Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΔΝΤ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ


ΤΟ ΔΝΤ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ


Tι σχέση έχει το ΔΝΤ, τα εμβόλια και η μείωση του πληθυσμού; Αν δεν είμαστε ηλίθιοι ή λίγοι πώς θα κάτσουμε να μας φάνε; Να γιατί η υγεία υποσκάπτεται συστηματικά στο όνομα της οικονομίας, την ώρα που ξοδεύται τρελλό χρήμα για φρουφρού και ηλιθιότητες! Εμβολιάζετε τα παιδιά σας; Τα γεμίζετε νευροτοξικές ουσίες που στο μέλλον θα τα κάνουν άρρωστα, άβουλα αποχαυνωμένα και  πιθανόν στείρα!!! Έτσι όπως τα θέλουν τα νεοταξίτικα ανδρείκελα της "παγκόσμιας κυβέρνησης" που λυσσάνε να τα εμβολιάσουν μόλις γεννηθούν!
Στην Αυστραλία η νεοταξίτισσα πρωθυπουργός Γουίλαρντ κόβει τα επιδόματα για τα παιδιά αν δεν πάνε οι γονείς να τα εμβολιάσουν με συγκεκριμένα εμβόλια και εισάγει κι άλλα πέντε εμβόλια με το γνωστό νεοταξίτικο τρίπτυχο απαίτηση -εκβιασμός- εκφοβισμός για να τσακίσει τη νέα γενιά.
Δείτε αυτό:

NanoBots, Αυτός Είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών



Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ: Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που κάνανε ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα...
περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στοwww.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Δες το άρθρο μου από το 2006 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Άβατον  «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»
Όμως επειδή η βλακεία είναι ίδιον της αγνωσίας, συνέχισαν και συνεχίζουν χωρίς να έχουν ιδέα, το τι ολέθριο έχουν πάθει ήδη και το τι εξακολουθητικά παθαίνουν. Έτσι παρά τις αντιρρήσεις των αδαών, αλλά και αυτών που γνωρίζουν τι γίνεται και οι οποίοι μας προσφέρουν την πιπίλα της Γεωμηχανικής, για τους δικούς τους «περίεργους» αλλά όχι ανεξήγητους σκοπούς, το ψέκασμα συνεχίζεται. Η Γεωμηχανική μάλιστα στην Ελλάδα, συνδυάζεται με την πολιτική δράση συγκεκριμένων χώρων (!!)
Ενώ λοιπόν όλη αυτή η υπέρτατη καταστροφική βλακεία των ανθρώπων συνεχίζεται, η γιγαντιαία από απόψεως λογιστικής υποστήριξης επιχείρηση συνεχίζεται κυρίως στην Δύση. Το γιατί στην Δύση, εξηγείται από τις διατροφικές συνήθειες (ζωικά και γαλακτοκομικά) και από το ότι στατιστικά, τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη βρίσκονται στην Δύση, συγκεντρωμένα μάλιστα στις σεισμογενείς παραθαλάσσιες περιοχές. Φυσικά η επιχείρηση διεξάγεται από το ΝΑΤΟ, για αυτό όλες οι κυβερνήσεις κάνουν την πάπια και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Στην χαζή ερώτηση γιατί δεν φοβούνται αυτοί που διατάζουν το ψέκασμα, θα απαντήσω για πολλοστή φορά, γιατί δεν έχουν ανθρώπινο dna, και εμείς οι άνθρωποι, είμαστε αναλώσιμοι σε ποσοστό άνω του 90%. Διάβασε «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !»
Για να καταλάβετε τα παρακάτω, πρέπει να αποσυνδέσετε το μυαλό σας από οποιαδήποτε κατεστημένη σκέψη-εμφύτευση,  διδαχτήκατε αφότου γεννηθήκατε. Αν μπορείτε να το κάνετε, το τε συνεχίστε! Η τυχόν αποτυχία σας να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε, δεν θα σας αφήσει να δείτε με ακρίβεια, ούτε καν κατά προσέγγιση,  το τι συμβαίνει γύρω σας και πόσο επηρεάζει την ζωή σας, στο παρόν, αλλά και το παρόν των παιδιών σας. Άρα αφήστε το άρθρο και ασχοληθείτε με κάτι άλλο, που να χαϊδεύει τα αυτιά σας, ικανοποιεί το υπερφίαλο εγώ σας και δεν ταράζει την ζωούλα σας.
