Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ; Έλληνες! Γνωρίστε τον εχθρό σας!


ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ; Έλληνες! Γνωρίστε τον εχθρό σας!

Εκτός απο την σαυροειδή όψη τους (οι αρχαίοι Έλληνες τους ονόμαζαν Σαυρομάτες),
τα περίεργα έως ακραία εγκληματικά διατροφικά γούστα(http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html)  και τα μαζικά(σύμβολα/τελετές με δράκους (αστερισμός) και ερπετά που χαρακτηρίζουν τους...
 κινέζους, ένα ακόμα στοιχείο που υποδηλώνει έντονη ερπετική υπογραφή στο γονιδιωμα - DNA των κινέζων είναι και το ακόλουθο. 

Οι κινέζοι έχουν πολύ έντονα ρεφλέξ - αντανακλαστικά.Αυτό τους κάνει πολύ καλούς στις ασιατικές πολεμικές τέχνες όπως
το κουγκ-φου ,καράτε, σαολιν, κλπ

Μια ματιά στις ταινίες του Μπρους Λι και Τσα Κι Τσαν πείθει τους πάντες για αυτά τα πολύ έντονα ρεφλέξ των Κινέζων σε επίπεδο παράκρουσης και νεύρωσης!!!

Επιπλέον οι Κινέζοι είναι παγκόσμιοι υπερ-πρωταθλητές σε αθλήματα όπως το Πιγκ-Πονγκ που απαιτεί εξίσου νευρωτικά έντονα ρεφλέξ σε σχέση με την όραση και τις κινήσεις των χεριών...
Στην γήινη πανίδα τα πάσης φύσεως μικρά ερπετά (σαύρες/φιδιά κλπ) που επιβίωσαν της εξαφάνισης των δεινοσαύρων, είναι χαρακτηριστικά για τα πολύ έντονα ρεφλέξ που διαθέτουν... τα λεγόμενα reptilian reflexes...ίσως είναι τα μόνα ζώα ... εκτός από τους κινέζους (!!!) που έχουν τόσο έντονα νευρωτικά ακαριαία ρεφλέξ, ιδίως όταν επιτίθενται για να αρπάξουν την τροφή τους μετά από ενέδρα !!!!
Ένα μικρό τμήμα στο εσωτερικό του ανθρώπινου εγκεφάλου μας το R-Complex λέγεται ότι καταχωρεί αυτά τα αρχέγονα ερπετικά αντανακλαστικά από την απώτερη εξέλιξη μας από ...ερπετά σε θηλαστικά (βλ. μερικώς εσφαλμένη θεωρία βιολογικής εξέλιξης).. Το "R-" σημαίνει Reptile=Ερπετό...
Προφανώς εδώ υπονοείτε ότι οι δρακονιανοί γενετιστές-μηχανολόγοι του σκάφους-ναυαρχίδας της Σελήνης (ή Εύας ή Λέβας ή Λεβάν) ανάμιξαν μαμαλικό-θηλαστικό DNA με ενισχυμένο ερπετικό DNA για να παράγουν τα υβρίδια τους, (ΥΒΡΙΣ έναντι της φύσης) τους επίγειους δρακονιανούς Κινέζους με αντοχή στα γήινα μικρόβια (βιοσυμβατότητα - βιοπροσαρμογή) και ανάμιξη με της ήδη
κατοικούσες στη Γη λευκή(Πελασγική) + μαύρη φυλή.. (πρώτη αποβίβαση στην Ατλαντίδα-Ποσειδωνία προ 13500 ετών μετά από έγκριση του ξένιου Διός) ... στην ουσία πρόκειται για
ερπετά με σχεδόν τέλειο ανθρώπινο καμουφλάζ,..και με έμφυτες από τους διαστημικούς δρακονιανούς (reptilians) γενετικές εντολές γενοκτονιας και αφομοιωσης της λευκής + μαυρης φυλης !

