Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΑΣΤΑΝΑ: Παγκόσμια Κυβέρνηση - Πανθρησκεία (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΣΤΑΝΑ: Παγκόσμια Κυβέρνηση - Πανθρησκεία (ΒΙΝΤΕΟ)



Αστανά είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν (μετά το Αλμάτι). Ο πληθυσμός της είναι 708.794 κάτοικοι (καταμέτρηση 2010). Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα του Καζακστάν, στην επαρχία Ακμόλα, αν και πολιτικά διαχωρίζεται από την υπόλοιπη επαρχία.Με τη μεταφορά της πρωτεύουσας στην Αστάνα, η τελευταία, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα μέσα σε 8 χρόνια ο πληθυσμός της να τριπλασιαστεί.
Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα; Πολύ απλά, φαίνεται να είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). 
Το κράτος του Καζακστάν όντας μια βασικά γεωργική και κτηνοτροφική χώρα, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη από το 2000 κι έπειτα, λόγω της ύπαρξης πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και ιδίως φυσικού αερίου αλλά πρόσφατα και ραδιενεργών υλικών.

Τα «ενδιαφέροντα» με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι «Αστάνα» σημαίνει «μεταίχμιο, κατώφλι»: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Δεύτερον στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια, όπως η περίφημη πυραμίδα της εικόνας, η οποία αποκαλείται «Πυραμίδα της Ειρήνης» και «Παλάτι της ειρήνης και συμφιλίωσης».

Η πυραμίδα αυτή φιλοξενεί στο υπόγειό της μια όπερα, στους επάνω ορόφους το συμβούλιο όλων των θρησκειών του πλανήτη. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν απεικονίσεις γιγάντιων Ηλίων: στο ταβάνι της όπερας, στο πάτωμα μεταξύ του κυκλικού τραπεζιού του συμβουλίου των θρησκειών και στο θόλο της ξεχωριστής μικρότερης πυραμίδας της κορυφής, τα τζάμια της οποίας είναι διακοσμημένα με περιστέρια, ενώ η απεικόνιση του Ήλιου στο θόλο της τελικής πυραμίδας είναι πραγματικά μαγευτική.

 Ολόκληρη η ανάβαση προς το θόλο συνιστά μια μεταφορική αναπαράσταση της Ηλιακής Μύησης: από το υπόγειο όπου οι απαίδευτες μάζες ψυχαγωγούνται στο σκοτάδι, στο κεντρικό τμήμα όπου όλες οι θρησκείες «συμφιλιώνονται» γύρω από έναν στρογγυλό Ήλιο μέχρι την κορυφή όπου, κυριολεκτικά μέσα στον ουρανό, αναπαρίσταται η Ηλιακή Θεότητα.

Οι δύο Πύργοι της Αστάνα και το Προεδρικό Μέγαρο
Απέναντι από την κώλουρο Πυραμίδα βρίσκεται ένα άλλο καταπληκτικό δημιούργημα: η αναπαράσταση του Δέντρου της Ζωής με μια χρυσή σφαίρα στο κεντρικό του τμήμα. Στο εσωτερικό της (γυάλινο κι αυτό) εκτός από τη μαγευτική θέα, ο επισκέπτης συναντά και δυο περίεργα αντικείμενα: ένα χρυσό αποτύπωμα της παλάμης του Προέδρου της χώρας (σαφές κι αυτό αποκρυφιστικό σύμβολο) και παραδίπλα η αναπαράσταση της σφαίρας της Γης, με δεκαεπτά ακτίνες να εκπορεύονται από αυτή, πάνω στις οποίες βρίσκονται υπογραφές των ηγετών των 17 κύριων θρησκειών του πλανήτη.

Γύρω από το Δέντρο της Ζωής βρίσκονται υπέροχοι κήποι και όλο αυτό κοιτάζει προς το Προεδρικό Μέγαρο, διαμέσου δύο άλλων πύργων με μασονική προέλευση.

