Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η ΝΑΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ


Η ΝΑΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ


undefined
ΧΙΟΥΣΤΟΝ - H NASAεπιβεβαίωσε σήμερα (31 Mαϊου 2012) ότι οι εξωγήινοι εισβάλλουν στη Γη - και μας επιτίθενται, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη! Η WWN ήταν η μόνη πηγή.... πληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη συνεχιζόμενη εισβολή εξωγήινων. O Frank Lake της WWN υπήρξε ο κορυφαίος ρεπόρτερ έρευνας, στον κόσμο για το θέμα αυτό. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν υποκρύψει την εισβολή, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός σε όλο τον κόσμο.Αλλά η WWN αισθάνεται ότι πρέπει να αναφέρει την αλήθεια, και να εφαρμόσουμε ειρηνικές δράσεις τώρα που μπορούμε, για να αποφύγουμε έναν πόλεμο με τους εξωγήινους.

Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές, η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για Εξωγήινους επιβεβαίωσε ότι οι εξωγήινοι από τον πλανήτη Zeeba άρχισαν να εισβάλλουν πλανήτη μας - σε μεγάλους αριθμούς - τον Οκτώβριο του 2011. Η ειδική ομάδα του ΟΗΕ, με επικεφαλής τον Δρ JOHN MALLEY, προβλέπει ότι η εισβολή θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 - κατά την οποία η Γη φορά θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των εξωγήινων από Zeeba. Αν δράσουμε τώρα, μπορούμε να συνυπάρχουν ειρηνικά με τους εξωγήινους.

Σε μια εκπληκτική σημερινή ανακοίνωση, η NASA επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Frank Lake. "Οι εξωγήινοι έχουν εισβάλλει και εισβάλλουν στον πλανήτη μας με συνεχώς αυξανόμενους αριθμούς», προειδοποιεί μια έκθεση από τη NASA.

Ο λόγος;
NASA λέει ότι η αύξηση των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου μπορεί να "πληροφορεί" τους Εξωγήινους ότι είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη απειλή. "Βλέποντας από μακριά, οι εξωγήινοι έχουν δει τις αλλαγές στη γήινη ατμόσφαιρα ως σύμπτωμα ενός πολιτισμού εκτός ελέγχου, και λαμβάνουν δραστικά μέτρα να μας σταματήσουν, για να μην γίνουμε, μια πιο σοβαρή απειλή", εξηγούν οι ερευνητές της NASA.

undefinedΟι επιστήμονες στο Pennsylvania State University προβλέπουν ότι οι άνθρωποι και οι εξωγήινοι από Zeeba θα έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους μέχρι το τέλος του 2012.

Η Jessica Wygal-Markum της Ομάδος Πλανητικής Επιστήμης της NASA και οι συνεργάτες της έχουν συντάξει μία έκθεση ρεαλιστικού σεναρίου, που επεκτείνεται από τον απόηχο μιας στενής επαφής, για να βοηθήσει την ανθρωπότητα στην "προετοιμασία της για την πραγματική επαφή».

Στην έκθεση τους, «Όταν οι άνθρωποι συναντήσουν τους Zeebans," οι ερευνητές διαιρούν τις εξωγήινες επαφές σε τρεις ευρείες κατηγορίες: ευεργετικές, ουδέτερες ή επιβλαβείς.

Ήταν ωφέλιμες και παραγωγικές οι συναντήσεις, κατά τις ειρηνικές επαφές που πραγματοποιήθηκαν με την εξωγήινη νοημοσύνη (Ε.Τ.Ι. - extra telestial intellingence). Οι συναντήσεις αυτές θα μας βοηθήσουν και θα προωθήσουν τις γνώσεις μας για να λύσουμε τα παγκόσμια προβλήματα όπως η πείνα, η φτώχεια και οι ασθένειες.