Αν συνεχίζετε, θα σας δείξω πως σας ελέγχουν μέσω της Νάνο-Τεχνολογίας, για να τελειώσει η σύγχυση και η παραφιλολογία με το θέμα του ψεκάσματος. Το πώς όλα αυτά δένουν σε μια ευρύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με την μαζική πλύση εγκεφάλου μέσω των ταινιών και των ΜΜΚ (Μαζικά Μέσα Κατευθύνσεως). Αν πιστεύετε πως όλα αυτά είναι οι απόψεις και μόνον, κάποιου αυτόκλητου ερευνητή -στην καλύτερη των περιπτώσεων – ή ενός συνομοσιολόγου, σας ενημερώνω, πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε πιθανότητα συνομοσιολογίας και αυτό το βλέπουμε ολοκάθαρα πλέον, και από τις ταινίες πλύσης εγκεφάλου, που ολοφάνερα, δείχνουν τα πάντα.
Κάντε κλικ στις εικόνες να τις δείτε μεγάλες
Α  
Γ  Δ
Η αιτία των πάντων: Δείτε τις εικόνες (ψηφιακή αναπαράσταση) εικόνα Α, είναι η επιτομή της πραγματικότητας. Δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα σας. Αυτό είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό Παγκοσμίως, διότι σας έχει επιβληθεί εν αγνοία σας, όπως και το Μεγαλύτερο Μέρος των Πεποιθήσεων σας. Αυτό που βλέπετε στις εικόνες είναι ένα νανο-ρομπότ που ενσωματώνεται με ένα νευρώνα ή μια σύναψη. Οι εικόνες είναι απλώς μια αναπαράσταση, αλλά δείχνει ακριβώς το τι έχει συμβεί ήδη από την περασμένη δεκαετία. Αυτό επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του ξενιστή (το σώμα σας) εξ αποστάσεως. Για να το πούμε πιο τεχνικά οι νευρώνες σας έχουν ενσωματωθεί και οι συνάψεις σας έχουν γεφυρωθεί.
Η βασική ιδέα συνίσταται, σε ένα σετ νανο-συρμάτων εικόνα Β, συνδεδεμένα με ηλεκτρονικά, στον κυρίως καθετήρα, ώστε να απλωθούν σαν «μπουκέτο» σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του αγγειακού συστήματος του εγκεφάλου. Μια τέτοια διευθέτηση μπορεί να υποστηρίξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό καθετήρων (εκατομμύρια από αυτά). Κάθε τέτοιο νανο-σύρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει, με μεγάλη ασφάλεια, ηλεκτρική δραστηριότητα ενός μοναδικού ή μια μικρή ομάδα νευρώνων, χωρίς να εισβάλλει στο παρέγχυμα του εγκεφάλου. (!!!)
Ποιος είναι ο σκοπός των Αεροψεκασμών: Μπλοκάρισμα του ήλιου. Αυτή είναι η στάνταρντ δικαιολογία πού δίνεται στους ηλίθιους κυβερνητικούς, για να την μεταφέρουν ανεπίσημα στους ηλίθιους πολίτες. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε μυστικά την παγκόσμια υπερθέρμανση, έτσι κρατείστε το μυστικό όσο ψεκάζουμε. Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η καραμέλα για όλους στις κυβερνήσεις. Εάν είσαι πιο έξυπνος και ρωτάς ενοχλητικά, σου λένε μια καλύτερη δικαιολογία. Μία ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει λίγο την γεωργική παραγωγή. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. Αυτό είναι δεμένο με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση. (δώσε μια ματιά κι εδώ Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!)
Υπερθέρμανση της Ατμόσφαιρας: Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα μαγικά τους. Έτσι ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα. (διάβασε κι εδώ Χαρπουνίζοντας το HAARP κι εδώ Stuxnet, Fukushima και HAARP κι εδώ Τσουνάμι, Οργονίτες και HAARP το 2012 έχει κι άλλο Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP).
