Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η επίδραση της τηλεόρασης στην νηπιακή ηλικία - Υπερκινητικότητα,μαθησιακές δυσκολίες,προβλήματα συγκέντρωσης


Η επίδραση της τηλεόρασης στην νηπιακή ηλικία - Υπερκινητικότητα,μαθησιακές δυσκολίες,προβλήματα συγκέντρωσης

Σημείωση Επιστήμης: Μήπως το παιδί σας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί; 
Μήπως το παιδί σας είναι υπερκινητικό; 
Μήπως το παιδί σας έχει μαθησιακές δυσκολίες; 
Μήπως το παιδί σας έχει πτωχό λεξιλόγιο; 
Μήπως το παιδί σας δεν ενδιαφέρεται για καινούργια πράγματα; 
Έχετε προσέξει αν το παιδί σας όταν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο κοιτάζει έξω; 


Στο βίντεο θα δείτε τον Δημήτρη Χριστάκη, παιδίατρο, ο οποίος σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες στην Αμερική έκαναν συγκεκριμένα πειράματα για να ανακαλύψουν την επίδραση της τηλεόρασης στην νηπιακή ηλικία.
Τα συμπεράσματα είναι συγκλονιστικά.Δείτε το βίντεο και μην ξεχάσετε να το δείξετε σε όλες τις μητέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ;)

Eminem 3 A.M: Μαζικές σατανιστικές τελετουργικές θυσίες σε μασονικό ναό / νοσοκομείο!


Eminem 3 A.M: Μαζικές σατανιστικές τελετουργικές θυσίες σε μασονικό ναό / νοσοκομείο!


Διαβάστε εδώ για την ώρα  3 A.M.
Τα έντονα κόκκινα γράμματα είναι υπερσύνδεσμοι για σχετικές πληροφορίες.


Ο Eminem έχει καταληφθεί με ''δαίμονες'' στις 3 μμ σε μια κατάσταση Alter και πηγαίνει σε ένα ''ξεφάντωμα'' μαζικών δολοφονιών στο νοσοκομείο / τεκτονική στοά. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θυμάται τίποτα ούτε ανακτά τη μνήμη του.

 "Δεν θυμάμαι πώς έφτασαν εκεί, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να τους έχω σκοτώσει." 


Το βίντεο είναι πλήρες, με  τελετουργικό ''λουτρό αίματος'' και ειδικά με αναφορές σχετικές με τους -Monarchπρογραμματισμένους (νοητικά) σκλάβους. Ο  Proof (φίλος του Εμινεμ) θυσιάστηκε στον 11ο (δίσκο;) ως θυσία αίματος, μετά από τον έλεγχο του σε κέντρο αποτοξίνωσης / επαναπρογραμματισμού και επέστρεψε με αυτό το hit single.