Ιδού λοιπόν πως κατακτούν τον πλανήτη... για να επιβάλουν το νεο βασιλειο των...δεινοσαυρων!
Υ.Γ. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε το Ολυμπιακό Γήπεδο των Κινέζων στο οποίο έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου στις 8/08/08 (888). Ο αριθμός «888» (ΙΗΣΟΥΣ) είναι ο τυχερός και ιερός αριθμός των Κινέζων και γεωστρατηγικός κωδικός αριθμός της ύπατης δρακονιανής μασονικής υπερστοάς «HONG» της Σαγκάης και συμβολίζει τη νίκη του βασιλέως του Σιωνισμού-Σινισμού «Ιησού-Σιν-Σιών-Κίνα-ψευδοΙεχωβά-ψευδόΘεου» - 888, εναντίον της «σατανικής – αντίχριστης»
- 666 δύσεως (άξονες ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ.) και του αντίχριστου – αντίθεου συμπαιγνιακού μογγόλου Γιόχαν Κριστιανσεν Ψευδο-Παλαιολόγου Ψευδό-Δραγάζη του «ΛΑ.Ο.Σ.» και των «Εψιλον-666» ή «Ενσαρκωμένου Διόνυσου» ή «Νέου Χριστού – 666». Στους εν λόγω Ολυμπιακούς Αγώνες εκτός από το πανηγύρισμα της αλματικής ανόδου της νέας αναρχόμενης πλανητικής υπερδύναμης
Κίνας,προπαγανδίστηκαν από τους Κινέζους και οι συμπαιγνιακοί ανθέλληνες μογγόλοι-
εβραιοσάξονες Γλύξμπουργκ ως «Ηγέτες της Ελλάδος» και του πλανητικού Ελληνισμού!
Όπως είναι περισσότερο από εμφανές το εν λόγω γήπεδο σχεδιάστηκε από τους Κινέζους να έχει την μορφή κινεζικού δρακονιανού-ερπετικού πανεπόπτου οφθαλμού (της Άνω Σιών ή Άνω Κίνας ή της επόπτου Δρακονιανής Σελήνης)
Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις;




Οι σημαίες μιλάνε μόνες τους

ΟΡΘΩΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ“ΚΙΖΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ” ΚΑΙ ΟΤΙ “ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ”.

Η κινεζική μυθολογία ορθώς αναφέρει ότι οι Κινέζοι κατέβηκαν από τη σελήνη μέσα σε φωτεινές ιπτάμενες σφαίρες "UFO"-KNOW-FO. Ψάξτε βρείτε και Διαβάστε τα παλιά βιβλία του Διεθνολόγου Ρέιμοντ Ντρέικ (Raymond Drake) ο οποίος και αποδεικνύει την απόβαση των πρώτων Κινέζων στην
Ατλαντίδα-Ποσειδωνία (μικροί κίτρινοι κύριοι Ατλαντίδος) και την διάβρωση των εκεί τότε πλανητικά κυρίαρχων Πελασγικών Πληθυσμών, και την εξώθηση τους από τους Κινέζους ώστε αυτοί να εμπλακούν σε εμφύλιο παγκόσμιο καταστροφικό πόλεμο υπερόπλων με την προιστορική Αθήνα και τον Ευρωπαικό Πελασγικό Πολιτισμό. (Ίδε Τίμαιο-Κριτία - Πλάτωνος)

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ!

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ;

  
Οι "ΤΥΧΑΙΕΣ¨ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ GEORGE LUCAS:
 
Death Star στην ταινία Star Wars

Mimas σελήνη του Κρόνου

Mimas και Death Star. Tι "εκπληκτική¨ ομοιότητα!

Η υπόγεια μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού - μέρος Α' -Βίντεο


Η υπόγεια μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού - μέρος Α' -Βίντεο