Η χωροθεσία αυτών των κτιρίων, εκτός από τους συμβολισμούς τους, παραπέμπει σαφώς σε ιερή γεωμετρία: η Πυραμίδα, το Δέντρο της Ζωής, οι μασονικοί πύργοι, βρίσκονται στην ίδια ευθεία με το προεδρικό μέγαρο: το ένα κοιτάζει στην ευθεία το άλλο. Ο λόγος είναι σαφής: προσπαθεί να γίνει έκλυση δύναμης προς το Προεδρικό Μέγαρο, όπως συμβαίνει και με άλλες περιοχές του πλανήτη, όπως για παράδειγμα με την Ουάσινγκτον.

Είμαστε σίγουροι  ότι οι επισκέπτες δεν θα διακρίνουν εύκολα τίποτα ύποπτο σε όλο αυτό.
Θα μιλήσουν προφανώς για μια έξοχη αρχιτεκτονική και για ένα αισθητικό όραμα που αποτυπώθηκε αριστουργηματικά από τον κατασκευαστή του, Λόρδο Νόρμαν Φόστερ, μέλος του Ταγματος της Αξίας.
 Εκείνοι όμως που διαβλέπουν κάπως περισσότερο και που γνωρίζουν τα σχετικά με το μυστικιστικό συμβολισμό, κατανοούν ότι τίποτα δεν σχεδιάζεται τυχαία και τίποτα δεν τοποθετείται στην τύχη. Οι συνομωσιολόγοι μπορεί να ισχυριστούν ότι η Αστάνα έχει επιλεγεί ως μια από τις μελλοντικές πόλεις – κέντρα της Νέας Τάξης, επικεφαλής προφανώς κάποιου γεωπολιτικού τομέα που θα αναπτυχθεί στο μέλλον…

Σὲ αὐτὴ τὴν πόλη συναντῶνται οἱ ἰσχυροὶ τοῦ πλανήτη, ιερείς, κυβερνητικοὶ καὶ στρατιωτικοὶ καταπατώντας τοὺς ὅρκους ποὺ ἔχουν κάνει γιὰ νὰ ἀποκτήσουν τὰ ἀξιώματά τους καὶ προδίδοντας τὶς θρησκεῖες καὶ ἐθνικὰ συμφέροντά τους γιὰ τὴν ἐπιβολὴ τῆς παγκοσμιοποιήσεως καὶ τῆς πανθρησκείας ἐν ὀνὀματι τοῦ κέρδους καὶ τῆς ἐπιβολῆς ἐξουσίας σὲ ὁλόκληρη τὴν ὑφήλιο. 

Τέλος σε αυτή την πόλη υπάρχει και ένα άλλο "περίεργο" κτίριο που η κάτοψή του σχηματίζει το δελφικό ε (έψιλον). Τι δουλειά έχει άραγε το δελφικό έψιλον εκεί...;

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


 
 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ BINTEO
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ
(δυστυχώς στα αγγλικά και χωρίς υπότιτλους)
(μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη μετάφραση "CC")
(πρώτα transcribe audio στα αγγλικά και μετά μετάφραση στα ελληνικά)

Ευχαριστούμε τους φίλους του Αφυπνιστή που μας υπέδειξαν τα παραπάνω βίντεο, αφορμή για την ανάρτηση
.

Κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα από τον... Άρη


Κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα από τον... Άρη

Ηλιοβασίλεμα στον πλανήτη Άρη  

Μια εκπληκτική εικόνα έστειλε το όχημα Opportunity Rover, που εξερευνά τον Κόκκινο Πλανήτη. Γιατί το ηλιοβασίλεμα έχει γαλάζια απόχρωση

Και όμως είναι ηλιοβασίλεμα! Δεν είναι όπως έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε στη γη αλλά είναι είναι από άλλο πλανήτη.
H φωτογραφία τραβήχτηκε στον Άρη από το ρομποτικό όχημα Opportunity Rover, η σκιά του οποίου διακρίνεται κάτω δεξιά.
Η φωτογραφία όπως αναφέρει η Βρετανική Sun δόθηκε στη δημοσιότητα από τη NASA αυτή την εβδομάδα. Εστάλη από το εξερευνητικό όχημα τον Μάρτιο, συγκεκριμένα την 2.888η ημέρα του στον κόκκινο πλανήτη!
Τα ηλιοβασιλέματα στον Άρη έχουν μια γαλαζωπή απόχρωση γύρω από τον ήλιο, γιατί σκόνη διαθλά το μπλε φως προς την κατεύθυνση του παρατηρητή περισσότερο από ό,τι την ακτινοβολία στο φάσμα του 
κόκκινου.

