Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση στο ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ

Δημοσκόπηση στο ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ
Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι και μάλιστα κομβικό είναι πλέον εμφανές και στον ποιο αδαή. Το γεγονός ότι ο κάθε ένας από εμάς θα βρεθεί και πρέπει να βρεθεί στην κάλπη στις 17 Ιουνίου πρέπει να είναι το στίγμα των επόμενων εκλογών . Η αμεσότητα της επαναφοράς της χώρας μας σε ένα ανθρώπινο επίπεδο προστάζει ότι πρέπει να σκεπτόμαστε σαν ώριμοι πολίτες ,που βάζουν στην  ζυγαριά της σκέψης πάνω από κομματικά συμφέροντα ,χρώματα και απόψεις  το συμφέρον  της πατρίδος μας πρωτίστως και φυσικά το επίπεδο διαβίωσης . Είναι η ποιο κρίσιμη στιγμή για το 99% των συμπολιτών μας διότι στο 1% ανήκει η χλιδή και η κοινωνία του ((πόρτα όλα)). Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας αναλογικά πάντα ο λαός είχε τον πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο στο θέμα της εξουσίας όταν πραγματικά τον άφηναν να σκεφτεί δημιουργικά. Μέσα στο πλαίσιο της παγκόσμιας αποβλάκωσης  από τα ΜΜΕ έτσι και εμείς ένα μικρό προτεκτοράτο της παγκόσμιας μασονίας δεχόμαστε έναν συνταρακτικό πόλεμο ((ιδεών)). Δεχόμαστε πυρά εγκεφαλικής κακοποίησης μέσω ηλεκτρομαγνητικών παλμών ((βλέπε HAARP)) όπως επίσης δεχόμαστε και πυρά ψυχολογικού πολέμου κάνοντας μας έρμαια της άχαρης και πικρής αλήθειας που επονομάζετε (Παγκόσμια Διακυβέρνηση).Η ιστορία έχει δείξει ότι οι λαοί φτάνοντας στα άκρα ((ψυχοσωματικά)) μα κυρίως πνευματικά μπορούν να υπερπηδήσουν εκείνα τα εμπόδια που εσκεμμένα κάποιοι ((παγκοσμιοποιητες)) επιβάλουν με όλα τα προαναφερθέντα στον ανθρώπινο νου, με μοναδικό τους όφελος την μαρμίτα  του μαμωνά . Υποσυνείδητα ο κάθε ένας από εμάς γνωρίζει ότι κάτι γύρω του είναι στραβό, και αδυνατεί να υποστεί τις συνέπειες διότι δεν δύναται να ανταπεξέλθει ((φόροι, φόροι, φόροι)). Ήρθε λοιπόν εκείνη η στιγμή ((εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα )). Μπροστά είναι το ίδιο έργο ξανά και ξανά και ξανά . Δεν χρήζει ιδιαίτερης  αναλύσεως  .
 Πίσω η αβεβαιότητα και η αστάθεια. Ένα είναι όμως σίγουρο  και αδιαπραγμάτευτο. Η ψήφος σου είναι το μήνυμα που θα το πάρουν πολύ ψηλότερα κλιμάκια από αυτά που κοιτάς κάθε μέρα στο χαζοκούτι σου. Είναι εκείνοι που σκαλίζουν την καθημερινότητα σου και επιβάλουν τα γούστα τους  στα γούστα τα δικά σου. Ξύπνα και δώσε το στίγμα σου ,εκείνο που οι δικοί σου μόνο πρόγονοι είχαν την δύναμη και την τόλμη να ανακαλύψουν….. την Δημοκρατία.
Μετά τιμής  ΣΕΡΑΦΙΝΟ………….
 Εάν αύριο είχαμε εκλογές εσύ θα ψήφιζες?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Total Votes: 214

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (Έλληνας πιλότος μιλάει για τους ψεκασμούς. Σας ψεκάζουμε σα κατσαρίδες!!! (video) ))


Έλληνας πιλότος μιλάει για τους ψεκασμούς. Σας ψεκάζουμε σα κατσαρίδες!!! (video)





Δείτε τι λεει και πόσο επικυνδυνα είναι αυτά. Μας ρώτησε κανένας αν θέλουμε ράντισμα και υπογράψαμε κατι τετοιο; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
We are not alone.: Έλληνας πιλότος μιλάει για τους ψεκασμούς. Σας ψεκάζουμε σα κατσαρίδες!!! (video)ΠΗΓΗ






Tο ρώσικο Roswell..το βίντεο της νεκροτομής

Tο ρώσικο Roswell..το βίντεο της νεκροτομής
Στις 13 Σεπτεμβρίου 1997, στο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ παρουσιάστηκε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα μυστικά αρχεία της KGB για τα UFO» (The Secret KGB UFO Files).

