθεί στην Βόρειο Αμερική και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, καθώς ο κόσμος οδηγείται σταδιακά προς την κατεύθυνση μιας κοινωνίας όπου δεν θα υπάρχει τυπωμένο χρήμα και θα ελέγχεται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, στο όνομα των "ασφαλών και επαληθεύσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων", και φυσικά, στο όνομα της "ασφάλειας". Το ότι το σύστημα αυτό θα είναι εντελώς διάτρητο και ευάλωτο στην πειρατεία των ταυτοτήτων και ότι θα οδηγήσει σε μαζικές και γρήγορες πλαστογραφήσεις δεν δείχνει να απασχολεί κανέναν. Ειδικά στην περίπτωση της Ευρώπης, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε ό,τι αφορά "στη δημιουργία μιας πραγματικά λειτουργικής ενιαίας αγοράς", που παραμένει μέρος του ευρύτερου στόχου της ΕΕ, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ΕΕ παραπαίει και οδηγείται στο χάος.

Η Neelie Kroes έχει στο ενεργητικό της πλούσια δράση ως μέλος της Λέσχης Bilderberg, αφού συμμετέχει ανελλειπώς στις συνόδους της λέσχης από το 2005 έως σήμερα. Το όνομά της εμφανίστηκε στον επίσημο κατάλογο της συνόδου της λέσχης το 2006 στην Οτάβα του Καναδά, καθώς και του 2007 στην Κωνσταντινούπολη, του 2008 στο Σαντιγύ της πολιτείας Βιρτζίνια, του 2009 στη Βουλιαγμένη, και του 2010 στο Σίτγες της Ισπανίας, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το 2011, ωστόσο, η Kroes προσήλθε στην σύνοδο της Bilderberg στο St Moritz της Ελβετίας με ένα νέο τίτλο. Ήταν η επίτροπος της ΕΕ για την Ψηφιακή Ατζέντα, γεγονός που προφανώς δικαιολογεί την σημερινή προώθηση της εν λόγω ημερήσιας διάταξης, η οποία για τους ενημερωμένους δεν ήταν καθόλου απροσδόκητη. 
Και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η προσπάθεια της Kroes θα βρει ανταπόκριση κατά τη διάρκεια τηςσυνόδου της λέσχης για το 2012, σε λίγες ημέρες
.

Ο Γιώργος Τράγκας πολιτεύεται...


Ο Γιώργος Τράγκας πολιτεύεται...

Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη του ''κόμματος'' του Γιώργου Τράγκα, που ανακοινώθηκε μέσω διαδικτύου

Την ίδρυση του δικού του πολιτικού φορέα ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Γίωργος Τράγκας με όνομα "Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο", μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Ο Γιώργος Τράγκας στην ανάρτηση του ανέφερε: ''Πρόσκληση-έκπληξη. Επειδή, δεν γίνονται όλα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός πολιτικού forum- πολιτικού φορέα που θα παρεμβαίνει, προκειμένου να συμβάλλει στην ισχυροποίηση των αμυντικών μηχανισμών της κοινωνίας μας, απέναντι στον εφιάλτη του Μνημονίου και των δυνάμεων κατοχής''.

''Καλώ όλους εσάς, τους φίλους μου, να μου στείλετε εντός της ημέρας ποιοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα που σαφώς είναι πατριωτικός, ριζοσπαστικός και αντιμνημονιακός. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος'' αναφέρει χαρακτηριστικά.

''Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο''Μετά την πρώτη γεύση ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε: ''Σας ανακοινώνω την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού forum-πολιτικού φορέα που θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής".

Μάλιστα, επισυνάπτει και την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος. "Εφόσον αποδέχεστε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ", αναφέρει ο κ. Τράγκας στη σελίδα του, "θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στους σχετικούς πίνακες".

Μετά την ανακοίνωση του ''κόμματος'' η σελίδα βομβαρδίστηκε από σχόλια είτε αρνητικά, είτε ενθαρρυντικά.

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Η Ν.Δ!


ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Η Ν.Δ!



ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
28,1% ΣΥΡΙΖΑ, 20.5% ΝΔ, 11,8% ΠΑΣΟΚ, 8,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 5,7% ΚΚΕ, 5,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 4,1% ΔΗΜΑΡ, 3,3% ΛΑΟΣ, 3,0.% ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.
Τα παραπάνω ποσοστά προέρχονται από τηλεφωνική μέτρηση, ως πελάτης της οποίας εμφανίζεται πανελλαδική εφημερίδα και είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων. Οι αναλυτές έχουν πάθει σοκ, αφού το εκλογικό σώμα εμφανίζεται ως κινούμενη άμμος. Ο Τσίπρας μαζεύει από παντού και καλπάζει προς το30%, με τη ΝΔ να μένει καθηλωμένη στο ψυχολογικό φράγμα του 20%. ΤοΠΑΣΟΚ βυθίζεται και άλλο, χάνοντας ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάμψη παρουσιάζει και ο...
Καμμένος που χάνει ψήφους κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο προς ΝΔ. Ακόμη χαμηλότερα το ΚΚΕ, κάμψη η Χρυσή Αυγή, το ίδιο και ο Κουβέλης.Ο Καρατζαφέρης μπαίνει στη Βουλή, το ίδιο οριακά όμως και οι Μάνος-Τζήμερος που παίρνουν ψήφο από ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία.Ελάχιστο ποσοστό που δεν υπερβαίνει καν τη μονάδα πήρε μαζί της στη ΝΔ ηΝτόρα.

Αεροπλάνο ψεκάζει και ξαφνικά...


Αεροπλάνο ψεκάζει και ξαφνικά...


Το αεροπλάνο όπως βλέπεται δεν αφήνει πίσω του καυσαέρια αλλά χημικές ουρές...
Γιατί ενώ ξαφνικά το αεροπλάνο σταματά να αφήνει την λευκή ουρά συνεχίζει να πετάει...
Αν αυτά που βλέπαμε ήταν καυσαέρια δεν θα σταματούσαν...


Αφύπνιση Συνείδησης: Αεροπλάνο ψεκάζει και ξαφνικά... ΠΗΓΗ