Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

HAARP: οι ΜΑΣΤΕΡΣ του Χρόνου, της βαρύτητας και του καιρού

HAARP: οι ΜΑΣΤΕΡΣ του Χρόνου, της βαρύτητας και του καιρού

Όπως ενημερώνει ο βραζιλιάνος φυσικός Dr. Fran De Aquino, που δημοσίευσε μια επαναστατική έρευνα που λαμβάνει υπόψη της 30 άλλες επιστημονικές μελέτες, οι δυνατότητες του HAARP ξεπερνούν κατά πολύ όσα οι μέχρι σήμερα ερευνητές του έχουν αποκαλύψει σχετικά με τις τεχνολογίες υψηλής συχνότητας. Όπως λέει ένα πλήρως λειτουργικό και ενεργοποιημένο παγκοσμίως δίκτυο HAARP, μπορεί όχι μόνο να επηρεάζει τον καιρό και τα γεωφυσικά φαινόμενα  (π.χ. σεισμούς), αλλά και τη βαρύτητα, το διάστημα, ακόμη και τον ίδιο το χρόνο! Καθώς το δίκτυο είναι πλέον σχεδόν έτοιμο, με τις νέες εγκαταστάσεις στο νότιο πόλο του πλανήτη, την απομονωμένη Ανταρκτική, μένει να δούμε αν οι "masters του HAARP" επιδιώξουν να γίνουν και "masters του χρόνου"...

Για τους ιδιοκτήτες και τους προωθητές του προγράμματος HAARP ο επιστήμονας αυτός που αποκαλύπτει τους απωτέρους στόχους τους, ίσως να είναι και ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος του κόσμου, όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο στο beforeitsnews.
Στις φωτογραφίες του άρθρου βλέπουμε μια γνωστή από μεταφυσικές αναρτήσεις φωτογραφία με το "κρυστάλλινο δίκτυο-πλέγμα" της Γης (αριστερά) μόνο που στην προκειμένη το δίκτυο αυτό θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να επέμβουν -πέρα από όλα τα άλλα, ήδη γνωστά...- ΚΑΙ στις διαστάσεις του χρόνου... Αυτό ωστόσο εμένα προσωπικά με βάζει σε πολύ μεγάλες σκέψεις στο ΓΙΑΤΙ προωθούνται όλες αυτές οι φαινομενικά άκακες πνευματικές δράσεις που αναφέρονται στο αιθερικό πλέγμα της Γης σε όλο τον κόσμο... Μήπως απλά μας προετοιμάζουν να αποδεχτούμε κάτι που εκείνοι ελέγχουν σαν απλό φυσικό ή μεταφυσικό γεγονός? Μήπως προσπαθούν να ελέγξουν κάποιο φυσικό γεγονός που μπορεί να "απειλεί" τη Γη και δε βρίσκουν άλλο τρόπο? Μήπως αποτελεί μέρος της προσπάθειας ελέγχου των συνειδήσεων και η όλη μεταφυσική δράση αυτής της κατεύθυνσης? Γιατί τόσος θόρυβος για τα ταξίδια των Μάγια στο χρόνο τον ίδιο καιρό που αυτοί εργάζονταν προς παρόμοιο στόχο με τεχνητά μέσα?... Σαφώς είναι γνωστό πως ο άνθρωπος πάντα μαγευόταν από τα ταξίδια στο χρόνο... αλλά εδώ εμπλέκονται παράμετροι ελέγχου, χειραγώγησης και καταστρατήγησης της ίδιας της ελευθερίας του ανθρώπου... και ενός ολόκληρου πλανήτη μετά των κατοίκων του...
 