Ξεκινά με τον Eminem σε ένα δάσος, σαν να ξύπνησε μόλις από ένα όνειρο. (καμία μνήμη) 
Ο Eminem πήγε στο νοσοκομείο  για αποτοξίνωση, για επαναπρογραμματισμό με τον  Dr.West  στο  άλμπουμ Relapse.
Η ώρα του διαβόλου, χλευάζει την ''αγία τριάδα'' (που λένε οι της Εκκλησίας) , 3 A.M
"Υποθέτω ότι πρέπει να ''έσβησα''  πάλι" 
Τα  Blackouts είναι εξαιρετικά κοινά για τους Monarch  Σκλάβους. Ο Ashley Olsen, ηRihanna  και άλλοι μίλησαν για black outs από το τραύμα.
Η λατρεία του Ηλίου στο παράθυρο...
 Στιγμιαία δείχνει το υπόγειο για ένα συγκεκριμένο λόγο:
 Για να δείτε τα τούβλα. Ο τοίχος λάμπει για μισό δευτερόλεπτο, υποσυνείδητα, μετά από τον στίχο: "δεν θυμάμαι πώς έφτασαν εκεί"  - Αναφορά για την ψυχική υποδούλωση ( παγιδευμένο μυαλό, αμνησία - σβήσιμο της μνήμης )
 Το ανθρώπινο ομοίωμα/κούκλα και το ξυπνητήρι είναι και τα δύο σημαντικά στον προγραμματισμό. Ο Eminem κάθεται δίπλα στην κούκλα (απανθρωποποίηση) του άλλου του εαυτού, που αυτό-προγραμματίζεται. Απανθρωποποίηση.
(Στον τοίχο με αίμα η ώρα του διαβόλου (ερπετοειδούς)...3AM)
 Ο Eminem στο δάσος, χωρίς να θυμάται τι συνέβη, φαίνεται να είναι σε σύγχυση καθώς βγάζει το ρολόι του. Ο χρόνος, το ρολόι (έννοια ολίσθησης), είναι σημαντικός στουςσκλάβους monarch , γιατί δεν έχουν καμία ανάμνηση  του χρόνου που πέρασε...
 Το ρολόι.
 Το ίδιο ρολόι.
Έμινεμ: "Φάσεις, που περνάω (κατοχή). Ζαλισμένος, και είμαι τόσο μπερδεμένος
Δεν ξέρω ποιος μου το μετέδωσε αυτό σε μένα, Τι πάω να κάνω..;
 Προσοχή, στον άσωτο ιόΤον διαβολικό.... Πολύ μεθοδικά τους σφάζω...''

 Το να είσαι ζαλισμένος & μπερδεμένος συνδέεται με τον προγραμματισμό. υπάρχει στην πραγματικότητα ένα περιοδικό που ονομάζεται  Dazed και δείχνει θύματα τουMonarch Προγραμματισμού.
 Το μασονικό μαύρο και λευκό πάτωμα (σκακιέρα) δηλώνει την διαδικότητα (και τις διαφορετικές διαστάσεις που μπορούν να κινηθούν οι ''άλλοι'').
Τελετουργικοί φόνοι υπό (ερπετική) κατάληψη...
Πάμε και στα ''καλά'' τώρα...

Δείτε το ερπετοειδές μάτι...(Ο πανεπόπτης οφθαλμός αντανακλάται στο γυαλί)
  ''Ερπετοειδές'' είναι μια συνώνυμη λέξη σχετικά με την δαιμονική καταληψία.
Ο διάβολος (που λέει η εκκλησία) είναι ένα ερπετοειδές...φίδι δράκος κλπ.

(Αλλά η εκκλησία αντί να παραδεχτεί το γεγονός των ερπετοειδών, μόνο για λόγους συμφέροντος και πλύσης εγκεφάλου μιλάει για τον έναν,, τον διάολο κλπ αντί να μας πει για την φυλή των ερπετοειδών... που αλλάξουν διαστάσεις! )


Στο επόμενο καρέ δείχνει πάνω (ίσως ''αφιερώνει'' το μακελειό) ... ή συμβολίζει τα κέρατα...
Η θυσία αίματος / τελετουργικό λουτρού αίματος
Ο απαγορευμένος καρπός:Δείχνει το δαγκωμένο μήλο και τον αστυνομικό νεκρό;
Το λουτρό αίματος: Στους στοίχους αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σκότωσε ένα μέλος της οικογένειας; Συμβολίζει την θυσία του Proof;
 Όσον αφορά τις θυσίες... θυσιάζουν ξαδέρφια,  μέλη της οικογένειας και στενούς φίλους.
 Στο τέλος, δείχνει ξεκάθαρα τον συμβολισμό της τεκτονικής στοάς, με το μαύρο και λευκό πάτωμα, τους πυλώνες και την πύλη/παράθυρο. Το καρέ απεικονίζει έναν μασονικό/ τεκτονικό τελετουργικό φόνο.
 Η αρχική κούκλα είναι σε τεμάχια, με την πόρτα του νοσοκομείου ανοιχτή και το φως να λάμπει .
Αυτό σημαίνει πως σπάει τα δεσμά... 
Θα αποκοπεί από τις άλλες προσωπικότητες σύντομα...
Αμέσως μετά από την σατανική κατάσταση του οι ''δαίμονες''φέυγουν καθώς βγάζει την κουκούλα και το jacket  του (το σκοτάδι), φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι... 
Η δουλειά έγινε.
 Το τελετουργικό στην μασονική στοά τελείωσε.
 Φεύγει από την στοά.
“Evil….Rise” Σε όλο το τραγούδι ζητάει από το κακό να Ανέβει, να βγει...
( τα ερπετοειδή μάτια δείχνουν πως είναι υπό καταληψία )
Μετά δείχνει τον  Eminem πίσω στο δάσος την ώρα που ξυπνάει.. Στη συνέχεια κοιτάζει το χέρι του. Χωρίς να έχει μνήμη, φωνάζει....