Γιάννης Βαρουφάκης: Να χρεοκοπήσουμε εδώ και τώρα.


Γιάννης Βαρουφάκης: Να χρεοκοπήσουμε εδώ και τώρα.

Γράφει ο Γιάννης Βαρουφάκης

Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε...
Αν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν έχουν.... πρόβλημα να χρεοκοπήσουμε, καιρός είναι να το κάνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι ως διαπραγματευτική μπλόφα και ούτε μόνο γιατί το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να χρεοκοπήσουμε σε ένα χρόνο (βλ. το προηγούμενο άρθρο μου Το Πρώτο Τάνγκο στην Ευρωζώνη) αλλά επειδή ήρθε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα στην αισιόδοξη πλευρά της χρεοκοπίας.Yπάρχει τέτοια πλευρά; Και βέβαια υπάρχει. Σε σχέση με χώρες όπως η γνωστή τρόικα Πορτογαλία, Ισπανία και Ιρλανδία, αλλά και η Βρετανία και το Βέλγιο, το σύνολο του χρέους μας (δημοσίου και ιδιωτικού) είναι το μικρότερο. Πως αυτό; Επειδή οι έλληνες, ως άτομα αλλά και ως ιδιωτικός τομέας, χρωστάμε πολύ λιγότερα εκείνων. Ακόμα και οι αντιπαθέστατες τράπεζές μας έχουν ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα: Πάνω από 150 δις πραγματικών καταθέσεων!


Μιλάμε για άνω του μισού ΑΕΠ σε καταθέσεις, κάτι για το οποίο οι περισσότεροι εταίροι μας θα σκότωναν να το έχουν, που λέει ο λόγος. Αν μάλιστα προσθέσετε και όλα τα χρήματα ελλήνων που...

βρίσκονται στο εξωτερικό, θα δείτε ότι οι έλληνες δεν είμαστε και τόσο φτωχοί κατά μέσον όρο, κι ας έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό φτώχειας στην Ευρώπη (με εξαίρεση την Λεττονία).

Ως πολίτες είμαστε ελάχιστα χρεωμένοι σε σχέση με πολλούς από τους επικριτές μας στις Λόνδρες, στα Παρίσια και στις Νέες Υόρκες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαστε λευκές περιστερές. Για δεκαετίες φορτώναμε το δημόσιο με τόσο μεγάλο χρέος που το βλέπουμε πλέον να βουλιάζει μπροστά στα μάτια μας.
Εδώ όμως που φτάσαμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ακόμα και να αποφασίσουμε σύσσωμοι (ΣΕΒ και ΓΣΕΕ, γιάπηδες και στελέχη του ΠΑΜΕ, αστοί των βορείων προαστίων και αναρχικοί της Πλατείας Εξαρχείων) να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο κράτος, δεν αρκεί. Αν μάλιστα το παρακάνουμε στην αλληλεγγύη προς το δημόσιο, η ‘γενναιοδωρία' μας αυτή θα στεγνώσει την κυκλική ροή του πλούτου από το οποίο εξαρτάται το δημόσιο για τα έσοδά του το 2011, το 2012 κ.ο.κ.

Ποια είναι λοιπόν τα χαρμόσυνα νέα; Ότι μια πτώχευση θα αποδειχθεί σχετικά ανώδυνη. Ο λόγος διττός: Πρώτον, δεν είμαστε κατά μέσον όρο ούτε οι φτωχότεροι ούτε οι πιο υπερχρεωμένοι. Δεύτερον, όσον αφορά τα χρέη του δημοσίου, αυτά βαραίνουν εμάς, ως άτομα, πολύ λιγότερο από όσο βαραίνουν τους ξένους.