Μπορεί από την άλλη να αποτελέσει την αρχή για τεχνολογικές εφαρμογές για το καλό όλων... όπως την τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στο χρόνο... όμως άγνωστο με ποιο κόστος... Αυτές είναι βέβαια μερικές πρώτες σκέψεις μετά τις αποκαλύψεις του φυσικού... ωστόσο υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά το γεγονός πως οποιαδήποτε πολιτικού ή ακτιβιστικού τύπου δράση δεν είναι ικανή να ανατρέψει και να αναχαιτίσει τους "ανθρώπους" που το εμπνεύστηκαν από την ολοκλήρωση και εφαρμογή του... Αυτοί δε σταματούν πουθενά και δεν έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό...

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) now has installations criss-crossing the world and extends from pole-to-pole. The Antarctic facilities are near completion. 
Strange space-gravity waves
Ας δούμε μερικά ακόμη στοιχεία όμως σχετικά.


ΤΟ HAARP επεμβαίνοντας στη βαρύτητα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το HAARP μπορεί να επηρεάζει τη βαρύτητα

Οι περισσότεροι ερευνητές εδώ και χρόνια ανέφεραν πως το HAAR αποτελεί τεχνολογία που έχει τη δυνατότητα πρόκλησης σεισμών και hurricane ( βλ. ετικέτα HAARP και trigger earthquakes and ignite hurricanes). Ο De Aquino όχι απλά επιβεβαιώνει με την εργασία του τα παραπάνω, αλλά προχωρά ακόμη περισσότερο:  Με τη χρήση ειδικών υψηλών συχνοτήτων, όπως λέει, το HAARP έχει τη δυνατότητα να αλλάζει και να ελέγχει τη βαρύτητα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Όπως ισχυρίζεται ο φυσικός με βαρυτικές ασπίδες μπορούν να μετακινηθούν και να μεταφερθούν πολύ βαριά αντικείμενα. Οι επιστήμονες όμως μιλούν για ακόμη περισσότερα.  Ο De Aquino σε συνδυασμό με τα πειράματα του έλληνα φυσικού Δημητρίου Σταύρος, του ΤΕΙ Αθηνών, που απέδειξε με επιτυχία την ύπαρξη ηλεκτρομαγνητικής δράσης με τα βαρυτικά πεδία (electromagnetic interaction with the gravity field.), αναφέρει πως η τεχνολογία ELF μπορεί να δημιουργεί αυτά τα πεδία βαρυτικής ασπίδας:
The ELF technology can generate "Gravitational Shielding Mantles which are made by layers of high-dielectric strength semiconductor sandwiched by two metallic foils and insulation layers. The Gravitational Shielding Mantle can be made so that it is only 1 millimeter in thickness."
The Stavros RF pendulum experiment has HAARP properties


From his abstract:
The period of the pendulum oscillations of a suspended electromagnetic resonant circuit formed by quarter-wavelength transmission line sections is found to be affected by electrical parameters of the oscillator driving it. Of particular influence appears to the magntitude of current at resonance, which depends on the effective quality factor (Q) of the RF tank circuit and the input driving power.
Incredible HAARP energy vortex warps a cloud

Ωστόσο όπως ανέφερα και στην αρχή η πιο σημαντική και άγνωστη μέχρι στιγμής δυνατότητα του HAARP που αποκαλύπτεται με την εργασία του βραζιλιάνου επιστήμονα, είναι η δυνατότητα του να παραμορφώνει το χρόνο...
Στη θεωρία της σχετικότητας ο Einstein αναφέρεται (απλοϊκά διατυπωμένα) η ρεαλιστική επίπτωση επίδρασης στο χρόνο που προκαλείται από μια επιτάχυνση που να πλησιάζει τα όρια του χρόνου και να επιδρά στη βαρύτητα "αναδιπλώνοντας" το χωρο-χρόνο. 

Χρησιμοποιείται το HAARP για χωροχρονικά ταξίδια?

Η εργασία του De Aquino φανερώνει πως όταν κάτι υπόκειται σε ένα ομοιόμορφο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κυμάτων   ELF, η μάζα μπορεί τεχνητώς να μετατραπεί σε ένα διαφορετικό ανάλογο της διαφορετικού χρόνου πέρα από τα όσα είναι σε θέση να παρατηρήσουν οι παρευρισκόμενοι παρατηρητές. 