Είχε διάρκεια 90 λεπτών, η παραγωγή του έγινε από την Associated Television International (ATI) και η παρουσίαση της από τον γνωστό ηθοποιό Roger Moore. Η εκπομπή περιελάμβανε συνεντεύξεις αρκετών γνωστών Αμερικανών ερευνητών UFO και κινηματογραφικά φιλμ με UFO που είχαν τραβηχτεί στη Ρωσία. Τα τρία πρώτα φιλμ ήταν από τις κάμερες μαχητικών αεροσκαφών MIG κατά την διάρκεια αποστολής αναγνώρισης και αναχαίτισης UFO.

Τα τρία αυτά φιλμ παρουσιάστηκαν με τον τίτλο «Αποχαρακτηρισμένο Σοβιετικό Κυβερνητικό Υλικό» (Declassified Soviet Government Material), και ο Roger Moore σχολίασε ότι είχαν αποκτηθεί με τη μεσολάβηση μιας ομάδας Ρώσων ερευνητών των UFO. Σε αυτά παρουσιάζονταν δυο σκούρα σφαιροειδή αντικείμενα να διατρέχουν τον ουρανό και να χάνονται στον ορίζοντα, καθώς και ένα κυλινδρικό αντικείμενο. Όλα κινούντο με απίστευτη ταχύτητα. Αυτά όμως ήταν μόνο η εισαγωγή.

Το κύριο μέρος του προγράμματος ήταν δυο άλλα φιλμ που παρουσιάστηκαν με τον τίτλο «Operetion Sverdlovsk Midget». Στο πρώτο παρουσιάζονταν οι προσπάθειες περισυλλογής ενός UFO που είχε πέσει στην περιοχή του Sverdlovsk! Στο δεύτερο παρουσιαζόταν η νεκροψία στο πτώμα ενός εξωγήινου που είχε βρεθεί μέσα στο UFO! Και τα δυο φιλμ σχολιάζονταν κυρίως, από τον Ρώσο ερευνητή των UFO, Verniamin G. Vereschagin, που ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό της Δύσης.

Σύμφωνα με τον Vereschagin, στις 27 Νοεμβρίου του 1968, πολλοί κάτοικοι του Sverdlovsk στην περιοχή της Κεντρικής Ρωσίας, είδαν UFO πάνω από την πόλη τους και μετά από λίγο άκουσαν μια μεγάλη έκρηξη. Το γεγονός αυτό παρουσιάστηκε και σε μια από τις εφημερίδες της περιοχής χωρίς όμως να κατονομάζεται αυτή. Λίγο αργότερα, την άνοιξη του 1969, αγρότες της περιοχής βρήκαν μερικά περίεργα συντρίμμια και ειδοποίησαν την KGB.

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από δυνάμεις του Ρωσικού Στρατού και άρχισε ο έλεγχος της. Όταν εντοπίστηκε μέσα στο δάσος το UFO που είχε πέσει, ένας καμεραμάν της KGB κινηματογράφησε την περιοχή της πτώσης και τις δραστηριότητες των στρατιωτών γύρω από αυτό. 

Ο ίδιος στη συνέχεια, τράβηξε το δεύτερο φιλμ από τη νεκροψία του εξωγήινου που βρέθηκε μέσα στο πεσμένο UFO. Σε μια πρώτη προσέγγιση, και τα δυο αυτά φιλμ μοιάζουν να είναι αυθεντικά. Είναι έγχρωμο φιλμ των 16mm με στοιχεία που δείχνουν να έχουν τραβηχτεί μέσα στο 1968 ή στο 1969. Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ δεν δίνουν πολλά στοιχεία για το πώς βρέθηκαν στα χέρια τους αυτά τα δυο κινηματογραφικά φιλμ. Δηλώνουν μόνο ότι το αγόρασαν παράνομα στην μαύρη αγορά για 10.000 δολάρια από ανθρώπους της ρώσικης μαφίας, μαζί με κάποια ακόμα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την γνησιότητα τους.