Κάντε την σύγκριση με την Ιαπωνία, το χρέος της οποίας ανήκει σε Ιάπωνες σε ποσοστό 95%. Αν το Ιαπωνικό κράτος αναγκαστεί στην πτώχευση, η καταστροφή της χώρας θα είναι ολική. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για εμάς, καθώς μας ανήκει (δηλαδή στις δικές μας τράπεζες) μόνο το 25% του δημόσιου χρέους μας. Έτσι λοιπόν, δεδομένου ότι η πτώχευση του δημοσίου διαγράφεται ως αναπόφευκτη (εκτός αν πανικοβληθούν οι εταίροι μας αρκετά και το συνδράμουν για χρόνια πολλά, οπότε έχει καλώς), το κόστος της στάσης πληρωμών δεν θα το υποστούμε μόνοι μας.

Μα αν το δημόσιο κηρύξει στάση πληρωμών, τι θα γίνει την επόμενη μέρα; Πως θα ξανα-δανειστεί; Πράγματι, το κράτος θα στριμωχθεί. Για κάμποσο καιρό το δημόσιο θα πρέπει απλώς να ξοδεύει όσα μαζεύει από φόρους. Και γιατί είναι κακό αυτό; Να μάθει επί τέλους, αφού θα έχει ανακουφιστεί από το νταλκά των τοκοχρεολυσίων, να ζει με αυτά που εισπράττει. Π.χ. να καταγγείλει όλες τις εξοπλιστικές συμβάσεις, να συμπιέσει τους ανώτερους μισθούς (τον δικό μου συμπεριλαμβανομένου) τόσο που να καλύπτει τις δαπάνες του από τους φόρους που εισπράττει κλπ.

Οι τράπεζές μας; Θα υποφέρουν, είναι αλήθεια - δεδομένου ότι ακόμα και το 25% του δημόσιου χρέους που διαθέτουν θα παγώσει. Ναι, αλλά μην ξεχνάμε ότι το έχουν ήδη διαθέσει στην ΕΚΤ ως ενέχυρο για ζεστό χρήμα που έχουν ήδη πάρει. Και ότι έχουν πρόσβαση στις τεράστιες, κατά κεφαλήν, αποταμιεύσεις μας. Για να μην προσθέσω ότι απολαμβάνουν εγκληματικά υψηλά ποσοστά κέρδους τόσα χρόνια. Όπως το κράτος μας, έτσι κι αυτές να μάθουν να ζουν λιτά και με σύνεση όπως κάνουν χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ.

Επί πλέον, ο αποκλεισμός του κράτους μας από τις χρηματαγορές δεν θα διαρκέσει πολύ. Αν κηρύξει στάση πληρωμών, και ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό του, δεν θα περάσει πολύ καιρός που παλιοί δανειστές θα αποδεχθούν νέους όρους αποπληρωμής ενός ποσοστού των περασμένων δανεικών και νέοι υποψήφιοι δανειστές (μπορεί και οι ίδιοι με τους παλιούς) θα σχηματίσουν ουρά έξω από το Υπουργείο Οικονομίας να το δανείσουν!

Βλέπετε, το χρέος μας θα έχει μειωθεί τόσο που θα αποτελούμε εξαιρετική επένδυση. Έτσι είναι το κεφάλαιο - όταν οσφραίνεται ένα επικερδές deal δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του.

