Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η Ε.Ε. θέλει να εξαλείψει τις εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες!!! [Υπό Εντολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων!]

 Η Ε.Ε. θέλει να εξαλείψει τις εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες!!! [Υπό Εντολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων!]


Η πολύ-αναμενόμενη Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Πολωνία και στην Ουκρανία ξεκίνησε το Σάββατο. 16 εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου συναγωνίζονται για τον τίτλο. Είναι η πρόθεση της ΕΕ, είναι το τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε αυτό το άρθρο.



Η ΕΕ είναι η κινητήρια δύναμη όλο και πιο παράλογη λουλούδια τρέλα. Ενώ η χαρά εκατομμύρια παθιασμένους οπαδούς του ποδοσφαίρου στο μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πολωνία και την Ουκρανία, συμπάσχουν με τις εθνικές ομάδες και τους αστέρες του ποδοσφαίρου στο γήπεδο ή στο σπίτι μπροστά από τις οθόνες σε μπυραρίες, η δημόσια προβολή, είτε στον καναπέ στην ευθυμία για την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια πρόταση για το κοινό, μπορεί να αισθανθείτε τους φιλάθλους μόνο ως πρόκληση:

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, πρότεινε την κατάργηση των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου των χωρών μελών της ΕΕ και στο μέλλον να αντικατασταθεί από μια ευρωπαϊκή ομάδα. "Σε μια εποχή που μεγαλώνει μαζί της Ευρώπης", δήλωσε ο Μπαρόζο, "εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ξεπερασμένα. Περισσότερη Ευρώπη σημαίνει λιγότερο ποδόσφαιρο."

Η πρόταση της ΕΕ είναι αμφιλεγόμενη στην Ευρώπη, εν μέρει προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Η καγκελάριος Μέρκελ δήλωσε στο Βερολίνο: " Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια μοναδική ιστορία επιτυχίας. Ευημερία για όλους τους πολίτες, τη μείωση της ανεργίας στα νότια κράτη μέλη, μια μέτρια περαιτέρω μείωση του δημόσιου χρέους, η ειρηνική Ευρω-Ισλάμ και έδρα των δημοκρατικών διαδικασιών είναι μόνο μερικά παραδείγματα αυτής της επιτυχίας. Θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία.Στόχος μας είναι να ξεπεράσει πλήρως το εθνών-κρατών. Αυτή η διαδικασία δεν θα σταματήσει τη φύση του ποδοσφαίρου."

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του κόμματος των Πρασίνων χαιρέτισε την πρόταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Cem Özdemir δήλωσε στο Spiegel: "Υποστηρίζουμε οποιαδήποτε πρόταση για την κατάργηση της εθνών-κρατών και είναι πλήρως αντικαταστήσει πίσω από την πρόταση της Ε.Ε., τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου από μια ομάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προϋπόθεση είναι δεσμευτικές για το μέλλον της Ε.Ε. μια ποσόστωση για τους μουσουλμάνους παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου."

Ομοσπονδιακός Υπουργός Ανάπτυξης Niebel (FDP), ωστόσο, προειδοποίησε γρήγορες λύσεις, και να ενημερώνονται όλοι οι υπεύθυνοι, "να παραμείνει πάνω στο χαλί."

Στο ποδόσφαιρο που αγαπούν την Ισπανία, η πρόταση προκάλεσε άγριες διαμαρτυρίες από την Μπαρόζο. Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα Marca ανέφερε την ισπανική Αθλητισμού κ. Mariano Rajoy Brey, λέγοντας: "Δεν έχουμε περάσει από οποιαδήποτε ανοησία της ΕΕ, αλλά στο ποδόσφαιρο η διασκέδαση δεν σταματάει. Απάντηση της Ισπανίας είναι: Βγείτε από την Ε.Ε. ".

Ο ιταλός πρωθυπουργός κ. Mario Monti με ανεπιβεβαίωτες αναφορές που έχουν ανταποκριθεί με ένα ξέσπασμα για τις προτάσεις από τις Βρυξέλλες. Η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport ανέφερε ότι Monti απείλησε σε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Barroso, τον στείλει στην Μαφία στο λαιμό του, αν η πρόταση της ΕΕ δεν θα πρέπει να αποσυρθεί.

Το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό κόσμο αντέδρασαν με τρόμο στο γυμνό πρόταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Μισέλ Πλατινί, πρόεδρος της UEFA συνέστησε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη γαλλική τηλεόραση,"πηγαίνετε στο γιατρό επειγόντως."

Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera αναφέρεται Giovanni Trapattoni, ο πρώην προπονητής στην Μπάγερν Μονάχου και τώρα προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας από την Ιρλανδία: "Η Ε.Ε. είναι σαν ένα άδειο μπουκάλι. Η Ε.Ε. έχει κάνει"

Wolfgang Niersbach, πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Ποδοσφαίρου, δήλωσε στο ARD άθλημα παράσταση: "Δεν έχω λόγια. Μέχρι στιγμής έχω με τη δήλωση ότι η Ε.Ε. ήταν ένα τρελοκομείο, πάντα χαμογέλασε ελαφρά. Καταλαβαίνω τώρα μερικούς κριτικούς."