Κατάρρευση της Υγείας: Συνήθως οι αεροψεκασμοί δεν είναι πρόβλημα για τους υγιείς ανθρώπους και για όσους προσέχουν πολύ την διατροφή τους. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κατά μέσον όρο θα πεθάνουν νωρίτερα από το προσδόκιμο και οποιαδήποτε επιπλοκή υγείας, έστω και ασήμαντη, είναι συνήθως θανάσιμη. Αυτό είναι αποτέλεσμα του ψεκάσματος και επιθυμητό από αυτούς που το κάνουν. Κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να αυξήσουν τους θανάτους, να μειωθεί ο πληθυσμός, άλλωστε οι εντολές που έχουν είναι αυστηρές, χωρίς να αρχίσουν να κτυπάνε οι συναγερμοί, χωρίς να το καταλάβουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα πεζά κι ανόητα – ποδόσφαιρο – πολιτική – πόλεμοι, καλοπέραση – και δεν κάνουν τον κόπο να δουν το δάσος, αντί για ένα κλαδί απ το δέντρο.
Έλεγχος κλίματος: Καταστροφή των σοδειών, από την μια κρατάνε τον καιρό καλό, για τα μεγάλα γεγονότα,προπαγάνδας της «ελίτ», όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ από την άλλη προκαλούν τυφώνες κατά βούληση και με σφραγίδα μάλιστα.
Διάδοση των Νανο-ινών: Οι νανο-ίνες (πολυμερή πυριτίου) είναι βασικά ένας μηχανισμός μεταφοράς. Τίποτε περισσότερο. Έχουν ένα φορτίο να παραδώσουν. Εικόνα Γ. Ένα φορτίο που αλλιώς θα καταστρεφόταν από τον ήλιο και την ατμόσφαιρα ή δεν θα έφτανε στον προορισμό του (το σώμα σας). Όπως ένας ιός, RNA, αλουμίνιο, νάνο-εξαρτήματα, κλπ. Οι ίνες είναι «αβλαβείς» και τις έχουμε όλοι μας. Δείγματα αυτών των ινών θα βρείτε σε όλο το ιντερνέτ ψάχνοντας για τη λέξη morgellons. «Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες», «Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών»
Οι ίνες πρέπει να ψεκαστούν μόνες τους, γιατί εάν αναμειγνυόταν στο καύσιμο του αεροπλάνου, τότε θα καταστρεφόταν το φορτίο. Έτσι, δεν είναι κρίσιμες οι ίνες, αλλά το φορτίο τους. Γιατί; Πρόκειται για περίπλοκη ερώτηση. Οι «άνθρωποι» που τα δημιούργησαν (το ίδιο γκρουπ που έφτιαξε τον HIV και άλλα) θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τους ανθρώπους στην φάση μετατροπής τους σε κάτι άλλο ομοιόμορφο υπάκουο και το οποίο δεν θα αναπαράγεται με τον γνωστό τρόπο. Παρατηρείστε τους νέους ανθρώπους μέχρι τριάντα ετών. Ειδικά στις κοπέλες βλέπετε την ανυπαρξία λεκάνης με ότι συνεπάγεται αυτό για μια γέννα. Είναι πιο στενή και από τις πλάτες τους. Στους άνδρες συμβαίνει αντίστοιχα το αντίθετο.
2  3
4  5
Οι φάσεις της εισροής των Νανο-Ρομπότ στο σώμα: Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει επηρεασθεί και εμπλέκεται σε αυτήν την αρχική φάση. Ο κάθε ένας σε διαφορετικό βαθμό βεβαίως έχει αυτές τις νανο-ίνες μέσα στο σώμα του και συνεπώς είναι «καλωδιωμένος». Αν φοβάστε το 666 μην σκάτε, έχετε πολλά εκατομμύρια Νανο-Τσιπάκια μέσα σας. Εάν έχετε φίλο μικροβιολόγο που έχει μικροσκόπιο που «βλέπει» σε νανοκλίμακα πηγαίνετε τα ούρα σας για μια μη συμβατική εξέταση.