Η Archuleta Mesa


(απόδοση: aliengrip)  
Ισπανοί εξερευνητές στα μέσα του δέκατου έκτου αιώνα ήταν οι πρώτοι Ευρωπαίοι που πραγματοποίησαν εξερευνητικές αποστολές στα Νοτιοδυτικά της Βόρειας Αμερικής. Ανάμεσα στα φαράγγια, τα οροπέδια, τους πέτρινους πύργους και τις καμάρες, οι εξερευνητές παρατήρησαν γεωμορφές που έμοιαζαν σαν ......
οροπέδια, μόνο που ήταν μικρά σε διαστάσεις και απομονωμένα. Έδωσαν την ονομασία mesa σε αυτούς τους γεωλογικούς σχηματισμούς, που σημαίνει τραπέζι στην ισπανική γλώσσα, γιατί θεώρησαν οτι οι γεωμορφές αυτές έμοιαζαν με τραπέζια, με τις ομαλές και επίπεδες κορυφές τους και τις απότομες πλαγιές τους γύρω-γύρω.
archuleta_mesa_NM.jpg
Η ανατολική πλευρά της Archuleta Mesa στα σύνορα του Νέου Μεξικού με το Κολοράντο
Dulce_NM.jpg
Η κωμόπολη Dulce στην Πολιτεία του Νέου Μεξικού
Στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, στα βόρεια σύνορα με την πολιτεία του Κολοράντο, σε μια από τις πιο όμορφες και γραφικές περιοχές των ΗΠΑ, βρίσκεται η μικρή κωμόπολη Dulce με πληθυσμό περίπου 3.000 κατοίκους. Εδώ και δεκαετίες, το όνομα αυτής της μικρής πόλης έχει συνδεθεί με κάθε λογής φήμες σχετικά με υπόγειες εγκαταστάσεις που υπάρχουν εκεί, εμφανίσεις UFO, ακρωτηριασμούς βοοειδών και άλλα περίεργα συμβάντα στην περιοχή της Archuleta Mesa, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από την Dulce, μέσα στα όρια της αυτόνομης περιοχής των ινδιάνων Jicarilla Apache.


Ο Πόλεμος των Κόσμων


red-pill.jpg

Πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις; 


It is far better to grasp the universe as it really is than to persist 
in delusion, however satisfying and reassuring. - Carl Sagan


(Είναι πολύ καλύτερο να κατανοήσουμε το σύμπαν όπως 
πραγματικά είναι παρά να επιμένουμε σε μια ψευδαίσθηση, 
όσο ικανοποιητική και καθησυχαστική και να είναι.) 

http://aliengrip.pblogs.gr/2012/03/o-polemos-twn-kosmwn.html

Αστυνομικός προειδοποιεί για «γεγονός» τον Οκτώβριο του 2012 στον Alex Jones-Βίντεο


Αστυνομικός προειδοποιεί για «γεγονός» τον Οκτώβριο του 2012 στον Alex Jones-Βίντεο



Αυτή η κλήση είναι από την Κυριακή 24 Ιούνη στην εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς στο ραδιόφωνο. Ο Jones ανακοίνωσε στην εκπομπή του ότι θα επιθυμούσε να λάβει κλήσεις από τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων ή της αστυνομίας. Ένας άνθρωπος που προσδιορίζεται ως ένας αστυνομικός και ονομάζετε «Τζιμ» κάλεσε για να αναφέρει κάποιες αναπάντεχες πληροφορίες.



Μας έχουν πει ότι τον Οκτώβριο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα γεγονός που θα απαιτήσει από εμάς να υποστήριξουμε σε εδάφος και αέρα,σε συνδυασμό με στρατιωτική  δύναμη. 


Κατά τη διάρκεια της κλήσης ο Τζιμ συναντά το πάθος, της ειλικρίνειας και κλονίστηκε πολύ από τις πληροφορίες που ο ίδιος προσπαθεί να μοιραστεί. Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα,ο Jim παίρνει την σκυτάλη και ο ίδιος προσπαθεί να μεταφέρει την εκτίμησή του για το τι Alex Jones που προσπάθησε με την άποψη του να ξυπνήσει τους ανθρώπους στην προσπάθεια να σώσει τη Δημοκρατία από τα νύχια των δυνάμεων που επιδιώκουν να την καταστρέψουν. Τώρα, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, ο Jim καταλήγει λέγοντας: Άλεξ αυτή η χώρα είναι νεκρή. 


Εντάξει, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, αλλά τον Οκτώβρη θα ήταν σωστό για την οικονομική κατάρρευση, ή ίσως έχει να κάνει με το Ισραήλ-Ιράν: Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες έχουν από καιρό συμφωνήσει ότι το «γλυκό σημείο» για την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν θα είναι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο ακριβώς λόγω του χρονοδιαγράμματος των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του κύκλου, αλλά αυτό είναι καθαρά θεωρητικό. Με όλο το στρατιωτικό υλικό που βλέπουμε με ελικόπτερα και πολεμικά αεροπλάνα στον αέρα σε εξέλιξη,αυτή η δραστηριότητα και οι σημειώσεις της ουσιαστικής εφαρμογής του νόμου,τους αφήνει να εννοηθεί ότι πρέπει να προετοιμαστούν για να είναι"φύλακες".