Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠ ΑΓΩΝΕΣ 2012 ΛΟΝΔΙΝΟ masonic olympic games ILLUMINATI

Δείτε πως η Illuminati αστυνομία αντιμετώπισε το κοινό κατά την πορεία της φλόγας για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (VIDEO)


Δείτε πως η Illuminati αστυνομία αντιμετώπισε το κοινό κατά την πορεία της φλόγας για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (VIDEO)

Τόση μεγάλη προστασία μόνο για την φλόγα; Αυτό είναι μπερδεμένο ... κάτι είναι βέβαιο ότι θα συμβεί:
Μας δείχνει με σαφήνεια το τι η ελίτ έχει προγραμματίσει για τόσο πολύ καιρό.
Όποιος τολμήσει να πλησιάσει αυτό το πολύτιμο αντικείμενο της ιεροτελεστίας της ελίτ χτυπιέται στο έδαφος.
Και μερικά παράξενα σχόλια κάτω από το βίντεο με Ελληνικό ενδιαφέρον.
Η χώρα μας και η ιστορία μας δυσφημείται απο παντού με αυτούς που έμπλεξε.
Η ελίτ ξεφτίλισε και διαστρέβλωσε μέχρι και την ιδέα των ολυμπιακών αγώνων νομίζοντας ότι της ανήκει.
Olympic flame is Satan's fire! Ancient Greece where the Olympic games began was the prostitute capital of the world. The world's most famous and richest prostitutes lived in Greece. The Greek temple prostitutes surpassed even the prostitutes of Babylon in wealth. The High Priestess of Hera was the Prostitute of Babylon in Greece just as the High Priestess of Ishtar, or Inanna, was the Prostitute of Babylon in ancient Babylon.

Νέο "τεράστιο" άγνωστο αντικείμενο εντοπίζεται από το SOHO κοντά στον Ήλιο (VIDEO)


Νέο "τεράστιο" άγνωστο αντικείμενο εντοπίζεται από το SOHO κοντά στον Ήλιο (VIDEO)

Στις 8 Ιουλίου του 2012 και ώρα 06:42 εντοπίστηκε από το SOHO Satellite  Lasco C3
νέο άγνωστο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο που μοιάζει καταπληκτικά με ένα μεγάλο διαστημόπλοιο.
Μέσα σε 28 περίπου ημέρες είναι το πέμπτο που εντοπίζεται.

Εδώ μπορείτε να δείτε την προηγούμενη εμφάνιση Τέταρτο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο μέσα σε 13 ημέρες εντοπίζεται κοντά στον Ήλιο (VIDEO)

 Μπορείτε επίσης να δείτε όλη την κατηγορία με το τη συμβαίνει στον Ήλιο τον τελευταίο καιρό

Το μικροτσίπ rfid εμπεριέχει δολοφονικό δηλητήριο (VIDEO)


Το μικροτσίπ rfid εμπεριέχει δολοφονικό δηλητήριο (VIDEO)

Το βίντεο αυτό είναι αφιερωμένο σε όσους έλεγαν ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα όταν τα λέγαμε. 

Ένας εφευρέτης από την Σαουδική Αραβία έκανε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Γερμανία για το γνωστό μας rfid μικροτσίπ του, που μπορεί να παρακολουθείται από... το GPS και επίσης έχει την δυνατότητα να απελευθερώσει ΟΠΟΤΕ το Θελήσει ένα δηλητήριο και να σκοτώσει αυτόν που το φέρει.

Φυσικά προσποιούνται όλοι σαν να μην γνωρίζουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη η οποία επιφυλάσσει ένα πολύ άσχημο τέλος για όσους πάρουν το Χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπο. Αυτό με το δηλητήριο είναι μια πολύ καλή εξήγηση.

Φανταστείτε μια παλαβή Παγκόσμια εξουσία (Αντίχριστος,Θηρίο) με απόλυτο έλεγχο πάνω μας λόγω του RFID.Ας υποθέσουμε ότι σκεφτόμαστε κάτι "κακό" για τον Πρίγκιπα του Σκότους (Παγκόσμιος Πρόεδρος). Το μαθαίνει αυτόματα η κεντρική εξουσία μέσω μαγνητικής τομογραφίας του εγκεφάλου, απελευθερώνει το κυάνιο στο RFID του ασεβή, και τέλος ο ασεβής.

Και λόγο ότι τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα  ο τρόπος πληρωμής με τσιπάκι θα ισχύει αρκετά σύντομα και στην χώρα μας....

Δείτε εδώ τους αυτόματους πωλητές για το γνωστό μας rfid μικροτσίπ που λειτουργούν και στην χώρα μας. 
Αυτόματοι πωλητές με τσιπάκι rfid και στην Ελλάδα (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μικροτσίπ rfid εμπεριέχει δολοφονικό δηλητήριο (VIDEO) ΠΗΓΗ
  

Αεροψεκασμοί - Σύστημα HAARP - Εξαρση σεισμών




“Something is wrong! There are too many strong earthquakes”
Αυτά υποστηρίζει ο φημισμένος Ρουμάνος σεισμολόγος Gheorghe Marmureanu.
Αρχικά ξεκινάμε με τους αεροψεκασμός που τις τελευταίες ήμερες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε ένταση και διάρκεια. 


Και ρωτώ εκτός από τις προφανείς επιβλαβείς επιδράσεις που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό άλλα και την χειραγώγηση μας, σύμφωνα με παλαιότερες καταστάσεις που βιώσαμε πότε τους χρησιμοποιούν ? Μα φυσικά... 