Διατυπώθηκαν όμως κάποια στοιχεία που δημιουργούν αμφιβολίες για την αλήθεια της όλης υπόθεσης, αλλά η πραγματικότητα φαίνεται να είναι ότι και τα δυο φιλμ είναι αυθεντικά και όχι κατασκευασμένα. Στο φιλμ από την περιοχή της συντριβής του UFO υπάρχουν αρκετά στοιχεία που στηρίζουν την αυθεντικότητα του. Για παράδειγμα στο φιλμ υπάρχει ένα φορτηγό μοντέλο ZIS151, το οποίο χρησιμοποιούσε ο σοβιετικός στρατός τις δεκαετίες του 50 κα του 60 και που σήμερα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί ένα φορτηγό αυτού του τύπου για να στηθεί το φιλμ. Ο τρόπος που κινούνται οι στρατιώτες ο συγχρονισμός της ταινίας, οι σκιές των αντικειμένων που υπάρχουν σε αυτήν και τέλος το ίδιο το UFO δεν εκθέτουν κανένα προφανές στοιχείο που να υποδηλώνει ότι η ταινία φτιάχτηκε σε μια προσπάθεια εξαπάτησης του κοινού. Αντίστοιχα στοιχεία αυθεντικότητας υπάρχουν και στο φιλμ της νεκροψίας.

Με βάση στοιχεία από αυτό, οι παραγωγοί προσδιόρισαν τις εγκαταστάσεις του Ιατρικού Ινστιτούτου της Μόσχας ως το μέρος που έγινε η νεκροψία στο πτώμα του όντος.


Η νεκροψία γίνεται από τρείς άντρες ηλικίας περίπου 30 ετών παρουσία μιας γυναίκας σε απόσταση που κρατάει σημειώσεις για τις παρατηρήσεις τους. Πρόκειται για τηνO.APshonikina που εργαζόταν στην KGB ως στενογράφος την εποχή που τραβήχτηκε το φιλμ. 

                    


Τα τρία πιστοποιητικά θανάτου
Σχετικά με τους τρεις γιατρούς πρόκειται για τους Kamyshoy,Savitsky και Gordeenko. Επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι και οι τρεις επιστήμονες που έκαναν την νεκροψία και ήρθαν σε επαφή με το πτώμα του εξωγήινου πέθαναν από εγκεφαλική αιμορραγία σε διάστημα μιας εβδομάδας μετά από την νεκροψία. Τα πιστοποιητικά θανάτου που  έχουν εντοπιστεί έχουν όλα την ίδια ημερομηνία θανάτου! 24 Μαρτίου 1969. Τα έγγραφα αυτά θεωρείται ότι είναι πολύ δύσκολο να πλαστογραφηθούν αφού τυπώθηκαν στο τυπογραφείο όπου γινόταν η εκτύπωση και των σοβιετικών χαρτονομισμάτων.  
Tο ρώσικο Roswell..το βίντεο της νεκροτομής ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

    

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90% (videos)


ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90% (videos)



«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 - 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά».
Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )
 
«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια ​​φύση,  πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.
 
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιοσυγκλονιστικά εμφανής».
David Rockefeller.
 
Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates

H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά... εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.
Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι  η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21  και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).

Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων  διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι –κι αν ακόμα συμβαίνει– δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή

Τι προτείνει η Agenda 21:
  • Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες,  οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση. 
  • Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μίαπαγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών. Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας. 
  • Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United Nation Convention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει καιεφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη. 
  • Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.
Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμό της βιομηχανίας, στον περιορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμό του βοιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στον περιορισμό της ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner (αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:
«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8

« Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).

Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails,
κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρώην διευθυντής του FBI, Ted Gunderson. Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report From The Iron Mountain».