Αυτό εμένα με πηγαίνει στη διάδοση που γνωρίζει μια "μεταφυσική" θεωρία που αναφέρει πως η Γη θα βρεθεί το Δεκέμβρη του 2012 μέσα σε μια "φούσκα" που θα τη μεταφέρει στην 5η διάσταση "με ασφάλεια", διότι σε άλλη περίπτωση όπως ισχυρίζονται θα καταστρεφόταν από τις ακτινοβολίες (βλέπε τη ζώνη φωτονίων και τις μεταδόσεις από chanelling σε διάφορα σάιτ σχετικά με το πως η Γη θα περάσει σε "άλλη διάσταση". Να είναι αυτό που θέλουν να πετύχυν με το HAARP και προετοιμάζουν τις συνειδήσεις μέσα από chanelling των διαστημικών "αδελφών" μας?

ΤΩΡΑ LIVE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ.


Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ.

ΕΜΕΙΣ-ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ...


ΕΜΕΙΣ-ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ...

«Πρόσεχε γιατί τώρα δεν πυροβολούν πια στα πόδια αλλά στο μυαλό»! Στα πόδια πυροβολούν ακόμα μόνο σε υπανάπτυκτες δικτατορίες.
Κατερίνα Γώγου

ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ,ΠΑΝΤΟΥ,ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ…
ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ,ΩΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΜΕ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΟΥΣ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ,ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΩΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΖΩΩΔΗΣ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ.
ΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΛΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ.-ΜΟΡΙΣ ΖΟΛΙ.
Τα τρομερά SS (Schwarzer orden) ήταν η υλοποίηση των αποκρυφιστικών και εσωτερικών πεποιθήσεων της οργάνωσης Θούλη. Μέσα στα SS τώρα, υπήρχε μία άλλη εσωτερική οργάνωση, η οποία ονομαζόταν επίσης SS αλλά σήμαινε Schwarze Sonne (ο Μαύρος Ήλιος).
Τα μέλη της οργάνωσης Θούλη είχαν στενές επαφές με ανθρώπους από τη θιβετιανή κοινότητα στο Βερολίνο και επίσης συνεργασία με μέλη της θρησκείας των Μπον από το Θιβέτ, που φημίζονται για τις γνώσεις μαγείας που κατέχουν. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε στενή σχέση με έναν μοναχό από το Θιβέτ ο οποίος περιγραφόταν ως -ο φύλακας του κλειδιού- και φορούσε πάντα πράσινα παπούτσια!
Απόρρητο έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας OSS παρατηρεί: Υπάρχουν διάφορες φήμες ότι κάποιος ηλικιωμένος ανατολίτης μοναχός με ένα πράσινο καπέλο θεάται συχνά στους κύκλους τον ναζιστικού κόμματος... Αυτός είναι βασικά ένας σκουρόχρωμος θιβετιανός που φαίνεται απίστευτα ηλικιωμένος. Αναφέρεται ότι τα μάτια του εκπέμπουν μια αμυδρή γκριζωπή λάμψη. Είναι ένας ηλικιωμένος ,κοντός άνθρωπος, με μαύρο μάλλινο μανδύα και πράσινη ζώνη και σκούφο. Άλλοι αναφέρουν αυτό τον ηλικιωμένο θιβετιανό σαν τον άνθρωπο με τα πράσινα γάντια, ο οποίος δεχόταν τις συχνές επισκέψεις του Χίτλερ και είχε μαντέψει τρεις φορές σε δηλώσεις του στις εφημερίδες τον ακριβή αριθμό των χιτλερικών υποψηφίων που θα εκλέγονταν στις βουλευτικές εκλογές. Άλλοι πάλι τον αναφέρουν σαν «ο Μάγος με τον πράσινο χιτώνα».
Οι προπαγανδιστικές εφημερίδες των Ναζί ανέφεραν ότι
ο μοναχός γνώριζε το μυστικό των εισόδων στην Αγκάρθα ή ότι κρατούσε τα κλειδιά τον βασιλείου της Αγκάρθα. Όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο στις 25 Απριλίου 1945, βρήκαν σε ένα κελλάρι έξι νεκρούς θιβετιανούς σε κύκλο, ένας εκ των οποίων φορούσε πράσινα παπούτσια και ήταν στη μέση του κύκλου.

