Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

H Εκτίμηση της sigular logic


H Εκτίμηση της sigular logic


Η συγκλονιστική δήλωση - Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό όλων.

 Η συγκλονιστική δήλωση - Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό όλων.
«Αυτό που μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Οι Έλληνες έχουν τεράστια περηφάνια και αξίζουν το σεβασμό όλων. Όλοι πρέπει να τους σέβονται, γιατί από εκεί άρχισαν η δημοκρατία και τόσες άλλες αρχές»

Aυτή ήταν η δήλωση του Πορτογάλου ...προπονητή της Εθνικής που άγγιξε τις ψυχές των Ελλήνων περισσότερο και από το χρυσό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη. Γιατί ήταν τα λόγια ενός Πορτογάλου που εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στη χώρα μας και βιώνει την ελληνική κρίση σαν «ξένος».

Ένας «ξένος» όμως, που πριν απο λίγες ημέρες, είχε πει «εγώ είμαι πιο Έλληνας από όλους τους Ελληνες»!
Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο της Εθνικής απέναντι στη Ρωσία, ο ομοσπονδιακός προπονητής ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «αν παίξαμε για να αποδείξουμε ότι κάνει λάθος η κυρία Μέρκελ που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Ελληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο».

Η απάντηση του Φερνάντο Σάντος εκείνη τη στιγμή ήταν σα να βγήκε από τα χείλη εκατομμυρίων περήφανων Ελλήνων, που απαιτούν τον σεβασμό που τους αρμόζει.
Η συγκλονιστική δήλωση - Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό όλων. ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

Ψήφισαν και δήλωσαν οι αρχηγοί των κομμάτων...



Ψήφισαν και δήλωσαν οι αρχηγοί των κομμάτων...

Τα μάτια και τα αυτιά όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στις ελληνικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα, όπως χαρακτηριστικά επιβεβαιώνουν και τα δεκάδες διεθνή τηλεοπτικά συνεργεία στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας
Στις πυρκαγιές και στο διακύβευμα των εκλογών αναφέρθηκε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. 
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις εντολές του Πυροσβεστικού Σώματος σε μια μέρα εξαιρετικά δύσκολη από πλευράς καιρικών συνθηκών. Σχετικά με την εκλογική διαδικασία είπε ότι εξελίσσεται ομαλά και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι πολίτες θα αντιληφθούν το διακύβευμα των εκλογών και ότι θα συγκροτηθεί κυβέρνηση μετά την ετυμηγορία των πολιτών.
«Σήμερα μιλάει ο ελληνικός λαός και αύριο ξεκινά μια νέα εποχή για την Ελλάδα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.

Εν μέσω συνθημάτων, αλλά και δεκάδων τηλεοπτικών συνεργείων από όλο τον κόσμο ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη. Κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Νικήσαμε το φόβο. Σήμερα ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα και σε ένα καλύτερο αύριο. Με το λαό ενωμένο, αξιοπρεπή και περήφανο. Σε μια Ελλάδα ισότιμο μέλος μιας Ευρώπης που αλλάζει. Είμαστε αισιόδοξοι. Το μέλλον ανοίγει στους κομιστές της ελπίδας. Θα νικήσουμε.»

«Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει την συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος,μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. «Η χώρα αύριο πρέπει να έχει κυβέρνηση» τόνισε και πρόσθεσε ότι η μόνη λύση είναι κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης.
Στη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα νωρίς το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Πάνος Καμμένος. Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά και στέλνοντας μήνυμα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη είπε: «Ο φόβος είναι που σε κάνει να κερδίζεις μία μάχη, η ελπίδα, όμως, σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο» είπε. Και πρόσθεσε ότι για να παραμείνουμε στο ευρώ χρειάζεται αυτοπεποίθηση, ενότητα και αγώνας, τονίζοντας ότι έτσι κέρδισε και η Εθνική στον χθεσινό αγώνα του Euro.
Στο Περιστέρι ψήφισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η κ. Παπαρήγα αντί να κάνει κάποια από τις καθιερωμένες δηλώσεις, αναφέρθηκε στο θέμα του πλαστού προφίλ στο twitter σύμφωνα με το οποίο το ΚΚΕ συνιστά στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν άλλο κόμμα. Η κυρία Παπαρήγα απευθύνθηκε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει επιληφθεί του θέματος.
Στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Περιστερίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 10:30 ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. «O λαός ψηφίζει σήμερα, με ελπίδα και όχι με φόβο. Με θέληση και διεκδίκηση για να περπατήσει η χώρα μπροστά» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.
Στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη. «Από χθες η Αττική καίγεται. Ας μη ρίξουμε στην κάλπη τα αποκαΐδια του πολιτικού συστήματος» δήλωσε η κ.Κοντούλη και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναγεννηθεί. «Στήνουμε τη νέα Ελλάδα, με ελπίδα και προοπτική, όχι για να αναγεννήσουμε φοίνικες που σημειώνουν και παραπέμπουν σε παλιές εποχές» τόνισε η κ. Κοντούλη.
Στο 1ο Γυμνάσιο Φαλήρου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 11 το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν με πατριωτική συνείδηση και όχι με τις εντολές της Μέρκελ και της παρέας της».

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 


ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ και ΛΑΟΣ : 
  •     2.500 Αυτοκτονίες,....
  •     1.200.000 Άνεργοι,
  •     300.000 Λουκέτα,
  •     5.000.000 Έλληνες κάτω από το όριο της Φτώχειας,
  •     Μνημόνια, Δανειακές, PSI,
  •     Ληστεία Ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων,
  •     Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, Παραίτηση Ασυλίας,
  •     Υποθήκευση Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας,
  •     Πτώχευση με Αγγλικό Δίκαιο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ...!!! ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 8! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ...!!! ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 8! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!


Η Γερμανία -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι η αντίπαλος μας στου 8... στα προημιτελικά του EURO... Εκεί μάγκες αλύπητα θα βυθίσουμε στο πένθος τη χώρα της Μέρκελ... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...!!!





Αντιγράφουμε: Η Ελλάδα είναι όρθια.


Η Ελλάδα δεν μασάει από δυσκολίες.


Η Ελλάδα είναι στους «8» του Euro 2012!
Η γκολάρα του συγκινητικού Καραγκούνη έστειλε τους Ρώσους σπίτι τους (1-0) και την Εθνική ν’ αντιμετωπίσει πιθανότατα αυτούς που όλοι προτιμούσαμε κατά βάθος.


Με την ψυχάρα του Παπαδόπουλου, τις μάχες του Σαμαρά και τα ατελείωτα χιλιόμετρα του Μανιάτη, η γαλανόλευκη ετοιμάζεται να βρει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) απέναντί της τους Γερμανούς!


Εκεί θα αγωνιστούμε χωρίς Καραγκούνη και Χολέμπας, οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. 

Το ΓΚΟΛ που έστειλε στα ουράνια την ΕΛΛΑΔΑ!