Ακόμα και Franz Beckenbauer, η εικόνα του γερμανικού ποδοσφαίρου, αντέδρασε με δυσπιστία και φρίκη "στην πρόσφατη ανοησία από τις Βρυξέλλες". Μπεκενμπάουερ, ένας διπλωμάτης της παλιάς σχολής, δήλωσε στο ZDF: "Η ΕΕ είναι ballaballa. Προκαλώ την κόκκινη κάρτα για την Ε.Ε.".

Η Τουρκία έχει αποσυρθεί στο πρόσωπο του ποδοσφαίρου πολιτική της ΕΕ μετά την αίτηση της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν θα έπρεπε να είναι γνωστή πάνω από το γνωστό "ό, τι ακόμη πιο τρελός από το Ισλάμ, η Ε.Ε.".

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εν τω μεταξύ, με δεδομένες τις πολλές επικρίσεις του ελέγχου ζημιών. Η Ε.Ε. επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής Κάθριν Άστον δήλωσε στο BBC: "Θα λάβουμε όλα τα αστέρια του ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, μια αύξηση των ποδοσφαιρικών ομάδων των 11 παικτών μέχρι στιγμής έως και 100 παίκτες στην ομάδα ποδοσφαίρου είναι πολύ πιθανό Ε.Ε. Οι διαπραγματεύσεις με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο σώμα της FIFA, σε συνδυασμό με την παγκόσμια ποδοσφαιρική διάσωσης βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη."

Ταυτόχρονα, κυρία Ashton ζήτησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου, η κατάργηση του όρου "πύλη" που σημαίνει "τρελός" και "ανόητο". Μια λέξη-διαπίστωση της Επιτροπής, η ΕΕ είχε ζητήσει να προτείνουν κατάλληλες εναλλακτικές όρους. Είναι νοητό, για παράδειγμα, στο μέλλον, ο όρος "Ε.Ε.".

Ο Γέροντας Παΐσιος για τη διάλυση της Ευρωζώνης


Ο Γέροντας Παΐσιος για τη διάλυση της Ευρωζώνης

Περίπου 20 χρόνια πριν, ο Αγιορείτης μοναχός είχε προφητεύσει τη διάλυση της ΕΟΚ.Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε στην ΕΕ και πως αυτή θα οδηγούνταν στη διάλυση. «Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν …

Ο γέρων Παΐσιος είχε προφητεύσει επίσης πως: «Θα έρθουν δύσκολα χρόνια, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι …Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι …όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους!

Νέα αυτοκτονία στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά


Νέα αυτοκτονία στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά

Τέλος στην ζωή του έδωσε στις 06.50 σήμερα το πρωί ένας 75χρονος συνταξιούχος στην συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με το δήμαρχο Κηφισιάς, πρόκειται για κάτοικο της....





περιοχής. Ο κ. Χιωτάκης επιβεβαίωσε ότι στο σημείο της αυτοκτονίας βρέθηκε σημείωμα του αυτόχειρα Όπως έγινε γνωστό, ο 75χρονος, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα την οποία στήριξε στο έδαφος. 
Τον αυτόχειρα βρήκαν γείτονες που ξύπνησαν από τον πυροβολισμό. Φαίνεται πως υπέκυψε αμέσως στα τραύματά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών και είχε οικονομικό πρόβλημα λόγω χρεών, ενώ στο σημείωμα που άφησε κάνει αναφορές στην οικονομική κατάσταση της χώρας και δίνει συμβουλές στην οικογένειά του.

Το έργο Romanek: Γνωστοποίηση 2012 - UFO / Alien Μυστικά (VIDEO)

Το έργο Romanek: Γνωστοποίηση 2012 - UFO / Alien Μυστικά (VIDEO)
 Ο Romanek, είναι διεθνής συγγραφέας best seller, και μπορεί να είναι από τους πιο τεκμηριωμένους στο θέμα των εξωγήινων.

Η πληθώρα των γεγονότων που αφορούν τα ανεξήγητα του Romanek και εκατοντάδες μάρτυρες συνεχίζουν να τον παρακολουθούν σε μηνιαία βάση. Ο τεράστιος όγκος των αποδεικτικών στοιχείων και των video,και φωτογραφικού υλικού είναι εκπληκτικός!

Αυτό το συνεχές μυστήριο του εξακολουθεί να είναι όλο και πιο σύνθετο.Εκτός από τις ατομικές ερμηνείες ή απόψεις για αυτές τις εμπειρίες,υπάρχουν πολλά για την ανθρωπότητα να μάθουμε σε αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα.

Ο Stan Romanek μας λέει ότι η περίπτωση του έχει δημιουργήσει σάλο στην επιστημονική κοινότητα των ΑΤΙΑ. Εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο είδαν video του στο YouTube. Τα λόγια του ήταν τόσο πειστικά,και τα στοιχεία του τόσο συναρπαστικά, που ο Romanek έχει εμφανιστεί στον Larry King Live, Fox και σε έναν ειδικό του ABC, και σε άλλα τηλεοπτικά θεάματα. Έχει ακουστεί επίσης σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Αμερική.