Ιδρύω ένα τάγμα,εκμυστηρεύτηκε ο Αδόλφος Χίτλερ στον Ράουσνιγκ.
Εκεί θα επιτευχθεί το τελικό στάδιο της ανθρώπινης μετάλλαξης-ο Άνθρωπος Θεός!
 

Νέα δημοσκόπηση από πανεπιστήμιο


Νέα δημοσκόπηση από πανεπιστήμιο


Εκλογές 2012
Προβάδισμα δέκα μονάδων δίνει η έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία διενεργήθηκε την περίοδο από 22 έως 29 Μαίου. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,2%, με δεύτερη της ΝΔ που καταγράφει 15,2%. 
Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11,7%, ενώ τέταρτο κόμμα είναι σύμφωνα με την έρευνα η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 8,7%. Το ΚΚΕ καταγράφει ποσοστό 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες: 5,4%, η Δημιουργία Ξανά! 4,3%, η ΔΗΜΑΡ: 3,8%, ενώ το ποσοστό των  αναποφάσιστων φτάνει το 11,9%.

Την ίδια στιγμή, στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 29,6% και ακολουθεί η ΝΔ με 26,7%. 
  
ΠΗΓΗ

Τεράστια UFO αιωρούνται πάνω από την Τιχουάνα στο Μεξικό (VIDEO)

Τεράστια UFO αιωρούνται πάνω από την Τιχουάνα στο Μεξικό (VIDEO)
UFO ειδήσεις - Κάποιο είδος δισκοειδές Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενοαντικείμενο καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την Τιχουάνα στο Μεξικό στις 25 Μαΐου 2012. 

Άκης Τσελέντης: Φόβοι για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα.....


Άκης Τσελέντης: Φόβοι για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα.....


Άκης Τσελέντης: Φόβοι για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα Είναι θέμα χρόνου, προειδοποιεί ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης να βιώσουμε ένα σεισμό «με επιπτώσεις στην Ελλάδα και αυτό γιατί η αντισεισμική θωράκιση της χώρας τα τελευταία χρόνια έχει επιλεγεί ως μη επιλέξιμη δαπάνη, με τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και τους παρατρεχάμενους, οι οποίοι νομιμοποιούν τα αυθαίρετα που δεν έχουν κανέναν αντισεισμικό έλεγχο.


Πρόκειται για παγίδες θανάτου συν τα εκατοντάδες, χιλιάδες σχολεία και δημόσια κτήρια που είναι εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους».

Δήλωση που θέλοντας και μη αναστατώνει τους πολίτες. Ο φόβος ενισχύεται φυσικά και από τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις ανά τη χώρα με πιο πρόσφατα τα 4,3 Ρίχτερ στην Πάτρα και φυσικά τα φονικά Ρίχτερ στην Ιταλία.
Πάντως, όπως διαμηνύει και ο καθηγητής σεισμολογίας «θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς, αφού διαμένουμε σε μία σεισμογενή περιοχή» και συμπληρώνει:

«Ασφαλής και ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Στο ζήτημα των σεισμών, η ενημέρωση είναι το κυριότερο και αποτελεσματικότερο όπλο προστασίας. Οι Ιάπωνες κατάφεραν και ενσωμάτωσαν στην καθημερινότητά τους την πολιτική προστασία από τους σεισμούς»