όταν θέλουν να παίξουν με τα παιχνίδια τους και εννοώ φυσικά το σύστημα HAARP.

ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP
Αεροψεκασμοί - Σύστημα HAARP - Εξαρση σεισμών | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ
 



Όπως βλέπετε από την ημερομηνία στο κάτω μέρος των φωτογραφιών το διάγραμμα απεικονίζει τις μετρήσεις από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Επίσης βλέπεται ότι βρίσκεται σε πλήρη έξαρση φτάνοντας σε απίστευτα επίπεδα. Παρακολουθείστε εδώ την δραστηριότητα live.

ΕΞΑΡΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ



Η έντονη σεισμική δραστηριότητα γενικά, αλλά και η συχνή εμφάνιση πολύ μεγάλων σεισμών ανησυχεί τους επιστήμονες και τους φαίνεται "περίεργη" διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα δεδομένα της επιστήμης... Αυτά υποστηρίζει σε γενικές γραμμές ο φημισμένος Ρουμάνος σεισμολόγος Gheorghe Marmureanu, ο οποίος θεωρεί πολύ ασυνήθιστο τον τελευταίο σεισμό της Ινδονησίας.
Οι 39 σεισμοί που τράνταξαν τον πλανήτη μέσα σε 2 μόλις μέρες δεν μπορούν να εξηγηθούν και όπως αναφέρει ο ίδιος σεισμολόγος “Something is wrong! There are too many strong earthquakes”. Η σειρά σεισμών άρχισε με 2 ισχυρότατους σεισμούς στην Ινδονησία κλίμακας 8,6 και 8,2 Ρίχτερ και ταχύτατα ακολούθησαν οι σεισμοί στο Μεξικό μέσα σε λίγες μόνον ώρες.
Και πράγματι τις τελευταίες 30 ημέρες έχουμε 111 σεισμούς μεγαλύτερους από 5 Ρίχτερ, όπου ο ένας από αυτούς στη Μεθώνη. 

Ο Στρατός των ΗΠΑ χτίζει "Μυστηριώδες τεχνητό νησί" στον Ατλαντικό Ωκεανό (VIDEO-NASA)


Ο Στρατός των ΗΠΑ χτίζει "Μυστηριώδες τεχνητό νησί" στον Ατλαντικό Ωκεανό (VIDEO-NASA)

Μυστηριώδες τεχνητό νησί.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αυξήσει την έκταση ενός μυστηριώδους νησιού σε 460 εκτάρια.Από τις ΗΠΑ οι Corps of Engineers συνόψισαν τα πρώτα αποτελέσματα ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση της γης και την εμβάθυνση του πυθμένα στο Chesapeake Bay. Χρήστες του Διαδικτύου παρακολούθησαν την πρόοδο των εργασιών και πιθανολογείται η παρουσία ορισμένων ύπουλων σχεδίων από την Αμερικανική κυβέρνηση.

Το Chesapeake Bay είναι  ένα μέρος του Ατλαντικού Ωκεανού στον κόλπο,και βρίσκεται μεταξύ των κρατών της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ. Υπάρχουν πολυάριθμα μικρά νησιά στον κόλπο. Τα νησιά κατοικούνταν από τις φυλές των Ινδιάνων, και αργότερα κατακτήθηκαν από Ευρωπαίους αποίκους.Το συγκεκριμένο νησί ήταν ένα από αυτά.

Περίπου 100 χρόνια πριν, το νησί είχε μειωθεί σε μέγεθος όχι άνω των 10 εκταρίων. Ως αποτέλεσμα, αυτού το νέο έδαφος του νησιού χωρίστηκε σε τρία κομμάτια γης. Το υπόλοιπο νησί απλά είχε παρασυρθεί από τη θάλασσα. Περίπου 15 χρόνια πριν, οι αρχές των ΗΠΑ ενέκριναν τη χρηματοδότηση ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση του νησιού Poplar.Το έργο ξεκίνησε το 1998,και προς το παρόν,το νησί έχει γίνει 460 εκτάρια.

Η καταγραφή video,από δορυφορικές εικόνες της NASA, ήταν σαν να έπεσε βόμβα στους Δυτικούς χρήστες του Διαδικτύου και προκάλεσε σκεπτικισμό και αντιδράσεις από πολλούς.Για παράδειγμα, η είδηση ​​για την αποκατάσταση του νησιού Poplar δημοσιεύθηκε στο gizmodo.com με πλαίσιο διφορούμενο,και τίτλο ότι ήταν ο στρατός των ΗΠΑ που είχε κατασκευάσει ένα νησί στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι έγραψαν στα σχόλια για το άρθρο,ότι η ιστορία ήταν για κάποια μυστική στρατιωτική εγκατάσταση.

Δείτε το video με την ανάπλαση του νησιού μέσα από φωτογραφίες από δορυφόρο της Nasa.
Πως ήταν το 1997 και πως έχει γίνει μέχρι το 2011.Τώρα το τι είναι αυτό που φτιάχνουν και γιατί χαλάνε τόσα χρήματα για να το αναμορφώσουν δεν γνωρίζει κανείς.Ακόμα και τα ΜΜΕ δεν έχουν κάνει αναφορά για το θέμα.Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έψαξε και βρήκε αυτές τις πληροφορίες μέσα από την αγγλική έκδοση της σελίδας της Pravda