Συμπέρασμα: Όταν ακούτε αυτό το τραγούδι, μπορεί να επηρεαστείτε, υποσυνείδητα από τις δαιμονικές φωνές και το  “Evil…Rise”  που ακούγονται στο τραγούδι. 
Το πιασάρικο ρεφρέν επαναλαμβάνει τη θανάτωση και την δολοφονία υπό την δαιμονική κατοχή.  

 Η  πραγματικότητα: Ένας άνδρας σκότωσε την οικογένειά του μετά από ακρόαση του 3 A.M ! Μαχαίρωσε το 9 χρονο παιδί του 11 φορές με ένα μαχαίρι, και καλύφθηκε στο αίμα όπως και ο Eminem στο κλίπ. Έλεγε: Έρχεται ο σατανάς, είμαι ο αντίχριστος... και μετά σκότωσε τα παιδιά του. Ο άνδρας αυτός κατελήφθη από δαίμονες/ερπετά; (ή είναι κάποιο mind control ''παιχνίδι'';)


  Αυτό δείχνει σε μεγάλο βαθμό το πώς η μουσική επηρεάζει τους ανθρώπους σήμερα. 


Στο τραγούδι δεν υπάρχει τίποτα καλό παρά μόνο η χειραγώγηση πως ο σατανάς  είναι καλός και ότι οι φόνοι είναι εντάξει στις 3 το πρωί.


Ο Έμινεμ σφάζει σε μασονική στοά ( με τελετουργικό τρόπο ) και στο νοσοκομείο ( κέντρο αποτοξίνωσης / επαναπρογραμματισμού ) με θέματα όπως: την κατάρρευση (blackout), τον χρόνο, την ζάλη,το μπέρδεμα και την απώλεια της μνήμης από την πρώτη στιγμή.


3 A.M στίχοι : "Κακό, κακό, πολύ κακό, κακό, κακό, κακό. Πολύ κακό. Αλλά εμείς, αλλά εμείς αγαπάμε τόσο πολύ τον Σατανά... δίνω τα πάντα μου, αλλά αυτός είναι ο Σατανάς. Ναι. Αλλά εμείς, πρέπει να τον ακολουθήσουμε τον σατανά. Σκότωσα τον άντρα μου;, Αυτός είναι ο Σατανάς! Ακολουθήστε τον.
 Ναι, αλλά εμείς, αλλά εμείς πρέπει να τον ακολουθήσουμε. 
Αυτός είναι ο Σατανάς!
Ακούστε το ανάποδο μήνυμα  εδώ 


Δείτε το κλίπ


Ελεύθερη μετάφραση και σχολιασμός: Αφύπνιση συνείδησης /πηγή


Διαβάστε επίσης: Rihanna, η ερπετική πριγκίπισσα των Ιλλουμινάτι και των ερπετοειδών, ξαναχτυπά ! Ανανεωμένο !!!

