Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σήραγγες 30.000.000 ετών


Σήραγγες 30.000.000 ετών

Στην περιοχή του Καυκάσου στην κορυφογραμμή Uvarov, απέναντι από το βουνό Arus, υπάρχουν σήραγγες, μία εκ των οποίων έχει κατεύθυνση προς την χερσόνησο της Κριμαίας και η άλλη στην πόλη του Κρασνοντάρ, Eisk και Ροστόφ Ον Ντον μέχρι την περιοχή του Βόλγα. Στην περιοχή του Κρασνοντάρ υπάρχει άλλη στοά που φτάνει στην Κασπία Θάλασσα. Αυτά διαπιστώθηκαν από αποστολή που συγκροτήθηκε για αυτό την σκοπό. 

Δυστυχώς, πιο λεπτομερείς πληροφορίες, η αποστολή δεν έδωσε εκτός την

πάνω Φώτο. Όπως βλέπετε είναι λεία (υαλωμενη ) και σε ευθεία κατεύθυνση. Υπάρχουν τούνελ σε όλο τον πλανήτη.

Το κομβικό σημείο βρίσκεται στα σύνορα της Σλοβενίας και της Πολωνίας στο Beskid στην οροσειρά Tatra .Στο όρος ακριβώς Babia, που έχει ύψος 1725 μ. είναι ο κόμβος. Η σήραγγα, που βρίσκεται στα αριστερά οδηγεί στη Γερμανία, στη συνέχεια στην Αγγλία και στην αμερικανική ήπειρο. Η άλλη σήραγγα επεκτείνεται στη Ρωσία, στον Καύκασος: και στη συνέχεια στην Κίνα και την Ιαπωνία, και στη συνέχεια - στην Αμερική. 

Η ηλικία αυτών των σηράγγων είναι περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια. Τότε έπεσε στη γη και ένας μεγάλος αστεροειδής. 

Οι σήραγγες κατασκευάστηκαν για να προφυλαχτούν από τον αστεροειδή. Ποιοι να προφυλαχτούν ; Μα όπως καταλαβαίνεται οι εξωγήινοι . Ακόμη καταφεύγουν πολλοί εξωγήινοι σε αυτές τις σήραγγες. Είναι πλήθος οι σήραγγες και διασχίζουν όλη την Γη . Άλλη φορά θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες.  

Αναψε η φωτιά του Πολέμου!


Αναψε η φωτιά του Πολέμου!


Δυστυχώς η φωτιά του πολέμου έχει ανάψει.
Η κατάρριψη των δύο τουρκικών αεροσκαφών δεν έγινε τυχαία.

Την συριακή αεράμυνα αυτήν την στιγμή την χειρίζονται Ρώσοι, διότι η αεράμυνα αυτή πρωτίστωςπροστατεύει την ρωσική βάση της Ταρσούς στη Συρία.

Επομένως τα τουρκικά αεροσκάφοι τα έριξαν Ρώσοι!

Αυτό όμως μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ως απάντηση των Ρώσων στην κίνηση του ΝΑΤΟ να στείλει αρμάδα( η οποία έχει και τουρκική φρεγάτα) στην Μαύρη Θάλασσα ώστε να παρακολουθήσει την κάθοδο ρωσικών πλοίων στη Μεσόγειο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ:

1. Ποιά θα είναι η απάντηση του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας;

2. Μήπως η Κύπρος επειδή πήγε για δανεισμό στη Ρωσία και όχι στο ΔΝΤ;

3. Μήπως πρέπει να χρεοκοπήσουμε τώρα ώστε να μην μπορούμε να βοηθήσουμε τη Κύπρο; Ποιός μπορεί να ξέρει άραγε με σιγουριά.

4. Πάντως, αυτό που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, είναι οτι θα αρχίσουν συνεχόμενα γεγονότα (μικρά ή μεγάλα) που θα οδηγήσουν σταδιακά σε ένα μεγάλο μπάμ, σε μια γενική σύρραξη!

Ερώτηση: Γιατί όμως οι πολιτικοί μας δεν θέλουν να ξέρουμε και προσπαθούν να μπλοκάρουν αυτές τις ειδήσεις;

Απάντηση: Διότι Γνωρίζουν!

1. Διότι υπηρετούν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γής! Επομένως τους βολεύει ο πόλεμος. Αρα, θέλουν να μας βρουν απροετοίμαστους (τρόφιμα, φάρμακα) ώστε να πεθάνουν όσο γίνεται πιο πολλοί.

2. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ (ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ)! Τους έχει τρομάξει πάρα πολύ ότι τα γεγονότα ταυτίζονται με τις προφητείες των γερόντων της Ορθοδοξίας και προσπαθούν ακόμα και οι δικοί μας ( οι Ελληνες παγκοσμιοποιητές) να γίνει ο πόλεμος χωρίς όμως να συμβεί το τελικό αποτέλεσμα που λένε οι προφητείες.

Το μόνο που έχω να πώ είναι ένα: Προετοιμαστείτε υλικά και ψυχικά!