Ένας από τους επιστήμονες, η Joyti Aggarwalla, σκέφτηκε ένα άλλο ωφέλιμο αποτέλεσμα, αυτών των επαφών, σαν σύμμαχοι, θα ήταν ο θρίαμβος της ανθρωπότητας, πάνω σε ένα πιο ισχυρό εξωγήινο εισβολέα, ή ακόμα και να σωθεί από μια δεύτερη ομάδα εξωγήινων εισβολέων - πιθανώς από τον Άρη.
"Σε αυτά τα σενάρια, τα οφέλη της ανθρωπότητας, δεν είναι μόνο η μεγάλη ηθική νίκη, αφού νίκησαν ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλά και η ευκαιρία για να αποκτήσει μηχανολογική, εξωγήινης ευφυΐας (ETI), τεχνολογία", γράφουν οι συντάκτες της έκθεσης.

undefinedΆλλα είδη σκοπιμότητας στενών επαφών, μπορεί να είναι λιγότερο ικανοποιητικά, και να αφήσει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας και το ανθρώπινο συναίσθημα αδιάφορο προς τους εξωγήινους.
Οι Zeebans μπορεί να είναι πολύ πιο διαφορετικοί από εμάς, ώστε να πραγματοποιηθεί μια ουσιαστική επικοινωνία. Μπορεί να καλέσουν την ανθρωπότητα να ενταχθεί στο "Γαλαξιακό Club", μόνο εμάς, για να βρούμε τις απαιτήσεις εισόδου στο Club να είναι υπερβολικά γραφειοκρατικές, και χρονοβόρες για τους ανθρώπους, το να ασχοληθείτε με την μασκότ του Club που μπορεί να έχει άσχημη οσμή είτε φοβίζει τα μικρά παιδιά.

Τα πιο αρνητικά αποτελέσματα θα προέκυπταν, εάν οι εξωγήινοι από τον πλανήτη Zeeba προκαλούσαν ζημία στην ανθρωπότητα. Οι εξωγήινοι μπορούν να φτάνουν στη Γη, για να μας φάνε, ή για μας υποδουλώσουν ή για να μας επιτεθούν, η έκθεση προσθέτει ότι οι άνθρωποι μπορεί επίσης να σκεφτονται την φυσική καταστροφή τους από τις μεταδοτικές ασθένειες που θα μεταδίδονται από τους επισκέπτες. Σε ιδιαίτερα ατυχή περιστατικά, η ανθρωπότητα θα μπορούσε να εξαλειφθεί, όταν ένας πιο προηγμένος πολιτισμός απελευθερώνει κατά λάθος ένα εχθρικό ον τεχνητής νοημοσύνης, ή εκτελεί ένα καταστροφικό πείραμα φυσικής που καθιστά ένα μέρος του Γαλαξία να γίνει ακατοίκητο.

Για να ενισχύσουν τις πιθανότητες της ανθρωπότητας για επιβίωση, οι ερευνητές απαιτούν προσοχή κατά την αποστολή σημάτων στο διάστημα, καθώς και στην αποστολή Ομάδων Αναζήτησης Εξωγήινων σε όλον τον πλανήτη, να προσπαθήσουν ειρηνικά να έλθουν σε επαφή με τους εξωγήινους.

Οι συντάκτες της έκθεσης της NASA προειδοποιούν ότι οι εξωγήινοι μπορεί να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους πολιτισμούς που επεκτείνονται πολύ γρήγορα, καθώς αυτοί μπορεί να είναι κίνδυνος καταστροφής στη ζωή άλλων ειδών ζωής, καθώς μεγαλώνουν, ακριβώς όπως οι άνθρωποι έχουν ωθήσει στην εξαφάνιση μερικών ειδών στη Γη. Στο πιο ακραίο σενάριο, οι εξωγήινοι μπορούσαν να επιλέξουν, να καταστρέψουν την ανθρωπότητα για την προστασία άλλων πολιτισμών.