Οι παρενέργειες, μπορούν να γίνουν αντιληπτές και περιλαμβάνουν ένα ήχο σαν «κλικ» μέσα στο κρανίο και αρθρώσεις που πονάνε, θα δούμε παρακάτω τα διάφορα συμπτώματα. Αυτή η φάση περιλαμβάνει πλήρη τηλεχειρισμό της ομιλίας σας και των σκέψεων σας μέσω υποβολής σκέψεως (υποσυνείδητα). Υποθέτουμε ότι στο 98,5 του πληθυσμού αυτή η φάση ελέγχου των λέξεων, σκέψεων και κατά προέκταση των συναισθημάτων, έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε το εξής πείραμα, για το οποίο έχω ξαναγράψει. Πάρτε ένα μαντήλι από δίκλωνο καθαρό μετάξι χρώματος ιβουάρ παντελώς ανεπεξέργαστο και κάντε το μπαντάνα. Θα εκπλαγείτε από τα πρώτα λεπτά, όταν διαπιστώσετε ότι το 90% των σκέψεων σας απλά δεν υφίσταται. Κλασσικό «κόλπο» των «μυημένων» τρομάρα τους, οι οποίοι έχουν σεντόνια, μαξιλάρια, εσώρουχα και το εσωτερικό των καπέλων τους από ακατέργαστο μετάξι, για συγκεκριμένους λόγους.
Τελική φάση: Αυτή η φάση πρέπει να ενεργοποιηθεί για να δουλέψει και είναι ακραία. Συμβιβάζει τελείως την υγεία σας και μπορούν να κάνουν τα πάντα από το να σας σκοτώσουν μέχρι το να σας παρακολουθούν. Αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλαπλούς νανο-αισθητήρες από τα μάτια μέχρι την καρδιά και όλα τα άλλα όργανα. Η τελική φάση παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό και έλεγχο του σώματος, των σκέψεων, των σωματικών λειτουργιών και οτιδήποτε ενδιάμεσο.
Παρενέργειες των Νανο-ινών
Το παράδειγμα των νανο-ρομπότ των αεροψεκασμών. Βεβαίως με κάτι τόσο ακραίο όπως να εγκαθίσταται η Νανοτεχνολογία στα σώματα των ανθρώπων θα συμπεραίνετε ότι θα υπάρχουν προβλήματα υγείας και παρενέργειες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα ΜΜΚ που δείχνουν πως οι παρενέργειες που περιγράφονται παρακάτω αναγνωρίζονται και συνδέονται με κάτι γελοίο η βλακώδες που εξουδετερώνει την αυθεντικότητα του μυαλού του θεατή. Σαν αποτέλεσμα πείθουν τον θεατή να απορρίψει μια πραγματική παρενέργεια σαν κάτι που είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό. Κάθε παρενέργεια αντιμετωπίζεται και με μια ταινία του Χόλυγουντ!
Κλικ και Στριγκλίσματα στο Κρανίο: Μια παρενέργεια που ξεκινά από το 2001. Το τι ακριβώς συμβαίνει δεν είναι πλήρως γνωστό, αλλά εμπλέκεται με την εγκατάσταση/τηλεχειρισμό κάποιου είδους Νανο-chip στο κρανίο (το κεφάλι σας) του ξενιστή. Ο ήχος κλίκ/στρίγκλισμα συνήθως παρατηρείται κατά την νύχτα, διαρκεί δε κατά μέσο όρο ένα μήνα και κρατάει μόνον μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς να προκαλεί πόνο και εύκολα αγνοείται ή το προσπερνάει όποιος δεν είναι υποψιασμένος.
Πόνοι στις αρθρώσεις, Πονοκέφαλοι, Κόπωση κλπ: Ο κορεσμός από Νανο-ίνες του σώματος έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ο τεράστιος αριθμός των Νανο-ινών μέσα μας έχει διαφορετικά αποτελέσματα στην υγεία σε διαφορετικούς ανθρώπους. Κάποιοι θα πάνε στο γιατρό που θα τους διαγνώσει Ινομυαλγία. (Η ινομυαλγία είναι μια μορφή ρευματισμού που προσβάλει τους μυς και τους συνδέσμους, αλλά όχι τις αρθρώσεις. Δεν προκαλεί μόνιμες βλάβες, είναι πιθανό όμως να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια. Καθώς δεν συνοδεύεται από ορατές, εξωτερικές ενδείξεις, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας συχνά δεν αντιλαμβάνονται τον πόνο και το αίσθημα κόπωσης που σας βασανίζουν. Τα άτομα που πάσχουν από ινομυαλγία συνήθως φαίνονται καλά στην όψη, ενώ αισθάνονται πολύ άσχημα. Ιατρική). Η Ινομυαλγία δημιουργήθηκε μόλις πριν μια δεκαετία και δίνει κάτι στους γιατρούς να πούνε στους ασθενείς τους, όταν παραπονούνται.