Σε τελική ανάλυση, είναι λάθος μας να φοβόμαστε τόσο πολύ την στάση πληρωμών του ελληνικού δημοσίου. Αλλοι πρέπει να φοβούνται μια τέτοια εξέλιξη περισσότερο από εμάς:
• η κυβέρνηση της κας Μέρκελ η οποία θα πρέπει να διασώσει τις Γερμανικές τράπεζες που θα κλονιστούν από μια δική μας στάση πληρωμών
• η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που θα πρέπει να δει τι θα κάνει με μία χώρα-μέλος την οποία δεν μπορεί να αποβάλει από την ΕΕ αλλά η οποία τελεί υπό πτώχευση
• οι κυβερνήσεις όλων των άλλων χωρών (πλην ίσως της Ολλανδίας και της Αυστρίας) που θα τρέμουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος των αγορών (των οποίων η όρεξη θα έχει ανοίξει από την ‘επιτυχημένη' επίθεση στο χρέος της Ελλάδας)
• οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας (χωρών με συνολικό χρέος πάνω από 400%)
• όλοι όσοι έχουν επενδύσει στο ευρώ, είτε σε περιουσιακά στοιχεία είτε ως μέσο συναλλαγής.

Στάση πληρωμών λοιπόν!
Τώρα!
Με χαμόγελο και αισιοδοξία! (Και ξέρετε ποιο είναι το ωραίο; Ότι αν πειθόμασταν να απελευθερωθούμε από τον φόβο της πτώχευσης, οι φίλοι μας οι Γερμανοί θα έσπευδαν την ίδια στιγμή να την αποσοβήσουν...).

 Ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης μιλά στο www.koutipandoras.gr για όλα αυτά που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει ο εφιάλτης των Ελλήνων και έχουν στοιχειώσει έναν ολόκληρο λαό. Χρεοκοπία, στάση πληρωμών, τράπεζες, καταθέσεις, η αδιέξοδη και λανθασμένη συνταγή των Μνημονίων, τα κυβερνητικά λάθη, η έξοδος από το ευρώ, καθώς επίσης και τι θα σημάνει για τη δημόσια περιουσία η αποπληρωμή των δανείων σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.
Πηγή - KoutiPandoras

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έπιστήμονες ‘εμφυτεύουν Έτικέττες μέ Bar Code σέ έμβρυα μίας ημέρας.!!!! Σύντομα καί στά Άνθρώπινα Έμβρυα. !!!!!!Βίντεο


ΕΚΤΑΚΤΟ – Έπιστήμονες ‘εμφυτεύουν Έτικέττες μέ Bar Code σέ έμβρυα μίας ημέρας.!!!! Σύντομα καί στά Άνθρώπινα Έμβρυα. !!!!!!Βίντεο