Ας ελπίσουμε ότι η ανθρωπότητα κάνει τη σωστή επιλογή και κάνει ειρηνικά ανοίγματα στους εξωγήινους που είναι ανάμεσά μας.
Aν όχι... λοιπόν, ...οι μέρες μας ειναι μετρημένες

Για την μετάφραση και την προσαρμογή στην Ελλ. Γλώσσα Ε-ΡΟΔΙΟΣ

undefined
Το είδαμε στο weeklyworldnews.com
 

Η καλοσύνη σε μία ανθρώπινη αλυσίδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Η καλοσύνη σε μία ανθρώπινη αλυσίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΌ ΒΊΝΤΕΟ 

 a-pistefto: Η καλοσύνη σε μία ανθρώπινη αλυσίδα (ΒΙΝΤΕΟ) ΠΗΓΗ

 

 

 

Οι Σοβιετικοί είχαν βρει νερό στο φεγγάρι από το 1976, αλλά το είχαν… αγνοήσει!


Οι Σοβιετικοί είχαν βρει νερό στο φεγγάρι από το 1976, αλλά το είχαν… αγνοήσει!


Οι Σοβιετικοί είχαν βρει νερό στο φεγγάρι από το 1976, αλλά το είχαν… αγνοήσει! 
Ένα μοιραίο λάθος είχε στερήσει στην επιστημονική κοινότητα τη δυνατότητα να ανακαλύψει ότι στη Σελήνη υπάρχει νερό.

Τον Αύγουστο του 1976, το Luna 24 προσγειώθηκε στο φεγγάρι και επέστρεψε στη Γη με δείγματα βράχων, μέσα στα οποία είχε εντοπιστεί νερό.

Επρόκειτο για 300 κιλά φεγγαρόπετρας, σε πολλά από τα οποία υπάρχαν ίχνη νερού, όμως οι επιστήμονες της NASA είχαν θεωρήσει τότε ότι επρόκειτο για μολυσματική ουσία από τη Γη, δεδομένου ότι η σεληνιακή σκόνη είχε μπει μέσα στα κιβώτια, και τα είχε αποτρέψει από το να κλείσουν σωστά.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον μελέτη του καθηγητή Άρλιν Κρότς, αστροφυσικού του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, ο οποίος εξέτασε την ιστορία της επιστημονικής έρευνας σχετικά με την ύπαρξη του νερού στη Σελήνη.

Ο καθηγητής ανακάλυψε πως οι Ρώσοι είχαν βρει νερό το 1976.

Το Luna 24 είχε σκάψει περίπου δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης και οι επιστήμονες της ΕΣΣΔ μετά από προσεκτική μελέτη εξέδωσαν την έρευνα τους στο περιοδικό Geokhimiia το 1978. Όμως οι αμερικανοί επιστήμονες θεώρησαν πως επρόκειτο απλώς για μόλυνση και ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το θέμα, αναφέρει το supercomments.gr.

Νέα μόδα που σαρώνει! ΤΕΛΟΣ τα ΕΛΛΗΝΑΓΓΛΙΚΑ(γρεεκλι;ς) και αρχίζουμε τα ΑΓΓΛΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΓΓΛΟΙ έτσι δεν είναι ΕΛΛΗΝΑ;


Νέα μόδα που σαρώνει! ΤΕΛΟΣ τα ΕΛΛΗΝΑΓΓΛΙΚΑ(γρεεκλι;ς) και αρχίζουμε τα ΑΓΓΛΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΓΓΛΟΙ έτσι δεν είναι ΕΛΛΗΝΑ;

Αι γουοντ μαι λανγκουατζ αιντ αι μπιλιβ ιζ δε μπεστ οφ δε γουορλντ!!!
Δε αδερς καντρυς,δευ γιουζ μαι λανγουατζ ον δειρς σκοολς,μπικοζ δε ΕΛΛΕΝΙΚΣ ντο δε μπρειν σμαρτερ!!!
Συμπέρασμα μάγκες...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ...
ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΣΜΑ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ!!!
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΣΥ ΜΠΟΥΦΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥΣ!!!
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ,ΜΠΟΥΦΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΑΞΙΕΙΣ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ Ή ΟΧΙ;ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΑΓΚΑΣ!!!
Επίσης σε όλα τα μπλογκς:Σταματήστε να δέχεστε σχόλια στα γρεεκλις.Μην βοηθάτε το σύστημα υπέρ της καταστροφής μας!Ανατρέψτε το.ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!