Συνεχής Φαγούρα στο Δέρμα: Συχνά ένα ειδικό κομμάτι του σώματος ενός ανθρώπου (για παράδειγμα ο αριστερός αγκώνας) έχει μόνιμη φαγούρα, πιο πολύ από το υπόλοιπο σώμα.
Μυρωδιά Καμένου: Όταν εισπνέουμε ή εκπνέουμε απότομα, συνήθως έχουμε μια μυρωδιά καμένου/καπνού. Είναι άγνωστο το γιατί, πρέπει να είναι μια παρενέργεια. Η με μεγαλύτερη ακρίβεια η ενσωμάτωση ενός νευρώνα στο σώμα που αφορά τις αισθήσεις (για παράδειγμα την όσφρηση, γεύση κλπ) πρέπει να δημιουργεί κάποιες μικρές παρενέργειες. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν κλαίμε η όσφρηση ενισχύεται και μυρίζει σαν ποπ-κορν με βούτυρο
Το αριστερό μάτι: Μια από τις ιδέες που προωθούν στις ταινίες είναι ότι το αριστερό μάτι είναι κακό για κάποιον λόγο!!! Στην τελική φάση μια πραγματική νανο-κάμερα εγκαθίσταται στο αριστερό μάτι. Οι άνθρωποι που ήδη την έχουν μπορούν να σχολιάσουν το πώς νοιώθουν, σαν να έχουν ένα μικρό οίδημα στο μάτι τους, υπό κάπως ξηρότερες συνθήκες, όπως όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ. Δείτε την εικόνα με το μάτι.
Μόνιμη Μεταλλική Γεύση: Μερικοί άνθρωποι θα παραπονεθούν, για μια περίεργη μεταλλική γεύση στο στόμα. Συνήθως όταν πηγαίνουν για ύπνο γίνεται πιο έντονη. Αυτό είναι αποτέλεσμα της παρακολούθησης. Όσο περισσότερο σας παρακολουθούν εσάς, τόσο περισσότερο έντονη θα είναι η μεταλλική γεύση. Δεν είναι παρενέργεια πιθανών φαρμάκων. Αυτή είναι η τυπική απάντηση που θα σας δώσει ο γιατρός σας. Εάν δεν παίρνετε φάρμακα ή είσθε τελείως υγιής και ξαφνικά έχετε μια μόνιμη μεταλλική γεύση στο στόμα, σας παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, την εβδομάδα.
Morgellons: Τα Morgellons δυνητικά μπορούν να χτυπήσουν τον καθένα. Είναι ένα απ ευθείας πρόβλημα των νανο-ινών. Το ανοσοποιητικό των ανθρώπων δεν μπορεί να δει ή να αναγνωρίσει αυτές τις ίνες. Σημειώστε ότι τεχνικά ο καθένας μας μπορεί να έχει Morgellons (νανο-ίνες), τα συμπτώματα των Morgellons παρουσιάζονται όταν το σώμα προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτά, με τον μόνο δυνατό τρόπο, που είναι η αποβολή από το δέρμα.
Οι νανο-ίνες και το ψέκασμα. Στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα επί του θέματος, όταν ήταν άγνωστα θέματα στους περισσότερους και δεν υπήρχε βιβλιογραφία στην Ελλάδα. Φυσικά, τι ξάφνιασμα κάποιοι τα δημοσίευσαν σωστά και κάμποσοι τα … γ@*()@$ν, αρχίζοντας από τον Μετεωρολογικό Πόλεμο.