Αυτό ακριβώς έκαναν οι ερευνητές στο αυτόνομο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Autonomous University of Barcelona) http://www.uab.es/english/ όπως περιγράφει το New Scientist. . 
Χρησιμοποιώντας τα κύτταρα από τα έμβρυα και τα αυγά ποντικιών, οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια διαδικασία που περιλαμβάνει την εμφύτευση μικροσκοπικών Bar Codes από... πυριτίο σε ένα χάσμα μεταξύ της μεμβράνης κυττάρων και μια εξωτερική μεμβράνη που ονομάζεται προστατευτική ζώνη (pellucida zona).
Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί αυτή η τεχνική σε ανθρώπινα έμβρυα..
Αυτός θα συμβεί σύντομα, το τμήμα υγείας της Κυβέρνησης της Καταλωνίας ( Government of Catalonia’s Department of Health) έχει εγκρίνει ήδη τη μέθοδο για τη χρήση στο γενετικό υλικό που παρέχεται από τις ισπανικές κλινικές γονιμοποίησης.
Η τεχνική ισχυρίζονται θά τούς βοηθήσει στην Ταυτοποίηση τών Έμβρύων ώστε να αποφύγουν λάθη στην εξωσωματική γονιμοποιήση, όπως αυτο τού 2002, πού μπέρδεξαν το γενετικό υλίκό, με αποτέλεσμα ζευγάρι λευκών να γεννήσει μαύρα δίδυμα. !!!!
Πηγές
http://www.uab.es/english/.
http://humrep.oxfordjournals.org/
http://www.popsci.com/technology/article/2010-11/tagging-eggs-and-embryos-bar-codes-easy-vitro-fertilization
.http://www.newscientist.com/blogs/shortsharpscience/2010/11/theres-something-in-my-eggs.html
http://www.gizmag.com/barcodes-on-embryos/17017/
.
ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ
Universitat Autonoma de Barcelona, Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Fig. 1 A scanning electron microscope image of a barcode.
Η εικόνα του barcode όπως φαίνεται μέ ένα ηλεκτρονικο μικροσκόπιο.
Fig. 2. Light microscope micrograph of an in vitro cultured macrophage cell with polysilicon barcode. Picture was taken with a 40x objective on an inverted optical microscope
Μικρογραφία από μικροσκόπιο ενός τεχνητά καλλιεργημενου μακροφάγου κυττάρου, μετά την εμφύτευση barcode, από πολυπυρίτιο.
Fig. 3. Light microscope micrograph of a mouse embryo at the two-cell stage with different polysilicon barcodes adhered to the zona pellucida. Picture was taken with a 20x objective on in inverted optical microscope.
Μικρογραφία από μικροσκόπιο, ενός εμβρύου ποντικού στο στάδιο ανάπτυξης των 2 κυττάρων ( ΕΜΒΡΥΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ) !!!! με πολλά καί διαφορετικά barcodes εμφυτευμένα !!!!, στην προστατευτική ζώνη (pellucida zona) του κυτάρρου.
.
Diverse types of barcodes have been designed in order to track living cells in vivo or in vitro, but none of them can follow an individual cell up to ten or more days. Until now, codes have been envisaged to follow different
cell subpopulations mixed in the same culture, to track a minority group of cells representing the whole population or to follow a subpopulation of cells in vivo.
.
Individual cell tracking is important to evaluate individual cell behavior (cell survival, cell movement, relationship with other cells, etc.) under different conditions (exposure to toxic gases or compounds, therapeutic drugs, source of light, a chemical stimulus, etc.). Individual cell tracking is also of great interest in embryo traceability in assisted reproduction technologies (ART) to make sure that the embryo to be transferred belongs to the right couple.
A biocompatible and non-cytotoxic encoded microparticle has been developed to track isolated cells or embryos. It is an useful tool in research to follow the behavior of individual cells exposed to different conditions or different therapeutic drugs and in clinical settings to track individual oocytes and embryo as well. We are seeking a company partner to further develop the technology through a co-development and license agreement.
The invention
A biocompatible and non-cytotoxic encoded microparticle for labeling or tracking an isolated cell (e.g. macrophages, fibroblasts, ESC or oocytes) or an isolated embryo has been developed. The microparticle is made of a biocompatible material using silicon microtechnologies. This technology allows the production of thousands of barcodes containing different codes. Its external shape comprises a code by which it can be identified using an inverted optical microscope with an objective between 20X – 100X. Its dimensions are small enough that it can be introduced into or attached to isolated cells or embryos.
Contrary to previous labeling and tracking devices, the code of the microparticle is comprised in its external shape. The code of the particle may thus be considered a spatial code. There is no need for fluorochromes to be able to identify the code.
Innovative aspects and applications
- Encoded microparticules as a High throughput screening cells tool.
- Encoded microparticules for tracking human embryo in IVF treatment.
- Biocompatible and no cytotoxicity.
- Adherence to zona pellucida or plasma membrane .
- Optical microscopy code identification.
- Low-cost manufacture and high versatility.
State of development
- Barcodes have been tested in cells (macrophages) and in mouse embryos.
- Studies of Biocompatibility and cytotoxity have been carried out in macrophages and mouse embryos (during the pre-implantation development, from zygote to hatching stage).
- Barcodes are made using silicon microtechnologies (MEMs and NEMs fabrication) which allow the production of the devices with dimensions in the micron range.
Ongoing research
- Adherence to plasma membrane. Results are expected at the end of the second quarter of the year.
- In vivo studies in mouse. Results are expected within the last quarter of the year.