ΣΤΟΛΟΣ UFO ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ! (UPDATED: 14/6/2012)


ΣΤΟΛΟΣ UFO ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ! (UPDATED: 14/6/2012)


Ανάστατοι είναι εδώ και δυο βδομάδες οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, αφού αρκετά βράδια εντοπίζονται πορτοκαλοκόκκινα φώτα να κινούνται στον νυχτερινό ουρανό.Η πρώτη αναφορά για τα παράξενα αυτά φώτα, παρουσιάζεται από την ιστοσελίδα UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community) στις 22 Μαΐου, από τον αυτόπτη μάρτυρα Γιάννη, που δήλωσε: ‘’Γύρω στις 23:30 με 23:40 το βράδυ, εντόπισα πάνω από τον Θερμαϊκό ένα μεγάλου μεγέθους αντικείμενο με έντονο κόκκινο χρώμα, να κατευθύνεται με αργή ταχύτητα ανατολικά. Ήταν πολύ παράξενο και αναρωτιέμαι αν το είδε και κάποιος άλλος!’’
Δυστυχώς, η παρατήρηση του Γιάννη ήταν η μοναδική έως το τέλος του μήνα και το περιστατικό αρχικά δεν θεωρήθηκε σημαντικό από τους ερευνητές. Όμως αρκετές μέρες αργότερα η ιστορία επαναλήφθηκε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του μάρτυρα Νίκου)…
Αυτή τη φορά, στις 8 Ιουνίου, έρχονται ξανά στην ιστοσελίδα UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community), δυο ίδιες αναφορές με καθυστέρηση μιας ημέρας, για να επιβεβαιώσουν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στον ουρανό της συμπρωτεύουσας. Ώρα 11 το βράδυ, η μάρτυρας Βάσω περιγράφει 7 πορτοκαλόχρωμα αστερία να αλλάζουν το αρχικό τους σχήμα από μεγάλη άρκτο σε ευθεία γραμμή, ενώ ο μάρτυρας Κώστας με θέα από το μπαλκόνι του, να μιλά για εντυπωσιακούς κόκκινους σχηματισμούς...
Λίγες μέρες μετά, στο stergiog.wordpress.com διαβάζουμε για μια ακόμα καταγραφή Α.Τ.Ι.Α., αυτή τη φορά στις 10 Ιουνίου: ‘’ Το βράδυ στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης στο ύψος της παραλίας προς το μέγαρο μουσικής, δυο φορές ανά δεκάλεπτο περίπου έκαναν την εμφάνιση τους δυο περίεργα φώτα που έμοιαζαν πολύ με αεροπλάνα αλλά δεν ήταν. Είχαν έντονο πορτοκαλί χρώμα της φωτιάς που έμοιαζε με φλεγόμενο αντικείμενο, κινούνταν κατά μήκος της πόλης και φαινόταν πεντακάθαρα το σφαιρικό σχήμα τους. Μετά από πέντε λεπτά χάθηκαν ξαφνικά, πραγματοποιώντας έναν γρήγορο ελιγμό. Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε και ένα τρίτο, το οποίο ανέβαινε κάθετα τον ουρανό και αφού πραγματοποίησε και αυτό αντίστοιχη πορεία, κάνοντας ένα παρόμοιο ελιγμό, εξαφανίστηκε.’’
Οι αναφορές συνεχίζονται και στις 11 Ιουνίου μέσω του ιστότοπου Ανεξήγητα Φαινόμενα, με την πρώτη να μιλάει για 10 περίπου πορτοκαλόχρωμα αντικείμενα να πετούν σε σχηματισμό πάνω από την περιοχή της Πυλαίας και να εξαφανίζονται στο τέλος με μεγάλη ταχύτητα, και τη δεύτερη να μιλά για ακόμα τέσσερα, με πορεία προς το βουνό του περιφερειακού, με τα τρία να στρίβουν στο τέλος προς τα δυτικά και το 4ο να εξαφανίζεται απότομα.
Στις 13 Ιουνίου, ο ιστότοπος Extraterrestial Activity αναφέρει τα φώτα αυτά να πετούν αυτή τη φορά πάνω από τον ουρανό της ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε σχηματισμό και έχοντας τα χαρακτηριστικά στόλου.
Το σίγουρο είναι ότι κάτι συμβαίνει πάνω από την συμπρωτεύουσα. Άκόμα δεν ξέρουμε τι! Πρόκειται για σκάφη παρακολούθησης μυστικών υπηρεσιών ή για επισκέπτες από το διαστημα; Ίσως και να μην μάθουμε ποτέ!