6  7
ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Το επαναλαμβάνω, Αντίμετρα, ΝΑΙ Υπάρχουν και είναι τα εξής:
1. Κατασκευή και τοποθέτηση CB, τουλάχιστον τρία ανά νομό σωστά κατασκευασμένα. Υπάρχουν δύο βασικά είδη. Το συμβατικό με κρυστάλλους πρέπει να έτσι κατασκευασμένο ώστε να ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ κάθε χρόνο, γιατί υφίσταται «κόπωση». Διάβασε  Το Απόλυτο Αντίμετρο στο Χημικό Βιολογικό Ψέκασμα των Ουρανών  Τα Induction CB δεν χρησιμοποιούν κρυστάλλους και δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Εκτός αυτού είναι και πολύ φθηνότερα. Διάβασε Επαγωγικό CB με 20 – 30 ευρώ.
2. Gifting, δηλαδή «δωράκια» οργονίτες στις κεραίες. Μην ξεχνάμε πως πρώτα εγκαταστάθηκε το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας και μετά άρχισε το συστηματικό ψέκασμα. Αυτό γίνεται με πάμφθηνους οργονίτες κόστους 10-30 cents ο ένας, εφόσον τους φτιάξετε μόνοι σας. Οδηγίες για την κατασκευή τους στοwww.orgonodrome.gr.
3. Μπορείτε να κάνετε το εξής απλό για εσάς τους ίδιους. Ένα αληθινά καυτό μπάνιο στην μπανιέρα. Γεμίζετε την μπανιέρα σας με καυτό νερό, ρίχνετε μέσα 25 χάπια Alfalfa (πρόσθετο διατροφής από τους σπόρους τριφυλλιού, όπως της Nature Plus σε συσκευασία 300 χάπια ) και 5-10 χάπια St. Johns Wort ή Υπέρικος ή Βαλσαμόχορτο. Επίσης ένα ποτηράκι του κρασιού βιολογικού απορρυπαντικού πλυντηρίου Sonett. Μπαίνετε μέσα μόλις μπορέσετε να αντέξετε την θερμοκρασία και κάθεστε μια ώρα. Εάν έχετε Morgellons θα τα δείτε να βγαίνουν μαζικά από το σώμα σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε μπάνιο με 50 σταγόνες MMS (Miracle Mineral Supplement), (chlorine dioxide) ψάξτε όσοι σας ενδιαφέρει να την βρείτεστο internet!
4. Πάρτε κόκκινο κρασί, μόνο καλής ποιότητας και κάντε μπουκώματα το πρωί μόλις ξυπνήσετε. Το κάθε μπούκωμα πρέπει να κρατάει 3-5 λεπτά. Σύνολο 15 λεπτά κάθε πρωί. Όταν θα φτύνετε κοιτάξτε τον νεροχύτη σας, αρκεί να φτύνετε στο πλάι. Δείτε, κοιτάξτε την φωτογραφία με τον νεροχύτη για το τι πρέπει να περιμένετε. Φυσικά μπορείτε να κάνετε το ίδιο με ελαιόλαδο, αλλά για 15 λεπτά και στις δύο περιπτώσεις προσέξτε να μην το καταπιείτε. Εικόνα Δ  πάνω.
5. Χρησιμοποιείστε το χάλκινο μενταγιόν του www.orgonodrome.gr  φτιάχτηκε λαμβάνοντας και τα nano-robot υπ όψιν. Μια και στο site δεν γράφονται όλες οι δυνατότητες για ευνόητους λόγους. Σταματάνε οι ήχοι στο κρανίο, η μυρωδιά του καμένου, η μεταλλική γεύση κλπ. Η όλη κατασκευή επιδρά στα νανο-ρομπότ τα καταστρέφει και τα αποβάλει μέσα από τα ούρα κυρίως, διαλύοντας τα. Μπορείτε να το νοιώσετε τον πρώτο μήνα παρακολουθώντας το χρώμα των ούρων σας από τις πρώτες μέρες και την αλλαγή στην μυρωδιά.
Διάβασε κι άλλα αντίμετρα στο άρθρο μου “Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί”
080125NewZapfromabove  colloidal-silver-kit-in-water
1  1-1
http://www.terrapapers.com/?p=12077