http://www.uab.es/servlet/Satellite/serveis-a-empreses/oferta-tecnologica-1245651215252.html?param1=3021
Autonomous University of Barcelona – Encoded (with barcodes) microparticles for isolated cell and embryo.pdf
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΞΦΟΡΔΗΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Oxford Journals - Human Reproduction
A novel embryo identification system by direct tagging of mouse embryos using silicon-based barcodes
Τεχνική Ανάλυση τής μεθόδου.
EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2012: ΕΚΤΑΚΤΟ – Έπιστήμονες ‘εμφυτεύουν Έτικέττες μέ Bar Code σέ έμβρυα μίας ημέρας.!!!! Σύντομα καί στά Άνθρώπινα Έμβρυα. !!!!!!Βίντεο ΠΗΓΗ

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΟΗΕ;) θέλει τον έλεγχο του Διαδικτύου με το πρόσχημα της ασφάλειας

 Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΟΗΕ;) θέλει τον έλεγχο του Διαδικτύου με το πρόσχημα της ασφάλειας
Θα έχετε παρατηρήσει ότι ο κόσμος στρέφεται στο Διαδίκτυο για τηνενημέρωσή του αφού η τηλεόραση έχει αποκαλυφθεί ως όργανο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Η μόνη λύση είναι ο έλεγχος του Διαδικτύου, για την τελική επικράτηση.Οι νομοθέτες της Βουλής των Αντιπροσώπων στις Η.Π.Α σκέπτονται πλέον σοβαρά την σύσταση μίας διεθνούς πρότασης προς ψήφισμα η οποία θα δώσει στα Ηνωμένα Έθνη ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με τις πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που διακινούνται στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να προωθηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το pentapostagma.gr η συγκεκριμένη πρόταση στηρίζεται από την Κίνα, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, την Ινδία και άλλες χώρες-μέλη του Ο.Η.Ε.
Αν αυτή η πρόσταστη ψηφισθεί και επικυρωθεί τότε η Ένωση Διεθνών Τηλεπικοινωνιών του Ο.Η.Ε θα αποκτήσει περισσότερο έλεγχο σχετικά με τη διακυβέρνηση των πληροφοριών του διαδικτύου..
Η πρόταση αυτή δεν φαίνεται να είναι αρεστή στο Κογκρέσο. Επίσης, ακόμη και ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ομπάμα έχουν ασκήσει δριμύα κριτική.

“Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας,” δήλωσε σε συνέντευξή του ο Larry Strickling, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών του Υπουργείου Εμπορίου και Διαχείρισης Πληροφοριών των Η.Π.Α.

Ο Strickling ανέφερε επίσης ότι το συγκεκριμένο μέτρο θα αφήσει ‘εκτεθειμένο’ το διαδίκτυο σε μία διαχείριση (πιο συγκεκριμένα σε έναν τύπο διαχείρισης) από την κορυφή προς τη βάση κατά την οποία οι κυβερνήσεις θα έχουν τη μεγαλύτερη ισχύ ενώ οι έτεροι εμπλεκόμενοι φορείς θα έχουν ανίσχυρο λόγο...

Παρόλες τις ενστάσεις και αντιρρήσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η συγκεκριμένη πρόταση να συμπεριληφθεί πρός ψήφιση σε συνέδριο του Ο.Η.Ε τον Δεκέμβριο στο Ντουμπάι.
Η ακρόαση της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να στρέψει τα φώτα και την προσοχή πρός τις Η.Π.Α σχετικά με το συγκεκριμένο μέτρο.

Αν αυτό επικυρωθεί τελικώς τον Δεκέμβριο, θα δώσει ουσιαστικά στα Ηνωμένα Έθνη μεγαλύτερο έλεγχο στο θέμα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, στο θέμα της ιδιωτικότητας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στα τεχνικά πρότυπα και στο σύστημα διευθύνσεων του διαδικτύου.
Η παγκόσμια διακυβερνησιμότητα βλέπουμε ότι επιχειρεί να εισχωρήσει ολοένα και πιο βαθιά στο διαδίκτυο, και να ελέγξει τις φωνές της ουσιαστικής αντίδρασης απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, με την πρόφαση της ασφάλειας και του απόρρητου των προσωπικών δεδομένων...